Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de olsam paspaslı isterim
anneme paspaslı mı olsun yoksa gerek yok mu dıyorsun dedım yanii paspaslı olsa hayır demem ben bi toz alırım ıyı olur dedı orda kapandı konu ben burdayken yerlerı supuruyorum banyoyu falan halledıyorum annem bı yerlerı sılıyor babam toz alıyor ama ben gıdınce ıkısı yoruluyor asıl ben gıdınce baya ıyı olucak annemlere

Kolay gelsin canim Allah agiz tadiyla yedirsin insallah

Fasulyeyi salca ve yagda domatesle kavursan daha iyi haslayinca vitamini gitmiyormu canim afiyet olsun

Ablanın aldığı hangisiydi

Kızlar sabah tartıldım gene aynı kilom bu direnci nasıl kirabilirim çok sinirleniyorum

Hayır yesemde gitmese tamam diyecegim
Menümü yazayim
Wc ye cikmadigin zamanda sabit kalir wc ye cikinca biraz gider canim bende genelde wc ye cikmadigimda sabit kaliyorum

Robot alacaksiniz silmeli olani alin bizim gelin aldi cok rahat diyor
Bem sessiz, uslu uslu temizliyor
Bende mi alsam ya artik herseyi robotlar makineler yapiyor insan hayati kolaylasti ama ben onu alsam benim sipalar ustunde ziplar

Son düzenleyen: Moderatör:
Pembe Lotus canim gecmisi okudum ama gozden mi kacairdim acaba ne oldu esinin test sonucu canim
çıkmadı sonuç bi günde çıkmıştı eltimler yaptirdiginda
Yarın sabah 2gun olacak e nabiza sürekli bakıyo yok
Iyice stres olduk
Sen nasılsın ilaçların geldimi

Kızlar sabah tartıldım gene aynı kilom bu direnci nasıl kirabilirim çok sinirleniyorum

Hayır yesemde gitmese tamam diyecegim
Menümü yazayim
Acaba vitamin değerlerine yada troidlerine mi baksan. Misal ben haşimato hastasıyım. Kilo veremediğimde öğrenmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…