- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.661
Sen ne belirtiler var cnmsagol canim iyiyim sukur
o hoooo nerde ablam kim kime dim dima hastahanede
sagol canim
amin canim sagol
Evet canim ishalde bir belirtiymis
Ama normal ishalsindir ins
Gecmis olsun
Geçmiş olsun diyimMerhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyoroğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Sıkılmanın aksine sınav görevlerini seviyorum benGünaydın kaptan senin ve U UcanSupurge sınav görevi varmış. Kolay gelsin. Epey sıkıcıdır ösym sınavlarında gözetmenlik yapmak
Bireyselde birincilik getirirsen beni de listeye almış olursunZabah tartıda harikülade bişiler gördüm ehuhehe
Zalım bebeleri pikniğe götürelim kahvaltıyı dışarda yapalım dedik simit de aldık vallahi tadına bilem bakmadım şu güzel tartı devamlılığını sürdürsün cumaya coşayım inşallah
Hiç çalışmadım öylesine girdim. O yüzden nasıl geçti bilmiyorum canım.Yasamakguzel123 sınavın nasıl geçti canım
Şükür kaptanım ucuz atlatmışsın.Kazasız belasız gittm geldim şükürler olsun.
Özellikle sınav günlerinde yoğunlaşan trafik sebebiyle takip mesafesinin korunamaması yüzünden kaza yapıyordum az kalsın.
Şükürler olsun ki ramak kala kurtardım
Geçmiş olsun diyim ☺oğlan kaç aylık
Bende kızı uyutuyorum kalkıp ev supurmem yemek yapmam lazım
Ciddi miSıkılmanın aksine sınav görevlerini seviyorum ben
Ağır yükBireyselde birincilik getirirsen beni de listeye almış olursun
Gittin mi canım doktora şimdi nasılsın ?iyi geceler arkadaşlar.
iki gündür hastayım. bugün çok kötü oldum. afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum. göbeğim davul gibi oldu. şuan uyuyamıyorum. eşim hastaneye gidelim dedi ama o kadarlık bir şeyim yok dedim. yarın kpss sınavı var o yüzden iyiyim dedim. iki gün yemek listesini yazamadım. eşim yarın sınava gittikten sonra arkasından hastaneye gideceğim galiba. daha önce böyle bir ishal olmamıştım. annem de geçen hafta korona olanların bazılarında ishal oluyor demişti. sizin var mı bildiğiniz korona olup ishal. olan.
Yedek gözetmendim bu defa çok uykum geliyor benimGünaydın kaptan senin ve U UcanSupurge sınav görevi varmış. Kolay gelsin. Epey sıkıcıdır ösym sınavlarında gözetmenlik yapmak
Nasıl geçti diyecektim hazırlanmadığını yazmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyoroğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Allah korusun canım muhakkak sadaka çıkarKazasız belasız gittm geldim şükürler olsun.
Özellikle sınav günlerinde yoğunlaşan trafik sebebiyle takip mesafesinin korunamaması yüzünden kaza yapıyordum az kalsın.
gayet iyi canım 1 hafta içinAnnem kalçamı ilk yanlış ölçtü sanırım onun dışında chloe ile 7.gunun egzersızını daha yapmadan aldığım sonuçlar bu
maşallah abla, afiyetle yiyin inşallahselam güzellikler dün kilo bildirimi yapıp tüydüm ya daha yeni geliyorum kk ye
şu an baş ağrısından kafam çatlıyor hem havanın ısısı aniden düştü bulutlu kapalı , hem de dünden beri ilk defa çayı şimdi içiyorum asıl sebep kesin çaysızlııkkkkk3. gündür su getirmiyorlar evdeki suda bitti benimkiler alıp geldi ama ocağın 3 gözünde birden vok tavalarda melemen yapıyordum (dün 25 kilo domates daha aldı eşim) :) sonra da acıktık yemek v.s. çay bu saate kaldı allah kimseyi aşsız veee çaysız bırakmasııınnnnn AMİNNNNN
geçmiş olsun canım inşallah hafif şekilde atlatınBen test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
yine şükür elinde makina var canımÇamaşır makinam gideli bir hafta oldu ama hala gelmedi
Yedek parçaları da hala gelmemiş meğer.
Bende geçici makina talep ettim, "5 kg lik bir makina var elimizde, isterseniz getirebiliriz" dediler, "tmm" dedim, getirdiler, kurdular.
Az önce bir hevesle makinayı çalıştırmaya gittim, makinanın kapağını açtım, minnacık kazan, şok oldum.
Bebeğimin çamaşırlarını attım, en acil olanlar onunkiler diye.
Alarm kurdum, 3 saatte bi kalkıp çamaşır atacağım
hangi ütüymüş o ablaBugün benimde hic enerjim yoktu
Kisa bi alisverise gittim, yemek yaptim kv gili cagirdim
Baskada hic bisey yapmadim :))
Yeni ütüyü denedim 1 gomlek utuledim :)
Eski ütüm 6.5 bar di bu 7.5 bar
Cok cok fark var
Hem cok hafif hemde cabuk aciyor hic ugrasmaya gerek yok
Cok begendimorda olsa kesinlikle tavsiye ederdim
Evlilik demişken :))
Allah izin verir bi aksilik olmazsa onumuzdeki ayin 17 sinde kiz istemeye gidiyoruz :))
Isteme, söz birarada olacak
hayirlisi olsun insallah ablaamin cnm cumlemizin evladina insallah
Hemde ne afilli :)) burda orman var icinde kale gibi bina
Onun yoluna mumlar gül yapraklari kirmizi hali, ucunda ateş olan cubuklar (turkcesini bilmiyorum :)) vs.
Bugun gitmis oralari olcmus, cizelge yapmisne nereye konacak diye
Kac gündür postadan paket geliyor hazirlik icin :))
Kizin arkadaslarini, kendi kuzenlerini falan ayarlamis
Insallah kadir kiymet bilen biri olur
Benim cocuklar benim gibi fazla romantik
gittin mi canim hastaneye?iyi geceler arkadaşlar.
iki gündür hastayım. bugün çok kötü oldum. afedersiniz tuvaletten çıkamıyorum. göbeğim davul gibi oldu. şuan uyuyamıyorum. eşim hastaneye gidelim dedi ama o kadarlık bir şeyim yok dedim. yarın kpss sınavı var o yüzden iyiyim dedim. iki gün yemek listesini yazamadım. eşim yarın sınava gittikten sonra arkasından hastaneye gideceğim galiba. daha önce böyle bir ishal olmamıştım. annem de geçen hafta korona olanların bazılarında ishal oluyor demişti. sizin var mı bildiğiniz korona olup ishal. olan.
hadi bakalim güzel eksi gelsin.Hellööö mellööö takım Güzel Mutlu Pazarlar az yiyin coşmayın
Zabah tartıda harikülade bişiler gördüm ehuhehe
Zalım bebeleri pikniğe götürelim kahvaltıyı dışarda yapalım dedik simit de aldık vallahi tadına bilem bakmadım şu güzel tartı devamlılığını sürdürsün cumaya coşayım inşallah
oglusun ok de esin neden agliyorduMerhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyoroğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Tr de malesef büyük problem sanirim bu cogunlukla mesafe yok olmadigi gibide zorla araya girmeye calisiyorlarKazasız belasız gittm geldim şükürler olsun.
reglımden 1 hafta once ben aclıktan ayılır bayılırım doymam faln sonra gıder yıne ıstahım. yemek yemeden 2 gun dolasma rekorum var unutmusum yemegıAkşama kadar nasıl yemek yemeden durdun helsk olsun.. ben ayilir bayılırdım kesin
Verilmiş sadakan varmış canım rabbim bi daha yasatmasinKazasız belasız gittm geldim şükürler olsun.
Güle güle kullansin annen canım ❤nasılsınız kızlarr yenı gırebıldım buraya anneme su akıllı robotlardan alıcaz onu arastırdım baya bı sporumu yaptım anneme kofte yapmasına yardım ettım falan bır baktım saat 5 olmuş gunler ne cabuk bıtıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?