Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

tşk ederiz teyzesi ev kıyafet dolu ama bayram işte almak lazım :) kendim içinde hiçbişey alasım yok tatil öncesi alışveriş yapmam lazım onuda bayram sonu yapsam olur

bizimkilerin kıyafetler hep küçüldü bu sene boy attılar.kendime 2 üst aldım lw 2 de etek alsam yeter zaten bir yere çıkamıcaz her bayram görümcem gelir bayram bittene kadar kalır bizde evde hapis hayatı yaşarız .büyük gelin olmak çok zor gelen giden hep bizde .gelmelerine birşey demem ama günlerce kalmaları çok saçma geliyor evide bize 1 saatlik uzak

bugünkü menumu yazayım
iftarda bi tavuk yedık but seklınde kucuk domateslı patateslı bıseydı
oyle baska da bısı yemedım
1 litre su içtim bana mısın demiyo halaa susuyorum:/

slm kızlar ben geldım baktım kımse yok umarım herkez ıyıdr gorusmeylı ozledım sızlerı tekrar donsem dıyorum aranıza yalnız kılo verılmıyo aksıne alınıyor(
yarın yıne ugrarım optum sızlerı ALLAHA enmanet olun:))

Selam kızlar nasılsınız..

benim bugün misafirler vardı gelemedim yarın da kayınvalidemin var ben ancak geceden geceye gelirim =))

Günaydın gunaydın gunaydınnn Kızlarrr...

Herkese mutlu bır perşembe diliyorumm İşlerim bitsin gelıp gecmısı okuycam hepınızı cok opuyorum

Dunku me num ;

İftar ;

1 tbak corba
4 tane ort boy mucver
yourt
1 bardak kola

Sahur;

Kepeklı ekmekten yagsız peynırlı tost
uzum
1 bardak kola

günaydın kaptan ben galiba kilo aldım reglim göbek şiş oruçta yok arada atıştırıyorum bu hafta kilo almış görünüyorum tartıda bugün bol su yeşil çay içip yarına eksik çıkmayı umut ediyorum
menüne gelince şu koladan vazgeçsek belkide kilolar daha çabuk gidicek
bagımlılık yapmış bendede eve sokmamaya çalışıyorum ma benim büyük kız sagolsun

günaydın günaydın geçmişte bişey yokki kaptancım okumaya gerek yok ramazan sebebiyle pek kimse uğrayamıyo
(sindirim sistemin pert durumda kayısı çayı,bekunis hiçbiri fayda etmedi tık yok )

dünki menüm
1 kepçe çorba
3-4 kaşık pilav
3 lokma pide

ara deli gibi tatlı

sahur
2 kadınpudu köfte
2 yk patates püresi
üzüm
su

günaydın günaydın günaydıın

Bir Ramazan günü ateşe tapan Mecusi’nin çocuğu elinde ekmeğiyle evin avlusunda dolaşırken Mecusi babadan şu ikazı alır:

–Oğlum artık bundan sonra ay boyunca ekmeğini açıklarda değil evimizin içinde ye. Birlikte yaşadığımız Müslüman topluma hürmetsizlik etmiş olmayalım. Onlar ay boyunca Yaratan’larına itaat edecek, oruçlu bulunacaklar!..

Çocuklarını Ramazan ayı boyunca böylesine saygılı durumda tutan Mecusi baba bir gün Hakk’ın gel emrine uyarak ölür, saygı duyduğu Müslümanlar da cenazesinde hazır bulunup defnederler.

Bir komşusu Mecusi babayı rüyasında görür ve merakla sorar:

–Nasılsın orada? Sen ateşe tapan biriydin, ateşle aran nasıl?

Cevap ibretli:

–Hayır der, ateşle benim bir ilgim yok. Çünkü der, ben Müslüman olarak vefat ettim. Şöyle izah eder durumunu:

Ölümüm anında Azrail gelince Rabb’im buyurdu ki:

–Ey Azrail! bu kulumun yanında şehadet kelimesini söyle. O da senin söylediğin gibi söylesin. Böylece imanla gelsin huzuruma. Ben onun imanla ölmesini istiyorum. Çünkü o Müslümanların oruçlarına saygı gösterdi. Çocuklarını Ramazan ayı boyunca evinde yedirdi, avluya ellerinde ekmekle çıkmalarına izin vermedi. Oruca ve oruçluya saygı gösteren kuluma ben iman nasip ederim. Saygısının karşılığını iman nasip etmekle veririm. Karşılıksız bırakmam. Bu yüzden ben Rabb’imin huzuruna imanla geldim. Ateşle bir yakınlığım yoktur, elhamdülillah..​

nagişim sana bir öneri denenmiş sahurdan önce yada iftardan önce kırmızı erikten 6 tane ye üzerine 1 bardak su iç çok güzel bagırsak çalıştırıyor ablam heo komposto yapıp içmiş ramazanda günde 3 kez wc ye gitmiş tam 20 günde 6 kilo vermiş

heo kompostosu ne abla detaylı anlatta heme yapayım yada kırmızı erik hangi kırmızı erik bilemedimki kompostonun sadece suyunu içsem olurmu kestane kebap acele cevap

heo kompostosu ne abla detaylı anlatta heme yapayım yada kırmızı erik hangi kırmızı erik bilemedimki kompostonun sadece suyunu içsem olurmu kestane kebap acele cevap
heo diye bişe yok hep o kompostodan içmiş yazıcaktım yanlış olmuş
taze erik varya mürdüm erigide olur siyah var kırmızı var sahurda içmiş iftarda içmiş .ben kaç gündür oruçlu degilim köyden gelen erikler var aç karnına 7 tane yedim üzerine su içtim bizim kızlarla parka gittim orda wc aradım okadar etkili kış için dolaba atıcam malüm kabızlık başa bela

Son düzenleme:

ayy teşekkür ederim hemen denicem mürdüm eriğinden kaynatıp blendırdan geçireyim hem eriği yemiş hem suyunu içmiş olurum

slm kızlar akşam üstü işyerinde beklenmedik bir sorun yaşadım yarın benim için zor bir gün olabilir dua edin hakkımda hayırlısı olsun onun için bildirimimi şimdiden yapayım murc beni 63 yaz bacım aslında daha da düşük kilom ama biliyorum ki açlıktan karnım doyunca farklı çıkıyorum sonra bayram sonu +++++ gözükmek istemiyorum

Günaydın kızlar ;

Hayırlı mutlu Cumalar herkese !

Nagıs hayırdır ? Ne sorunu oldu iş yerinde umarım çözülmeyecek bişey değildir....

Dünkü Menüm ;

İftar;

1 tabak mantar corbası
patlıcan ezme
1 kepce makarna
1 tane kabak koftesı

3 incir

İftar;

1 tabak peynırlı pıde kavurması
kuru uzum hosafı

Günaydın kızlar ben geldim kimse yok kilom 94 olmuş kaç gündür regl yüzünden oruç tutamadım hemen kilolar geri geldi zaten spor yapamadım bu ay bayramdan sonra hedefim 2 ayda 10 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…