- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.881
İnşallahAzıcık menülere dikkat, az kalmış Dostum Cuma günü 6 lara girişi kutlayacaksın
Hosgeldin tebrikler canimKilo bildirimim
Dün :107
Bugün:106.7
O masallah tebrikler tatlimKilo bildirimi cuma. 107.4
Pazartesi. 106.9
0.5 kg fark var
Hafif sporun etkisi ildugunu düşünüyorum
Arti cok degil cumaya gider insallahGünaydın 9.takimin azimli kizlariBol sporlu az yemeli bir hafta olsun inşallah ❤❤
Kilo bildirimimi yapayım
Cuma 79.1
Bugün 79.4
Spor ödem yapmış olabilir cumaya hallederim yüzde bı milyon
Canim 80 olmaya andmi ictinCuma 79.0
Bugün 79.2
Fark +0.2
Döndüm dolaştım, başladığım noktaya geldim
Sabit olmakta iyi tebrikler canim kilo almamissin en azindanKilo bildirimim sabit kızlar malesef yani 72.8
ekim2009 abla ama cumaya guzel bi eksi gelicek inşallah :)
Tebrikler canimHerkese günaydın
Kilo bildirimi yapayım
Cuma 80,3
Pazartesi 80,2
Kilomu korumaya bu hafta bakacağım canım. Çünkü göbek gitmiyor doğumdan dolayı ve spor yapmam gerekiyor. Kilo verirsem göbek gider sandım gitmiyor basen bölgesi gitti ama göbek aynıSabit olmakta guzel canim ben senin kiloda olsam korumaya gecerim kilonda iyi
Ben yaptıysam sen de yaparsın canım 5li rakamları ucundan gördüm. Azim azim azim.....İnşallahhey gidi günler eskiden 69 u görsem kalbime inerdi şimdi 69 a inmeye çalışıyorum
Dogum kilosu gitsede gobek sarkik kaliyor malesef canim sporla sıkılastirabilirsinKilomu korumaya bu hafta bakacağım canım. Çünkü göbek gitmiyor doğumdan dolayı ve spor yapmam gerekiyor. Kilo verirsem göbek gider sandım gitmiyor basen bölgesi gitti ama göbek aynı
Tebrikler canimKilo Bildirimi
Cuma:72
Bugün:71,7
Fark: 300
Gecmis olsun canim kilonuda cumaya halleder eksiye gecersin once saglik dikkat et kendineGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
maaşlı olsam da benimkinin tavrı değişmez çok istikrarlı kendinden taviz vermez ve hep haklıdırİyi laf sokmuşsun adama
Sen sakinsin diye sana böyle yapıyor bu herifin.
Eline maşanı al bakalım, kaçacak delik aramıyor mu
vallaha gelsin gülüm ikimize de .. cumaya güzel eksiler görelim artık sen 70 lerden ben 80 lerden kurtulalım gına geldi :))Kilo bildirimim sabit kızlar malesef yani 72.8
ekim2009 abla ama cumaya guzel bi eksi gelicek inşallah :)
deli işlerrrrrNe iş yapıyor ki
antibiyotik ve antihistaminik kullanmışsın gülüm onların ödem yapma olasılığı yüksek hatta bazısın da idrara bile çok az çıkarsın , dudağın neden birden öyle oldu acaba bir şeyden mi tiksindin gülüm ,çabuk geçer inşallahCuma 79.4
Sabah 80
Sağlık ocağına gitmeden 81di gelince wc girdim tekrar tartıldım sonuç bu antibiyotik alerji hapi boğaz spreyi kullanıyorum onlar yapmış olamaz eee yemiyorumda
insülin degerlerimde sıkıntı varsa yarın çıkar artık dr dedim diyet yapıyorum ama kilo veremiyorum dedim
hoş geldin gülüm9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Prenses
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:89 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 oğlum var 8 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos-insülin direnci sayılıyorsa
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kilolu olmaktan çok sıkıldım hiçbir kıyafetim bana olmuyor
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Yemek yapmayı ve yemeyi, kitap okumayı, çocuğumla zaman geçirmeyi çok severim. Kilolarım alıp başını gidince artık yemeyeyim yeter yahu dedim. Çok heyecanlıyım umarım kilolarım gider
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Elimden geldiğince paylaşım yaparım. Bildiğim, öğrendiğim diyet konularını arkadaşlarımla da paylaşırım . Varsa arkadaşlarımın diyet adına yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olurum
hahahah doğru gençken de iyiydi yaşlandıkça pik yapıyor yavvfHayırlı olsun canım çok sevindim adına kiloya da devam gidecek onlar
Canım hoş geldin Zehra ben de
Çok az yemişsin ayrıca menü sayfasına yaz olur mu sayfanın üst tarafındaki etikete tıklayıp menü sayfasına Gidebilirsin
Günaydın canım tekrar eksiliş başlamış
Ben de çok cozuttum şimdi okula yürüyorum dönüşte de yürüyeceğim ve bu yürüyüşleri heba etmeyeceğim pis Boğaz’ımla
Her şeye konuşan adam çok zor babam yıllarca tır şöförlüğü yaptı evden hep uzaktı fark etmemişiz hastalanınca hastalıktan dedik 1 yıl olacak nerdeyse nakil oldu hala konuşuyor dün annemi çok üzmüş telefonda ağladı çok üzüldüm ben de o değil lise son sınıf erkek kardeşim var ona tam takmış durumda her şeyini eleştiriyormuş ben onun zamanında böyleydim şöyleydim
Sabaha karşı soğuğu yemişsindir canım kayınvalidemler gibi siz de soğuk memlekette yazın kalmalık ev alın onlar köylerine ev yaptırdılar siz de Erzurum’a gelebilirsiniz kendim için istiyorsam namerdim
Yaşlandıkça çene kasları kuvvetleniyor galiba
Kolay gelsin abla yine eksidesin maşallah
çok geçmiş olsun gülüm şükür virüs değilmiş kendine dikkat et de bir daha hastaneye gitmek zorunda kalma oralar daha tehlikeli, serumdan gülüm bu artı hiç kafana takmaya değmez sen iyi ol yeter ki artı hemen gider zatenGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
şurada 40 ve üstü kaç kişiyiz ki 40 lı yaşlar diye bana mı diyor bu müftüoğluProf. Dr. Osman Müftüoğludan; Mevlânâ, Yunus Emre, veya Buda’dan aldığı kısa notlarla 100 maddelik Hayat Anayasası.
ÜÇÜNCÜ 10 MADDEBEL ÇEVRENİ İYİ GÖZLEMLE
1- Geleneksel gıdalar ve mutfaktan pek ayrılma.
2- Ev yemeklerini tercih et.
3- Sofranı kalabalık tut, masanı (ailen ve dostlarınla) büyüt.
4- 40’lı yaşlardan sonra et değil ot (bitkisel) ağırlıklı beslen, aslan değil kuzu ol.
5- 40’lı yaşlardan sonra her 10 yılda bir tabağını yüzde 5 küçült.
6- Duygusal açlığını besinlerle giderme.
7- Kilonu ve bel çevreni iyi izle.
8- Doğal, tam ve yerel besinleri tercih et.
9- Sabah egzersizlerini ihmal etme.
10- Her gün mutlaka yürü.
Arkası yarın....
sana da musmutlu haftalar olsun kedimmmHellöööö mellööö takım mutlu musmutlu musmusmutlu pazartesiler
Az yiyin coşmayın diyetten kopmayın tartıyı unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?