Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bayıldım ben bu yoruma
Fikirde çok orijinal

Harika yorum

Sagol canim yarin gidecegiz insallah gec oldugu icin gidemedik
Geç vakitte (akşam 7'den sonra) yeme alışkanlığı safra problemlerine sebep olur canım, annen de bunu yapıyorsa konuşursan belki ikna edici olur ve bırakır

Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
Hadi hayırlı olsun canım taşınacak mısınız yoksa kirada oturmaya devam mi edeceksiniz?
gelirim sen dersin ki abla gel çay içelim ben derim bananeeee çok soğuk ben çayı korum ocağa sen gel
Ay ağzından bal damlıyor abla keşke Eşref vaktine gelmiş olsa duan kabul olsa ne güzel olur

Ya kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmı Nasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum

Geç vakitte (akşam 7'den sonra) yeme alışkanlığı safra problemlerine sebep olur canım, annen de bunu yapıyorsa konuşursan belki ikna edici olur ve bırakır
Haklisin canim aslinda emekli hemsire cok dikkat eder sagligina sporuna yemesin icmesine gayet fittir falan ama bugün biraz karistirdi cesiti ondan sanirim.

Evim baya kucuk cnm net 60m2 felan, esimde yardım ediyor sagolsun ama bazen neden bu rahatligi tatmiyim diyorum yani guzel olrdu :)

Senin dusuncende mantıklı yapadm diyorsa birak yapsn ama ben calismadigm icin bazen kiyamiyorm yapiyorm:)

Hoşbulduk cnm . Ben geldiğimde sen yeni doğum yapmıştın.
31 yaşındayım. Evliyim. 1 oğlum var.
Malesef artık 107 kiloyum .Bugün diyete başladım ve sizinle motive olmak istedim
Hosgeldin cnm ozaman tekrardan aramıza :)

Tabiki zor is sonrasi tahammul sinirlari daha dusuk oluyor iyi gene idare etmis

Cuma 79.0
Bugün 79.2
Fark +0.2

Döndüm dolaştım, başladığım noktaya geldim

Aklım almiyor abla nasil senin gbi birine cahilsin diyebillir :) hergun paylastiklarinka biri oyle bir aydinlatiyor yeni seyler katiyorsunki
Eksids olman guzel abla insallah cumaya cok daha iyi olur

Gecmis olsn cnm muhtemelen serumdan artı
vallaha gelsin gülüm ikimize de .. cumaya güzel eksiler görelim artık sen 70 lerden ben 80 lerden kurtulalım gına geldi :))
Insallah ablaa agzindan bal damliyor

başlangıç--------- ekim ------.pınar
24 ağustos ------- 82.2................73.4
31 ağustos--------81.7.................73.6
7 eylül------------81.9.................72.8

Pnrrr-12 öndesin gülüm
Wuhuu
Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Gecmis olsun cnm
Ablamda onerdi cok guzel diye izlemek istiyorm ama internetten takip edrm anca bu bebeyle bakalm pek dram izliyrsimde yok acikcasi o yuzden suanlik sadce aklimda

Sagol canin uyudu simdi insallah gecer
inşallah cabuk iyi olur canim
Benim annemde safra kesesinden surekli rahatsizlaniyordu. Amaliyat oldu kurtuldu cok şükür
Dun bunun konusmasini yaptik annem safra kesesi cok sanci yapiyordu dediydi
Amaliyat düşünüyor mu
Rabbim sifa versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…