- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.801
Tamam iste abla yarin baslayip devamini getirip aylar sonra fistik hale gelecegin gun yarin. Yani yarin guzel bir gunHer sabah basliyom
Senin en geç 10 yatman lazim aslında gece kuşuSaat kacta yattim daha uyuyamadim
Sabah yine sürünerek kalkarim
İş den cok sabah 5 de kalkmak beni zorluyor
Neyse sabah benim yerimede yatin :))
Iyi geceler
Sıkıntı var canım adı açlıkkan şekerin düşmüştür
Ben dün nerdeyse bayılacaktım başım dönüyordu resmen
Yok Canım ya, öyle bişi yok. Halsiz degilim, bayılacak gibi değilim. Aksine gayet dinçim sadece karnım acıyo o kadarKan sekerinmi yükseliyor acaba
yok canim bi is falan yapmiyorum zayen. Yiyip icip yedigimizi kaldiriyorum bi tamam. İste sabunli bezle deli gibi prizleri,kapi kollarini sildigimi saymazsakÇok yorma kendini dinlen beslenmene vitaminine dikkat et cnm..
uykunun en tatli oldugu saat. Biraz erken yatabilsen daha rahat edersin abla.Saat kacta yattim daha uyuyamadim
Sabah yine sürünerek kalkarim
İş den cok sabah 5 de kalkmak beni zorluyor
Neyse sabah benim yerimede yatin :))
Iyi geceler
İyi geceler canimİyi geceler kızlar eşime çay yapıp yaticam
Evet almanyadayim canimSen almanyadamisin cnm
Adin neydi :))
O kadar ucuzlarin iyi olacagini sanmiyorum en azindan 250 - 300euro vermek lazim
Tabi silmeli olanlar
Cok ihtiyac hissetmiyosan sartda degil
Hoşbuldum canımHoş geldin canım sen nasılsın?ne durumdasın ?
Çok tuhaf her şey böyle olunca neye inanacağını şaşırıyor insan
Yok artıkvallahi ben utandım
Canım kalıcı olmadan hemen ver Kilo bende ağırlık yapıyor sinirlerimi bozuyorCanım biliyorsun çok fazla yürüyüş yapıyordum.
Diz ağrılarım kaynaklı bıraktığım için vücud şaşırdı, ne yesem kilo yapmaya başladı maalesef
Senin güncel kilon nedir şimdi
Evet abla arada uğradımAk kelebek dün gece gelmişsin ben yokmuşum gülüm ara da gel özletme sen de zayıflamışsın 87 ye inmişsin maşallah sana
İnşallah canım hepimiz kilolarımızdan kurtuluruzHoşgeldin canım. İnşaallah istediğin kiloya inersin. Ben burda güzel kilo verdim ve vermeye de çalışıyorum.
Hemen canımSeni hatırlıyorum canım.
Ara ara geldin ama devam etmedin.
İlk sayfada takım kurallarımız var.
Kurallara sıkı sıkıya uyarım, disiplinli ve azimli olurum diyorsan, tanıtım formumuzu doldur seni tanıyalım.
Teşekkür ederimHoşgeldin canım aramıza ❤
shotı ogun gıbı kullanıyorum canım tıkıyor cunkuTek öğün mü besleniyorsun canım ?
ben de aynısını anama dedım neden makarna nedeeennnn dedım ama annecım koftenın yanına makarna gıder yag koymadım annem yag koymadım dedıAfiyet olsun da niye makarna
çok saol canım
Çok iyi düşünmüşsün canım yazık valla annelerimize yıllarca ne kadar yıpranmışlar
masallah annenle baban birbirlerine yardim ediyorlarmis ne guzel
makarna günüüüüüüüü06 Eylül 2020
Kahvaltı 11:00
Kuymak (diet)
Çay
Akşam 18:00
Fırında döner
5yk makarna
Cacık
Su 1lt yatana kadar tamamlarım
21:00 civarı haşlanmış mısır yemeyi planlıyorum
Spor yok
6 eylül
10.00
1.5 lavaş kaşarla ısıtıp yedim
Domates
Salatalık
14.00
1 muz
19.30
6 yk pirinç pilavı
10 yk etli kuru fasulye
2 lt su
Pilav ve lavaştan dolayı spor yapıcam inş kızım erken uyursa
6 Eylül Menüm
11.45: Sarımsaklı kaşarlı domates(4yk)
2dilim ekmek
1 salatalık
18.00: 1 kase tarhana çorbası
1 küçük salkım üzüm
2lt su
1saat orta tempo yürüyüş 120 puan @zsaracoglu
Eki Görüntüle 2686361
Bugünkü aldığım kalori
bugun sadece asure yemıssınnnn6 eylul
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1k fkistik ezmesi 1k pkeynir 1b kahve
Oglen 13.30
1 kase asure
Aksam 17.30
1 kase asure
Avuc ici kadar tost icim kazindi
3lt su
Aynı şeyi düşünüyorumpirinç pilavı dunyanın en guzel seylerınden bırı olabılır keske masum olsa sabah ogle aksam yerdım pirinç pilavı dıyetı yapardım ne guzel
Çalışmaya mı başladım canım, hayırlı olsun.Hoşbuldum canımçok şükür uğraşıyorum online özel derse başladım biraz hazırlık yapıyorum
Burda biraz sabit kalmayı bile deneyebilirsin.Kilom biraz durdu 87 de ama devam
Haftalarca sabittimCanım kalıcı olmadan hemen ver Kilo bende ağırlık yapıyor sinirlerimi bozuyor
Hoşgeldin Prenses, hatırladığım kadarıyla çalışıyordun, işi mi bıraktın.9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Prenses
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:89 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 oğlum var 8 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos-insülin direnci sayılıyorsa
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kilolu olmaktan çok sıkıldım hiçbir kıyafetim bana olmuyor
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Yemek yapmayı ve yemeyi, kitap okumayı, çocuğumla zaman geçirmeyi çok severim. Kilolarım alıp başını gidince artık yemeyeyim yeter yahu dedim. Çok heyecanlıyım umarım kilolarım gider
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Elimden geldiğince paylaşım yaparım. Bildiğim, öğrendiğim diyet konularını arkadaşlarımla da paylaşırım . Varsa arkadaşlarımın diyet adına yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?