Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sagol canim iyiyim sukur
o hoooo nerde ablam kim kime dim dima hastahanede

sagol canim
amin canim sagol

Evet canim ishalde bir belirtiymis

Ama normal ishalsindir ins
Gecmis olsun
Sen ne belirtiler var cnm

Merhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyor oğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Geçmiş olsun diyim oğlan kaç aylık
Bende kızı uyutuyorum kalkıp ev supurmem yemek yapmam lazım

Bireyselde birincilik getirirsen beni de listeye almış olursun

Şükür kaptanım ucuz atlatmışsın.

Gittin mi canım doktora şimdi nasılsın ?
Günaydın kaptan senin ve U UcanSupurge sınav görevi varmış. Kolay gelsin. Epey sıkıcıdır ösym sınavlarında gözetmenlik yapmak
Yedek gözetmendim bu defa çok uykum geliyor benim
Merhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyor oğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Nasıl geçti diyecektim hazırlanmadığını yazmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallah Allah korusun canım muhakkak sadaka çıkar

Annem kalçamı ilk yanlış ölçtü sanırım onun dışında chloe ile 7.gunun egzersızını daha yapmadan aldığım sonuçlar bu
gayet iyi canım 1 hafta için
maşallah abla, afiyetle yiyin inşallah
Ben test sonucumu ogrendim az once bende pozitifmisim.
Rabbim tum hastalarla bizlerede sifa versin.
Hafif gecirenlerden olalim ins haber veriyim dedim sizede
geçmiş olsun canım inşallah hafif şekilde atlatın
yine şükür elinde makina var canım
hangi ütüymüş o abla güle güle kullan inşallah
Evlilik demişken :))

Allah izin verir bi aksilik olmazsa onumuzdeki ayin 17 sinde kiz istemeye gidiyoruz :))
Isteme, söz birarada olacak
hayirlisi olsun insallah abla birbirlerinin degerini bilsinler ins Cok güzel düsünmüs oglun
gittin mi canim hastaneye?
hadi bakalim güzel eksi gelsin.
oglusun ok de esin neden agliyordu
Tr de malesef büyük problem sanirim bu cogunlukla mesafe yok olmadigi gibide zorla araya girmeye calisiyorlar istanbulda köprüde gördügümü Hic unutmuyorum trafik yogun bi araba makas ata ata gidiyordu

Akşama kadar nasıl yemek yemeden durdun helsk olsun.. ben ayilir bayılırdım kesin
reglımden 1 hafta once ben aclıktan ayılır bayılırım doymam faln sonra gıder yıne ıstahım. yemek yemeden 2 gun dolasma rekorum var unutmusum yemegı

Verilmiş sadakan varmış canım rabbim bi daha yasatmasin
Güle güle kullansin annen canım ❤
Imrendim sporunuda yapmışsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…