Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tamam iste abla yarin baslayip devamini getirip aylar sonra fistik hale gelecegin gun yarin. Yani yarin guzel bir gun
Aaaa
Sende mi bugün başlıyorsun.
Hadi bismillah diyelim birlikte o zaman
Seninde listeye artı olarak girebilme zamanın geldi bence

Bende haftasonu tatil pisikolejisi ile hiç iş yapasim olmaz ama isim çok oyuzden bende sevmiyorum galiba
benim koca kişisi işe başladı geçen hafta salı strese girdi her şeye kızıyor eleştiriyor hiç durmadan hem de cuma eve geldiğinden dün gece uyuyana kadar sanki 1 ay geçti hafta sonu bitmek bilmedi ve ben karınca misali sürekli iş yaptım dün gece ütü bittikten sonra sadece keyfine 1 saat oturup kitap okudum:)) ben koca evde diye hafta sonunu sevmiyorum çok yıpratıyor beni:)

Emekli olunca ne yapacaksın bu kocayla

helal olsun sana kökten değişime girmişsin , dersler online olunca en azından kendine zaman kalır bu fırsatı iyi değerlendir gülüm her şey bizimle başlar:)

Kızlar burda hava o kadar sıcak ki kafayı yemek üzereyim.
Kaç günlerdir adama yalvarıyorum, soğuk bir şehre yerleşelim diye, kabul etmiyor, çünkü o da soğuk sevmiyor.
Balkonda yatıyorum hava sıcak diye, atlet bile giymediğim için üşütmüşüm, sağ yanım kurşun girmiş gibi ağrıyor.
Ağrısı belki biraz hafifler diye sıcak banyo yaptım, yine geçmedi

Emekli olunca ne yapacaksın bu kocayla
emekli olunca stresi kalmaz bana bulaşmaz gibi geliyor niranım dün gece ütü yapıyorum (mutfakta leptapda dizi açıp izlerken ) her parçayı ütüleyip hemen götürüp dolaba asıyorum ki hareket olsun yoksa kapının koluna da yığabilirim neyse işte her salonun kapısının önünden geçerken benim ki nette fasulye turşusu tarifi bulmuş videolu gel bak diyor ütü açık diyorum ısrar ediyor en son gittim baktım video sahibi kadının adını aldım kendi leptabımdan girip sık kullanılanlara ekledim bunu da dedim de sustu valla tam delirtmelik gidip bakmasam kavga çıkaracak, gündüzde bir şey dedi ben de nedir dedim diye hayatında benim kadar cahil kimseyi tanımamış çok cahilmişim bunu en az 4-5 kere söyledi , ben de inşallah tanıdığın en cahil ben olurum, hayatında bundan sonra hep çok kültürlü bilgili insanlarla muhattap olursun da onlarda sana hayatımızda senin kadar cahilini tanımadık derler dedim güldüm her şeyi sıkıntılı bu ara :)

çok geçmiş olsun gülüm sıcakta uyunmuyor balkon da sabah serinliyor çarpılıyor insan taşının anacım hatayın demirbaşı mısınız serin memleket olmasa da normal bir yer olsun nemi sıcağı aşırı olmayan

kilo bildirmini yapayım da yaprak çıkardım dondurucudan az sarma dolma yapayım evin haşmetma erkeklerine

cuma : 82.0
p.tesi 81.9
fark -100 gr
malum dönem zamanı tam başlamadı ama , inşallah cumaya ödem v.s. olmaz
Pnrrr-12 gülüm sen de kilo bildirimine beni etiketle ki not alayım sen cuma 800 gramla beni geçmiştin en son :)

İyi laf sokmuşsun adama
Sen sakinsin diye sana böyle yapıyor bu herifin.
Eline maşanı al bakalım, kaçacak delik aramıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…