- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.561
Canim ciktimi test sonucunuz .Günaydın kızlar
Uyumadan esimin iş arkadaşı aradı 2kisi daha test yaptirmis pozitif cikmis
Gece devlet hastanesine gittik yapmadilar sabah 9da gelin dediler
Gece uyuyamadık Psikolojik boğaz ağrısı vücut ağrısı başladı kendimi biliyorum çok stres yapinca oluyor bende
Dün gece test yaptiran arkadasinin hiç bir belirtisi yokmuş
8de cikicaz evden
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımÇok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldu
Sadece ebeyle görüştüm, form doldurdu, tansiyon, kilo filan baktı. Bir de idrar tahlili istedi. İki ay kadar sonra 12. hafta civarı için ultrason olacak dedi, onun için eve mektup gelecekmiş.
Yani korkunç ötesi bulantılarım dışında bir sorun yok çok şükür.
simdi yapsak olmami
Balım sizede çok geçmiş olsunCanim ciktimi test sonucunuz .
Nasilsiniz
Oyle gorunuyormus abla.Ucmelekannesi gülüm çok geçmiş olsun inşallah hafif atlatır eşin
sen hastaneye yattığın da nasıl kayıtlara cavit-19 virüs diye mi geçmiş bu gün hastaneye gittiğin de inşallah sormuşsundur karıştırmışlar gibi geldi bana da
Sagol animBalım sizede çok geçmiş olsun
Ben gidiyom olmazsimdi yapsak olmami
Allah'ım şifa versinBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
Canım bana test yapmadılar röntgen cektiler temiz çıktı sinüslerin dolmuş dediCanim ciktimi test sonucunuz .
Nasilsiniz
İnşallah kolayca atlatırsınız inşallah canımBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Geçmiş olsun canım inş atlatirsin hafif bi şekildeBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Olur tabi neden olmasınsimdi yapsak olmami
O kadar aç kalmak doğru değil canım. En azından bi domates salatalık bi şey at ağzına. Kilo verelim de vücut dengemizi de bozmayalımyemedım canım hamburger yapcam dıye tek öğün yedım bugun
Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.Ben test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Ya muhabbet ediyoruz parka vs gidiyoruz çocuğu götürüyoruz ama ne bileyim ben sanırım evlilikten çok şey bekledim. Daha dolu dolu geçmesini istiyorum zamanımızın. Hayırlısı bakalımYani dısarda yuruyus veyatta mangal yada parka vs gitmek disinda bizde oyle evin icinde cok bir aktivite yapmiyoruz cocuktan once film izlerdik oda kalmadi simdi bide ayri yatiyoruz mesela ben cocukla yerde :) ama suan cocuk uyudu ve o icerde ya tv belgesel haber izliyodur yada tele bakiyordur ben giderm az bisey muhabbet ederiz sonra yatariz zaten, ama o bile iyi geliyor. Ortak konular bulup muhabbet etmeyi dene bence gercekten insanlar en cok konusarak biseyler paylasiyor bence yaninda bi kahve varsa miss.
Test sonucu hemen belli oluyormuymus cnmBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Kız kıza eğlenin, her zaman ele geçmez bu fırsatYarın eşim ve benim ikimizin de sınav görevimiz var bekar arkadaşım bu gece bizde kalacak yarın biz yokken o ilgilenecek minnoşumla adamı da gönderdik evden çene yapıyoruz şimdi
Eskiden bi tanidik banaYa muhabbet ediyoruz parka vs gidiyoruz çocuğu götürüyoruz ama ne bileyim ben sanırım evlilikten çok şey bekledim. Daha dolu dolu geçmesini istiyorum zamanımızın. Hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?