Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Listeye girmeden düze çıkmam çok zor canım

Senin o zaman tomografin temiz çıkmıştı, diğer belirtiler olmadığı için belki de negatif diyip gönderdiler seni canım

Benimki ev işi falan değil aslında. Yani derdim ev işi değil. Birlikte kaliteli vakit geçirelim istiyorum. Bilgisyarla evli gibi davranmasın istiyorum. Ama çözümü yok sanırım. Bu onun normali olmuş. Yakında tepem atıp da boşamazsam belki orta yolu buluruz

Bekarken mutluydum evet ama evliyken de mutlu olmak istiyorum. O oyun oynamak ya da dizi film izlemek istiyor. Ben çıkıp dolaşmak hava almak yeni yerler görmek istiyorum. Sanırım ortak zevklerimiz uyuşmuyor ama evlenmeden önce çok ortak noktamız var sanıyordum. Yani o öyle söylüyordu

Sana tavsiyem, çok fazla üzerine gitme adamın, bu sefer herşeyi büyüten evde durduk yere sorun çıkaran kişi olursun. Onun yerine naz yap, seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor, hadi gel şunu yapalım
Haklısın sürekli şikayet eden saçma birine dönüştüm

Listeye girmeden düze çıkmam çok zor canım

Senin o zaman tomografin temiz çıkmıştı, diğer belirtiler olmadığı için belki de negatif diyip gönderdiler seni canım
Listeye girmek için planın ne kaptanım

Canım ev işi kısmına takılma bence.
Birlikte kahvaltı hazırlamak, yemek yapmak, temizlik yapmak, oyun oynamakta ortak aktivitedir.
Önce bunlarla başla, birlikte zaman geçirmenin tadına varsın.
Sonra kendisi dışarıda birşeyler yapmak için plan yapacaktır.
Merdivenin basamaklarını tek tek çıkmak lazım...

Selam kızlar Bugün beyim evde kızı ona satıp kışlık hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum koz patlıcan biber sosu yapicam
a.selam canım kolay gelsin inş
Sanada hayırlı haftasonları olsun canım.
Yoğunluğun azalmadı mı hâlâ
Kaptanice bi kaç gündür burdayım yoksa görünmezmi oldum çok şükür önemli şeyleri hallettim. Bugunde camlarımı silim dedim mutfak dolaplarını hallettim. Az işim kaldı sonra kahveyi hakedicem

Erkekler önce kendilerinin istediği yapılsın ister, bir süre onun istediği olunca doyuma ulaşınca "eşim hep benim istediğimi yaptı, bende onun için birşeyler yapayım" der ve yapar canım.

Bence onun istediği oyunları oynayarak ve dizi izleyerek başlayabilirsin

Aynen canim ben de subat basi cok agir bi grip gecirdim cigerlere inmisti cok şükür atlatmistim

Aynen zamanla öğreniyor insan şimdi her şey eşimin fikriymiş gibi gözüküyor ama aslında hepsini ben istemişimdir bırak öyle sansın

Denicem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…