Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Teşekkür ederim canım. Fırsat bulamadım.

Oğlanı susturamayınca eşlik etmek istemiş.

Süpürge mi biz de araştırıyoruz
Karar verince buraya da yaz

Kızkardeşim bunu aldı kendine, çok memnun kaldı, anneme de aldık

Fiyat aralığı çok geniş 14 bine kadar çıkıyor. Araştırıyoruz biz de. Bunu da ekleyin listeye. Teşekkür ederim canım
Diğer kızkardeşim 9 bin TL lik olanını almıştı, anneminkini de 1 hafta deneme amaçlı kullandı, "aralarında fark yok" diyor.

merhaba hanimlar

bugun biberimi.kaldirdim yeterince karardi. biber isinden kurtuldum. ev tasima kaldi hayirlisiyla bi kiralik bulsak onu da halletsem rahatlicam. dondurucuya koyacaklarim.kaliyor.
birazdan annemlere gececem orda biber cektirmem lazim o yuzden yarin bildirim yapamicam. bugun 65.9 u gordum sukur. insallah devami gelir.

baya arastırdım yerleri silsin de istiyor musun bır de ev buyuklugu ne kadar ona gore seçiyorsun kimisinin şarjı çok fazla gıtmıyormuş 100 m2 ve altına uygun kimisi daha uzun süre gıdıyor 150 m2 ve ustune uygun kımısı evı kendı tanıyor kimisi telefona ındırdıgın uygulama ıle yonlendırıyorsun bazılarının ustunde cıkıntı var yaklasık 11cm yukseklıktekı koltuk altlarına gırebılıyor bır de ustunde cıkıntısı olmayanı var 1. nesıl onlar 9 cm e gırebılıyor dıye okudum

Evet canım biz de baya araştırdık. Eşim en iyisi 7bin ile 10 bin civarı olan diyor ama bilemedim. Baya da pahalı. O çok gerekli olduğunu düşünüyor( bebeğimiz var ve toza alerjisi var) ben de o para verilir mi bilemiyorum siz hangisine karar verdiniz

benım de toza alerjım var oyuzden aılem zamanında 3bın dolara supurge almıslardı o cıddı sıkıntı çocuklar ıcın cunku, paraya kıymak gerekıyor 22 yıl kullandı ama annem onu o ayrı. bunların da hepa fıltre olması o alerjıler için ıyı ablamlar aldı ındırım zamanında 8 bınden 4 bıne mı ne dusunce ındırım takıp edın bence onların evde de 2 kedı var suan baya memnunlar bizde aynısından mı alsak yoksa bır tık daha uygununu bulabılır mıyız acaba dıye bakıyoruz alıp memnun olmayanı duymadım daha bu robot supurgeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…