- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.181
Zamanı doldumu daha düzenleyemiyorsun canım.. medyada paylaşmak istiyorsan paylaş ordan silebiliyorsunCidden mi ben silerim sandım silinmiyor mu
Bilmiyorum ki canım istersen şansını dene kazen e yazıpTeşekkür ederim canım. Silmem için ne yapmam gerek şikayet bildirimi yapayım mı
Medya nersi oluyor ordan silince buradanda siliniyor mu ben pek bilmiyorumZamanı doldumu daha düzenleyemiyorsun canım.. medyada paylaşmak istiyorsan paylaş ordan silebiliyorsun
Hayır canım burda paylaştığını silemiyorsun.. medya ayrı hem gizleyebiliyorsun hem silebiliyorsunMedya nersi oluyor ordan silince buradanda siliniyor mu ben pek bilmiyorum
Cahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçektenHayır canım burda paylaştığını silemiyorsun.. medya ayrı hem gizleyebiliyorsun hem silebiliyorsun
Aksiyon yaşıyorum şuan ben akıl küpü yüklediğim fotoyu silemiyorum. Yardım bekliyorum. Nasıl silebilirimHellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlarnasılsınız ?
İfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı muallaCahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten
Maşallah kızına ve sana❤
İfşa olmaktan korkum yok ki kalıcı olmasını istemiyorum bilseydim hiç yüklemezdim canım moderatörler kim isimlerini bana yazar mısın banlanırsam da sorun değil. Sosyal medya gibi sandım yoksa hayatta yüklemezdimİfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı mualla
Rica et moderatörler silerler canım gerçi ben bi kere rica ettim sildiler sağolsunlar bi gün de ban verdiler işlem ücretiydi zaar
İşte cahil cesareti. Uğraş dur bakalım sildirebilecekler . Dua edip duracağım. Dertsiz başıma dert aldımMaşallah kızına ve sana❤
Profil resmi yapipta kaldirabilirdin süresi dolmadan kaldirabilirdin kaldı daha silemezsin
Öncesi sonraki yapmak istersen yüzüne telefondan ayarlayip emoje koyabilirsinİşte cahil cesareti. Uğraş dur bakalım sildirebilecekler . Dua edip duracağım. Dertsiz başıma dert aldım
geçmiş olsun canım bi dr a görün ne olduğunu tespit etsinler ona göre davranırsınKızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
bilmiyordun canım olan oldu, rica edince inşallaj silerler bak lusi nin silmişlerCahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten
çok şükür canım sen nasılsın?Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlarnasılsınız ?
Başka bişemi yaptın yoksa banladınİfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı mualla
Rica et moderatörler silerler canım gerçi ben bi kere rica ettim sildiler sağolsunlar bi gün de ban verdiler işlem ücretiydi zaar
Ekşınlı bir fotoydu herhalgeçmiş olsun canım bi dr a görün ne olduğunu tespit etsinler ona göre davranırsın
bilmiyordun canım olan oldu, rica edince inşallaj silerler bak lusi nin silmişler
çok şükür canım sen nasılsın?
Başka bişemi yaptın yoksa banladın
Şimdi nasılsın canımKızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Çok etkileneceksen şimdi okuma canımBende okumak çok istiyorum lakin bende çok etkilenen günlerce üstümden atamıyorum etkisi ve şuan hazır değilim buna ☹
İlk 3 gün 2 öğün saf protein yiyeyim dedimolmamış sanki ☹
afiyet olsun canım çok erken kapatmissin acikmadinmi
afiyet olsun canım gayet güzel
on numara beş yıldızgaliba sende aralıklı oruç yapiuosun
Afiyet olsun canım çok güzel helede yüzme
Tarçınlı yoğurt yiyebilirsin canımKızlar ben 17.00 de yemeğimi yedim . Şuan inanılmaz acıktım ya
Çay yaptım içiyorum umarım açlığıma iyi gelirTarçınlı yoğurt yiyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?