Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.521
Her rakip iki kisiyle ise 14 yada 16 kisi olmasi lazim bir yanlislik var benim rakibem4 EYLÜL 9.TAKIM KİLO KRONOLOJİSİ
- ) @Yasamakguzel123 (59.9)
- )
Lusi (67.1) - ) @Elisa01 (69.8)
- )
denizbenimadim (70.1) - ) @strontium (70.8)
- ) @sabahvesen (71.0)
- )
MmerVveeEee (72.0) - ) @chnnmkiz (72.4)
- ) @Pnrrr-20 (72.8)
- )
Ucmelekannesi (74.1) - )
Handandandan (79.0) - ) @Beyazkugu87 (79.4)
- )
Fitt_anne (79.1) - )
ekim2009 (82.0) - ) @Namaria (107.4)
Liste hergün takıma gelip rekabeti canlı tutan üyeler için tutulmaktadır.
Takımın kilo kronolojidir.
Terfiler yukarı doğrudur.
Herkesin rakibi bir üstündeki kişidir.
Her Cuma liste yenilenecektir.
Ne demek istediğini anlamadım canım..Her rakip iki kisiyle ise 14 yada 16 kisi olmasi lazim bir yanlislik var benim rakibemdenizbenimadim galiba ama bir rakip listesinde tek kalmis
Ben rakipler cift sandim tamam canim anladimNe demek istediğini anlamadım canım..
Herkes "üstteki kendini geçmesin" ve "alttakini geçmek" için rekabet edecek...
Yani sen hemdenizbenimadim seni geçmesin diye, hem de Lusi yi geçmek için çalışacaksın
Cidden görmemiştim. Bir ara zaten bildirim kısmında sorun oldu diye yazmıştı. Başka görmediklerim varsa kusura bakmayın arkadaşlar, gördüğüm bütün mesajlara cevap yazmaya çalıştım, hepinize desteğiniz için teşekkür ederimBenim mesajimi gormemişin
Çok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldukuzummm hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin insallah
Dr a gittinmi, hersey yolundami
test sonucuna sevindim cnm
Bütün fransayi sizmi doyuracaksiniz
Kışın orda kıtlikmı oluyor
Hindistan cevizi unu, badem unu, findik unuyla falan baya biseyler yapiliyor
Haaa, sen bana kızdın da mı takıma gelmez oldunHandandandan minimalist video için sağ ol gülüm gerçekten çok faydası oluyor ekledim onu da sık kullanılanlara
benim tarafın listeyi ne diye kalabalıklaştırıyorsunuz bacım bu gidişle takımın yarısı free olacak ben sakinlik seviyiiim yarışsın bu kızlar liste de, daha gençler yaaavf beneneeeeee
ohh ohh ne güzel enerjin tazelenmiştir ne iyi yapmışsın gülüm yürümekleBugün arkadaşla yürüyüşe çıktık nasıl iyi geldi anlatamam, hava da ılık esintili olunca çok keyifli oldu. 4 yıldır buradayım ilk kez ara sokaklara girip görmediğimiz yollardan yürüdük. Malum burada yürüyüş yolu filan yok. Olsun yine de mis gibi yaglarimizi yaktıkEve yeni geldim, hemen duşumu aldım. Yaktığım kalorileri tekrar almamak için yemek yemedim Bı küçük armutla bugünü bitirdim
Şimdi menümü yazmaya gidiyorum
sana kızan kaktüssss olsun beeee yaradanına kurban olduğuummmHaaa, sen bana kızdın da mı takıma gelmez oldun
sabır bacım bulantılar da geçecek elbet çok şükür her şey yolunda ya sen ona bakÇok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldu
Sadece ebeyle görüştüm, form doldurdu, tansiyon, kilo filan baktı. Bir de idrar tahlili istedi. İki ay kadar sonra 12. hafta civarı için ultrason olacak dedi, onun için eve mektup gelecekmiş.
Yani korkunç ötesi bulantılarım dışında bir sorun yok çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?