Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlar bır de arada yemek yapıyorlar beraber ama o zaman kesın kavga cıkıyor evlilikler genelde boyle sanırım

çooookkkk geçmiş olsun canım inşallah grip gibi atlatır gecer

ablamlar da arada balkonda buluşup kahve içiyorlar bır de arada yemek yapıyorlar beraber ama o zaman kesın kavga cıkıyor evlilikler genelde boyle sanırım
En güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke

size de cok geçmiş olsun canım korka korka nolcak boyle anlamadım dun dısarı cıktım cıcıannem dedem gıle gıttım aksam da arkadasımla kahvelerımızı yapıp parkta oturduk içtik bugun psikolojık sanırım bogazım agrıyor annem babam yaşlı oyuzden dıkkat edıyorum yoksa coktan dırek kapı kol yalamıştım bulaşsın bağışıklık kazanayım rahat edeyım dıye bunaldım valla

En güzeli bekarlık
Bugünki aklımla 15 yıl evveline gidebilsem keşke
bence de kafama estı ankaraya tasındım kafama estı ızmıre tasındım kafama estı yuksege basladım yurt dısı planlarım var yuksek yaparken kımseye hesap vermıyorum kımseyı arkamda bırakıcam korkum yok bı kedım var dolanıyoruz onunla beraber

Artık bi dur de nirann sonu yok sende biliyorsun 89 99 gider yanı emeklerini cöpe atma nerden dönsen kardır
İnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.

Sanırım beni sadece liste paklar..

Bu hafta iyi bir yüzde yaparsanız listeye +1 olarak girebilirim

Evlilik hayallere ket vuruyor maalesef.
Benimde hayalim yurtdışında yüksek lisans yapmaktı ama evlenince rafa kaldırmak zorunda kaldım hedeflerimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…