Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağol niran sanada geçmis olsun
Şimdi aksama et sote düşünüyorum yanina sadece salata yeterli olurmu
Yeter tabi canım
Bir öğünde ki yediklerininin miktarı 2 kaseyi geçmesin canım.
1 kase et sote, 1 kase salata yeterli (kase 2 kepçe su alan büyüklükte olsun)

Günaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.

geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.

Ben de çok cozuttum şimdi okula yürüyorum dönüşte de yürüyeceğim ve bu yürüyüşleri heba etmeyeceğim pis Boğaz’ımla
Aman dikkat et canım, bu kiloların gelişi gidişi gibi yavaş olmuyor
Yayla evim vardı aslında canım, iki düzen sevmedim, geçen yaz dönüşü yayla evini ve eşyalarını elden çıkardım, bu yaz başı da eve klima aldık.

Şimdi ağzımla kuş tutsam ikna edemem yayla evine...

Hele Erzurum mümkünü yok, memlekete 1 km uzaklaşmaya tahammülü yok adamın

Sen fucudundan daha inatçı olduğunu ona ispatla ve cuma ona kimin patron old
Annemlerin yaptığın en doğru karar emekli olunca bahceli bir ev almak oldu .Babam tüm gün bahçeyle uğraşır ekme biçme tadilat,Köpekle kedileride var bütün dikkatleri onlarda olunca Coluga çocuğa karışacak vakitleri kalmıyor
Ya Zehra 15 yaşında oğlum var inan ben bile zor tutuyorum kendimi biz sizin gibiyken dememek icin Aşırı rahatliklari ve bencillikleri yeni neslin cildirtmiyor değil insanı ama dizginliyorum kendimi

Gecmis olsun canim tekrar su an sağlığın daha inemli kiloyu dusunme simdilik toparnainca duzeltirsin insallah

Canim insulinde sikinti varsa bile kilo verikebiliyor ornegi benim. Yuksek insülin e ragmen 12 küsur kilo verdin basladigimdan bu yana.
Nacizane tavsiyem meyveyi bir porsiyon ve bir cesit yersen bi de sebze+ yoğurt ya da protein+ salata yaparsan öğünlerde cok faydasini gorursun

Allah yardımcınız olsun, ben de burda geçen yıl usumekten çok yoruldum diye ağladığımı bilirim

Cumaya duzelir saglik olsun canim bu kontrol tartisi biliyorsun
Gecmis olsun saglik ocagi ne dedi

Çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…