- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.541
Herkesin beklentisi farklı bulduğu farklıdenizbenimadim Bacım sana akıl verirken benim kocada beni deli etti ya bugun
Bu adamlari biz şımartik öyle rahata alistirdikki o kıymetli totolarini kaldırmaz oldular
Bugün 5 kadar evdeydi market işletiyor, normalde 12de gelir...dedim kızla ilgilen sen bende işlerimi halledeyim elinde tel güya bebe ile ilgileniyor yavrumda beni istiyor cunku onun dikkatini dağıtacak babası yok o andaYanıma getirdi bebeyi annesi seni istiyor demezmi Dedik ver kocam kızı sen bana sen git tel oyna emegime acimasam bütün patlıcanın biberi çöpe aticaktim kıyamadım pek severim çünkü
Şimdi benim kazma olayı çözmüş ben biseye kızınca haklısın daha dikkat edicem der bende uzatamiyorum tartışmayıama şöyle çatır çatır bı kavga edesimde yok degil
Bugün yemek yapmiycam ben buzlukta haşlanmış tavuk vardı onu yedim salata ile evdilerede ekmek arası döner yapicam kazmayada ya makarna ya yumurta hangisi kolayima gelirse
Keske bizde okadar istikrarli olabilsekSıkılaşmamıştır veya kısadır veya her ikisi
Hayırlı olsun canım. Ama mutlaka kilo kontrollü git. Yaşın 35 üstü ve kilon da yüksek. Bir diyetisyenle görüşerek sürecini daha sağlıklı ilerletebilirsin diye düşünüyorum. Senin için daha iyi olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldu
Sadece ebeyle görüştüm, form doldurdu, tansiyon, kilo filan baktı. Bir de idrar tahlili istedi. İki ay kadar sonra 12. hafta civarı için ultrason olacak dedi, onun için eve mektup gelecekmiş.
Yani korkunç ötesi bulantılarım dışında bir sorun yok çok şükür.
5 eylul
8.30 iki kare kepekli ile tek kasarli tost 6 zeytin
13,00 bir kase ezogelin 3 kofte yogurt
18.30 bir tabak taze fasulye domates salatalik bir dilim baston ekmek kepekli yoktu domatesin suyuna bandim nasil ozlemisim
Spor cocuklar babaannedeydi evi bos bulunca hafta sonu temizligimi bu aksam yaptim 3 saat kadar.
gün baya erken kapanmış.inş çok acıkmazsın5 Eylül Menüm
11.30: Fırında baharatlı patates (1 orta boy patates yemisimdir)
1 üçgen dilim kıymalı börek (2yufkadan yapıldı,ince bir börekti)
1 yk kiraz reçeli
1 dilim peynir
Şekersiz çay
17.30: 1 küçük armut
2 lt su
Spor
15 dk plates
105 dk orta tempo yürüyüş
255 puan @zsaracoglu
5 Eylül 2020
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek ( emziriyorum kan şekerim çok düşüyor)
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
4 zeytin
3 çay şekersiz çay
Salatalık
Domates
14:00
3 kuru kayısı
2 Kara erik
Sütlü şekersiz türk kahvesi
17:30
Yarım porsiyon haşlanmış makarna
Koca bir kase yeşil salata
2 lt su daha da içilecek
Spor yok
21 gibi sade Türk kahvesi içerim yada yeşil çay
05.09.2020
evde kendı yaptığım chıalı sandıvıç ekmek arası hamburger (kıvırcık domates falan )
6-7 tane patates kızartması
20:00
sade soda
yatmadan yeşil çay içerim
su2lt
spor challenge 7. gun
Sorma valla yeni bir heyecan, mutluluk. Ah bir de böyle obez olmayaydım iyiydi ama buna da şükürkıızzzzzEdibe12
edibemmm bebek mi geliyooorrr rabbim hayırlı etsin sağ selamet kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım. Hep aklıma geliyor evlat hasreti çeken nice insan bu bulantıları dört gözle bekliyor. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bana ve bütün hamilelere sağlıkla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin.sabır bacım bulantılar da geçecek elbet çok şükür her şey yolunda ya sen ona bak
Çok haklısın, şimdi daha çok dikkat etmeliyim. Kızıma hamileyken iki kilo almıştım ama o zaman 82 ile hamile kalmıştım. Şimdi inşallah on kilo verip tamamlarım hamileliği diye umut ediyorum.Hayırlı olsun canım. Ama mutlaka kilo kontrollü git. Yaşın 35 üstü ve kilon da yüksek. Bir diyetisyenle görüşerek sürecini daha sağlıklı ilerletebilirsin diye düşünüyorum. Senin için daha iyi olabilir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Afiyet olsun canım hakettinKahvaltı 11.30
Yarım ekmek eşliğinde kahvaltıliklardan
Bu haftaki ödülüm der susarım
Arada neskafe 10 fındık 2 burçak bisküvi
Akşam 19.00
1 tabak tavuk yemeği
1 kase kırmızı biber salatası
1 kase domates ezmesi
3 lt su form çayı
Afiyet olsun canım sporla yaksaydin baklavayi keskeMENUM:
11:00 1 kuru kayısı, turk kahvesi
12:00 2 dilim ekmek, 1kk peynir, 1 tk labne, domates biber, 10 zeytin, 1 tavada yumurta
14:30 1 kase aşure
16:00 1 fincan kahve
18:30 1,5 lahmacun, Ayran ve Salata
19:00 1 dilim baklava (sofrada yemiycem dedim sonrasinda irademe sahip cikamadim malesef)
2lt Su
Spor yok
Guzel menu canim afiyet olsun04.09.2020
11:00
2 dilim çavdar ekmeği
1 çatal peynir
labne
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
16:00
1 küçük kase yoğurt çorbası(4 kaşık falan)
4 kaşık aşure
su 2lt
spor challenge şeysi
Menu guzel canim spor da var gayet iyi5 eylul
8.30 iki kare kepekli ile tek kasarli tost 6 zeytin
13,00 bir kase ezogelin 3 kofte yogurt
18.30 bir tabak taze fasulye domates salatalik bir dilim baston ekmek kepekli yoktu domatesin suyuna bandim nasil ozlemisim
Spor cocuklar babaannedeydi evi bos bulunca hafta sonu temizligimi bu aksam yaptim 3 saat kadar.
Spagetti oglen yemen iyi olmus canim aksamin hafif olmus4 eylul
Menum
Sabah 10.30
2 yumurta 1k fkistik ezmesi 1k pkeynir 2d ekmek 1b kahve
Oglen 13.30
1tb spaghetti
Aksam 17.30
1tb yoğurtlu brokoli 3 kofte
3lt su
Afiyet olsun canım temizlik yaparken lahmacunlari yakmissindir insallah04 Eylül 2020
Kahvaltı 10:00
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
Ara 11:30
Yeşil çay
10 tane çiğ badem
Ara 16:30
Bir kase yoğurt içine armut doğradım
Akşam 19:30
2 ad. lahmacun (Akşama yemek yapacak halim kalmadı mecburen böyle oldu)
su 2,5 lt
Spor gün boyu temizlik :)
Sabahki karbonhidratlar sporla gitmis5 Eylül Menüm
11.30: Fırında baharatlı patates (1 orta boy patates yemisimdir)
1 üçgen dilim kıymalı börek (2yufkadan yapıldı,ince bir börekti)
1 yk kiraz reçeli
1 dilim peynir
Şekersiz çay
17.30: 1 küçük armut
2 lt su
Spor
15 dk plates
105 dk orta tempo yürüyüş
255 puan @zsaracoglu
Guzel menu canim afiyet olsun5 Eylül 2020
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim kepekli ekmek ( emziriyorum kan şekerim çok düşüyor)
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
4 zeytin
3 çay şekersiz çay
Salatalık
Domates
14:00
3 kuru kayısı
2 Kara erik
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Yarım porsiyon haşlanmış makarna
Koca bir kase yeşil salata
2 lt su daha da içilecek
Spor yok
21 gibi sade Türk kahvesi içerim yada yeşil çay
Tek ogun mu yaptin canim az olmus ama karbonhidrat agirlikli spor iyi gayet05.09.2020
evde kendı yaptığım chıalı sandıvıç ekmek arası hamburger (kıvırcık domates falan )
6-7 tane patates kızartması
20:00
sade soda
yatmadan yeşil çay içerim
su2lt
spor challenge 7. gun
5 Eylül
10.00
1 yumurta
Domates
Salatalık
13.00
1 baget patates vs karışık fırın yemeği
2 tb ekmek
15.30
1 kase yoğurt
1 tb ekmeği
2 lt suyu tamamlamaya çalışıyorum
Cumaları ödül günü yapıyorum kendime
Dün abarttım
Aşure dondurma ve pide yedim
o nedenle bugünü erken kapattım ama deli gibi açım.
Şeytan diyo yemişim diyetini git bi tencere bol salçalı makarna yap
Dinlemicem onu dinlemicem onu
yemedım canım hamburger yapcam dıye tek öğün yedım bugunagiyet
17:30’a kadar bir şey yemedin mi
evet canım bugun bunu yıcem dıye tek ogun yaptım açlık da hıssetmedım ama hiçTek ogun mu yaptin canim az olmus ama karbonhidrat agirlikli spor iyi gayet
Aynen cok iyidi ya masallah ama bizde yapabillirizzzins canim sagol
Hemde ne degisim gecirmis. Sayfasina baktikca kendimdem utandim bi o kadar da hosuma gitti
Inanamiyorum ya nasl olabillr oyle birsey yapmasinlar madem yanlış cikiyorsa milette bende negatof diye heryerde geziyordurcok agir gecirdi babam. o siralar bende gecirmis olabilirim hafif nefes darligim vardi. gecirmissek de insallah bagisiklik kazanmisizdir
sagol cnm.
dr. bize 10 testten 7si yanlis cikiyor dedi. bende bu kadar agir hasta da nasil negativ cikar diye sormustum.
)
Cok iyiymis skntidan yemek diye birsey gercekten var :)Aynı fotoyu ben atacaktım erken davranmissinEki Görüntüle 2685613
Yani dısarda yuruyus veyatta mangal yada parka vs gitmek disinda bizde oyle evin icinde cok bir aktivite yapmiyoruz cocuktan once film izlerdik oda kalmadi simdi bide ayri yatiyoruz mesela ben cocukla yerde :) ama suan cocuk uyudu ve o icerde ya tv belgesel haber izliyodur yada tele bakiyordur ben giderm az bisey muhabbet ederiz sonra yatariz zaten, ama o bile iyi geliyor. Ortak konular bulup muhabbet etmeyi dene bence gercekten insanlar en cok konusarak biseyler paylasiyor bence yaninda bi kahve varsa miss.Kızlar şu ara eşimle sürekli tartışıyorum. Ben tartışıyorum. Ona göre hiçbir problem yok. Sürekli bilgisayar başında boş zamanlarında. Aşırı sıkıldım ve bunaldım bu durumdan. Evli olanlar nasıl zaman geçiriyorsunuz evde eşinizle. Valla normal evlilikler nasıl oluyor cidden merak ediyorum. Neler yapıyorsunuz bana bi anlatın. Ben mi çok abartıyorum. Koronayı bahane edip dışarı da çıkmıyor. Ben sakin yerlere gidelim istiyorum. En fazla birlikte film izlemek istiyor. Sıkılıyorum ben de sürekli film izlemekten. Neler yapıyorsunuz bi anlatın bakalım
Bencede listeye girmelisin listenin sorumlulugu cok farklı :)İnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.
Sanırım beni sadece liste paklar..
Bu hafta iyi bir yüzde yaparsanız listeye +1 olarak girebilirim
Ah keskeAfiyet olsun canım hakettin
Afiyet olsun canım sporla yaksaydin baklavayi keske
Guzel menu canim afiyet olsun
Menu guzel canim spor da var gayet iyi
Spagetti oglen yemen iyi olmus canim aksamin hafif olmus
Afiyet olsun canım temizlik yaparken lahmacunlari yakmissindir insallah
Sabahki karbonhidratlar sporla gitmis
Guzel menu canim afiyet olsun
Tek ogun mu yaptin canim az olmus ama karbonhidrat agirlikli spor iyi gayet
Menün guzel seytani dinleme yarin icin guzel bir kahvalti hayal et
Yani bende ayni sekilde dusunmustum. madem oyle 10tesetten 7 si yanlissa hic yapilmasin test.Aynen cok iyidi ya masallah ama bizde yapabillirizzz
Inanamiyorum ya nasl olabillr oyle birsey yapmasinlar madem yanlış cikiyorsa milette bende negatof diye heryerde geziyordur
Cok iyiymis skntidan yemek diye birsey gercekten var :)
Yani dısarda yuruyus veyatta mangal yada parka vs gitmek disinda bizde oyle evin icinde cok bir aktivite yapmiyoruz cocuktan once film izlerdik oda kalmadi simdi bide ayri yatiyoruz mesela ben cocukla yerde :) ama suan cocuk uyudu ve o icerde ya tv belgesel haber izliyodur yada tele bakiyordur ben giderm az bisey muhabbet ederiz sonra yatariz zaten, ama o bile iyi geliyor. Ortak konular bulup muhabbet etmeyi dene bence gercekten insanlar en cok konusarak biseyler paylasiyor bence yaninda bi kahve varsa miss.
Bencede listeye girmelisin listenin sorumlulugu cok farklı :)
Listede olmasam suan kesin biseyler yerdim cunku
Ah keskeama okadar yoruluyormki cocugn pesinde tum gun ondan once uyuyorm nerdeyse, bahane gibi gwlwbillir ama cok sıkılgan ve hareketli ev icinse koltuk ustu vs gectm bide 3 posta disari cikmadan gunu bitiremiyoruz disarda zatn duscek kalkcak merdiven kaldirim hep pesindeym ckk zorluyor. Mesela bugn mangala gittik ama ne anladn de 2 dk yerkem oturdm onun disinda hep gezindik
Hadi bakalım zayiflat beni pikacuKendimi pikaçu gibi hissettimTamamdır sen beni seçtin demek vurcam kırbacı ona göre
Eki Görüntüle 2685499
Aksi gibi nerdeyse 1lt yakini yemekle ve yemekten sonra içiyorum böyle bi alışkanlık kaldi bendeProf. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
İKİNCİ 10 MADDEYEMEKTE SU İÇME
1- Şekerden, undan, tuzdan ve kızarmış yağdan uzak dur.
2- Güvenli ve mineral zengini su iç.
3- Yemekte su içme.
4- Suyu oturarak ve ılık iç.
5- Suyuna portakal veya limon dilimleri, rendelenmiş turunçgil kabuğu ekle.
6- Kahvaltıyı atlama.
7- Akşamları az ve erken saatte ye.
8- İki öğünle beslenmeyi dene.
9- Sofradan biraz aç kalk.
10- Damak çatlatayım derken damarlarını çatlatma.
Arkası yarın....
Ayni benim eşimde öyleDeli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
Cok gecmis olsun cnm
Ins. Esinde de bisey cikmaz
Tşk ederim sağolun ❤Gecmis olsun canim artik azami tedbir almamiz lazim hayat eve sigar uygulamasinda haritalarda dusuk riskli yer kalmamis nerdeyse
Afiyet olsun
size de cok geçmiş olsun canım korka korka nolcak boyle anlamadım dun dısarı cıktım cıcıannem dedem gıle gıttım aksam da arkadasımla kahvelerımızı yapıp parkta oturduk içtik bugun psikolojık sanırım bogazım agrıyor annem babam yaşlı oyuzden dıkkat edıyorum yoksa coktan dırek kapı kol yalamıştım bulaşsın bağışıklık kazanayım rahat edeyım dıye bunaldım valla
Tşk ederim sağolun ❤inşEline sağlık canım
Ya umarım bulaşmamıştır bulaştıysa da hafif atlatırsınız inşallah canım
Biz de öyleyiz canım gergin stresli olduğum durumlarda daha çok batıyor gözüme adam kendi haline bıraktım artık ben de
Çok iyi düşünmüşsün canım bakacağım
Uyu dinlen canım Allah’ın izniyle inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Ben de içeyim ama kızçemin elinden içmeye daha çok var gibi
Acele etme canım ne zaman tamam dersen kendin o zaman düşün evliliği çok mantıklı düşünüyorsun
Benim yarın da var
Sanada afiyet olsun ❤
Bende şimdi içeceğim çok acıktımŞu an karnımın içinde mehter takımı marşı çalsa da direniyorum. Çok açımEki Görüntüle 2685948
Bı sodada ben iciyim simdiŞu an karnımın içinde mehter takımı marşı çalsa da direniyorum. Çok açımEki Görüntüle 2685948
Hakkında hayırlı neyse onu nasip etsin Rabbim canimHayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün pek aktif olamadım. Yarın KPSS var ve evde tekim iki çocuk işler yemek yarın için süt sağma ve erken uyuyacağım. Kusura bakmayın. Sınavdan sonra görüşürüz. Pek çalışmadım hatta hiç çalışmadım. Boş boş gireceğim. Şimdiden hayırlı geceler ☺
Canım benim çok geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşallahMenümü yazayım
Eşimi bi gözü e nabizda iyice stres oldu
Enfeksiyon hastası olupda korona oldun denilen çok hasta olmuş iddasinda bulunan takip ettiğim bir sayfa var inst..Banada mantıklı geliyor acikcasiYani bende ayni sekilde dusunmustum. madem oyle 10tesetten 7 si yanlissa hic yapilmasin test.
herkese karsi mesafeli durmak en iyisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?