- 8 Mart 2020
- 5.839
- 28.220
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.681
cok saol canımGüle güle kullansin annen canım ❤
Imrendim sporunuda yapmışsın maşallah
Teşekkür ederim canım. Fırsat bulamadım.Gittin mi canım doktora şimdi nasılsın ?
Yedek gözetmendim bu defa çok uykum geliyor benim
Nasıl geçti diyecektim hazırlanmadığını yazmışsın hakkında hayırlısı olsun inşallah
Allah korusun canım muhakkak sadaka çıkar
Oğlanı susturamayınca eşlik etmek istemiş.gayet iyi canım 1 hafta için
maşallah abla, afiyetle yiyin inşallah
geçmiş olsun canım inşallah hafif şekilde atlatın
yine şükür elinde makina var canım
hangi ütüymüş o ablagüle güle kullan inşallah
hayirlisi olsun insallah ablabirbirlerinin degerini bilsinler ins Cok güzel düsünmüs oglun
gittin mi canim hastaneye?
hadi bakalim güzel eksi gelsin.
oglusun ok de esin neden agliyordu
Tr de malesef büyük problem sanirim bu cogunlukla mesafe yok olmadigi gibide zorla araya girmeye calisiyorlaristanbulda köprüde gördügümü Hic unutmuyorum trafik yogun bi araba makas ata ata gidiyordu
Süpürge mi biz de araştırıyoruznasılsınız kızlarr yenı gırebıldım buraya anneme su akıllı robotlardan alıcaz onu arastırdım baya bı sporumu yaptım anneme kofte yapmasına yardım ettım falan bır baktım saat 5 olmuş gunler ne cabuk bıtıyor
Küçük bebekle çok zor hakikatenTeşekkür ederim canım. Fırsat bulamadım.
Öyle ama seneye gireceğim bakalım bu sefer daha sıkı çalışırımKüçük bebekle çok zor hakikaten
nasılsınız kızlarr yenı gırebıldım buraya anneme su akıllı robotlardan alıcaz onu arastırdım baya bı sporumu yaptım anneme kofte yapmasına yardım ettım falan bır baktım saat 5 olmuş gunler ne cabuk bıtıyor
Kızkardeşim bunu aldı kendine, çok memnun kaldı, anneme de aldıkSüpürge mi biz de araştırıyoruz
Karar verince buraya da yaz
Fiyat aralığı çok geniş 14 bine kadar çıkıyor. Araştırıyoruz biz de. Bunu da ekleyin listeye. Teşekkür ederim canım
Diğer kızkardeşim 9 bin TL lik olanını almıştı, anneminkini de 1 hafta deneme amaçlı kullandı, "aralarında fark yok" diyor.Fiyat aralığı çok geniş 14 bine kadar çıkıyor. Araştırıyoruz biz de. Bunu da ekleyin listeye. Teşekkür ederim canım
baya arastırdımSüpürge mi biz de araştırıyoruz
Karar verince buraya da yaz
buna baktım ama bu paspas yapmıyor bızım hatun paspaslı istiyor
Paspasta yapıyor canım, önden süpürürken arkadan silerek ilerliyor.buna baktım ama bu paspas yapmıyor bızım hatun paspaslı istiyor
Evet canım biz de baya araştırdık. Eşim en iyisi 7bin ile 10 bin civarı olan diyor ama bilemedim. Baya da pahalı. O çok gerekli olduğunu düşünüyor( bebeğimiz var ve toza alerjisi var) ben de o para verilir mi bilemiyorumbaya arastırdımyerleri silsin de istiyor musun bır de ev buyuklugu ne kadar ona gore seçiyorsun kimisinin şarjı çok fazla gıtmıyormuş 100 m2 ve altına uygun kimisi daha uzun süre gıdıyor 150 m2 ve ustune uygun kımısı evı kendı tanıyor kimisi telefona ındırdıgın uygulama ıle yonlendırıyorsun bazılarının ustunde cıkıntı var yaklasık 11cm yukseklıktekı koltuk altlarına gırebılıyor bır de ustunde cıkıntısı olmayanı var 1. nesıl onlar 9 cm e gırebılıyor dıye okudum
Hadi yaDiğer kızkardeşim 9 bin TL lik olanını almıştı, anneminkini de 1 hafta deneme amaçlı kullandı, "aralarında fark yok" diyor.
Ben de olsam paspaslı isterimbuna baktım ama bu paspas yapmıyor bızım hatun paspaslı istiyor
aaaa benım baktıgım yapmıyordu modelı ne bılıyor musun bakıyım ben bıPaspasta yapıyor canım, önden süpürürken arkadan silerek ilerliyor.
2 in 1 c modeli
benım de toza alerjım var oyuzden aılem zamanında 3bın dolara supurge almıslardı o cıddı sıkıntı çocuklar ıcın cunku, paraya kıymak gerekıyor 22 yıl kullandı ama annem onu o ayrı. bunların da hepa fıltre olması o alerjıler için ıyı ablamlar aldı ındırım zamanında 8 bınden 4 bıne mı ne dusunce ındırım takıp edın bence onların evde de 2 kedı var suan baya memnunlar bizde aynısından mı alsak yoksa bır tık daha uygununu bulabılır mıyız acaba dıye bakıyoruz alıp memnun olmayanı duymadım daha bu robot supurgeden.Evet canım biz de baya araştırdık. Eşim en iyisi 7bin ile 10 bin civarı olan diyor ama bilemedim. Baya da pahalı. O çok gerekli olduğunu düşünüyor( bebeğimiz var ve toza alerjisi var) ben de o para verilir mi bilemiyorumsiz hangisine karar verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?