- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.121
Yok şükür canım pek kimseyle görüşmemiş köy karantinaya alınırsa köyden dışarı çıkamaz ve hafta sonu uçağı var İzmir’de evleri oraya dönecek nasip olursaKendisinde bisey yoktur insallah
Yinede dikkatli olun canımYok şükür canım pek kimseyle görüşmemiş köy karantinaya alınırsa köyden dışarı çıkamaz ve hafta sonu uçağı var İzmir’de evleri oraya dönecek nasip olursa
Gelirim ben canım her zamanki gibi sık gelemeyebilirim sadeceYinede dikkatli olun canım
Arada ceee deyiveririsinbize
ozaman bisey yoktur canim insSağlık ocağına gidecegim 1den sonra sonuçlarım için
Eşim ilçe sağlık müdürlüğünu aradı pozitif olsaydiniz ararlardı yogunluktan dolayı öncelik pozitifli vakalar giriliyor olabilir demişler aile hekiminizle görüşün demişler gitmisken onuda soracağım...
Hadi güzel haberlerle dön inşallah canımSağlık ocağına gidecegim 1den sonra sonuçlarım için
Eşim ilçe sağlık müdürlüğünu aradı pozitif olsaydiniz ararlardı yogunluktan dolayı öncelik pozitifli vakalar giriliyor olabilir demişler aile hekiminizle görüşün demişler gitmisken onuda soracağım...
Aynen bende oyleyim. Evde mutlu olamayacagimi biliyorum. Cogu guler gecerim ama yanliz hissettim kendimi dun. Haksizliga ugramak koyuyor insana.Hepimiz öyleyiz canım yeni bir okula başladım evime yakın diye seviniyordum ama çok pişmanım geldiğime geçen müdürle ufak çaplı atıştık bugün bi baktım bilişim sınıfının yerini değiştirmiş kendince bana ayak oyunu yapıyorama çalışacağım ben ne emeklerle okudum çocuğum var asla ama asla eşime sırtımı dayayamam ben babamdan bile harçlık isteyemeyen bir insanım
Evet gucluyum gercekten bilgimle tecrubemle is bitiriciligimle ama cirkefligimle degil bunu cekemiyorlar zaten.Çoğu ortamda var bu resmen kurtlar sofrası gibi. En iyisi herzaman güçlü ve dişli görünmek
Çok şükür. Rabbim tekrar şafi ismiyle şifa versin inşallah canımTunaydin arkadaslar huzurlu gunler
Anneme ilac bulduk bugun daha iyi cok sukur
Ne zaman biter bilmiyorum canımKizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Allah bilir Ama zor, anaokulunda yine ayirdilar cocuklari iyiye gitmiyor biseyKizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Onlar ne zaman isterse ...Bence laboratuvar ortamında uretilip dünyaya salınan bir virüs buKizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Çok teşekkür ederim ArkadaşımÇok psikoloji yüklü bir kitap değil aslında, orada çalışanlar anılarını yazmışlar, sevgi dolu, çok sıcak, inanılmaz güzel bir kitaptır. Psikoloji kitapları olarak önerebileceğim kitaplar :
Maskülen
Feminen
Analitik Psikoloji ÜZerine İki Deneme bunlar Jung'un kitapları
Cinselliğin Tarihi Michael Foucault
Irvın D. Yalom'um tüm kitapları
Freud bütün kitapları :)
Yazsam çok çıkacak , özelden yazışırız bu kitap işini :)
ozaman bisey yoktur canim ins
Tsk ederim kizlarHadi güzel haberlerle dön inşallah canım
sistemlerde yenildi coronayaTsk ederim kizlar
Eşimin sonucu yok ortalıkta aile hekimimiz hastaneyle görüşün bi gün sonra sisteme düşüyor sizin 3gun olmus bide dedi
Eşim Hastaneyi ariyor acmiyorlar
Biraz daha bekleyip olmazsa tekrar hastaneye gidecek
Kullandikca düzelir insallahBenimde demir eksikliği çıktı kanım düşük
6ay demir hapı kullanacağım kendimi biliyorum baş ağrısı halsizlik sinirlilik varda var
B12 ıyi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?