Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

çıkmadı sonuç bi günde çıkmıştı eltimler yaptirdiginda
Yarın sabah 2gun olacak e nabiza sürekli bakıyo yok
Iyice stres olduk
Sen nasılsın ilaçların geldimi
Evet geldi canim dun babam.hastahaneden aldi getirdi hemen.

Bugun sabah kv de yaptirdi covid testi onunkide pozitif. Sabah 9 gibi vermisti testi aksam 9da belli oldu canim. Sizinki neden gecikti acaba

1 koçan 96 kalori yapma akşam akşam kendine bunu

Dur sana bı okuyam üfleyem, nazarın geçmedi senin
Bu da burda dursun
Eşim istedi ona yaptım. Yoksa muzdan sonra günü kapatmıştım kuru fasulye pilav da sınav resmen

Bugun sabah kv de yaptirdi covid testi onunkide pozitif. Sabah 9 gibi vermisti testi aksam 9da belli oldu canim. Sizinki neden gecikti acaba
Geçmiş olsun canım
Eşin hastanede mi tedavi görüyor peki

Geçenlerde paylaştığın resim bol giyindiğin için yanıltıcı olmuş demek ki canım, daha vermen lazım gibi duruyor.

Yada spor yapıp sıkılaşman lazım

Yok ya dardı o elbise, önceden içine giremiyorum zaten onun. Koyu renk olması beni daha ince gösterdi demek
Evet evet vermem lazım daha Kendime yalanlar söylemeyi bıraktım artık aynada. Hedef 60

Xiaomi
Robot Vacuum Mop Pro Cleaner - Robot Süpürge ve Paspas- BEYAZ MOPPRO-B

ablamın ki bu 3280 e ınmıs hatta suan bır de bunların roborock s5 i var onu da baya övüyorlar biraz daha pahalı bu

Roborock S5 sadece süpürme yapıyor

Çok iyi düşünmüşsün canım yazık valla annelerimize yıllarca ne kadar yıpranmışlar

Dur şişşşşt beklentiyi artırmayalım
bence cok geccc

Aynen cnm bugun daha iyidi

Merhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyor oğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Kolay gelsin cnm nekadarlikti :)
Ah bu babalar neden bukadar cok zorlaniyorlar bakarken anlamiyorum
Allah korumus cnm cok sukur birsey olmamış

Kızkardeşim bunu aldı kendine, çok memnun kaldı, anneme de aldık

Eki Görüntüle 2686268
Bende istiyorum cok ya ama esime gore cok gereksiz ev kucuk zaten diyor ben supururm bende tamam dedm genede bakiyorm heryer kıl dayanamayip supuruyorm en son tamam alalm dedi ama fiyatlar gercekten ucuk bazen degermi diyorum

Selam kızlar. Bir aralar sizinle yarışmış bayağı motive olmuştum. Bazı sebeplerle girmedim sonra. Mümkünse tekrar takıma katılmak isterim. Eskilerden kim var kim yok

Hosgeldin cnm ben seni hatirlamadm ama 2017den beri falan buradaym git gel cocuk dogum derken bi al bi ver ilerliyorum :) sende kendini tanit istersen

Yaa gerçekten mi1,72 boyum
Bu da 74 kilo iken çekilmiş fotomEki Görüntüle 2686328
Spor yapıp sıkılasman şart canım

Geçmiş olsun canım
Bilmiyorum canım ya gerçi covit bölümünde her yere suruntu testi 3gun içinde e nabizdan öğrenebilirsiniz yazıyordu bizde anlamadık
Eşim Hastaneyi aradı e nabiza düşer bekleyin demişler

Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.
31 yaşındayım. Evliyim. 1 oğlum var.
Malesef artık 107 kiloyum .Bugün diyete başladım ve sizinle motive olmak istedim

Bende istiyorum cok ya ama esime gore cok gereksiz ev kucuk zaten diyor ben supururm bende tamam dedm genede bakiyorm heryer kıl dayanamayip supuruyorm en son tamam alalm dedi ama fiyatlar gercekten ucuk bazen degermi diyorum
Bende geçen ay alacaktım, eşim ben süpürürüm alma diyince vazgeçtim canım.
Adamın iş yapmak isteyen ruhunu öldürmek istemedim aslına bakarsan.
Evin küçükse eşinde yardım ediyorsa gerek yok bence.

Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.
31 yaşındayım. Evliyim. 1 oğlum var.
Malesef artık 107 kiloyum .Bugün diyete başladım ve sizinle motive olmak istedim
Hoşgeldin canım. İnşaallah istediğin kiloya inersin. Ben burda güzel kilo verdim ve vermeye de çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…