- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.101
Kurcalamadan anlaşılmaz. Ama hayatın sekteye uğramıyor huzurlu ve mutlu bir yetişkin ve evlatsan sallaÇocukken annemin babamın bana kızdığı onlardan korktuğum rüyalarim vardı..ama annem babamdan normalde korkmazdim cokda kizdiklarini hatırlamam şuan sevgi dolu insanlardır mesala...Bu ruyalarimin altında yatan ne bilmiyorum çok da geçmişi kurcalamak istemiyorum
Acıkmadım canımolmamış sanki ☹
afiyet olsun canım çok erken kapatmissin acikmadinmi
GünaydınGünaydın kızlar gec uyandik bugun aldim kahvemi geldim bir bakiniyorm az sonra oglana kahvalti yaptiricam
Günaydın abla
onunla aynı görüşte olmadığım zaman cahil diyor ama benim umurumda mııııı hayııırrrr:))Evim baya kucuk cnm net 60m2 felan, esimde yardım ediyor sagolsun ama bazen neden bu rahatligi tatmiyim diyorum yani guzel olrdu :)
Senin dusuncende mantıklı yapadm diyorsa birak yapsn ama ben calismadigm icin bazen kiyamiyorm yapiyorm:)
Hosgeldin cnm ozaman tekrardan aramıza :)
Tabiki zor is sonrasi tahammul sinirlari daha dusuk oluyor iyi gene idare etmis
Aklım almiyor abla nasil senin gbi birine cahilsin diyebillir :) hergun paylastiklarinka biri oyle bir aydinlatiyor yeni seyler katiyorsunki
Eksids olman guzel abla insallah cumaya cok daha iyi olur
Gecmis olsn cnm muhtemelen serumdan artı
Insallah ablaa agzindan bal damliyor
Wuhuu
Gecmis olsun cnm
Ablamda onerdi cok guzel diye izlemek istiyorm ama internetten takip edrm anca bu bebeyle bakalm pek dram izliyrsimde yok acikcasi o yuzden suanlik sadce aklimda
Buna cok katiliyorm cnm bugun bile bir ruya görmusum eskiden aileyi cok buyuk etkileyen bir olay olmuş resmen onunla ilgili biseyler ki gun icinde dusunmuslugum yok ama işte bilinc altı atamiyor demekkiKesinlikle öyle.
Çocukluk, anne, baba, babaanne, dede hepsi ayrı ayrı çok büyük etken.
Hatta daha da ilginci bu insanların kafalarındaki düşünceler, korkular, istekler, inanışlar evlatlarının ve soylarının kaderini doğrudan etkiliyor.
Not alıyorum kesinlikle ilk fırsatta okuyacamHangi kitabını tavsiye edersin ilk olarak
Psikolojiye ilgim var ilerde okumak istedigim bı dal nasip olursa.. Bakırköy akıl hastanesinin gizli tarihini okuyum önce ben en iyisi
Ben beceremedim galiba şeftali doğradım bide ceviz hosuma gitmedi yiyemedimBence çok lezzetli kuru meyve ve kuruyemisle tatlandurinca ..ben kakouda koyuyorum resmen tatlı oluyor
Burda tüm kargolar çok güzel çalışıyorlar, Arasta çok iyi, evde olsak olmasak muhakkak ararlar, şuraya bırakın dersek bırakırlar, evde bulamadıklarında rica edince ertesi gün yeniden getiriyorlar.ayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
ayyy çok sinir oldum yaaaa aras kargoyla ne zaman bir şey alsak ya ezilmiş yırtılmış ambalajlı yada böyle süründüren sistemleri yüzünden sorun yaşıyoruz sizde aras kargoyu kullanıp sorun yaşayan var mı bir bana mı denk geliyor
Çok geçmiş olsun canımMerhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
Bizim burda da böyle hatta geç geliyor ama MNG kargo daha hızlı geliyor ve teslim etmeyene kadar gitmiyorlar. Nette birşey alsam arası kabul etmiyorumayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
ayyy çok sinir oldum yaaaa aras kargoyla ne zaman bir şey alsak ya ezilmiş yırtılmış ambalajlı yada böyle süründüren sistemleri yüzünden sorun yaşıyoruz sizde aras kargoyu kullanıp sorun yaşayan var mı bir bana mı denk geliyor
degisik gereksiz seyler reyting ugrunaSeurediyim merak ettim.
izlemistim az biseyYa kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmıNasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum
gececek canimİyi geceler canlar gece gece inatçı koç Burcu kızım epey gerdi beni her şeyi kendisi veya onun seçtiği kişi yapsın istiyor istediği olmayınca sinirinden ağlıyor ne yapacağım ben bu kızla
yine ablami gördümBana gönder.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış
Aras Kargo bilmemde abla, Burda bi Sirket var insani Deli eder Evde olursun Ama Evde yokmussun gibi yazip subeye birakiyorlarayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
Kendisinde bisey yoktur insallahKızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
Ne zaman başlıyor canım ?Kızlar Ahmet APA yeniden seviyeleri uygulatmak istiyor ama talep varsa yapacak.
Bizde yeniden başlayalım mı
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
Bana gönder.
Deli deliyi görünce değneğini saklarmış
Günaydın canım nasıl oldun ? İyi misin ?Günaydın arkadaşlar. sağlıklı ve mutlu günler dilerim
Eski okulumun lojmanında oturan hocaların kargosunu da eve uğramadan Kırtasiyeye bırakıyordu çalışandan kaynaklı sıkıntı bence ablaayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
Sagolasin canim bugun daha iyi cok şükürÇok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?