- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.701
anneme paspaslı mı olsun yoksa gerek yok mu dıyorsun dedım yanii paspaslı olsa hayır demem ben bi toz alırım ıyı olur dedı orda kapandı konuBen de olsam paspaslı isterim
Kolay gelsin canim Allah agiz tadiyla yedirsin insallahmerhaba hanimlar
bugun biberimi.kaldirdim yeterince karardi. biber isinden kurtuldum. ev tasima kaldi hayirlisiyla bi kiralik bulsak onu da halletsem rahatlicam. dondurucuya koyacaklarim.kaliyor.
birazdan annemlere gececem orda biber cektirmem lazim o yuzden yarin bildirim yapamicam. bugun 65.9 u gordum sukur. insallah devami gelir.
Allah kabul etsin canim ben de yeni musait oldumiyi aksamlar kizlar bugun asure ve dagitimiyla ugrastim gelemedim inşallah herkes iyidir
Sagol canim benimAllah kabul etsin canim ben de yeni musait oldum
Fasulyeyi salca ve yagda domatesle kavursan daha iyi haslayinca vitamini gitmiyormu canim afiyet olsunMerhaba kızlar
Kizcemle anneme gittik geldik mesafeyi koruyarak oturdum yeni geldik
Akşam yemeği yapacağım memleketten annem fasulye getirmişti gitmeden onu haslayip sıkmıştım
Bol soğanlı acılı kavurcam yaninada ayran yaparım yeter
Böyle kavuruluncada güzel oluyor yedim gitti vallaFasulyeyi salca ve yagda domatesle kavursan daha iyi haslayinca vitamini gitmiyormu canim afiyet olsun
Ablanın aldığı hangisiydibenım de toza alerjım var oyuzden aılem zamanında 3bın dolara supurge almıslardı o cıddı sıkıntı çocuklar ıcın cunku, paraya kıymak gerekıyor 22 yıl kullandı ama annem onu o ayrı. bunların da hepa fıltre olması o alerjıler için ıyı ablamlar aldı ındırım zamanında 8 bınden 4 bıne mı ne dusunce ındırım takıp edın bence onların evde de 2 kedı var suan baya memnunlar bizde aynısından mı alsak yoksa bır tık daha uygununu bulabılır mıyız acaba dıye bakıyoruz alıp memnun olmayanı duymadım daha bu robot supurgeden.
cok tesekkur ederim cnm. aminKolay gelsin canim Allah agiz tadiyla yedirsin insallah
Afiyet olsun ozaman tatlimBöyle kavuruluncada güzel oluyor yedim gitti valla
Wc ye cikmadigin zamanda sabit kalir wc ye cikinca biraz gider canim bende genelde wc ye cikmadigimda sabit kaliyorumKızlar sabah tartıldım gene aynı kilom bu direnci nasıl kirabilirim çok sinirleniyorum
Hayır yesemde gitmese tamam diyecegim
Menümü yazayim
Bende mi alsam ya artik herseyi robotlar makineler yapiyor insan hayati kolaylasti ama ben onu alsam benim sipalar ustunde ziplarRobot alacaksiniz silmeli olani alinbizim gelin aldi cok rahat diyor
Bem sessiz, uslu uslu temizliyor
çıkmadı sonuç bi günde çıkmıştı eltimler yaptirdigindaPembe Lotus canim gecmisi okudum ama gozden mi kacairdim acaba ne oldu esinin test sonucu canim
Acaba vitamin değerlerine yada troidlerine mi baksan. Misal ben haşimato hastasıyım. Kilo veremediğimde öğrenmiştimKızlar sabah tartıldım gene aynı kilom bu direnci nasıl kirabilirim çok sinirleniyorum
Hayır yesemde gitmese tamam diyecegim
Menümü yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?