- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.741
Evet geldi canim dun babam.hastahaneden aldi getirdi hemen.çıkmadı sonuç bi günde çıkmıştı eltimler yaptirdiginda
Yarın sabah 2gun olacak e nabiza sürekli bakıyo yok
Iyice stres olduk
Sen nasılsın ilaçların geldimi
Nette "xiaomi mijia 1c 2 in 1 vacuum mop" diye geçiyor canımaaaa benım baktıgım yapmıyordu modelı ne bılıyor musun bakıyım ben bı
Geçenlerde paylaştığın resim bol giyindiğin için yanıltıcı olmuş demek ki canım, daha vermen lazım gibi duruyor.
Eşim istedi ona yaptım. Yoksa muzdan sonra günü kapatmıştım1 koçan 96 kalori yapma akşam akşam kendine bunu
Dur sana bı okuyam üfleyem, nazarın geçmedi senin
Bu da burda dursun
Geçmiş olsun canımEvet geldi canim dun babam.hastahaneden aldi getirdi hemen.
Bugun sabah kv de yaptirdi covid testi onunkide pozitif. Sabah 9 gibi vermisti testi aksam 9da belli oldu canim. Sizinki neden gecikti acaba
Kol belli eder canım. Kollar hafif tombiş
İnşallahLavaş cok olmus inş kizcen spora vakit birakir
Geçenlerde paylaştığın resim bol giyindiğin için yanıltıcı olmuş demek ki canım, daha vermen lazım gibi duruyor.
Yada spor yapıp sıkılaşman lazım
A101 lavaşları canım. Çok büyük değil. Asıl sıkıntı pilav oldu1.5 lavaş boyutu nedir acaba bi de akşama pirinç abbooooo
Eyvah eyvahKol belli eder canım. Kollar hafif tombiş
Xiaomi
Robot Vacuum Mop Pro Cleaner - Robot Süpürge ve Paspas- BEYAZ MOPPRO-B
ablamın ki bu 3280 e ınmıs hatta suan bır de bunların roborock s5 i var onu da baya övüyorlar biraz daha pahalı bu
Çok iyi düşünmüşsün canım yazık valla annelerimize yıllarca ne kadar yıpranmışlaranneme paspaslı mı olsun yoksa gerek yok mu dıyorsun dedım yanii paspaslı olsa hayır demem ben bi toz alırım ıyı olur dedı orda kapandı konuben burdayken yerlerı supuruyorum banyoyu falan halledıyorum annem bı yerlerı sılıyor babam toz alıyor ama ben gıdınce ıkısı yoruluyor asıl ben gıdınce baya ıyı olucak annemlere
Dur şişşşşt beklentiyi artırmayalım
Aynen cnm bugun daha iyidiafiyet olsun canım
Vaavv spor bi harika dostum
afiyet olsun canım kepek değilde tam buğday ekmeği yemelisin bence
Akşama kadar nasıl yemek yemeden durdun helsk olsun.. ben ayilir bayılırdım kesin
Sen şeytana uyma insanın faydasını bişey dermi o
on numara beş yıldız
Bugün biraz dikkat et cnm bence
Kolay gelsin cnm nekadarlikti :)Merhaba arkadaşlar. KPSS bitti eve geldim baktım eşim ve oğlum ağlıyoroğlanı emzir yemek hazırla ancak oturdum. Kimler ne yapıyor
Allah korumus cnm cok sukur birsey olmamışKazasız belasız gittm geldim şükürler olsun.
Özellikle sınav günlerinde yoğunlaşan trafik sebebiyle takip mesafesinin korunamaması yüzünden kaza yapıyordum az kalsın.
Şükürler olsun ki ramak kala kurtardım
Bende istiyorum cok ya ama esime gore cok gereksiz ev kucuk zaten diyor ben supururm bende tamam dedm genede bakiyorm heryer kıl dayanamayip supuruyorm en son tamam alalm dedi ama fiyatlar gercekten ucuk bazen degermi diyorum
Selam kızlar. Bir aralar sizinle yarışmış bayağı motive olmuştum. Bazı sebeplerle girmedim sonra. Mümkünse tekrar takıma katılmak isterim. Eskilerden kim var kim yok
Boyun da iyiymiş demekki sıkılaşmaya ihtiyacın var canım ihtiyacın olan şey yürüyüş
Spor yapıp sıkılasman şart canım
Geçmiş olsun canımEvet geldi canim dun babam.hastahaneden aldi getirdi hemen.
Bugun sabah kv de yaptirdi covid testi onunkide pozitif. Sabah 9 gibi vermisti testi aksam 9da belli oldu canim. Sizinki neden gecikti acaba
inşallah canim sagolSifa olsun ins yiyenlere
Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.bence cok geccc
Aynen cnm bugun daha iyidi
Kolay gelsin cnm nekadarlikti :)
Ah bu babalar neden bukadar cok zorlaniyorlar bakarken anlamiyorum
Allah korumus cnm cok sukur birsey olmamış
Bende istiyorum cok ya ama esime gore cok gereksiz ev kucuk zaten diyor ben supururm bende tamam dedm genede bakiyorm heryer kıl dayanamayip supuruyorm en son tamam alalm dedi ama fiyatlar gercekten ucuk bazen degermi diyorum
Hosgeldin cnm ben seni hatirlamadm ama 2017den beri falan buradaym git gel cocuk dogum derken bi al bi ver ilerliyorum :) sende kendini tanit istersen
Bende geçen ay alacaktım, eşim ben süpürürüm alma diyince vazgeçtim canım.Bende istiyorum cok ya ama esime gore cok gereksiz ev kucuk zaten diyor ben supururm bende tamam dedm genede bakiyorm heryer kıl dayanamayip supuruyorm en son tamam alalm dedi ama fiyatlar gercekten ucuk bazen degermi diyorum
Hoşgeldin canım. İnşaallah istediğin kiloya inersin. Ben burda güzel kilo verdim ve vermeye de çalışıyorum.Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.
31 yaşındayım. Evliyim. 1 oğlum var.
Malesef artık 107 kiloyum .Bugün diyete başladım ve sizinle motive olmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?