- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.601
Kv gil nerde oturuyoduŞimdilik diyelim.
Gelecek yıl Adana'ya tayin isteme konusunda anlaştık ama içimden gelmiyor.
Her an dönebiirim sözümden
Evlilik kadınlara konfor sağlamıyor ki canım.Belli bi yaşa gelincede, insan kendi yuvalari olsun istiyor
Kizlari evlilikten korkutursun böyle
Ben annemden korkuma bi şey diyemiyorum ben evlenene kadar evde kaldım kedilerle yaşlanıcam diye yaş tutuyorduBence de hiç gerek yok.
Bekar kızkardeşim ile kızlarımı "evliliğe gerek yok" diye hipnozluyorum
Adana'nın ilçesinde canım.Kv gil nerde oturuyodu
Bu benimde aklıma geldi ama diyette iken 2 öğün yapıp arada ağzıma hiçbirsey atmadığım için kilo verebilirim.farkli bisey yemiyosan nasil arti oluyorsun cnm
Listedeykende böyle olursa
Hayırlı olsun canımEvlilik demişken :))
Allah izin verir bi aksilik olmazsa onumuzdeki ayin 17 sinde kiz istemeye gidiyoruz :))
Isteme, söz birarada olacak
Sevip sevildigin, anlayışlı, ilgili, değer veren biriyle kötü olmasa gerekEvlilik kadınlara konfor sağlamıyor ki canım.
Resmen kölelik sistemine giriş yapılıyor evlilikle
Şu anda agzina biseyler atyon yaniBu benimde aklıma geldi ama diyette iken 2 öğün yapıp arada ağzıma hiçbirsey atmadığım için kilo verebilirim.
Aynen ya doğan büyüyor, dert edecek kadar vakit yok.farkli bisey yemiyosan nasil arti oluyorsun cnm
Listedeykende böyle olursa
ben niye kizayim tatlicim, benmi bakicam
Olan olmuş artikyeni heyacan keyfini cikart :)))
Sagolasin tatlim, havalar sogumaya basladi ya bozulmadan kesip kurutayim diyorum boşa gitmesin
Sen de yine bi sürü iş yapmışın
Sabah uyanınca bebeğinden artan meyve parçaları, ara öğünlerinde tabağından artan yemekleri felan filan işte...Şu anda agzina biseyler atyon yani
Sağol canım, Allah razı olsun.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Hayirliysa olsun diyelim cnm :) karar verdiHayırlı olsun canım
Oğlan sonunda karar verdi demek.
Türk mü gelin adayınız
O zamanda yaklaşmış olmicakmisinizAdana'nın ilçesinde canım.
Dediklerinde haklısın ama evlilik Koç burcuna aykırı...Sevip sevildigin, anlayışlı, ilgili, değer veren biriyle kötü olmasa gerek
Allah kadinlara içgüdüsel olarak analik duygusunu, aile olma arzusunu vermis
Hem de yaninda guvenip sevdigin birinin olmasida iyidir
Bak biz bile ne onlu, ne onsuz deyip kopamiyoruz :)))
Aynen mantık sifir gercekten cok uzucu bunu duyduguma sasırdım umarim dogru degildir diyorm halaYani bende ayni sekilde dusunmustum. madem oyle 10tesetten 7 si yanlissa hic yapilmasin test.
herkese karsi mesafeli durmak en iyisi cnm
Insallah kolayca atlatirsiniz cnm ya suan iyisin dmi Allah şifa versinBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
Beklentinle uyuşmamış demekki cnm :) inşallah orta yolu bulursunuzYa muhabbet ediyoruz parka vs gidiyoruz çocuğu götürüyoruz ama ne bileyim ben sanırım evlilikten çok şey bekledim. Daha dolu dolu geçmesini istiyorum zamanımızın. Hayırlısı bakalım
Oh miss tadini cikar canimYarın eşim ve benim ikimizin de sınav görevimiz var bekar arkadaşım bu gece bizde kalacak yarın biz yokken o ilgilenecek minnoşumla adamı da gönderdik evden çene yapıyoruz şimdi
Kolay gelsin cnm gelene kadar idare eder seni sevindm boyle bi kolaylik yapmalarinaÇamaşır makinam gideli bir hafta oldu ama hala gelmedi
Yedek parçaları da hala gelmemiş meğer.
Bende geçici makina talep ettim, "5 kg lik bir makina var elimizde, isterseniz getirebiliriz" dediler, "tmm" dedim, getirdiler, kurdular.
Az önce bir hevesle makinayı çalıştırmaya gittim, makinanın kapağını açtım, minnacık kazan, şok oldum.
Bebeğimin çamaşırlarını attım, en acil olanlar onunkiler diye.
Alarm kurdum, 3 saatte bi kalkıp çamaşır atacağım
Gule gule kullan abla :)Bugün benimde hic enerjim yoktu
Kisa bi alisverise gittim, yemek yaptim kv gili cagirdim
Baskada hic bisey yapmadim :))
Yeni ütüyü denedim 1 gomlek utuledim :)
Eski ütüm 6.5 bar di bu 7.5 bar
Cok cok fark var
Hem cok hafif hemde cabuk aciyor hic ugrasmaya gerek yok
Cok begendimorda olsa kesinlikle tavsiye ederdim
Aynen yoruldu sıpa insallah deliksiz guzel guzel uyur :)en iyi koca uyuan koca en azindan konusmuyorlar canim oyle dusun
sevindim orta yolu bulmussununz canim.
Esin seni seviyor niranim sende onu bak vazgecememis senden
hayirli sonuclar gelir ins
afoyet olsun canim.
ins canim esim bugun daha iyi ilaclari gelmeden iyilesecek ins
olabilir canim belkide
baya resmi aciklama yapmis adam daha ne yapsin degilmi.
Bencede daha ne oldugunu bilmeden geciren olmustur
gir o zaman canim yuzdemiz iyi geliyor su aralar. Bubhafaki duruma gore at kendini iceri. Zaten hemen duzene girecegine eminim
ohhh temiz temiz otur canim . elinde saglik.
ay abla baya yogun gecirmissin gununu.
Kislik hazirlik bitmiyor bi.
Neyse saglij olsunda yap ins.
Gule gule agiz tadoyla yiyin ins
iyi olmus canim kafa dagitmissiniz biraz.
Oglusunda yorulmustur geve deliksiz uyur ins
ac olmak guzel bir duygu bence
Afiyet olsun canim
hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim kolay getirsin
kolay gelsin canim.
Eslerde ah bir anlasalar .
vucut agrim var canim. Kafam cok agriyor gozlerim falan. Ama ayaktayim yemegimi yaptim evimi toparladim. Sukur yani ayakta geciririm ins
ins canim. Esim bugun biraz daha iyi ins
ins canim benim.
Coxuklar bizden ayrildilar oda olarak.
Yeme icme zaten ayriydi. Ama minnos ayrilmiyor. Sarilip opmuyorum ama elimi kolumu tutup yanimda yatmak istiyor.
Olabildigince ayri durmaya calisiyoruz bakalim.
Yok canim net ogrenemedim henuz.
Ama saglik bakanligi numarasini aradim bir bayan cikti tek tek anlattim yazdi dilekce gibi. Ben bunu ilgili yerlere bildirecegim incelenmesi icin dedi. Bakalim ilgilenen olacakmi hic sanmiyorum ama
Hayirlisi olsun abla insallah nereliymis gelininiz:)Evlilik demişken :))
Allah izin verir bi aksilik olmazsa onumuzdeki ayin 17 sinde kiz istemeye gidiyoruz :))
Aa ben hic oyle dusunmuyorm ama bu bence her evlilik icin gecerli degl nekadar cok ev isinde yardım eden koca da var bence kızlarina dogru adami bulmak icin konuş :) baksinlar tartsinlar ama evlenip bi yuva kurmak herkezin hakkı. Düsunsene evlenmemiş olsan cocuklarin olmiycaktı ki bu bir Anne icin dunyadaki en önemli şey bunu Anne olduktan sonr anldım :) seninde cocuklarina nekadar duskun oldugun biliyorum canımEvlilik kadınlara konfor sağlamıyor ki canım.
Resmen kölelik sistemine giriş yapılıyor evlilikle
oh ne guzel vakit becirin iste canim.Yarın eşim ve benim ikimizin de sınav görevimiz var bekar arkadaşım bu gece bizde kalacak yarın biz yokken o ilgilenecek minnoşumla adamı da gönderdik evden çene yapıyoruz şimdi
oluyor abla yogunluga gore defisiyor belli olma suresi sanirim.Test sonucu hemen belli oluyormuymus cnm
Senin bi sikayetin yok heralde degilmi
Ne yapicakmişin bundan sonra
baya iyi niyetliymis abla. Yuzde 60 buyuk bir rakamEskiden bi tanidik bana
Evlilikten beklentilerinin yüzde 60 ini bulursan şanslisin demisti :))
yok canim moralmen hic sikintimiz yok sukur. Etrafta gecirenleri gordukce alsitik heralde.Cok cok gecmis olsun. Hafif atlatirsiniz merak etme moralinizi yukset tutun ve iyi seyler dusunun akliniza kotuyu getirmeyin. Bol bol vitamin ve temiz hava . Suan nasil durumunuz ?
evet canim genelde hafif geciriyor su ara duyduklarim. Agir gecirenler de var tabi ama geneli hafif geciriyor.Canim pozitif cikanlarin cogu hep hafif atlatiyormus yada arada gecirdigimiz enfeksiyon gibi sende belirti var mi Allah sifa versin gecmis olsun
neyse elde yikamaktan iyidir canim.Çamaşır makinam gideli bir hafta oldu ama hala gelmedi
Yedek parçaları da hala gelmemiş meğer.
Bende geçici makina talep ettim, "5 kg lik bir makina var elimizde, isterseniz getirebiliriz" dediler, "tmm" dedim, getirdiler, kurdular.
Az önce bir hevesle makinayı çalıştırmaya gittim, makinanın kapağını açtım, minnacık kazan, şok oldum.
Bebeğimin çamaşırlarını attım, en acil olanlar onunkiler diye.
Alarm kurdum, 3 saatte bi kalkıp çamaşır atacağım
bazende boyle oluyor abla. Genede misafir agirlamissin daha ne yapacaksin.Bugün benimde hic enerjim yoktu
Kisa bi alisverise gittim, yemek yaptim kv gili cagirdim
Baskada hic bisey yapmadim :))
Yeni ütüyü denedim 1 gomlek utuledim :)
Eski ütüm 6.5 bar di bu 7.5 bar
Cok cok fark var
Hem cok hafif hemde cabuk aciyor hic ugrasmaya gerek yok
Cok begendimorda olsa kesinlikle tavsiye ederdim
evet abla bende merak ediyorum ararim elim vos oturuyorum evde.Pesini birakma cnm haftaya tejrar ara sor, ne oldu diye
Aslinda yattigin hastanenin kayitlarinda olmasi lazim
bence bunu yapamayacgini biliyordur canim. Cocuklarina duskun oldugunu burdan ben anladiysam esin senin cigerini biliyordur.Benim de Aralık ayı sonu başlayıp 20-25 gün süren öksürük nöbetlerim olmuştu, hiç böyle hasta olmadım diyip duyuruyordum hatta.
15 tatil de karne gününden 2-3 gün önce de eşimde ateş öksürük ortaya çıkmıştı, muhtemelen ikimizde geçirdik diye düşünüyorum.
"Çocukları başına bırakır, yoluma bakarım" diye tehdit ettim canım.
Cahil cesaretimi bilir
baktim canim. O zaman 3 test yapildi bana. Ucude negatif olarak gozukuyor hala e nabiz daUcmelekannesi e nabiza baktın mı canım, orada ne olarak geçiyor acaba sonucun
yapma bence canim. Kizleri simdiden karsi cinsten evlilikten sogutma.Bence de hiç gerek yok.
Bekar kızkardeşim ile kızlarımı "evliliğe gerek yok" diye hipnozluyorum
Rabbim hayirli ugurlu etsin abla.Evlilik demişken :))
Ben yoktum canım, kötü olay yaşadık diyordun ama detay bilmiyorumHayirliysa olsun diyelim cnm :) karar verdi
Harıl harıl evllilik teklifi icin hazirlaniyor :)
İnşallah bu sefer yüzü güler
Sen burda degildin heralde, eski nisanlisiyla baya kötü seyler yasadik, zor atlatti
Şu ankinin yarısına düşecek mesafe...O zamanda yaklaşmış olmicakmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?