- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #387.901
Süpersin CanımHerkese günaydin
Bugun yeniden basladim ins hayirli olur
Kizcelerimi birakip Hemen yürüyüse ciktim..
12 bin adimi gecti 7.5 km
Dusumuda aldim kahvaltimi hazirladim yiyorum simdi
hay maşallah muhteşem başlangıç yaptım gülüm inşallah enerjin hep böyle güzel devam ederHerkese günaydin
hosgeldin canim.9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Prenses
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:89 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 oğlum var 8 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos-insülin direnci sayılıyorsa
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kilolu olmaktan çok sıkıldım hiçbir kıyafetim bana olmuyor
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Yemek yapmayı ve yemeyi, kitap okumayı, çocuğumla zaman geçirmeyi çok severim. Kilolarım alıp başını gidince artık yemeyeyim yeter yahu dedim. Çok heyecanlıyım umarım kilolarım gider
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Elimden geldiğince paylaşım yaparım. Bildiğim, öğrendiğim diyet konularını arkadaşlarımla da paylaşırım . Varsa arkadaşlarımın diyet adına yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olurum
ben o yaziyi zuhal ablayi motive etmek yazmistimAaaa
Sende mi bugün başlıyorsun.
Hadi bismillah diyelim birlikte o zaman
Seninde listeye artı olarak girebilme zamanın geldi bence
sabaha karsi serinledigi icin usumussunur canim. Gecmis olsunKızlar burda hava o kadar sıcak ki kafayı yemek üzereyim.
Kaç günlerdir adama yalvarıyorum, soğuk bir şehre yerleşelim diye, kabul etmiyor, çünkü o da soğuk sevmiyor.
Balkonda yatıyorum hava sıcak diye, atlet bile giymediğim için üşütmüşüm, sağ yanım kurşun girmiş gibi ağrıyor.
Ağrısı belki biraz hafifler diye sıcak banyo yaptım, yine geçmedi
sanami cahil diyoremekli olunca stresi kalmaz bana bulaşmaz gibi geliyor niranım dün gece ütü yapıyorum (mutfakta leptapda dizi açıp izlerken ) her parçayı ütüleyip hemen götürüp dolaba asıyorum ki hareket olsun yoksa kapının koluna da yığabilirim neyse işte her salonun kapısının önünden geçerken benim ki nette fasulye turşusu tarifi bulmuş videolu gel bak diyor ütü açık diyorum ısrar ediyor en son gittim baktım video sahibi kadının adını aldım kendi leptabımdan girip sık kullanılanlara ekledim bunu da dedim de sustu valla tam delirtmelik gidip bakmasam kavga çıkaracak, gündüzde bir şey dedi ben de nedir dedim diye hayatında benim kadar cahil kimseyi tanımamış çok cahilmişim bunu en az 4-5 kere söyledi , ben de inşallah tanıdığın en cahil ben olurum, hayatında bundan sonra hep çok kültürlü bilgili insanlarla muhattap olursun da onlarda sana hayatımızda senin kadar cahilini tanımadık derler dedim güldüm her şeyi sıkıntılı bu ara :)
Gecmia olsun canim strestendir ucugun.Günaydın kızlar
sağlık ocağına gittim geldim
dün gece hiç bir şey yokken üst dudagim sivilce cikar gibi yanma oldu sonra şişti nasıl agriyor zonkluyor anlatamam
gitmisken kan testide yaptırdım zira sabah gördüm rakam cinnet gecirmelikti
sana da musmutlu haftalar olsun kedimmm
kız şu tartı aklımızdan az çıksa salıversek düşünceyi zaten daha hızlı zayıflıycaz da çıkmıyor meret akıldan
ZalımsınHerkese günaydin
tez vakit atlatin ins canimEvet geldi canim dun babam.hastahaneden aldi getirdi hemen.
Bugun sabah kv de yaptirdi covid testi onunkide pozitif. Sabah 9 gibi vermisti testi aksam 9da belli oldu canim. Sizinki neden gecikti acaba
hosgeldin canim, hedefine ins ulasirsin9.TAKIM KATILIM FORMU
ADINIZ: Prenses
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:1.63
KİLONUZ:107
HEDEF KİLONUZ:89 şimdilik
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:1 oğlum var 8 yaşında
EMZİRİYOR MUSUNUZ:Hayır
MESLEĞİNİZ:
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:Hayır
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:Evet
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MIcos-insülin direnci sayılıyorsa
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Kilolu olmaktan çok sıkıldım hiçbir kıyafetim bana olmuyor
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:Evlendikten sonra kilo almaya başlayanlardanım
BİZE KENDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ: Yemek yapmayı ve yemeyi, kitap okumayı, çocuğumla zaman geçirmeyi çok severim. Kilolarım alıp başını gidince artık yemeyeyim yeter yahu dedim. Çok heyecanlıyım umarım kilolarım gider
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:
Elimden geldiğince paylaşım yaparım. Bildiğim, öğrendiğim diyet konularını arkadaşlarımla da paylaşırım . Varsa arkadaşlarımın diyet adına yanlışlarını düzeltmelerine yardımcı olurum
gecmis olsun CanimKızlar burda hava o kadar sıcak ki kafayı yemek üzereyim.
Kaç günlerdir adama yalvarıyorum, soğuk bir şehre yerleşelim diye, kabul etmiyor, çünkü o da soğuk sevmiyor.
Balkonda yatıyorum hava sıcak diye, atlet bile giymediğim için üşütmüşüm, sağ yanım kurşun girmiş gibi ağrıyor.
Ağrısı belki biraz hafifler diye sıcak banyo yaptım, yine geçmedi
gecmis olsun canim sükür bisey yokmusGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
bölgesel yaparsan sabirla gider canimKilomu korumaya bu hafta bakacağım canım. Çünkü göbek gitmiyor doğumdan dolayı ve spor yapmam gerekiyor. Kilo verirsem göbek gider sandım gitmiyor basen bölgesi gitti ama göbek aynı
tskler ins devami gelirSüpersin Canım
Insallah abla Sabah yürümek ne güzelmishay maşallah muhteşem başlangıç yaptım gülüm inşallah enerjin hep böyle güzel devam eder
Azimli ve istikrarlı olur, takım kurallarına sıkı sıkıya uyarım diyorsan 9.takıma bekleriz...
9. Takım
Her sabah basliyom 😅 Tamam iste abla yarin baslayip devamini getirip aylar sonra fistik hale gelecegin gun yarin. Yani yarin guzel bir gun🎆🎆😁www.kadinlarkulubu.com
Kendime gelmem lazim canim bu böyle süremezZalımsın
12 bin he mi yüreğime indireceksin zalımoviç
Hosgeldin canimMerhaba arkadaslar ben bugun basliyorum herkese basarilar diliyorum
10 bin yaptığım oluyor da, bu ara 12 bin e çıkmadım alırım bi dalKendime gelmem lazim canim bu böyle süremezböyle devam edersem kendimi iyi hissedicem sanada tavsiye ederim
gecmis olsun canim.Günaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
İns canim benimtez vakit atlatin ins canim
Kizcelerimi alirkende 14 bini gecer10 bin yaptığım oluyor da, bu ara 12 bin e çıkmadım alırım bi dal
Akşam herifle adrenalin etti mi 16 bin Ohhh suyundan daKizcelerimi alirkende 14 bini gecer
Geçmiş olsun canım rabbim şifanızı versingecmis olsun canim.
İns canim benim
Masallah canim hizli bir donus yapmissin.Kizcelerimi alirkende 14 bini gecer
Sagol canimGeçmiş olsun canım rabbim şifanızı versin
Sağol canım yarın kan testine göre bişey söylerCumaya duzelir saglik olsun canim bu kontrol tartisi biliyorsun
Gecmis olsun saglik ocagi ne dedi
Akşam kapya biber yaptım kahvaltilik onları yaparken sizlamaya başladı bitirmeden sistiantibiyotik ve antihistaminik kullanmışsın gülüm onların ödem yapma olasılığı yüksek hatta bazısın da idrara bile çok az çıkarsın , dudağın neden birden öyle oldu acaba bir şeyden mi tiksindin gülüm ,çabuk geçer inşallah
Takıldım kaldım porsiyonlarda sıkıntı oluyor galiba bu hafta 2kaseyi geçmeyeceğimCanim insulinde sikinti varsa bile kilo verikebiliyor ornegi benim. Yuksek insülin e ragmen 12 küsur kilo verdin basladigimdan bu yana.
Nacizane tavsiyem meyveyi bir porsiyon ve bir cesit yersen bi de sebze+ yoğurt ya da protein+ salata yaparsan öğünlerde cok faydasini gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?