Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo bildirimim
Dün :107
Bugün:106.7
Hosgeldin tebrikler canim
Kilo bildirimi cuma. 107.4
Pazartesi. 106.9
0.5 kg fark var
Hafif sporun etkisi ildugunu düşünüyorum
O masallah tebrikler tatlim
Günaydın 9.takimin azimli kizlari Bol sporlu az yemeli bir hafta olsun inşallah ❤❤
Kilo bildirimimi yapayım

Cuma 79.1
Bugün 79.4
Spor ödem yapmış olabilir cumaya hallederim yüzde bı milyon
Arti cok degil cumaya gider insallah
Sebebinide biliyorsun
Cuma 79.0
Bugün 79.2
Fark +0.2

Döndüm dolaştım, başladığım noktaya geldim
Canim 80 olmaya andmi ictin
Kilo bildirimim sabit kızlar malesef yani 72.8
ekim2009 abla ama cumaya guzel bi eksi gelicek inşallah :)
Sabit olmakta iyi tebrikler canim kilo almamissin en azindan
Herkese günaydın

Kilo bildirimi yapayım

Cuma 80,3
Pazartesi 80,2
Tebrikler canim

Sabit olmakta guzel canim ben senin kiloda olsam korumaya gecerim kilonda iyi
Kilomu korumaya bu hafta bakacağım canım. Çünkü göbek gitmiyor doğumdan dolayı ve spor yapmam gerekiyor. Kilo verirsem göbek gider sandım gitmiyor basen bölgesi gitti ama göbek aynı

Kilomu korumaya bu hafta bakacağım canım. Çünkü göbek gitmiyor doğumdan dolayı ve spor yapmam gerekiyor. Kilo verirsem göbek gider sandım gitmiyor basen bölgesi gitti ama göbek aynı
Dogum kilosu gitsede gobek sarkik kaliyor malesef canim sporla sıkılastirabilirsin

Gecmis olsun canim kilonuda cumaya halleder eksiye gecersin once saglik dikkat et kendine

Prof. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.

ÜÇÜNCÜ 10 MADDE
BEL ÇEVRENİ İYİ GÖZLEMLE
1- Geleneksel gıdalar ve mutfaktan pek ayrılma.
2- Ev yemeklerini tercih et.
3- Sofranı kalabalık tut, masanı (ailen ve dostlarınla) büyüt.
4- 40’lı yaşlardan sonra et değil ot (bitkisel) ağırlıklı beslen, aslan değil kuzu ol.
5- 40’lı yaşlardan sonra her 10 yılda bir tabağını yüzde 5 küçült.
6- Duygusal açlığını besinlerle giderme.
7- Kilonu ve bel çevreni iyi izle.
8- Doğal, tam ve yerel besinleri tercih et.
9- Sabah egzersizlerini ihmal etme.

10- Her gün mutlaka yürü.

Arkası yarın....

İyi laf sokmuşsun adama
Sen sakinsin diye sana böyle yapıyor bu herifin.
Eline maşanı al bakalım, kaçacak delik aramıyor mu
maaşlı olsam da benimkinin tavrı değişmez çok istikrarlı kendinden taviz vermez ve hep haklıdır

antibiyotik ve antihistaminik kullanmışsın gülüm onların ödem yapma olasılığı yüksek hatta bazısın da idrara bile çok az çıkarsın , dudağın neden birden öyle oldu acaba bir şeyden mi tiksindin gülüm ,çabuk geçer inşallah

hoş geldin gülüm
karar vermişsin artık önün de engel yok şimdi zayıflama zamanııııı
her hafta eksi rakamları gördükçe hevesin daha da artacak yediklerin sağlıklı olsun diye daha özen göstereceksin zamanla kıyafetlerin bol gelmeye başladığın da evde saklamak yerine bir daha asla ihtiyacım olmayacak nasıl olsa diye ya atacaksın yada birilerine vereceksin ruhen bedenen hafifleyeceksin gülüm

hahahah doğru gençken de iyiydi yaşlandıkça pik yapıyor yavvf
sağol gülüm yaptım yemeği koydum ocakta hatta pişmiş bile olabilir :)
ben mi gelsem erzuruma keşke benim sıpa orayı kazansa da bizde tayin istesek gelsek :)

çok geçmiş olsun gülüm şükür virüs değilmiş kendine dikkat et de bir daha hastaneye gitmek zorunda kalma oralar daha tehlikeli, serumdan gülüm bu artı hiç kafana takmaya değmez sen iyi ol yeter ki artı hemen gider zaten

şurada 40 ve üstü kaç kişiyiz ki 40 lı yaşlar diye bana mı diyor bu müftüoğlu

Hellöööö mellööö takım mutlu musmutlu musmusmutlu pazartesiler
Az yiyin coşmayın diyetten kopmayın tartıyı unutmayın
sana da musmutlu haftalar olsun kedimmm
kız şu tartı aklımızdan az çıksa salıversek düşünceyi zaten daha hızlı zayıflıycaz da çıkmıyor meret akıldan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…