- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.501
Hatay'da isen denk gelebilirKPSS ben de giriyorum. Gözetmenim olmanı isterdim
O günlerde gelecek inşallah canımBen de içeyim ama kızçemin elinden içmeye daha çok var gibi
Listeye girmeden düze çıkmam çok zor canımkaptanim dogru yonde degilsin
En azindan sabit kalmayi basarmalisin bir haftaki eksiye gecebilesin
Yarin yeni bir baslangic olsun canim.
Saglikli bir kahvalti ve gerisini getir lutfen.
Spor yaparken ne kadar istekliydin hatirlasana yurume konusunda rekor ustune rekor kiriyordun.
Hemen motive olmak icin elinden geline yapmali hatya daha fazlasini yapmalisin canim.
Cunku yapabiliyorsun isteyince hatirla lutfen sadece hatirla.
Dizlerinin agrisinin gectigini, istedigin kiyafetleri giyip kilo veremezsin diyenlerin yuz ifadeleeini dusun bu gece sabaha enerji dolu kalkacagina eminim
Senin o zaman tomografin temiz çıkmıştı, diğer belirtiler olmadığı için belki de negatif diyip gönderdiler seni canımKizlarr esim dun suruntu testi yaptirmisti sikayetleri devam ediyordu.
Bugun ogrendik pozitif cikti.
Moralmen hem iyiyim hem kotu cok karisik bir gun gecirdim.
Beni temasli olarak yazamadi saglik bakanligindan gelen calisanlar. 29 nisanda covid suphesiyle hastahaneye yatmistim biliyorsunuz. Ve negatifti aonuclarim.
Ama bugun ki gorevliler siz o pozitif cikmissiniz dediler. Kayitlarinda oyle cikiyprmus sasirdim kaldim.
Ve durum bu olunca eve test icin birinide gonderemiyorlarmis kendim gidip.yaptiracakmisim hastahanede. 90 gun sonunda bagisiklik kazanmadiysaniz tekrar gecirebilirsiniz diyor birde.
Bende eklem agrisi ,bogazimda hafif agri var ,37.5 bazen 37 derece ates. Ne yapacagimi sasirdim. Yuruyerek hastahaneye gidecegim sabah yakinda var toplu tasima kullanip kimseyi riske atmakta istemiyorum.
Baya uzun oldu gece gece dilim sismis .
Yarin pek gelemyebilirim haberiniz olsun canlar.
Benimki ev işi falan değil aslında. Yani derdim ev işi değil. Birlikte kaliteli vakit geçirelim istiyorum. Bilgisyarla evli gibi davranmasın istiyorum. Ama çözümü yok sanırım. Bu onun normali olmuş. Yakında tepem atıp da boşamazsam belki orta yolu buluruzCanım ben de eskiden hep adamdan bekliyordum bisiler yapmasını. Benimle ilgilensin, dışarı çıkıp gezdirsin, ev işinde yardım etsin diye . Yapmyinca da sitemlenirdim. Sen hiç yardımcı olmuyorsun, işler bana bakıyor hiç vakit geçirmiyoz birlikte diye. Sonra dedim bu böyle olmaz. Aldım karşıma konuştum. Sen çalışıyorsun ben de çalışıyorum, ya evin işlerini beraber yaparız kendimize zaman ayırıriz ya da herkes kendi yemeğini, çamaşırını,utusunu yapsın bundan sonra dedim. İnatlasti seninki gibi nankörlük yapma ,neyimiz eksik, her şeyimiz var, zor geliyorsa sen de yapma bundan sonra falan filan. Sen misin öyle diyen 2 hafta hiç bisiye elimi sürmedim. Baktı ben sözümden dönmüyom, şimdi bişi istedim mi yapıyor. Arada naz yapmam gerekse de sonunda sözümü dinliyor
Geçmiş olsun canımKızımın elinden içmeme daha var dur kaptanım hazırlayıp geliyorum. Uyuya kalmışım. Başım çatlıyor. Uykusuzluk ben de baş ağrısı yapıyor
Bekarken mutluydum evet ama evliyken de mutlu olmak istiyorum. O oyun oynamak ya da dizi film izlemek istiyor. Ben çıkıp dolaşmak hava almak yeni yerler görmek istiyorum. Sanırım ortak zevklerimiz uyuşmuyorKaliteli zaman göreceli biraz ve zorlamayla olacak iş değil. Karşılıklı istek lazım. Bunaldığın şey tek başınaykenki özgürlüğüne olan özlem mi yoksa evliyken de iyiyim aslında kocamla aktivite yapsam da yeter mi ?
Bir şeyleri yoluna koymak istiyorsan eğer şikayet etmeyi bırak ve çaktırmadan onu aktif et. Hadi bebeği uyutalım da bir kahve içelim sen de şu diziyi aç çok sürükleyiciymiş ya da iki el tavla atalım ya da sen ne istersen işte. Aktivite yapmak için ypılıyorsa görev gibi oluyor ve zevk alınmıyor.
Haklısın sürekli şikayet eden saçma birine dönüştümSana tavsiyem, çok fazla üzerine gitme adamın, bu sefer herşeyi büyüten evde durduk yere sorun çıkaran kişi olursun. Onun yerine naz yap, seninle vakit geçirmek hoşuma gidiyor, hadi gel şunu yapalım
Listeye girmek için planın ne kaptanımListeye girmeden düze çıkmam çok zor canım
Senin o zaman tomografin temiz çıkmıştı, diğer belirtiler olmadığı için belki de negatif diyip gönderdiler seni canım
Ben de bi öncekine evredeyim sanırımBiz de öyleyiz canım gergin stresli olduğum durumlarda daha çok batıyor gözüme adam kendi haline bıraktım artık ben de
Canım ev işi kısmına takılma bence.Benimki ev işi falan değil aslında. Yani derdim ev işi değil. Birlikte kaliteli vakit geçirelim istiyorum. Bilgisyarla evli gibi davranmasın istiyorum. Ama çözümü yok sanırım. Bu onun normali olmuş. Yakında tepem atıp da boşamazsam belki orta yolu buluruz
18/6 İF + Ketojenik DiyetListeye girmek için planın ne kaptanım
a.selam canım kolay gelsin inşSelam kızlarBugün beyim evde kızı ona satıp kışlık hazırlıklarına kaldığım yerden devam etmek istiyorum koz patlıcan biber sosu yapicam
Kaptanice bi kaç gündür burdayım yoksa görünmezmi oldumSanada hayırlı haftasonları olsun canım.
Yoğunluğun azalmadı mı hâlâ
Erkekler önce kendilerinin istediği yapılsın ister, bir süre onun istediği olunca doyuma ulaşınca "eşim hep benim istediğimi yaptı, bende onun için birşeyler yapayım" der ve yapar canım.Bekarken mutluydum evet ama evliyken de mutlu olmak istiyorum. O oyun oynamak ya da dizi film izlemek istiyor. Ben çıkıp dolaşmak hava almak yeni yerler görmek istiyorum. Sanırım ortak zevklerimiz uyuşmuyorama evlenmeden önce çok ortak noktamız var sanıyordum. Yani o öyle söylüyordu
O birkaç gündür de ben yoktum canımKaptanice bi kaç gündür burdayım yoksa görünmezmi oldum
Aynen canim ben de subat basi cok agir bi grip gecirdim cigerlere inmisti cok şükür atlatmistimBurda da Ocak ayında herkeste uzun süren grip vakaları oldu...
Okulda bende dahil birçok öğretmen arkadaş Ocak ayını hasta geçirdik.
Hatta Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir açıklaması var "Hatay Aralık,Ocak ayında geçirdi bu hastalığı" diye...
Aynen zamanla öğreniyor insan şimdi her şey eşimin fikriymiş gibi gözüküyor ama aslında hepsini ben istemişimdirErkekler önce kendilerinin istediği yapılsın ister, bir süre onun istediği olunca doyuma ulaşınca "eşim hep benim istediğimi yaptı, bende onun için birşeyler yapayım" der ve yapar canım.
Bence onun istediği oyunları oynayarak ve dizi izleyerek başlayabilirsin
Denicem teşekkür ederimCanım ev işi kısmına takılma bence.
Birlikte kahvaltı hazırlamak, yemek yapmak, temizlik yapmak, oyun oynamakta ortak aktivitedir.
Önce bunlarla başla, birlikte zaman geçirmenin tadına varsın.
Sonra kendisi dışarıda birşeyler yapmak için plan yapacaktır.
Merdivenin basamaklarını tek tek çıkmak lazım...
Direk bana yardım et deme ama canım.Denicem teşekkür ederim
Diyarbakır'da yaşıyorumHatay'da isen denk gelebilir
O günlerde gelecek inşallah canım
Teşekkür ederim canım. Kızım 4 yaşında.Geçmiş olsun canım
Kaç yaşında kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?