Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kurcalamadan anlaşılmaz. Ama hayatın sekteye uğramıyor huzurlu ve mutlu bir yetişkin ve evlatsan salla

onunla aynı görüşte olmadığım zaman cahil diyor ama benim umurumda mııııı hayııırrrr:))
cahil kime denir biliyor musun yaradan rabbini bilmeyene çok şükür ben rabbimi biliyorum gözle görülen doğruları bilgiyi inkar edip gözümü kulağımı kalbimi kapatmıyorum ki , o yüzden kim olursa olsun cahil dese de beni etkilemez:))

Buna cok katiliyorm cnm bugun bile bir ruya görmusum eskiden aileyi cok buyuk etkileyen bir olay olmuş resmen onunla ilgili biseyler ki gun icinde dusunmuslugum yok ama işte bilinc altı atamiyor demekki

Psikolojiye ilgim var ilerde okumak istedigim bı dal nasip olursa.. Bakırköy akıl hastanesinin gizli tarihini okuyum önce ben en iyisi

Çok psikoloji yüklü bir kitap değil aslında, orada çalışanlar anılarını yazmışlar, sevgi dolu, çok sıcak, inanılmaz güzel bir kitaptır. Psikoloji kitapları olarak önerebileceğim kitaplar :

Maskülen
Feminen
Analitik Psikoloji ÜZerine İki Deneme bunlar Jung'un kitapları
Cinselliğin Tarihi Michael Foucault
Irvın D. Yalom'um tüm kitapları
Freud bütün kitapları :)

Yazsam çok çıkacak , özelden yazışırız bu kitap işini :)

ayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
ayyy çok sinir oldum yaaaa aras kargoyla ne zaman bir şey alsak ya ezilmiş yırtılmış ambalajlı yada böyle süründüren sistemleri yüzünden sorun yaşıyoruz sizde aras kargoyu kullanıp sorun yaşayan var mı bir bana mı denk geliyor

Burda tüm kargolar çok güzel çalışıyorlar, Arasta çok iyi, evde olsak olmasak muhakkak ararlar, şuraya bırakın dersek bırakırlar, evde bulamadıklarında rica edince ertesi gün yeniden getiriyorlar.

Bence kargo değil çalışmalarının felsefesi kaliteyi artırıyor.

Bizim burda da böyle hatta geç geliyor ama MNG kargo daha hızlı geliyor ve teslim etmeyene kadar gitmiyorlar. Nette birşey alsam arası kabul etmiyorum

Seurediyim merak ettim.
degisik gereksiz seyler reyting ugruna
izlemistim az bisey
İyi geceler canlar gece gece inatçı koç Burcu kızım epey gerdi beni her şeyi kendisi veya onun seçtiği kişi yapsın istiyor istediği olmayınca sinirinden ağlıyor ne yapacağım ben bu kızla
gececek canim büyük Kizimda öyleydi simdi kücük kizim böyle
Bana gönder.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış
yine ablami gördüm Benim kizlar Cok cadaloz oldugu icin bana yolla der ben bakarim caresine
Aras Kargo bilmemde abla, Burda bi Sirket var insani Deli eder Evde olursun Ama Evde yokmussun gibi yazip subeye birakiyorlar Kac defa email yazdim ayni yine

Kızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
Kendisinde bisey yoktur insallah

Ne zaman başlıyor canım ?
Bana gönder.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış
keşke öyle bir fırsatım olsa
Günaydın arkadaşlar. sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Günaydın canım nasıl oldun ? İyi misin ?
Eski okulumun lojmanında oturan hocaların kargosunu da eve uğramadan Kırtasiyeye bırakıyordu çalışandan kaynaklı sıkıntı bence abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…