- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.781
Sıkıntı var canım adı açlıkKızlar ben iki gündür akşam menüsünü çok hafif geçirdim. Bugün sabah kahvaltıyi güzel yapmama rağmen sanki hiç yemek yememiş gibi hissettim.Kahvalti sonrası bile midem boş gibi, 20 dk sonra guruldadi. Şimdi de öyle. Hem karnım gurulduyo, hem de böyle bı batma gibi acı var, sıkıntı yoktur dimi
Abla ya sen nezaman basliyosunAlintidan menunu gördüm cnm
Sabah kahvaltin doyurucu olmamis
Yumurta yemezsen cabuk acikirsin
Aksam cesit, miktar olarak fazla degil ama icerik olarak karbon
Yani aclik hissetmen cok normal
Evet canim 0 karbonhidrad yapmayi dusunuyorum bol du insallah artiya gecmem asureyede hic dayanamiyorumCanim gorunce sana da yazayim dedim yatmadan.
Tavsiyem yarin 0 karbonhidrat yap canim 2 kase asure tost ve fistik ezmesini oyle tolore edersin insallah
Bi versek hayırlısıyla. Vallahi vicdan azabı çekmeden yemek yemeyi özledim ya huAbla ya sen nezaman basliyosunYarın diyete başlamak için çok güzel bir gün brnce
Kan sekerinmi yükseliyor acabaKızlar ben iki gündür akşam menüsünü çok hafif geçirdim. Bugün sabah kahvaltıyi güzel yapmama rağmen sanki hiç yemek yememiş gibi hissettim.Kahvalti sonrası bile midem boş gibi, 20 dk sonra guruldadi. Şimdi de öyle. Hem karnım gurulduyo, hem de böyle bı batma gibi acı var, sıkıntı yoktur dimi
Bir doktoru arayip sor isterden canim korbonhidrad agirlikli yemekte cabuk aciktirir gecmis olsunKızlar ben iki gündür akşam menüsünü çok hafif geçirdim. Bugün sabah kahvaltıyi güzel yapmama rağmen sanki hiç yemek yememiş gibi hissettim.Kahvalti sonrası bile midem boş gibi, 20 dk sonra guruldadi. Şimdi de öyle. Hem karnım gurulduyo, hem de böyle bı batma gibi acı var, sıkıntı yoktur dimi
yarin dikkat edip bide spor yaptinmi yakarsin canim meral etmeSagol canim insallah
Tamam aramizda kalsin 2 kase
Aksama kadar Ekmek yemedim aksama dogru avuc ici kadar ekmek yedim midem kazindi asure yiyince
Yarin normal diyete devam
Kiloma gore bir diyet uyguluyacam yarin kiloma bakip ekmegi karbonhidrati daha cok azaltacam
cikar ins canim. Hayirli haber alin ins. .sonuc cikinca bizede haber et canimIstanbul canım ya hâlâ sonuç yok sayfa boş görünüyor
canim.menune bakmadim. Ama hemen aciktiysan demekki doyurucu olmamis kahbaltin.Kızlar ben iki gündür akşam menüsünü çok hafif geçirdim. Bugün sabah kahvaltıyi güzel yapmama rağmen sanki hiç yemek yememiş gibi hissettim.Kahvalti sonrası bile midem boş gibi, 20 dk sonra guruldadi. Şimdi de öyle. Hem karnım gurulduyo, hem de böyle bı batma gibi acı var, sıkıntı yoktur dimi
Su anda iyi abla oksuruk var bi.Kv ye de cok gecmis olsun cnm
Yalnizmi kaliyor, durumu nasil
IInsallah hepiniz kolayca atlatirsiniz
Bende yaptım sporumu çok sukur25 dk Eliptic 10 dk bölgesel çalıştım şükür bi duş sonra uyku yarın okul var
Arada bi dip bucagi elle yapman gerekiyor tabiDün gece eşimde söyledi alalımmi diye ama pek gerek görmüyorum ben çünkü çok uzun saat supuruyor ve heryerede giremez baza altına komidinlerin arkasına gb...Toz alan robot lazım qma en nefret ettiğim ev işi
Sorma ya. Hafifleşiriz sağlıkla bir an önce inşallahBende yaptım sporumu çok sukurYapınca resmen üstümden bı yük kalkiyor düzenli yapabilsek keske
Her sabah basliyomAbla ya sen nezaman basliyosunYarın diyete başlamak için çok güzel bir gün brnce
Geceye doğru bozuyosun dimiHer sabah basliyom
Hadi insallah bitanemnda iyi abla oksuruk var bi.
Kendi kaliyor en son bizde kaldi evine gitmisti.
Bizde supheli olunca gelmedi bidaha.
İns abla ben ve esim iyiyiz annemde kolay atlacak ins. Sagolasin
Elektrik supurgemi yeni degistirdim canim alirken internette baktim uygun fiyata vardi 130 euroya kadar var ama kalitesi nasil bilmiyorum ucuzda var pahalida almadim o bizim cocuklara dayanmazBizim oglan korkuyor ondan
Durumun varsa al cnm büyük kolaylik
Herseyi makineler yapiyor ama kadinlar hala iş bitmiyor diye agliyor
Artik bisey icin söz vermek istemiyorum cnmGeceye doğru bozuyosun dimiYa abla ya ben senle yarışmayı özledim☹ bir an önce başka lütfen
Çok yorma kendini dinlen beslenmene vitaminine dikkat et cnm..yaaa annem geldi sen boyle yazinca.
Annem genc kizken yigenine bakiyor. Teyzem birakip gitmis bir yere. Annem bakti durduramiyir yigeniyle oturup bir guzel aglamislar
Yazmissin sonrasinda esinde yorgunmus. Anneler olmasa bu bebeler ne olacak acaba
mesela su an bacaklarim feci agriyor. Agrinin gezindigini hissediyorum bacaklarimda. Genzim tikali , basim gozum agriyor. İlaclarin etkisiyle azcik tahayliyorim sonra yine basliyor
allah korumus canim. Aman dikkat.
masallah annenle baban birbirlerine yardim ediyorlarmis ne guzel
eline saglik allah kabul etsin canim.
Kac kase yedin soyle aramizda kalacak
yok canim evde. İlaclarini kaynim gidip hastahaneden aldi bugun
Anca demekki canim. Sen nerdeydin canim. Her yerin duzeni farkli
Boşver abla herkes zayıf olacak diye bir şey yok yemene içmene keyfine bak biz ettik sen etmeArtik bisey icin söz vermek istemiyorum cnminsallah yola gelirim
Sen almanyadamisin cnmElektrik supurgemi yeni degistirdim canim alirken internette baktim uygun fiyata vardi 130 euroya kadar var ama kalitesi nasil bilmiyorum ucuzda var pahalida almadim o bizim cocuklara dayanmaz
Yasli bir nine olunca alirim insallah
Benimde aklım fikrim diyette kahvaltida ne yesem akşama ne yapsam yerkende su kadsr yiyim su yağlı yemiyim gibi şeylerle günü yaşıyorum .Bi versek hayırlısıyla. Vallahi vicdan azabı çekmeden yemek yemeyi özledim ya hu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?