Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her rakip iki kisiyle ise 14 yada 16 kisi olmasi lazim bir yanlislik var benim rakibem denizbenimadim galiba ama bir rakip listesinde tek kalmis

Her rakip iki kisiyle ise 14 yada 16 kisi olmasi lazim bir yanlislik var benim rakibem denizbenimadim galiba ama bir rakip listesinde tek kalmis
Ne demek istediğini anlamadım canım..

Herkes "üstteki kendini geçmesin" ve "alttakini geçmek" için rekabet edecek...

Yani sen hem denizbenimadim seni geçmesin diye, hem de Lusi yi geçmek için çalışacaksın

Bugün arkadaşla yürüyüşe çıktık nasıl iyi geldi anlatamam, hava da ılık esintili olunca çok keyifli oldu. 4 yıldır buradayım ilk kez ara sokaklara girip görmediğimiz yollardan yürüdük. Malum burada yürüyüş yolu filan yok. Olsun yine de mis gibi yaglarimizi yaktık Eve yeni geldim, hemen duşumu aldım. Yaktığım kalorileri tekrar almamak için yemek yemedimBı küçük armutla bugünü bitirdim
Şimdi menümü yazmaya gidiyorum

Benim mesajimi gormemişin
Cidden görmemiştim. Bir ara zaten bildirim kısmında sorun oldu diye yazmıştı. Başka görmediklerim varsa kusura bakmayın arkadaşlar, gördüğüm bütün mesajlara cevap yazmaya çalıştım, hepinize desteğiniz için teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldu
Sadece ebeyle görüştüm, form doldurdu, tansiyon, kilo filan baktı. Bir de idrar tahlili istedi. İki ay kadar sonra 12. hafta civarı için ultrason olacak dedi, onun için eve mektup gelecekmiş.
Yani korkunç ötesi bulantılarım dışında bir sorun yok çok şükür.

selam güzellikler dün kilo bildirimi yapıp tüydüm ya daha yeni geliyorum kk ye
şu an baş ağrısından kafam çatlıyor hem havanın ısısı aniden düştü bulutlu kapalı , hem de dünden beri ilk defa çayı şimdi içiyorum asıl sebep kesin çaysızlııkkkkk3. gündür su getirmiyorlar evdeki suda bitti benimkiler alıp geldi ama ocağın 3 gözünde birden vok tavalarda melemen yapıyordum (dün 25 kilo domates daha aldı eşim) :) sonra da acıktık yemek v.s. çay bu saate kaldı allah kimseyi aşsız veee çaysız bırakmasııınnnnn AMİNNNNN

Handandandan minimalist video için sağ ol gülüm gerçekten çok faydası oluyor ekledim onu da sık kullanılanlara
benim tarafın listeyi ne diye kalabalıklaştırıyorsunuz bacım bu gidişle takımın yarısı free olacak ben sakinlik seviyiiim yarışsın bu kızlar liste de, daha gençler yaaavf beneneeeeee

Haaa, sen bana kızdın da mı takıma gelmez oldun

ohh ohh ne güzel enerjin tazelenmiştir ne iyi yapmışsın gülüm yürümekle
geçmişte gördüm senin okuldaki değişik karakterli öğretmeni , aman gülün dikkat et o kadın mı kız mı neyse işte onunla sakin samimi olma başını çok ağrıtır , kimseye saygısı yok öğretmen olması bile uygun değil onun ,o yüzden durabildiğin kadar uzak dur ondan kuzum

Haaa, sen bana kızdın da mı takıma gelmez oldun
sana kızan kaktüssss olsun beeee yaradanına kurban olduğuummm
benim adamın afra tafraları başladı işe başlar başlamaz stres girdabı oldu kendileri :)))
yatak odasıyla salonun duvarları hariç silmediğim çekmediğim elimin değmediği eşya kalmadı dün çok yoruldum sırtım sürekli ağrıyor yine D vitamini azalmış galiba sipariş verdim salı dan beri gelmedi mübarek bu gün de direk evi topladım çamaşır makinesini çalıştırdım domates yıka soy v.s. giriştim daha az önce oturdum
bu gün bir de tartıda 200 gram fazla çıktım mı ama karnım belim dünden beri ağrıyordu eterjer yatak kanepe çektim diye sanıyordum bende 1 saat önce sebebi belli oldu malum dönem başlayıııı

sabır bacım bulantılar da geçecek elbet çok şükür her şey yolunda ya sen ona bak

denizbenimadim Bacım sana akıl verirken benim kocada beni deli etti ya bugun
Bu adamlari biz şımartik öyle rahata alistirdikki o kıymetli totolarini kaldırmaz oldular
Bugün 5 kadar evdeydi market işletiyor, normalde 12de gelir...dedim kızla ilgilen sen bende işlerimi halledeyim elinde tel güya bebe ile ilgileniyor yavrumda beni istiyor cunku onun dikkatini dağıtacak babası yok o anda Yanıma getirdi bebeyi annesi seni istiyor demezmiDedik ver kocam kızı sen bana sen git tel oyna emegime acimasam bütün patlıcanın biberi çöpe aticaktim kıyamadım pek severim çünkü
Şimdi benim kazma olayı çözmüş ben biseye kızınca haklısın daha dikkat edicem der bende uzatamiyorum tartışmayı ama şöyle çatır çatır bı kavga edesimde yok degil
Bugün yemek yapmiycam ben buzlukta haşlanmış tavuk vardı onu yedim salata ile evdilerede ekmek arası döner yapicam kazmayada ya makarna ya yumurta hangisi kolayima gelirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…