Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayır canım burda paylaştığını silemiyorsun.. medya ayrı hem gizleyebiliyorsun hem silebiliyorsun
Cahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten

Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlar nasılsınız ?
Aksiyon yaşıyorum şuan ben akıl küpü yüklediğim fotoyu silemiyorum. Yardım bekliyorum. Nasıl silebilirim

Cahil aklı silerim sandım. Mesaj attım inşaallah silerler yoksa çok üzülürüm öncesi ve sonrası da yapacaktım. Keşke yapmasaydım çok pişman oldum gerçekten
İfşa oldun tüm akrabaların burdaydı hepimiz seni gördük ben de teyzen kızı mualla
Rica et moderatörler silerler canım gerçi ben bi kere rica ettim sildiler sağolsunlar bi gün de ban verdiler işlem ücretiydi zaar

İfşa olmaktan korkum yok ki kalıcı olmasını istemiyorum bilseydim hiç yüklemezdim canım moderatörler kim isimlerini bana yazar mısın banlanırsam da sorun değil. Sosyal medya gibi sandım yoksa hayatta yüklemezdim

Maşallah kızına ve sana❤
Profil resmi yapipta kaldirabilirdin süresi dolmadan kaldirabilirdin kaldı daha silemezsin
İşte cahil cesareti. Uğraş dur bakalım sildirebilecekler . Dua edip duracağım. Dertsiz başıma dert aldım

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
geçmiş olsun canım bi dr a görün ne olduğunu tespit etsinler ona göre davranırsın
bilmiyordun canım olan oldu, rica edince inşallaj silerler bak lusi nin silmişler
Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlar nasılsınız ?
çok şükür canım sen nasılsın?
Başka bişemi yaptın yoksa banladın

Ekşınlı bir fotoydu herhal

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Şimdi nasılsın canım
Geçmiş olsun

Bende okumak çok istiyorum lakin bende çok etkilenen günlerce üstümden atamıyorum etkisi ve şuan hazır değilim buna ☹
Çok etkileneceksen şimdi okuma canım
İlk 3 gün 2 öğün saf protein yiyeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…