- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.581
Cok cok gecmis olsun. Hafif atlatirsiniz merak etme moralinizi yukset tutun ve iyi seyler dusunun akliniza kotuyu getirmeyin. Bol bol vitamin ve temiz hava . Suan nasil durumunuz ?Ben test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
Minimum beklenti, maksimum mutlulukEskiden bi tanidik bana
Evlilikten beklentilerinin yüzde 60 ini bulursan şanslisin demisti :))
farkli bisey yemiyosan nasil arti oluyorsun cnmİnanın ciddi birşey yemiyorum, dün akşam sadece ayran içtim mesela.
Sanırım beni sadece liste paklar..
Bu hafta iyi bir yüzde yaparsanız listeye +1 olarak girebilirim
ben niye kizayim tatlicim, benmi bakicamÇok teşekkür ederim. Ben de kızarsın diye korkuyordum, sen bizim yaşlar için torun bakmak zor derken benimki baya trajik oldu
Sadece ebeyle görüştüm, form doldurdu, tansiyon, kilo filan baktı. Bir de idrar tahlili istedi. İki ay kadar sonra 12. hafta civarı için ultrason olacak dedi, onun için eve mektup gelecekmiş.
Yani korkunç ötesi bulantılarım dışında bir sorun yok çok şükür.
Sagolasin tatlim, havalar sogumaya basladi ya bozulmadan kesip kurutayim diyorum boşa gitmesinMefkurem
maşallah ektiklerin çok güzel büyümüş senin elin yeşil el belli oldu , toplama onları zaten yanında koklaya koklaya çayını kahveni iç
Eskiden bi tanidik bana
Evlilikten beklentilerinin yüzde 60 ini bulursan şanslisin demisti :))
Canim pozitif cikanlarin cogu hep hafif atlatiyormus yada arada gecirdigimiz enfeksiyon gibi sende belirti var mi Allah sifa versin gecmis olsunBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
O zaman hiç evlenmemek en mantıklı olanmış evlilik yoksa beklenti yokMinimum beklenti, maksimum mutluluk
Tren kacti babyO zaman hiç evlenmemek en mantıklı olanmış evlilik yoksa beklenti yokdoğru yoldaymışım o kadar sene. Son anda golü yedik desene
en iyi koca uyuan koca en azindan konusmuyorlar canim oyle dusunDeli olucam cidden. Sonunda seni bilgisayarınla başbaşa bırakıcam diyorum. Nankörsün neyin eksik diyor. Nasıl boş bi bakış açısı
sevindim orta yolu bulmussununz canim.O zaman bunları ona söyle,beni kandırdın mı diye de ekle...
Sürekli bu şekilde sabırlı olamayacağını, tahammüllünün azaldığı anda bırakıp gideceğini söyle..
Ciddi olduğunu anlarsa kendini düzeltecektir.
Bu arada benim eşim özür grubundan dönüş yaptı.
"arası yok bu işin, gidersen boşanırız, önüme bakar yolumu çizerim, oyalama beni" dedim
hayirli sonuclar gelir insKızlargeçmişe bakamadım
Yarım saat önce geldik eve..
Benden Röntgen istediler hem akciger hem ağız yüz röntgen cekindim
Benim sinüsler dolmuş baş ağrım ondanmış akcigerde sıkıntı yok çok şükür
Esimden tomografi suruntu testi istediler onunda tomografi temiz çıktı
Suruntu test sonucunu bekliycez
Dolasıyla çorbayı ne zaman test cikar negatif olursa inş o zaman yaparım
Evi toplayıp biraz uyurum belki dün gece hiç uyumadık
afoyet olsun canim.
ins canim esim bugun daha iyi ilaclari gelmeden iyilesecek insçooookkkk geçmiş olsun canım inşallah grip gibi atlatır gecer
olabilir canim belkideSeninki de pozitif dedilerse kv den geçmiştir sana da muhtemelen, sürekli gidip geliyordunuz o ara
baya resmi aciklama yapmis adam daha ne yapsin degilmi.Burda da Ocak ayında herkeste uzun süren grip vakaları oldu...
Okulda bende dahil birçok öğretmen arkadaş Ocak ayını hasta geçirdik.
Hatta Büyükşehir Belediye Başkanımızın bir açıklaması var "Hatay Aralık,Ocak ayında geçirdi bu hastalığı" diye...
gir o zaman canim yuzdemiz iyi geliyor su aralar. Bubhafaki duruma gore at kendini iceri. Zaten hemen duzene girecegine eminimListeye girmeden düze çıkmam çok zor canım
ohhh temiz temiz otur canim . elinde saglik.a.selam canım kolay gelsin inş
Kaptanice bi kaç gündür burdayım yoksa görünmezmi oldumçok şükür önemli şeyleri hallettim. Bugunde camlarımı silim dedim mutfak dolaplarını hallettim. Az işim kaldı sonra kahveyi hakedicem
ay abla baya yogun gecirmissin gununu.selam güzellikler dün kilo bildirimi yapıp tüydüm ya daha yeni geliyorum kk ye
şu an baş ağrısından kafam çatlıyor hem havanın ısısı aniden düştü bulutlu kapalı , hem de dünden beri ilk defa çayı şimdi içiyorum asıl sebep kesin çaysızlııkkkkk3. gündür su getirmiyorlar evdeki suda bitti benimkiler alıp geldi ama ocağın 3 gözünde birden vok tavalarda melemen yapıyordum (dün 25 kilo domates daha aldı eşim) :) sonra da acıktık yemek v.s. çay bu saate kaldı allah kimseyi aşsız veee çaysız bırakmasııınnnnn AMİNNNNN
iyi olmus canim kafa dagitmissiniz biraz.Kızlar bugun mangala gidebildk sonunda erken yaptik yedik iyi oldu cay da ictik uzerine geldk dus mama olaynida hallettik oglan uyuyamadi pek birazdn uyuycak gbi az sonra gelcm gecmis bitiremedm alintilar bakcam ve menumu yazicam
ac olmak guzel bir duygu benceŞu an karnımın içinde mehter takımı marşı çalsa da direniyorum. Çok açımEki Görüntüle 2685948
hakkinda hayirlisi olsun canim. Rabbim kolay getirsinHayırlı akşamlar arkadaşlar. Bugün pek aktif olamadım. Yarın KPSS var ve evde tekim iki çocuk işler yemek yarın için süt sağma ve erken uyuyacağım. Kusura bakmayın. Sınavdan sonra görüşürüz. Pek çalışmadım hatta hiç çalışmadım. Boş boş gireceğim. Şimdiden hayırlı geceler ☺
kolay gelsin canim.Ben gidiyom olmazKocaya kızıp hiç bir iş yapmayınca bugün işlerde kendi kendine baktım yapılmıyor şimdi kızı uyuttum çamaşır katlayarak basliyim diyorum
vucut agrim var canim. Kafam cok agriyor gozlerim falan. Ama ayaktayim yemegimi yaptim evimi toparladim. Sukur yani ayakta geciririm insAllah'ım şifa versinNasıl hissediyorsun şu an kendini peki
ins canim. Esim bugun biraz daha iyi insİnşallah kolayca atlatırsınız inşallah canım
ins canim benim.Geçmiş olsun canım inş atlatirsin hafif bi şekilde
Cocuklar ne olacak dr ne dedi
Yok canim net ogrenemedim henuz.Geçmiş olsun canım, Rabbim şifa versin.
Baharda ki de mi pozitifmiş peki, onu net öğrenebildin mi
İkinci kere mi geçiriyorsun yani
Allah kolaylik versin canim inşallah sinavin iyi gecerYarın eşim ve benim ikimizin de sınav görevimiz var bekar arkadaşım bu gece bizde kalacak yarın biz yokken o ilgilenecek minnoşumla adamı da gönderdik evden çene yapıyoruz şimdi
Gelinceye kadar hic yoktan iyidir cnm :))Çamaşır makinam gideli bir hafta oldu ama hala gelmedi
Yedek parçaları da hala gelmemiş meğer.
Bende geçici makina talep ettim, "5 kg lik bir makina var elimizde, isterseniz getirebiliriz" dediler, "tmm" dedim, getirdiler, kurdular.
Az önce bir hevesle makinayı çalıştırmaya gittim, makinanın kapağını açtım, minnacık kazan, şok oldum.
Bebeğimin çamaşırlarını attım, en acil olanlar onunkiler diye.
Alarm kurdum, 3 saatte bi kalkıp çamaşır atacağım
Pesini birakma cnm haftaya tejrar ara sor, ne oldu diyecanim net ogrenemedim henuz.
Ama saglik bakanligi numarasini aradim bir bayan cikti tek tek anlattim yazdi dilekce gibi. Ben bunu ilgili yerlere bildirecegim incelenmesi icin dedi. Bakalim ilgilenen olacakmi hic sanmiyorum ama
Tabiki iyidir canım :))Gelinceye kadar hic yoktan iyidir cnm :))
Benim de Aralık ayı sonu başlayıp 20-25 gün süren öksürük nöbetlerim olmuştu, hiç böyle hasta olmadım diyip duyuruyordum hatta.Bencede daha ne oldugunu bilmeden geciren olmustur
"Çocukları başına bırakır, yoluma bakarım" diye tehdit ettim canım.sevindim orta yolu bulmussununz canim.
Esin seni seviyor niranim sende onu bak vazgecememis senden
Aslinda yattigin hastanenin kayitlarinda olmasi lazim
Bence de hiç gerek yok.O zaman hiç evlenmemek en mantıklı olanmış evlilik yoksa beklenti yokdoğru yoldaymışım o kadar sene. Son anda golü yedik desene
İşler yoluna girdi yaniÇocukları başına bırakır, yoluma bakarım" diye tehdit ettim canım.
Belli bi yaşa gelincede, insan kendi yuvalari olsun istiyorBence de hiç gerek yok.
Bekar kızkardeşim ile kızlarımı "evliliğe gerek yok" diye hipnozluyorum
Şimdilik diyelim.İşler yoluna girdi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?