- 22 Şubat 2020
- 717
- 3.325
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.201
Çay akşamları ödem yapar. Genelde gündüz içebilirsin canım. İçecek isen de çok açık içebilirsinÇay yaptım içiyorum umarım açlığıma iyi gelir
Diyetin ilk zamanlarıysa porsiyonlarını büyük tutup beyaz karbonhidratı ve şekeri sıfırla. Sonra yavaş yavaş porsiyonlara el atarsın.Kızlar ben 17.00 de yemeğimi yedim . Şuan inanılmaz acıktım ya
Evet tez kellem vurula. Cok az yedim canimin ici 3 tane icli kofte aksam yemeginde baskada bisey yemedim hatta sofraya oturmiyim diye hazirlarken yedim pastada saat 3 gibi 4 lokma filandi isyerinde diyet yaptigimi anlamasinlar diye muhabbet konusu olmak istemedim o an ama kahvaltilari iyi yaptim organik olmalari tesellim. Tartildim iste cokta basa donmemisim.İtiraf ettin ama seni topa tutmamız lazımolmadı iç köfteler pastalar şimdi başa sarmış oldun canım
Ben her aksam bir demlik iciyorum kocisimle napicaz bi cay icerken goruyoruz birbirimiziÇay akşamları ödem yapar. Genelde gündüz içebilirsin canım. İçecek isen de çok açık içebilirsin
Neden canım zaten kilon düşük üstelik emziriyorsun yazık değil mi sana ?Bugün kahvaltıyı geç yaptım ve şimdi kahve içtim canım yemek yemek istemiyor. Sanırım midem çok küçüldü. Eğer listeyi paylaşırsam emziren anne olarak çok kızacaksınız. Sadece kahvaltı ile ayaktayım ve canım zerre birşey istemiyor
YorgunHellöö hanımlar iyi hayırlı mutlu minnoş premses ve az kalorili bol ekşınlı delirmeceli kudurmacalı akşamlarnasılsınız ?
Olmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursunBugün kahvaltıyı geç yaptım ve şimdi kahve içtim canım yemek yemek istemiyor. Sanırım midem çok küçüldü. Eğer listeyi paylaşırsam emziren anne olarak çok kızacaksınız. Sadece kahvaltı ile ayaktayım ve canım zerre birşey istemiyor
Stresten olabilirmi kaptan enseden tutup bingildak bolgesinde yanmali bi agrim tutar benimde ara ara gerilim tipi dedi doktor. Yada 20 yas disidir. Tansiyonum normal cikiyodu noroloji bisey yok dedi diste cektirdim ama gecmedi. En son gerilim tipi olduguna bende inandim.Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Ben de söylüyorum o kadarOlmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursun
Kizzzz attığın resim silinmiş ama banida yemissinÇay akşamları ödem yapar. Genelde gündüz içebilirsin canım. İçecek isen de çok açık içebilirsin
teşekkür ederim cnm Allah a şükür iyiym. serum ilaçlar iyi geldi. bol meyve tüketiyorum. Allah herkese sağlık sıhhat versin inşallahGünaydın canım nasıl oldun ? İyi misin ?
Ah benim de buna ihtiyacım var ayaklarım uyuşmasaWc deyim suan izole ettim kendimi evden isten gucten cocuklardan oh dunya varmis her aksam yarim saat yapicam bunu baska turlu sessiz ortam yok anacim. Aksama kadar ne yaptilarsa anlatiyolar bebeler annem haberlerin ozetini geciyo
Ilk kez ceza aldiysa kalkar yarin akşamYasamakguzel123 banı yemiş olsan da neyse ki fotoğraflar silinmiş gözün Aydın canım Cuma’ya kalkar mı ban acaba çok değildir herhalde
nasil ayiriyorlar canim. Birbirleriyle temas halindelermiydi de zaten.Allah bilir Ama zor, anaokulunda yine ayirdilar cocuklari iyiye gitmiyor bisey
bundada vardir bir hayir canim.Tsk ederim kizlar
Eşimin sonucu yok ortalıkta aile hekimimiz hastaneyle görüşün bi gün sonra sisteme düşüyor sizin 3gun olmus bide dedi
Eşim Hastaneyi ariyor acmiyorlar
Biraz daha bekleyip olmazsa tekrar hastaneye gidecek
ins yapilir bir an once bilgisayarin canim.bugun işe güce daldım canım karın agrımı unuttum bılgısayarım sureklı hata verıyor calısamadım bi size bakayım bı dedım teknık servıs ılgılenene kadar
gecmis olsun canim ilaclar fayda eder kullandikca.Bilmiyorum belirsizlikten sıkıldım tartıştık başka sebeplerden bugün
Kaç haftadır sinirlilik,halsizlik, baş ağrısı vardı uyuyordum sürekli demir eksikliği bağlı kansızlık çıktı
Dr dudagimdaki yaraninda kansizliktan olduğunu söyledi 6ay demir hapı kullanacağım
Sen nasılsın kaçıncı gün tekrar test vereceksiniz
gecmis olsun canim. Rahatladinmi biraz dahaKızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
oh kv gelecek diye hazirlikmi yaptin canim.O kadar çok iş yaptım ki bi de yemek yaptım mı tamamdır hadi ben kaçtım
sende boyle olmamasi gerektigini biliyorsun canim. Sutun etkilenir bebegin kucuk daha.Bugün kahvaltıyı geç yaptım ve şimdi kahve içtim canım yemek yemek istemiyor. Sanırım midem çok küçüldü. Eğer listeyi paylaşırsam emziren anne olarak çok kızacaksınız. Sadece kahvaltı ile ayaktayım ve canım zerre birşey istemiyor
Silinmis gorunmuyor canim. Bani niye yedigini dusunuyordum bu sebebtenmi yedin baniAksiyon yaşıyorum şuan ben akıl küpü yüklediğim fotoyu silemiyorum. Yardım bekliyorum. Nasıl silebilirim
Hehhhehe fazla mesai yapınca banlıyorlar işte böyle
Cuma için durumlar nasılHehhhehe fazla mesai yapınca banlıyorlar işte böyle
İşk başlatıldığında grup olarak ayrılmıştı, sonra yine eski düzene geçmişlerdi 17 Ağustosta. Vakallar artınca tavsiye olarak önleminizi alabilirsiniz denmiş, bizim anaokuluda öğle yemeği yiyenlerle diğer cocukları iki grup yapmışlar. Eğer olurda bi gruptan vakka çıkarsa hepsi karantinaya alınmasın diye.nasil ayiriyorlar canim. Birbirleriyle temas halindelermiydi de zaten.
Migren olabilir canım ve maalesef tedavisi yok. Bi doktora gitmende fayda varKızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?