- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.461
ablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlarKızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım
çooookkkk geçmiş olsun canım inşallah grip gibi atlatır gecerKizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.
Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.
Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.
Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.
Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.
Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
En güzeli bekarlıkablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlarbır de arada yemek yapıyorlar beraber ama o zaman kesın kavga cıkıyor evlilikler genelde boyle sanırım
Bizde bugün geç yattık erken kalktıkGünaydın canım ☺. 4 saatlik uykuyla ayaktayım halen bebeği uyutmaya çalışıyorum
Kesinlikle serin hava candır hele sonbahar âşıktırHerkese günaydın
Hava biraz serinledi iki gündür keyfim yerinde :))
Çok güzel bir gün olsun inş
Bekarlikta guzeldi evlilikte güzelEn güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke
size de cok geçmiş olsun canım korka korka nolcak boyle anlamadım dun dısarı cıktım cıcıannem dedem gıle gıttım aksam da arkadasımla kahvelerımızı yapıp parkta oturduk içtik bugun psikolojık sanırım bogazım agrıyor annem babam yaşlı oyuzden dıkkat edıyorum yoksa coktan dırek kapı kol yalamıştım bulaşsın bağışıklık kazanayım rahat edeyım dıye bunaldım vallaKızlargeçmişe bakamadım
Yarım saat önce geldik eve..
Benden Röntgen istediler hem akciger hem ağız yüz röntgen cekindim
Benim sinüsler dolmuş baş ağrım ondanmış akcigerde sıkıntı yok çok şükür
Esimden tomografi suruntu testi istediler onunda tomografi temiz çıktı
Suruntu test sonucunu bekliycez
Dolasıyla çorbayı ne zaman test cikar negatif olursa inş o zaman yaparım
Evi toplayıp biraz uyurum belki dün gece hiç uyumadık
Bayıldım ben buna
ben evlılık korkumdan 3 yıllık ilişkimi bitirdim hiç benlık değilBekarlikta guzeldi evlilikte güzelEvlenmeden olseydim gözüm açık giderdi mesala
Sen kocacı bı kadınsın zaten canımBekarlikta guzeldi evlilikte güzelEvlenmeden olseydim gözüm açık giderdi mesala
bence de kafama estı ankaraya tasındım kafama estı ızmıre tasındım kafama estı yuksege basladım yurt dısı planlarım var yuksek yaparken kımseye hesap vermıyorum kımseyı arkamda bırakıcam korkum yok bı kedım var dolanıyoruz onunla beraberEn güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke
İnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.Artık bi dur de nirann sonu yok sende biliyorsun 89 99 gider yanı emeklerini cöpe atma nerden dönsen kardır
Evlilik hayallere ket vuruyor maalesef.bence de kafama estı ankaraya tasındım kafama estı ızmıre tasındım kafama estı yuksege basladım yurt dısı planlarım var yuksek yaparken kımseye hesap vermıyorum kımseyı arkamda bırakıcam korkum yok bı kedım var dolanıyoruz onunla beraber
Motivasyon kaynağıBayıldım ben buna
Yazıp buzdolabılarına asayım en iyisi
Sanada hayırlı haftasonları olsun canım.Herkese hayırlı haftasonu olsun inşallah
Önümüzdeki hafta listeye artı olarak girebiliyorum canım...Valla seni yine toparlariz gibi deHandandandan Handandandan Kaptanımız kendini bizim için feda etti sanki Kilo vermedi verdirdi, kendi yedi ama bize yedirmedi, spor yapmadi yaptırdı
Seninki de pozitif dedilerse kv den geçmiştir sana da muhtemelen, sürekli gidip geliyordunuz o araKv agri bir.grip gecirdim mart gibi oda diyordu ne tat aliyorum ne de koku diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?