- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.061
Ben de izledim canım çok etkileniyorum arkadaşım bi psikoloğun görüşmelerinden gerçek hikayeler olduğunu söylemişti o zaman daha çok üzüldümYa kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmıNasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum
Bugünlük böyle idi çiğerden dolayıAfiyet olsun günü çok erken kapatmissin
Bugün böyle oldu çünkü turşu kurdum kurutmalıkları astım derken erken yemiş oldum ama çiğer olduğu için aç kalmadım yeni işim bitti ama pertimGünü çok erken kapatıyorsun canım. Çok yemi annesin biraz d
Ay bu gece hep menuler kacamakli bende iskender istiyom7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender
16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)
17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun kahvaltida hem patates hem ekmek var biri tercih etsen daha iyi olurdu canim7 Eylül
10:00
1 dilim peynir
3 zeytin
4 kaşık yumurtalı patates
1 tatlı kaşığı tahin
1 dilim ekmek
3 çay bardağı şekersiz çay
15:30
1 porsiyon ciğer sote
1 kase çoban salata
1 Dilim ekmek
2.5 lt su
Spor yok
20 gibi bir kahve içerim
Afiyet olsun canim7 Eylül
Menüm
13.30
2 haşlanmış bol pul biberli yumurta
1 kk kaşar
1 kk beyaz peynir
3 zeytin
19.00
1 tabak et haşlama
1 kase yoğurt
2,5 lt su
Afiyet olsun guzel menu canim7 Eylül
8.00
Bir yumurta yarim domates ten menemen
İki dilim beyaz peynir
1 dilim tam buğday ekmeği
12.20
5-6 minik bruksel lahanasi
2 parca brokoli
4 yk yogurt
1 dilim tam buğday ekmeği
16.30
2 kuru kayısı
2 ceviz
19.00
6 yk haslanmis tavuk
1 kucuk tabak salata
2 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 1 saat yuzme
Afiyet olsun guzel menu11.00
1 kase sütlü yulaf ezmesi meyveli olanindwn (kase küçüktü )
13.00 Kahvalti
1 dilim beyaz peynir
1 k.k kadar helim peyniri kızarması
2 yumurta kadar omlet
Domates salatalık biber
1 lokma ekmek ile incir reçeli 1 ceviz
Arada azcik sütle neskafe
Akşam 19.30
1 kepçe zeytinyağı pırasa yemeği
1 kepçe barbunya yemeği
1 kase domates ezmesi
1 kase yoğurt
3,4 parça kırmızı pancar turşusu
Bol su 2 bardak bitki cayi
Menun cok guzel ama antibiyotik kullaniyorsan odem yapar canim7eylül menusu
Sabah
10:00 ( tartiyi görünce morelim bozuldu)
Bi Dilim ekmek bi parca peynir bi zeytin 2ceri domates
12:30 yeşil çay bi küçük yesil elma
15:00 Sade kahve
17:30
Birer kase et sote salata
19:00 bi ceviz
21:30 soda
Su 3lt
Spor 30dk leslie
Ohoo o dunyayi yemisin daha acim diyon boyle nere kadar bir hafta tuttun 2.5 kilo verdin tut kendini hedefe ulas karbonhidrad lop lop yag olur13:30
1 lavaş kaşar peynirli( Arasına kaşar sarıp mikro dalgada ısıtıyorum çok hoşuma gidiyor)
15.00
2 dilim ekmek
1 kase kuru fasulye
2 çatal peynir tatlısı
18.30
1 kase ev eriştesi (aslında kızıma yaptım sonra tadı çok hoşuma gitti ben de yedim)
reglim yaklaşıyor hep açım yine Allah affetsin
Hah işte böyleOhoo o dunyayi yemisin daha acim diyon boyle nere kadar bir hafta tuttun 2.5 kilo verdin tut kendini hedefe ulas karbonhidrad lop lop yag olur
Yarin dikkatli ol bak canan ablanin resmini atarim buraya cok pis bakiyorbakisi korbonhidrattan sogutur
Afiyet olsun
Çıktı canım çok şükür negatif ama dediğin gibi iyice çember daraldı bizim için dibimize girdi resmenResmen ağzının içine girmiş virüs evlerden ırak canım. Sizin testlerin sonucu ne zaman çıkacakmş?
Gülseren budaycioglunun kitabından uyarlanmis ..Bu yazarın kitaplarini okumak istiyorum şuan pisikolejim buna hazır değilBen de izledim canım çok etkileniyorum arkadaşım bi psikoloğun görüşmelerinden gerçek hikayeler olduğunu söylemişti o zaman daha çok üzüldüm
Bu sene oturmayı düşünüyorum canm kararsızım seneye de ne yapsamHadi hayırlı olsun canım taşınacak mısınız yoksa kirada oturmaya devam mi edeceksiniz?
Ay ağzından bal damlıyor abla keşke Eşref vaktine gelmiş olsa duan kabul olsa ne güzel olur
Ne tevafukGülseren budaycioglunun kitabından uyarlanmis ..Bu yazarın kitaplarini okumak istiyorum şuan pisikolejim buna hazır değil
Gülseren budaycioglunun kitabından uyarlanmis ..Bu yazarın kitaplarini okumak istiyorum şuan pisikolejim buna hazır değil
Free listede olduğun için biraz daha relax olabiliyorsun canım, devamında sıkıntı yok bizim için.Hayırlı aksamlar hanımlar nasılsınız.
Ben düzenli gelemiyorum. Surekli işim cıkıyor yada birilerindeyim. Ailevi sorunlarım da var Bi yandan onları cözmrye calısıyorum.
Kendimi motive edemediğim gibi takımı da motive edemiyorum kusura bakmayın. Ama takımdan da ayrılmak istemiyorum. Ne zaman musait olsam kendimi burada buluyorum, kilo verme acısından burası bana cok iyi geliyor en azından frenliyorum kendimi.
Burası sorumluluk istiyor, bunları paylaşmak istedim. Ben arada gelip sohbete yine katılırım, bildirimde de bulunurum.
Beni böyle kabul edin kaptanım. Ha yok duzen bozuluyorsa cıkarım da.Handandandan
İşini çok iyi yapanlar haliyle fiyatı yüksek tutuyor.Tüm kitaplarını okudum; özellikle Hayata Dön ve Kral Kaybederse çok güzel. Mutlak yaşanmış hikayeler, şu an Madalyon psikiyatri kliniklerini işletiyor Gülseren Budayıcıoğlu ama normal gelirli insanlar önünden bile geçemez çok uçuk rakamlara tedavi uyguluyorlar, diziyi izlerken bunu düşünüp çokta odaklanamadım. Bir süredir takip ediyorum hocayı ama sadece kader motifi üzerine çalışıyor o yüzden tatmin etmiyor beni. Psikiyatriye ilgin varsa Irvin Yalom u tek geçerim, muhteşemdir
İşini çok iyi yapanlar haliyle fiyatı yüksek tutuyor.
Bence verilen paranın karşılığı çok güzel alınıyor.
Kader motifi işin özü aslında, bütün psikiyatır ve psikologlar dönüp dolaşıp sorunun ana kaynağını çocuklukta beyne işlenen yaşantılarda buluyorlar
Tmm cnm sagolasınFree listede olduğun için biraz daha relax olabiliyorsun canım, devamında sıkıntı yok bizim için.
Kronolojide neden adım yok deme ama, oraya düzenli gelip rekabet edenleri ekliyorum, düzenli geldiğinde ismini ekleyebiliriz tabiki
Listedekilerin tüm kurallarla sıkı sıkıya uyması lazım, takımı temsil ediyorlar çünkü.
Bu kadının tanımından öncede aile ve ataların insanın kaderine etki ettiğini düşünüyordum canım.Kader motifi mutlaka var ama yüzde yüz yaşamı şekillendirmeye yeterli değil bu algı son yıllarda çocukların dünyasına büyük kötülükler yaptı, öğretmen olarak bu durumun en yakın tanığı sizin meslek gurubunuz aslında. Bu arada Aynalar Koridorunda Aşk diye bir kitap var Mustafa Ulusoy yazarı muhteşem bir psikiyatrist okumanızı tavsiye ederim. Birde Kerem Doksat var hiç kaçırmam yazılarınıBak psikoloji deyince döküldüm Bakırköy Akıl Hastanesinin Gizli tarihi mutlaka okuyun. Ah işi gücü bırakıp hep okusak
Bana gönder.İyi geceler canlar gece gece inatçı koç Burcu kızım epey gerdi beni her şeyi kendisi veya onun seçtiği kişi yapsın istiyor istediği olmayınca sinirinden ağlıyor ne yapacağım ben bu kızla
Sorma bi de kıyameti kopardılar açıköğretimden psikolog olur mu diye. Sanki ülkemin psikolojideki durumunu bilmiyoruz. Devlettekiletin kendine hayrı yok. Kendini iyi yetiştirenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve ateş pahasıTüm kitaplarını okudum; özellikle Hayata Dön ve Kral Kaybederse çok güzel. Mutlak yaşanmış hikayeler, şu an Madalyon psikiyatri kliniklerini işletiyor Gülseren Budayıcıoğlu ama normal gelirli insanlar önünden bile geçemez çok uçuk rakamlara tedavi uyguluyorlar, diziyi izlerken bunu düşünüp çokta odaklanamadım. Bir süredir takip ediyorum hocayı ama sadece kader motifi üzerine çalışıyor o yüzden tatmin etmiyor beni. Psikiyatriye ilgin varsa Irvin Yalom u tek geçerim, muhteşemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?