- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.861
Yeter tabi canımSağol niran sanada geçmis olsun
Şimdi aksama et sote düşünüyorum yanina sadece salata yeterli olurmu
Aman dikkat et canım, bu kiloların gelişi gidişi gibi yavaş olmuyorBen de çok cozuttum şimdi okula yürüyorum dönüşte de yürüyeceğim ve bu yürüyüşleri heba etmeyeceğim pis Boğaz’ımla
Yayla evim vardı aslında canım, iki düzen sevmedim, geçen yaz dönüşü yayla evini ve eşyalarını elden çıkardım, bu yaz başı da eve klima aldık.Sabaha karşı soğuğu yemişsindir canım kayınvalidemler gibi siz de soğuk memlekette yazın kalmalık ev alın onlar köylerine ev yaptırdılar siz de Erzurum’a gelebilirsiniz kendim için istiyorsam namerdim
Sen fucudundan daha inatçı olduğunu ona ispatla ve cuma ona kimin patron old
Annemlerin yaptığın en doğru karar emekli olunca bahceli bir ev almak oldu .Babam tüm gün bahçeyle uğraşır ekme biçme tadilat,Köpekle kedileride var bütün dikkatleri onlarda olunca Coluga çocuğa karışacak vakitleri kalmıyorHayırlı olsun canım çok sevindim adına kiloya da devam gidecek onlar
Canım hoş geldin Zehra ben de
Çok az yemişsin ayrıca menü sayfasına yaz olur mu sayfanın üst tarafındaki etikete tıklayıp menü sayfasına Gidebilirsin
Günaydın canım tekrar eksiliş başlamış
Ben de çok cozuttum şimdi okula yürüyorum dönüşte de yürüyeceğim ve bu yürüyüşleri heba etmeyeceğim pis Boğaz’ımla
Her şeye konuşan adam çok zor babam yıllarca tır şöförlüğü yaptı evden hep uzaktı fark etmemişiz hastalanınca hastalıktan dedik 1 yıl olacak nerdeyse nakil oldu hala konuşuyor dün annemi çok üzmüş telefonda ağladı çok üzüldüm ben de o değil lise son sınıf erkek kardeşim var ona tam takmış durumda her şeyini eleştiriyormuş ben onun zamanında böyleydim şöyleydim
Sabaha karşı soğuğu yemişsindir canım kayınvalidemler gibi siz de soğuk memlekette yazın kalmalık ev alın onlar köylerine ev yaptırdılar siz de Erzurum’a gelebilirsiniz kendim için istiyorsam namerdim
Yaşlandıkça çene kasları kuvvetleniyor galiba
Kolay gelsin abla yine eksidesin maşallah
Sabit olmanda iyi demekki cumaya eksi olucaksinKilo bildirimi yapayım
Cuma 59.9
Bugün 59.9
Sabitim. Geçen hafta salata ile güzel gitmişti
Gecmis olsun canim tekrar su an sağlığın daha inemli kiloyu dusunme simdilik toparnainca duzeltirsin insallahGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
teşekkür ederim. evet bu hafta pekmez ve muz la direncimi yükseltmeyi düşünüyorum. ama yemeği yine eskisi gibi yiyeceğim.Gecmis olsun canim tekrar su an sağlığın daha inemli kiloyu dusunme simdilik toparnainca duzeltirsin insallah
Canim insulinde sikinti varsa bile kilo verikebiliyor ornegi benim. Yuksek insülin e ragmen 12 küsur kilo verdin basladigimdan bu yana.Cuma 79.4
Sabah 80
Sağlık ocağına gitmeden 81di gelince wc girdim tekrar tartıldım sonuç bu antibiyotik alerji hapi boğaz spreyi kullanıyorum onlar yapmış olamaz eee yemiyorumda
insülin degerlerimde sıkıntı varsa yarın çıkar artık dr dedim diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum dedim
Allah yardımcınız olsun, ben de burda geçen yıl usumekten çok yoruldum diye ağladığımı bilirimKızlar burda hava o kadar sıcak ki kafayı yemek üzereyim.
Kaç günlerdir adama yalvarıyorum, soğuk bir şehre yerleşelim diye, kabul etmiyor, çünkü o da soğuk sevmiyor.
Balkonda yatıyorum hava sıcak diye, atlet bile giymediğim için üşütmüşüm, sağ yanım kurşun girmiş gibi ağrıyor.
Ağrısı belki biraz hafifler diye sıcak banyo yaptım, yine geçmedi
Azıcık menülere dikkat, az kalmış Dostum Cuma günü 6 lara girişi kutlayacaksınGünaydın kızlar
Cuma.70.1
Bugün:70
Fark:100g
Israrla 69 a inemiyorum
Cumaya gorursun cokaz kalmisGünaydın kızlar
Cuma.70.1
Bugün:70
Fark:100g
Israrla 69 a inemiyorum
Sabit olmakta guzel canim ben senin kiloda olsam korumaya gecerim kilonda iyiKilo bildirimi yapayım
Cuma 59.9
Bugün 59.9
Sabitim. Geçen hafta salata ile güzel gitmişti
Cumaya duzelir saglik olsun canim bu kontrol tartisi biliyorsunGünaydın kızlar
sağlık ocağına gittim geldim
dün gece hiç bir şey yokken üst dudagim sivilce cikar gibi yanma oldu sonra şişti nasıl agriyor zonkluyor anlatamam
gitmisken kan testide yaptırdım zira sabah gördüm rakam cinnet gecirmelikti
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
Lavaboya da çıkmadım belki de eksideyimSabit olmanda iyi demekki cumaya eksi olucaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?