- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.141
Oh misYürüyüşümü yaptım geldim
Hava hafiflemiş artık çok sıcak değildi, iki haftaya yakın çıkmamıştım iyi oldu, yeşil çayımı aldım azıcık dinlenip yemek yapmayı planlıyorum, bu hafta 80 döngüsünü kırmak istiyorum, bakalım ne olacak
Aynı abla nezaman aras kargoyla bisi gelse ya sorun oluyor yada cok gec geliyor en son esime tshirr ismarlamistm biz hala beklerken para iadesi oldu baktimki guya gelmisler yokuz diye geri gitmis belki bi ihtimal yoktuk ama ne aradilar ne de mesaj geldi subeden alin diye.. Genelde hepsib.. Alisveris yapiyorm kargo secemiyorm o yuzden bu iskenceye devamayy bu aras kargo sinirimi zıplattı yeminle cumartesi günü teslim kodu geldi bekledim kargo yok dün yine kod geldi kargo yine yok bu gün sabah yine kod geldi sonrada mesaj geldi kargonuz var gelin şubeden alın diye 3 gün evden çıkmadım kargo bekledim şimdi de gelin alın mesajını görünce dellendim ki kargo takibinden bakmıştım perşembe gecesinden beri kargom eskişehirde , bizim sitenin güvenliğini aramıştım aras kargo sitedeydi bana gelirse size haber veririm, ben aramadan çıkarsa bana kargo getirmemişlerdir siz bana haber verin dedim güvenlik aradı gitmişler.. aradım 3 kere aras kargoyu telesekreter zındığı böyle kargo yok v.s. dedikten sonra canlı kanlı konuşan birine ulaştım derdimi anlattım tekrar eve yollamak için bilmem ne oluşturdu bana söylediği numaraları not aldım tüm gün kargo bekliycem yine :)
ayyy çok sinir oldum yaaaa aras kargoyla ne zaman bir şey alsak ya ezilmiş yırtılmış ambalajlı yada böyle süründüren sistemleri yüzünden sorun yaşıyoruz sizde aras kargoyu kullanıp sorun yaşayan var mı bir bana mı denk geliyor
Bence cok guzel oluyor belkide damak zevkine uymadi bide lapa degilde soguk sute karistirip dene oyle daha bi guzelBen beceremedim galiba şeftali doğradım bide ceviz hosuma gitmedi yiyemedim
Insallah kendiisnde yoktur, resmen kaciyor kayinvaldenKızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
Bence bitmiycek anca aşısı bulunur oda zaman alıcak gbi yani böyle devam ama herkez cok etkilendi bu durumdan ne yazikkiKizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Supermis cok dogru
Evet canimSupermis cok dogru
Amin canim benim cok sağolÇok şükür. Rabbim tekrar şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
Bi ressamin 2022 de dunya isimli bir tablosunu gordum insanlar fanuslarin icinde cok fenaBence bitmiycek anca aşısı bulunur oda zaman alıcak gbi yani böyle devam ama herkez cok etkilendi bu durumdan ne yazikki
Bence salmamislar yanlislikla kacirmislar. Kotu planlarinin icinde asiyida hazir etmek olurdu heralde o kismi yetismemis.Onlar ne zaman isterse ...Bence laboratuvar ortamında uretilip dünyaya salınan bir virüs bu
Ben 3 gün aklımdan çıkaramadım baştaki kapalı kadının hikayesini. Adamı çocuklarının gözü önünde öldürüp karısını yine çocuklarının gözü önümde eve kilitleyip tecavüz ettiler ve diğer ergen kıza da aynısını yaptılar. Böyle şeyler duymayı izlemeyi sevmiyorum çünkü Allah’a inancımı sarsıyor. Nasıl izin verir nasıl izleyebilir bunları diye çok kötü oluyorumYa kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmıNasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum
Zaten birleşmiş milletler Çin e ekip göndermek istemiş Çin laboratuvarlarını açmayacaklarını ve bunun bir komplo teorisi olduğunu söylemişBence salmamislar yanlislikla kacirmislar. Kotu planlarinin icinde asiyida hazir etmek olurdu heralde o kismi yetismemis.
Onda şimdilik bir şey yok da köy karantinaya alınırsa evine gidemez malum cumartesi uçağı varnsallah kendiisnde yoktur, resmen kaciyor kayinvalden
Helal olsun izleyebiliyorsunuz ben izlemeyi bırakın kanalı sildimBen 3 gün aklımdan çıkaramadım baştaki kapalı kadının hikayesini. Adamı çocuklarının gözü önünde öldürüp karısını yine çocuklarının gözü önümde eve kilitleyip tecavüz ettiler ve diğer ergen kıza da aynısını yaptılar. Böyle şeyler duymayı izlemeyi sevmiyorum çünkü Allah’a inancımı sarsıyor. Nasıl izin verir nasıl izleyebilir bunları diye çok kötü oluyorum
en iyisi bazen kahle dahi almadan cevap vermemek . karsimda oyle bakakaliyor bazen benimde o hosuma godiyorcanı çekerse her şeyi diyor arada geliyorlar böyle gülüm bende diyeceğimi diyip gülüyorum artık:)
ins canim benimIns böylede devam eder canim
ah o yumurta ne guldurdu dun beniselam kızlar regl oldum adam öldürüyorlar diye çığlık atıcam 1 yumurta bir insana bu kadar ağrı vermemeli
ben kaktusleri buyutemedim bir turluSabahtan beri çiçeklerimin saksılarını değiştirmekle uğraşıyorum
Kaktüslerin batmadığı yerim kalmadı, çok fena kaşınıyorum
Eki Görüntüle 2686636
gecmis olsun canim.Merhaba arkadaslar annem biraz rahstsizlandi safra kesesi agriyor canım sıkıldı benim de elden bisey gelmiyo sabah ilac alacagiz inşallah.
Menümü yazayim iyi geceler herkese
allah kolaylik versin canim.Geldim abla. Merhabalar herkese.
Çok yoğundum. Kendi evimizi sattık. Araba, ev alma işleriyle uğraştık yarın istediğimiz eve ekspertiz gelecek işte öyle abla bi kaç gün daha yoğunum
.oyy birinden kurtulmussun digeri cikmis. Rabbim saglik versinde oyle durun evde canim.Sorma canım ya bakıcımızın eşinden dolayı girdiğimiz karantinadan çıktım işe başladım 3 gün sonra bizim işyerinden 3 kişide çıktı bi tanesiyle yakın temaslıydım hatta, o yüzden yine karantinaya alındık test falan yapıldı hepimize
Biz karantinaya girdik duyduk ki 2 kişi de daha çıkmış covid
balımm ben polisiye romanları çok seviyorum ama böyle içinde romantizmde geçen
Şu sıra mary higgins clarkı okuyorum
Ama neredeyse bütün kitaplarını bitirmiştim zaten geriye iki kitabı kalmıştı okumadığım o yüzden polisiye roman önerisi olan varsa sevinirim
Bi de jean jacques Rousseau nun bi kitabını sipariş verdim çok güzel dediler hem felsefi hem de psikolojik öğeler içeren bi kitapmış
güzel şeyler okudukça paylaşırım sizinle ❤❤
bende az bisey izledim canim. Ama izlemek istiyorum degisik gibiYa kizlar TV 8 kırmızı oda adlı diziyi izleyen varmıNasıl ağladım nasıl ağladım anlatamam kesinlikle izleyin gerçek hayat hikayesi olduğunu bilmek derinden etkiliyor insani..Bu tur hayatlarla karşılaşınca küçük monoton hayatıma dahada bı şükür ediyorum
ben yapamayacagimi gecen haftaki denememde anladim canim. Mart ayindaki seviye baslama ve devam ettirme olayim superdi . bir daha o heyecan ve istekte olacagimi sanmiyorumKızlar Ahmet APA yeniden seviyeleri uygulatmak istiyor ama talep varsa yapacak.
Bizde yeniden başlayalım mı
Facebook'a Giriş Yap
Arkadaşlarınla, akrabalarınla ve tanıdıklarınla paylaşımda bulunmaya ve bağlantı kurmaya başlamak için Facebook'a giriş yap.www.facebook.com
ins kayinvaldende yoktur bisey canim.Kızlar kayınvalidem bu akşam geliyor köylerinde birkaç vaka daha çıkmış karantinaya alınabilirmiş köyleri cumartesi burdan uçağı var birkaç gün çok sık gelemeyebilirim
ins negatif cikacak o zaman canim.Sağlık ocağına gidecegim 1den sonra sonuçlarım için
Eşim ilçe sağlık müdürlüğünu aradı pozitif olsaydiniz ararlardı yogunluktan dolayı öncelik pozitifli vakalar giriliyor olabilir demişler aile hekiminizle görüşün demişler gitmisken onuda soracağım...
Bence bitmeyecek canim. Alisacagiz bunyesi saglam olanlar ve tabiki vadesi dolmayanlar gecirip iyilesecek. Ben artik bu virusun bitebilecegini dusunmuyorum.Kizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
amin canımmen iyisi bazen kahle dahi almadan cevap vermemek . karsimda oyle bakakaliyor bazen benimde o hosuma godiyor
ins canim benim
ah o yumurta ne guldurdu dun beni
Bugun nasilsin canim rahatladinmi biraz
ben kaktusleri buyutemedim bir turlu
Cogu cicekte yasamiyor elimden heralde. Oysa ne cok seviyorum
gecmis olsun canim.
Bugun nasil annen doktora falan gittinizmi
allah kolaylik versin canim.
Aldiginiz evemi tasinacaksin simdi
.oyy birinden kurtulmussun digeri cikmis. Rabbim saglik versinde oyle durun evde canim.
bende az bisey izledim canim. Ama izlemek istiyorum degisik gibi
ben yapamayacagimi gecen haftaki denememde anladim canim. Mart ayindaki seviye baslama ve devam ettirme olayim superdi . bir daha o heyecan ve istekte olacagimi sanmiyorum
ins kayinvaldende yoktur bisey canim.
İyi vakit gecirmeler
ins negatif cikacak o zaman canim.
Senin sonuclarin ne cikti peki.
Bence bitmeyecek canim. Alisacagiz bunyesi saglam olanlar ve tabiki vadesi dolmayanlar gecirip iyilesecek. Ben artik bu virusun bitebilecegini dusunmuyorum.
Sagol canim doktora gitmedik daha ama ilac aldik tatil dönüşü gidecegiz insallahgecmis olsun canim.
Bugun nasil annen doktora falan gittinizmi
bugun işe güce daldım canım karın agrımı unuttum bılgısayarım sureklı hata verıyor calısamadım bi size bakayım bı dedım teknık servıs ılgılenene kadarah o yumurta ne guldurdu dun beni
Bugun nasilsin canim rahatladinmi biraz
İnsanın çalıştığı ortamda huzur olmayınca tüm hayatını etkiliyor biliyorum ama malesef kimseye kendini üzdürecek cesareti vermeyeceksin ki onlar da sana kafaları estiği gibi davranmayacak. Ben de her ne kadar bunu beceremesem de eşim bana büyük örnek bu konuda. İnsanlarla arasına öyle bir resmiyet ve ciddiyet koyuyor ki müdürü bile adama ters bı kelime edemiyor. Sen kendi işini yap, prosedüre uygun davran , insanların ağzına laf verme, gerisini salla gitsinSelam kizlar cok canim skkin. calismak istemiyorum cok yoruldum insanlarin hasetlerinden kotuluklerine ses cikaramamaktan. Ama kendimi evde de dusunemiyorum. 10 kisilik bir ekipte tek bayanim. Yaptigim isle ilgili hicbir problemleri yok. Ama kurumsal bir yapida oyle ayak oyunlari goruyorumki uzerime oynanan nefret ettim artik. Ustlerim yerimizi kapar derdinde astlarim yerimi kapma derdinde. Essek gibi calisiyorum ama insan iliskilerinden anlamayanlar yuzunden boyle moralim altust oluyor. Cocuklar bebekken 5 yil kadar evde oturdum hicbizaman ev hanimi moduna giremedim. Oylebi donemdeyizki yarin ne olacagimiz belli degil. O yuzden calismaliyim diyorum ama cokta yiprandim. Varmi benim gibi olup nasihat verecek olumlu seyler duymaya ihtiyacim var.
Böyle böyle senden güzel bı yüzde gelecek bu hafta inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?