Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlar ne olacak bu dunyanin hali? Nasil biter bu korona.
Artık bu virüs hayatımızın bir parçası. Bununla yaşamayı öğrenmeliyiz bence. Sürekli hasta mı olacağız, hastalık kapar mıyız endişesiyle yaşayamayız. İnsanlar sadece virüsten değil birçok sebepten de ölüyor. Tedbirimizi alıp normal hayatımıza artık devam etmeliyiz, özellikle de eğitime

ins negatif cikacak o zaman canim.

Senin sonuclarin ne cikti peki.
Bilmiyorum belirsizlikten sıkıldım tartıştık başka sebeplerden bugün

Kaç haftadır sinirlilik,halsizlik, baş ağrısı vardı uyuyordum sürekli demir eksikliği bağlı kansızlık çıktı
Dr dudagimdaki yaraninda kansizliktan olduğunu söyledi 6ay demir hapı kullanacağım

Sen nasılsın kaçıncı gün tekrar test vereceksiniz

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Gecmis olsun cnm migren ablamla annemdede var cok kotu oluyor tansiyonda esimde var gercktn hepsi birbirinden zor ve farklı stress sinir uzuntu ypmamak lazim hep hastalik sebebi bunlar

Suratsizligumla taninirim bende. Bugun departman toplantisinda direktorume doktum icimi sagolsun anladi istedigim bir is vardi daha uzmanlik isteyen bir is onu aldim. Profesyonel davranmak lazim is arkadasindan dost olmuyor hele ayni isi yapiyorsan. Ama dost arkadas kayirmacalari yuzunden
hakeden hakkettigini alamiyor. Yarina cikacagimiz muallak kul hakkina dahada dikkatetmek gerekiyor.

Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
Çok geçmiş olsun ani verilen tepkiler yan etki yapıyor. Benim de baş ağrısı yapıyor ve bazen elim titrer. Çok sinirli bir yapım var. Ama biraz törpülenmiş ama yine de çok sinirliyim

Kizlar selam. Her fisrsatta buradayim 3gundur bi cozuttum. Hafta sonu kahvaltilari pazar gunu kaynanamim icli kofteleri dun 2 lokmada olsa yas pasta filan. Az yiyorum ama yinede cok pisman oluyorum. Degisimleri hesaplayarak yedim. Oh itiraf ettim rahatladim. Hedef listesi filan yapiliyodu yokmu artik onumuzu gorelim. Ben soyliyim once 30.09 hedefim 69.9 ay heyecanlandim.

Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
Geçmiş olsun canım muhtemelen tansiyondur
Anladim cnm ben saniyordm hep orda yasiyor o yuzden kaciyor dedm oysa durum farkliymis :)
Yok canım köyde ev yaptırdılar serin diye yazın kalmalık İzmir’in sıcağından kaçmalık normalde İzmirde oturuyorlar 34 yıldır

İtiraf ettin ama seni topa tutmamız lazım olmadı iç köfteler pastalar şimdi başa sarmış oldun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…