Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Türk filmlerindeki çocukluğunuza inelim klişesi ne kadar gerçek değil mi ne varsa çocuklukta bence de. Doğan cüceloğlu insanın çocukluğu anavatanıdır der

Türk filmlerindeki çocukluğunuza inelim klişesi ne kadar gerçek değil mi ne varsa çocuklukta bence de. Doğan cüceloğlu insanın çocukluğu anavatanıdır der
Kesinlikle öyle.
Çocukluk, anne, baba, babaanne, dede hepsi ayrı ayrı çok büyük etken.

Hatta daha da ilginci bu insanların kafalarındaki düşünceler, korkular, istekler, inanışlar evlatlarının ve soylarının kaderini doğrudan etkiliyor.

Ben bu yaz içimdeki iflah olmaz kötümseri annemden miras aldığımı fark edip şoke oldum. Ampul birden yandı

Ne oldu onun sonucu canım, oluyorsa bende okuyayım.

Adamların dakikası 10-30 TL arası değişiyor.

Ben bu yaz içimdeki iflah olmaz kötümseri annemden miras aldığımı fark edip şoke oldum. Ampul birden yandı
Bende geçenler de yaşadığım duruma epey kafa yordum ve nedenini buldum.

Eşimin memleketine yakın olmak uğruna bana sormadan tayin istemesi, "annesinin eşim okula gitsin diye 7 yaşında iken evi zorla ve gizlice ilçeye taşıması ve eşimin gözünde kalan köy sevdasının yaş büyüyünce memleket sevdasına dönmesi....

Orda anneye engel olamadığı için şimdi memlekete engel olarak beni görüp gizlice tayin istemesi....

Oturtup konuştuğumuzda asla mantıklı gerekçe sunamaması çocukluktan kalan istek ve korkuları gösteriyor aslında

Sagol canim Annene de gecmis olsun.
Bi doktora gitsin de canim ne diyecek ona göre belli olur inşallah

Teşekkürler canım
Hisgeldin canim ben de pcas ve insülin direnci ile mucadele ediyorum.İnsallah saglikla hedef kilolariniza ulasiriz :)
İnşallah canım
Hosgeldin tebrikler canim

O masallah tebrikler tatlim

Arti cok degil cumaya gider insallah
Sebebinide biliyorsun

Canim 80 olmaya andmi ictin

Sabit olmakta iyi tebrikler canim kilo almamissin en azindan

Tebrikler canim

Teşekkürler canım
Ay inşallah canım
İnşallah canım
Teşekkür ederim

Olabilir gitsinde yavaş gitsin
Sabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Kaktüslerin batmadığı yerim kalmadı, çok fena kaşınıyorum

Eki Görüntüle 2686636
Maşallah canım

Gülseren Budayıcıoğlu’nun bütün kitaplarını zevkle okudum . Evet ama çok etkileniyor insan

Hoş bulduk canım

Psikologlar kıyameti kopardığından iptal edildi. Şu an tüm ülke ve dersler açıköğretim tabi bı da ayrı paradoks
Çoğu kaygımız çocukluktan miras değil mi

Bende okumak çok istiyorum lakin bende çok etkilenen günlerce üstümden atamıyorum etkisi ve şuan hazır değilim buna

7 EYLÜL MENÜM
12.30: Yarım porsiyon İskender

16.00: Yarım ekmek Sandwich
1 kase cacık (acılı)

17.40: 1 küçük armut
2lt su
Spor
Ekliptik 30 dk
Kardiyo 10 dk
160 puan @zsaracoglu
olmamış sanki
afiyet olsun canım çok erken kapatmissin acikmadinmi
afiyet olsun canım gayet güzel
7 Eylül

Menüm

13.30

2 haşlanmış bol pul biberli yumurta

1 kk kaşar

1 kk beyaz peynir

3 zeytin

19.00

1 tabak et haşlama

1 kase yoğurt

2,5 lt su
on numara beş yıldız galiba sende aralıklı oruç yapiuosun
Afiyet olsun canım çok güzel helede yüzme

Çocukken annemin babamın bana kızdığı onlardan korktuğum rüyalarim vardı..ama annem babamdan normalde korkmazdim cokda kizdiklarini hatırlamam şuan sevgi dolu insanlardır mesala...Bu ruyalarimin altında yatan ne bilmiyorum çok da geçmişi kurcalamak istemiyorum

Not alıyorum kesinlikle ilk fırsatta okuyacam Hangi kitabını tavsiye edersin ilk olarak

Psikolojiye ilgim var ilerde okumak istedigim bı dal nasip olursa.. Bakırköy akıl hastanesinin gizli tarihini okuyum önce ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…