Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gece sabaha karşı soğur hava canım

Ne iş yapıyor ki

Cuma 79.4
Sabah 80
Sağlık ocağına gitmeden 81di gelince wc girdim tekrar tartıldım sonuç bu antibiyotik alerji hapi boğaz spreyi kullanıyorum onlar yapmış olamaz eee yemiyorumda

insülin degerlerimde sıkıntı varsa yarın çıkar artık dr dedim diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum dedim

Yok canım çalışmıyorum. Bu aralar evdeyim . Eksiksiz eksi bildirimler yapacağım İnşallah
Takım kurallarımızı okumadın mı canım, menüleri buraya yazmıyoruz
Gözümden kaçmış canım
Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.

Kilo verememenin sebebi öğünlerinde ki çeşit sayısının fazla olması diye düşünüyorum canım.

Öğünlerinde 2 çeşiti geçmezsen bu sorunu çözersin.

Birde ne kadar sağlıklı olursa olsun miktar artınca kilo verilmiyor, bol salata yerine 1 kase salata daha itidalli olur....

Kahvaltı çeşitlerini de ayarlamalısın.

Hergün tüm çeşitlerden yiyeceğine miktarı biraz artırıp 2 çeşit yemelisin.

Kalktıktan 4 saat sonra kahvaltı yapıp birde akşam öğünü tüketmen yeterli olacaktır.

Dayanamazsan iki öğünün arasında 2 kepçe yoğurt yiyebilirsin ara öğün niyetine

Sağol niran sanada geçmis olsun
Şimdi aksama et sote düşünüyorum yanina sadece salata yeterli olurmu

Hoşbuldum canım çok şükür uğraşıyorum online özel derse başladım biraz hazırlık yapıyorum
Kilom biraz durdu 87 de ama devam
Hayırlı olsun canım çok sevindim adına kiloya da devam gidecek onlar
Canım hoş geldin Zehra ben de
Menümü de yazayım
İlk gün menüm

Sabah
2 tane soğanlı yumurta

Akşam
3 dlm sucuk
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar

2 lt su

5000 adım yürümüşüm
Çok az yemişsin ayrıca menü sayfasına yaz olur mu sayfanın üst tarafındaki etikete tıklayıp menü sayfasına Gidebilirsin
Herkese günaydın

Kilo bildirimi yapayım

Cuma 80,3
Pazartesi 80,2
Günaydın canım tekrar eksiliş başlamış
Cuma 79.0
Bugün 79.2
Fark +0.2

Döndüm dolaştım, başladığım noktaya geldim
Ben de çok cozuttum şimdi okula yürüyorum dönüşte de yürüyeceğim ve bu yürüyüşleri heba etmeyeceğim pis Boğaz’ımla
Her şeye konuşan adam çok zor babam yıllarca tır şöförlüğü yaptı evden hep uzaktı fark etmemişiz hastalanınca hastalıktan dedik 1 yıl olacak nerdeyse nakil oldu hala konuşuyor dün annemi çok üzmüş telefonda ağladı çok üzüldüm ben de o değil lise son sınıf erkek kardeşim var ona tam takmış durumda her şeyini eleştiriyormuş ben onun zamanında böyleydim şöyleydim Sabaha karşı soğuğu yemişsindir canım kayınvalidemler gibi siz de soğuk memlekette yazın kalmalık ev alın onlar köylerine ev yaptırdılar siz de Erzurum’a gelebilirsiniz kendim için istiyorsam namerdim
Yaşlandıkça çene kasları kuvvetleniyor galiba
Kolay gelsin abla yine eksidesin maşallah

Hisgeldin canim ben de pcas ve insülin direnci ile mucadele ediyorum.İnsallah saglikla hedef kilolariniza ulasiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…