- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.041
Bayıldım ben bu yorumaKendime de yorum yapayım. Ohoo sürekli bahane bahane bu yol bitmez ablacım. Türkan kendini kusura bakma yani. Menü karbonhidrattan geçilmiyor. E o karbonhidratlar pot pot yağ löp löp et oluyor. Olmaz böyle ben sana diyim. Bak bi hafta insan gibi yedin. 2.5 kg verdin. E 2 ay tut kendini hedefine ulaş sonra ne istiyosan ye yani. Bak yemeyince veriyorsun. Olmaz böyle diyim sana cık cık cık
Ay iyi oldu böyle. Bundan sonra kendi menümüzü yorumlayıp kendimizi yerden yere vuralım. Valla süper. Herkesin aklından geçeni ben pat pat söyledim kendime
Harika yorumGüzel
Günü çok erken kapatıyorsun canım. Çok yemi annesin biraz d
çok karbonhidrat yok güzel
Güzel dengeli
Çok dengeli
Ezme deli iştah açar turşu ödem yapar dikkat
Birden gidecek sen de şoke olacaksın bak gör
Kendime de yorum yapayım. Ohoo sürekli bahane bahane bu yol bitmez ablacım. Türkan kendini kusura bakma yani. Menü karbonhidrattan geçilmiyor. E o karbonhidratlar pot pot yağ löp löp et oluyor. Olmaz böyle ben sana diyim. Bak bi hafta insan gibi yedin. 2.5 kg verdin. E 2 ay tut kendini hedefine ulaş sonra ne istiyosan ye yani. Bak yemeyince veriyorsun. Olmaz böyle diyim sana cık cık cık
Ay iyi oldu böyle. Bundan sonra kendi menümüzü yorumlayıp kendimizi yerden yere vuralım. Valla süper. Herkesin aklından geçeni ben pat pat söyledim kendime
İyi fena değil
Kendini başkasıymış gibi ama dobra dobra Yerden yere vurarak eleştirmek bence iş görürBayıldım ben bu yoruma
Fikirde çok orijinal
Evet canim hassas bunyesi biraz karistirdi aksam yemeginde hemen sancilandi. İnsallah daha dikkat edecegiz bundan sonraGeçmiş olsn canm bnmde derdim safra. Taş filan mı var? Yağlı ve sindirimi zor şeyler yememeli bi süre
Ben d canim bu sene 1 kere gidebildim izne ayrildim ya biraz kafami toparlayim diye. Daha guzel deniz tatillerin olsun canim sebin de insallahDenizi çok özledim ya çok duygulandm şu an çok kıskandım hem
Sagol canin uyudu simdi insallah gecerGecmis olsun canim
Amin canim sagolasinYarın
Allah şifa versin canım
Geçmiş olsun canım. Sindirim onun için daha zorEvet canim hassas bunyesi biraz karistirdi aksam yemeginde hemen sancilandi. İnsallah daha dikkat edecegiz bundan sonra
Sagol canim yarin gidecegiz insallah gec oldugu icin gidemedikGeçmiş olsun canımdoktora gittiniz mi
Allah razi olsun canimÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah cnm
Sagol canim daha dikkat edecegiz artikGeçmiş olsun canım. Sindirim onun için daha zor
Geç vakitte (akşam 7'den sonra) yeme alışkanlığı safra problemlerine sebep olur canım, annen de bunu yapıyorsa konuşursan belki ikna edici olur ve bırakırSagol canim yarin gidecegiz insallah gec oldugu icin gidemedik
Hadi hayırlı olsun canım taşınacak mısınız yoksa kirada oturmaya devam mi edeceksiniz?Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
Ay ağzından bal damlıyor abla keşke Eşref vaktine gelmiş olsa duan kabul olsa ne güzel olurgelirim sen dersin ki abla gel çay içelim ben derim bananeeee çok soğuk ben çayı korum ocağa sen gel
Allah razi olsun canim
Haklisin canim aslinda emekli hemsire cok dikkat eder sagligina sporuna yemesin icmesine gayet fittir falan ama bugün biraz karistirdi cesiti ondan sanirim.Geç vakitte (akşam 7'den sonra) yeme alışkanlığı safra problemlerine sebep olur canım, annen de bunu yapıyorsa konuşursan belki ikna edici olur ve bırakır
Evim baya kucuk cnm net 60m2 felan, esimde yardım ediyor sagolsun ama bazen neden bu rahatligi tatmiyim diyorum yani guzel olrdu :)Bende geçen ay alacaktım, eşim ben süpürürüm alma diyince vazgeçtim canım.
Adamın iş yapmak isteyen ruhunu öldürmek istemedim aslına bakarsan.
Evin küçükse eşinde yardım ediyorsa gerek yok bence.
Hosgeldin cnm ozaman tekrardan aramıza :)Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.
31 yaşındayım. Evliyim. 1 oğlum var.
Malesef artık 107 kiloyum .Bugün diyete başladım ve sizinle motive olmak istedim
Tabiki zor is sonrasi tahammul sinirlari daha dusuk oluyor iyi gene idare etmis4 gün sonra 5 aylık olacak. Aslında babası çok iyi bakıyor bu aralar çok huysuz. Biberon da süt içememiş ancak kaşıkla verince daha çok ağlamış yavrucak. Ve nöbetten gelmişti çok yorgun ve uykusuzdu. Hak veriyorum.
Cuma 79.0
Bugün 79.2
Fark +0.2
Döndüm dolaştım, başladığım noktaya geldim
Aklım almiyor abla nasil senin gbi birine cahilsin diyebillir :) hergun paylastiklarinka biri oyle bir aydinlatiyor yeni seyler katiyorsunkiemekli olunca stresi kalmaz bana bulaşmaz gibi geliyor niranım dün gece ütü yapıyorum (mutfakta leptapda dizi açıp izlerken ) her parçayı ütüleyip hemen götürüp dolaba asıyorum ki hareket olsun yoksa kapının koluna da yığabilirim neyse işte her salonun kapısının önünden geçerken benim ki nette fasulye turşusu tarifi bulmuş videolu gel bak diyor ütü açık diyorum ısrar ediyor en son gittim baktım video sahibi kadının adını aldım kendi leptabımdan girip sık kullanılanlara ekledim bunu da dedim de sustu valla tam delirtmelik gidip bakmasam kavga çıkaracak, gündüzde bir şey dedi ben de nedir dedim diye hayatında benim kadar cahil kimseyi tanımamış çok cahilmişim bunu en az 4-5 kere söyledi , ben de inşallah tanıdığın en cahil ben olurum, hayatında bundan sonra hep çok kültürlü bilgili insanlarla muhattap olursun da onlarda sana hayatımızda senin kadar cahilini tanımadık derler dedim güldüm her şeyi sıkıntılı bu ara :)
Eksids olman guzel abla insallah cumaya cok daha iyi olurkilo bildirmini yapayım da yaprak çıkardım dondurucudan az sarma dolma yapayım evin haşmetma erkeklerine
cuma : 82.0
p.tesi 81.9
fark -100 gr
malum dönem zamanı tam başlamadı ama , inşallah cumaya ödem v.s. olmaz
Pnrrr-12 gülüm sen de kilo bildirimine beni etiketle ki not alayım sen cuma 800 gramla beni geçmiştin en son :)
Gecmis olsn cnm muhtemelen serumdan artıGünaydın kızlar,
dün akşam yine kötü oldum hastaneye gittik. doktor tomografi çekelim dedi ne olur ne olmaz corona olabilir dedi. ateşimi ölçtüler. Allah tan bir şey çıkmadı. serum verdi ve ilaç. ilk defa serum yüzünden geçici bulanık gördüm sabaha geçti ama.
kızlar gerçekten dikkat etmeliyiz. maskemiz hep ağzımızda olmalı. doktor dedi ki ellerini sık sık yıkamalısın. yıkıyorum normalde ama daha çok dikkat etmek gerek.
geçen cuma:58,8
bugün:59,5
hastalığın ve serumun etkisi var sanırım. regl de olamadım. dün olmam gerekirdi.
Insallah ablaa agzindan bal damliyorvallaha gelsin gülüm ikimize de .. cumaya güzel eksiler görelim artık sen 70 lerden ben 80 lerden kurtulalım gına geldi :))
Wuhuubaşlangıç--------- ekim ------.pınar
24 ağustos ------- 82.2................73.4
31 ağustos--------81.7.................73.6
7 eylül------------81.9.................72.8
Pnrrr-12 öndesin gülüm
Gecmis olsun cnmMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Ablamda onerdi cok guzel diye izlemek istiyorm ama internetten takip edrm anca bu bebeyle bakalm pek dram izliyrsimde yok acikcasi o yuzden suanlik sadce aklimdaYa kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmıNasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum
inşallah cabuk iyi olur canimSagol canin uyudu simdi insallah gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?