Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de izledim canım çok etkileniyorum arkadaşım bi psikoloğun görüşmelerinden gerçek hikayeler olduğunu söylemişti o zaman daha çok üzüldüm

7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender

16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)

17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan U UcanSupurge
Ay bu gece hep menuler kacamakli bende iskender istiyom
Afiyet olsun kahvaltida hem patates hem ekmek var biri tercih etsen daha iyi olurdu canim
7 Eylül

Menüm

13.30

2 haşlanmış bol pul biberli yumurta

1 kk kaşar

1 kk beyaz peynir

3 zeytin

19.00

1 tabak et haşlama

1 kase yoğurt

2,5 lt su
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun guzel menu canim
Afiyet olsun guzel menu
Menun cok guzel ama antibiyotik kullaniyorsan odem yapar canim
Ohoo o dunyayi yemisin daha acim diyon boyle nere kadar bir hafta tuttun 2.5 kilo verdin tut kendini hedefe ulas karbonhidrad lop lop yag olur
Yarin dikkatli ol bak canan ablanin resmini atarim buraya cok pis bakiyor bakisi korbonhidrattan sogutur
Afiyet olsun

Hah işte böyle

Resmen ağzının içine girmiş virüs evlerden ırak canım. Sizin testlerin sonucu ne zaman çıkacakmş?
Çıktı canım çok şükür negatif ama dediğin gibi iyice çember daraldı bizim için dibimize girdi resmen
Bitip gitseydi şu virüs belası

Hayırlı aksamlar hanımlar nasılsınız.

Ben düzenli gelemiyorum. Surekli işim cıkıyor yada birilerindeyim. Ailevi sorunlarım da var Bi yandan onları cözmrye calısıyorum.
Kendimi motive edemediğim gibi takımı da motive edemiyorum kusura bakmayın. Ama takımdan da ayrılmak istemiyorum. Ne zaman musait olsam kendimi burada buluyorum, kilo verme acısından burası bana cok iyi geliyor en azından frenliyorum kendimi.
Burası sorumluluk istiyor, bunları paylaşmak istedim. Ben arada gelip sohbete yine katılırım, bildirimde de bulunurum.
Beni böyle kabul edin kaptanım. Ha yok duzen bozuluyorsa cıkarım da. Handandandan

Ben de izledim canım çok etkileniyorum arkadaşım bi psikoloğun görüşmelerinden gerçek hikayeler olduğunu söylemişti o zaman daha çok üzüldüm
Gülseren budaycioglunun kitabından uyarlanmis ..Bu yazarın kitaplarini okumak istiyorum şuan pisikolejim buna hazır değil

Hadi hayırlı olsun canım taşınacak mısınız yoksa kirada oturmaya devam mi edeceksiniz?

Ay ağzından bal damlıyor abla keşke Eşref vaktine gelmiş olsa duan kabul olsa ne güzel olur
Bu sene oturmayı düşünüyorum canm kararsızım seneye de ne yapsam

Gülseren budaycioglunun kitabından uyarlanmis ..Bu yazarın kitaplarini okumak istiyorum şuan pisikolejim buna hazır değil

Tüm kitaplarını okudum; özellikle Hayata Dön ve Kral Kaybederse çok güzel. Mutlak yaşanmış hikayeler, şu an Madalyon psikiyatri kliniklerini işletiyor Gülseren Budayıcıoğlu ama normal gelirli insanlar önünden bile geçemez çok uçuk rakamlara tedavi uyguluyorlar, diziyi izlerken bunu düşünüp çokta odaklanamadım. Bir süredir takip ediyorum hocayı ama sadece kader motifi üzerine çalışıyor o yüzden tatmin etmiyor beni. Psikiyatriye ilgin varsa Irvin Yalom u tek geçerim, muhteşemdir

Kızlar Ahmet APA yeniden seviyeleri uygulatmak istiyor ama talep varsa yapacak.
Bizde yeniden başlayalım mı

Son düzenleme:
Free listede olduğun için biraz daha relax olabiliyorsun canım, devamında sıkıntı yok bizim için.

Kronolojide neden adım yok deme ama, oraya düzenli gelip rekabet edenleri ekliyorum, düzenli geldiğinde ismini ekleyebiliriz tabiki

Listedekilerin tüm kurallarla sıkı sıkıya uyması lazım, takımı temsil ediyorlar çünkü.

Son düzenleme:
İşini çok iyi yapanlar haliyle fiyatı yüksek tutuyor.

Bence verilen paranın karşılığı çok güzel alınıyor.

Kader motifi işin özü aslında, bütün psikiyatır ve psikologlar dönüp dolaşıp sorunun ana kaynağını çocuklukta beyne işlenen yaşantılarda buluyorlar

Kader motifi mutlaka var ama yüzde yüz yaşamı şekillendirmeye yeterli değil bu algı son yıllarda çocukların dünyasına büyük kötülükler yaptı, öğretmen olarak bu durumun en yakın tanığı sizin meslek gurubunuz aslında. Bu arada Aynalar Koridorunda Aşk diye bir kitap var Mustafa Ulusoy yazarı muhteşem bir psikiyatrist okumanızı tavsiye ederim. Birde Kerem Doksat var hiç kaçırmam yazılarını Bak psikoloji deyince döküldüm Bakırköy Akıl Hastanesinin Gizli tarihi mutlaka okuyun. Ah işi gücü bırakıp hep okusak

Tmm cnm sagolasın
Yok demem. Takımdan cıkmak istemiyorum sadece. Düzenim oturduktan sonra kronolojide bulunmak isterim ama.

Bu kadının tanımından öncede aile ve ataların insanın kaderine etki ettiğini düşünüyordum canım.

Öğretmen olarak her öğrencinin dünyasını görüp analiz etmem mümkün değil, belkide lise de olduğum için bu böyle ama insanın kendi yaşadıklarından yola çıkarak kaderin ve ataların etkisini anlaması çok zor değil aslında.

Mustafaa ULUSOY 'un tüm kitaplarını okudum ama bana katkı sağlamadı açıkçası.

Diğerlerinine de bakacağım, favoriledim

İyi geceler canlar gece gece inatçı koç Burcu kızım epey gerdi beni her şeyi kendisi veya onun seçtiği kişi yapsın istiyor istediği olmayınca sinirinden ağlıyor ne yapacağım ben bu kızla
Bana gönder.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış

Sorma bi de kıyameti kopardılar açıköğretimden psikolog olur mu diye. Sanki ülkemin psikolojideki durumunu bilmiyoruz. Devlettekiletin kendine hayrı yok. Kendini iyi yetiştirenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve ateş pahası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…