Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkesin beklentisi farklı bulduğu farklı

Hayırlı olsun canım. Ama mutlaka kilo kontrollü git. Yaşın 35 üstü ve kilon da yüksek. Bir diyetisyenle görüşerek sürecini daha sağlıklı ilerletebilirsin diye düşünüyorum. Senin için daha iyi olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

agiyet
gün baya erken kapanmış.inş çok acıkmazsın

senin durumun için ideali bu canım

17:30’a kadar bir şey yemedin mi

kıızzzzz Edibe12
edibemmm bebek mi geliyooorrr rabbim hayırlı etsin sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah
Sorma valla yeni bir heyecan, mutluluk. Ah bir de böyle obez olmayaydım iyiydi ama buna da şükür
sabır bacım bulantılar da geçecek elbet çok şükür her şey yolunda ya sen ona bak
İnşallah canım. Hep aklıma geliyor evlat hasreti çeken nice insan bu bulantıları dört gözle bekliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bana ve bütün hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.
Çok haklısın, şimdi daha çok dikkat etmeliyim. Kızıma hamileyken iki kilo almıştım ama o zaman 82 ile hamile kalmıştım. Şimdi inşallah on kilo verip tamamlarım hamileliği diye umut ediyorum.

Afiyet olsun canım hakettin
Afiyet olsun canım sporla yaksaydin baklavayi keske
04.09.2020

11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 çatal peynir
labne
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık

16:00
1 küçük kase yoğurt çorbası(4 kaşık falan)
4 kaşık aşure

su 2lt

spor challenge şeysi
Guzel menu canim afiyet olsun
Menu guzel canim spor da var gayet iyi
4 eylul
Menum
Sabah 10.30
2 yumurta 1k fkistik ezmesi 1k pkeynir 2d ekmek 1b kahve

Oglen 13.30
1tb spaghetti

Aksam 17.30
1tb yoğurtlu brokoli 3 kofte

3lt su
Spagetti oglen yemen iyi olmus canim aksamin hafif olmus
Afiyet olsun canım temizlik yaparken lahmacunlari yakmissindir insallah
Sabahki karbonhidratlar sporla gitmis
Guzel menu canim afiyet olsun
Tek ogun mu yaptin canim az olmus ama karbonhidrat agirlikli spor iyi gayet

Menün guzel seytani dinleme yarin icin guzel bir kahvalti hayal et

ins canim sagol

Hemde ne degisim gecirmis. Sayfasina baktikca kendimdem utandim bi o kadar da hosuma gitti
Aynen cok iyidi ya masallah ama bizde yapabillirizzz

Inanamiyorum ya nasl olabillr oyle birsey yapmasinlar madem yanlış cikiyorsa milette bende negatof diye heryerde geziyordur

Aynı fotoyu ben atacaktım erken davranmissinEki Görüntüle 2685613
Cok iyiymis skntidan yemek diye birsey gercekten var :)

Yani dısarda yuruyus veyatta mangal yada parka vs gitmek disinda bizde oyle evin icinde cok bir aktivite yapmiyoruz cocuktan once film izlerdik oda kalmadi simdi bide ayri yatiyoruz mesela ben cocukla yerde :) ama suan cocuk uyudu ve o icerde ya tv belgesel haber izliyodur yada tele bakiyordur ben giderm az bisey muhabbet ederiz sonra yatariz zaten, ama o bile iyi geliyor. Ortak konular bulup muhabbet etmeyi dene bence gercekten insanlar en cok konusarak biseyler paylasiyor bence yaninda bi kahve varsa miss.

İnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.

Sanırım beni sadece liste paklar..

Bu hafta iyi bir yüzde yaparsanız listeye +1 olarak girebilirim
Bencede listeye girmelisin listenin sorumlulugu cok farklı :)
Listede olmasam suan kesin biseyler yerdim cunku
Ah keske ama okadar yoruluyormki cocugn pesinde tum gun ondan once uyuyorm nerdeyse, bahane gibi gwlwbillir ama cok sıkılgan ve hareketli ev icinse koltuk ustu vs gectm bide 3 posta disari cikmadan gunu bitiremiyoruz disarda zatn duscek kalkcak merdiven kaldirim hep pesindeym ckk zorluyor. Mesela bugn mangala gittik ama ne anladn de 2 dk yerkem oturdm onun disinda hep gezindik

Yani bende ayni sekilde dusunmustum. madem oyle 10tesetten 7 si yanlissa hic yapilmasin test.
herkese karsi mesafeli durmak en iyisi cnm

Kendimi pikaçu gibi hissettim Tamamdır sen beni seçtin demek vurcam kırbacı ona göre
Eki Görüntüle 2685499
Hadi bakalım zayiflat beni pikacu
Aksi gibi nerdeyse 1lt yakini yemekle ve yemekten sonra içiyorum böyle bi alışkanlık kaldi bende
Deli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
Ayni benim eşimde öyle
Cok gecmis olsun cnm
Ins. Esinde de bisey cikmaz
Gecmis olsun canim artik azami tedbir almamiz lazim hayat eve sigar uygulamasinda haritalarda dusuk riskli yer kalmamis nerdeyse
Tşk ederim sağolun ❤
Kahve saati
Kahvenizi alın gelin, az dedikodu yapalım kızlar

Kızımın elinden

Eki Görüntüle 2685710
Afiyet olsun
Kızınin elinden içmekte ayrı bir haz vermiştir sana
@Ucmelekannesi
Pembe Lotus
geçmiş olsun kızlar, inşallah temiz çıkar sonuçlar
Tşk ederim sağolun ❤inş
Sanada afiyet olsun ❤
Şu an karnımın içinde mehter takımı marşı çalsa da direniyorum. Çok açım Eki Görüntüle 2685948
Bende şimdi içeceğim çok acıktım afiyet olsun ❤

Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün pek aktif olamadım. Yarın KPSS var ve evde tekim iki çocuk işler yemek yarın için süt sağma ve erken uyuyacağım. Kusura bakmayın. Sınavdan sonra görüşürüz. Pek çalışmadım hatta hiç çalışmadım. Boş boş gireceğim. Şimdiden hayırlı geceler

Hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin Rabbim canim

Yani bende ayni sekilde dusunmustum. madem oyle 10tesetten 7 si yanlissa hic yapilmasin test.
herkese karsi mesafeli durmak en iyisi cnm
Enfeksiyon hastası olupda korona oldun denilen çok hasta olmuş iddasinda bulunan takip ettiğim bir sayfa var inst..Banada mantıklı geliyor acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…