Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Oh mis insallah güzel rakamlar takimca görün

Aynı abla nezaman aras kargoyla bisi gelse ya sorun oluyor yada cok gec geliyor en son esime tshirr ismarlamistm biz hala beklerken para iadesi oldu baktimki guya gelmisler yokuz diye geri gitmis belki bi ihtimal yoktuk ama ne aradilar ne de mesaj geldi subeden alin diye.. Genelde hepsib.. Alisveris yapiyorm kargo secemiyorm o yuzden bu iskenceye devam
Ben beceremedim galiba şeftali doğradım bide ceviz hosuma gitmedi yiyemedim
Bence cok guzel oluyor belkide damak zevkine uymadi bide lapa degilde soguk sute karistirip dene oyle daha bi guzel

Kızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
Insallah kendiisnde yoktur, resmen kaciyor kayinvalden

Ben 3 gün aklımdan çıkaramadım baştaki kapalı kadının hikayesini. Adamı çocuklarının gözü önünde öldürüp karısını yine çocuklarının gözü önümde eve kilitleyip tecavüz ettiler ve diğer ergen kıza da aynısını yaptılar. Böyle şeyler duymayı izlemeyi sevmiyorum çünkü Allah’a inancımı sarsıyor. Nasıl izin verir nasıl izleyebilir bunları diye çok kötü oluyorum

Bence salmamislar yanlislikla kacirmislar. Kotu planlarinin icinde asiyida hazir etmek olurdu heralde o kismi yetismemis.
Zaten birleşmiş milletler Çin e ekip göndermek istemiş Çin laboratuvarlarını açmayacaklarını ve bunun bir komplo teorisi olduğunu söylemiş

Helal olsun izleyebiliyorsunuz ben izlemeyi bırakın kanalı sildim çok etkisinde kalıyorum hatta günlerce ağlıyorum. Haber bile izleyemem.

canı çekerse her şeyi diyor arada geliyorlar böyle gülüm bende diyeceğimi diyip gülüyorum artık:)
en iyisi bazen kahle dahi almadan cevap vermemek . karsimda oyle bakakaliyor bazen benimde o hosuma godiyor
Ins böylede devam eder canim
ins canim benim
selam kızlar regl oldum adam öldürüyorlar diye çığlık atıcam 1 yumurta bir insana bu kadar ağrı vermemeli
ah o yumurta ne guldurdu dun beni
Bugun nasilsin canim rahatladinmi biraz
Sabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Kaktüslerin batmadığı yerim kalmadı, çok fena kaşınıyorum

Eki Görüntüle 2686636
ben kaktusleri buyutemedim bir turlu

Cogu cicekte yasamiyor elimden heralde. Oysa ne cok seviyorum
Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
gecmis olsun canim.
Bugun nasil annen doktora falan gittinizmi
Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
allah kolaylik versin canim.
Aldiginiz evemi tasinacaksin simdi
.oyy birinden kurtulmussun digeri cikmis. Rabbim saglik versinde oyle durun evde canim.
bende az bisey izledim canim. Ama izlemek istiyorum degisik gibi
ben yapamayacagimi gecen haftaki denememde anladim canim. Mart ayindaki seviye baslama ve devam ettirme olayim superdi . bir daha o heyecan ve istekte olacagimi sanmiyorum
Kızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
ins kayinvaldende yoktur bisey canim.
İyi vakit gecirmeler
ins negatif cikacak o zaman canim.

Senin sonuclarin ne cikti peki.
Kizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Bence bitmeyecek canim. Alisacagiz bunyesi saglam olanlar ve tabiki vadesi dolmayanlar gecirip iyilesecek. Ben artik bu virusun bitebilecegini dusunmuyorum.

amin canımm

Handandandan sen yapacak mısın seviyeleri
hatice yazınca gördüm mesajını

ah o yumurta ne guldurdu dun beni
Bugun nasilsin canim rahatladinmi biraz
bugun işe güce daldım canım karın agrımı unuttum bılgısayarım sureklı hata verıyor calısamadım bi size bakayım bı dedım teknık servıs ılgılenene kadar

İnsanın çalıştığı ortamda huzur olmayınca tüm hayatını etkiliyor biliyorum ama malesef kimseye kendini üzdürecek cesareti vermeyeceksin ki onlar da sana kafaları estiği gibi davranmayacak. Ben de her ne kadar bunu beceremesem de eşim bana büyük örnek bu konuda. İnsanlarla arasına öyle bir resmiyet ve ciddiyet koyuyor ki müdürü bile adama ters bı kelime edemiyor. Sen kendi işini yap, prosedüre uygun davran , insanların ağzına laf verme, gerisini salla gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…