Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İtiraf ettin ama seni topa tutmamız lazım olmadı iç köfteler pastalar şimdi başa sarmış oldun canım
Evet tez kellem vurula. Cok az yedim canimin ici 3 tane icli kofte aksam yemeginde baskada bisey yemedim hatta sofraya oturmiyim diye hazirlarken yedim pastada saat 3 gibi 4 lokma filandi isyerinde diyet yaptigimi anlamasinlar diye muhabbet konusu olmak istemedim o an ama kahvaltilari iyi yaptim organik olmalari tesellim. Tartildim iste cokta basa donmemisim.

Neden canım zaten kilon düşük üstelik emziriyorsun yazık değil mi sana ?
Hellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlar nasılsınız ?
Yorgun

Olmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursun

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Stresten olabilirmi kaptan enseden tutup bingildak bolgesinde yanmali bi agrim tutar benimde ara ara gerilim tipi dedi doktor. Yada 20 yas disidir. Tansiyonum normal cikiyodu noroloji bisey yok dedi diste cektirdim ama gecmedi. En son gerilim tipi olduguna bende inandim.

Olmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursun
Ben de söylüyorum o kadar Yasamakguzel123 sonra üzülürsün canım. Ben 55 kiloydum kuzumdan önce. Tam 7 ay şişko şişko gezdim hala dikkat ediyorum onun sütü bitmesin diye. Kilon zaten düştü. Üstelik bebek tüm minerallerini senden alıyor geleceğine de kötü yatırım yapıyorsun. Kötü beslenme ama öğünlerini küçük porsiyonlarla atlamadan yap

Wc deyim suan izole ettim kendimi evden isten gucten cocuklardan oh dunya varmis her aksam yarim saat yapicam bunu baska turlu sessiz ortam yok anacim. Aksama kadar ne yaptilarsa anlatiyolar bebeler annem haberlerin ozetini geciyo
Ah benim de buna ihtiyacım var ayaklarım uyuşmasa

Allah bilir Ama zor, anaokulunda yine ayirdilar cocuklari iyiye gitmiyor bisey
nasil ayiriyorlar canim. Birbirleriyle temas halindelermiydi de zaten.
bundada vardir bir hayir canim.
İns hayirli haber alirsiniz
bugun işe güce daldım canım karın agrımı unuttum bılgısayarım sureklı hata verıyor calısamadım bi size bakayım bı dedım teknık servıs ılgılenene kadar
ins yapilir bir an once bilgisayarin canim.
gecmis olsun canim ilaclar fayda eder kullandikca.

Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
gecmis olsun canim. Rahatladinmi biraz daha
O kadar çok iş yaptım ki bi de yemek yaptım mı tamamdır hadi ben kaçtım
oh kv gelecek diye hazirlikmi yaptin canim.
Eline saglik
sende boyle olmamasi gerektigini biliyorsun canim. Sutun etkilenir bebegin kucuk daha.
Aksiyon yaşıyorum şuan ben akıl küpü yüklediğim fotoyu silemiyorum. Yardım bekliyorum. Nasıl silebilirim
Silinmis gorunmuyor canim. Bani niye yedigini dusunuyordum bu sebebtenmi yedin bani

nasil ayiriyorlar canim. Birbirleriyle temas halindelermiydi de zaten.
İşk başlatıldığında grup olarak ayrılmıştı, sonra yine eski düzene geçmişlerdi 17 Ağustosta. Vakallar artınca tavsiye olarak önleminizi alabilirsiniz denmiş, bizim anaokuluda öğle yemeği yiyenlerle diğer cocukları iki grup yapmışlar. Eğer olurda bi gruptan vakka çıkarsa hepsi karantinaya alınmasın diye.
Söyledikleri bu Allah sonumuzu hayır etsin göndermemezlik yapmıyorum çünkü nereye kadar evde tutabilirim, bi şekilde düzen devam etmeli bu durumla yaşamayı öğrenmemiz lazım

Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
Migren olabilir canım ve maalesef tedavisi yok. Bi doktora gitmende fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…