- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.801
bende akşama çarşıya gidicem çocuğun bayramlık işini halledeyim,bu akşama yemeğim var tatlıyıda hazır aldım mı tamamdır oğlumuda babası alır
cicilerini güle güle giyer inşallah
tşk ederiz teyzesi ev kıyafet dolu ama bayram işte almak lazım :) kendim içinde hiçbişey alasım yok tatil öncesi alışveriş yapmam lazım onuda bayram sonu yapsam olur
Günaydın gunaydın gunaydınnn Kızlarrr...
Herkese mutlu bır perşembe diliyorummİşlerim bitsin gelıp gecmısı okuycam hepınızı cok opuyorum
Dunku me num ;
İftar ;
1 tbak corba
4 tane ort boy mucver
yourt
1 bardak kola
Sahur;
Kepeklı ekmekten yagsız peynırlı tost
uzum
1 bardak kola
Günaydın gunaydın gunaydınnn Kızlarrr...
Herkese mutlu bır perşembe diliyorummİşlerim bitsin gelıp gecmısı okuycam hepınızı cok opuyorum
Dunku me num ;
İftar ;
1 tbak corba
4 tane ort boy mucver
yourt
1 bardak kola
Sahur;
Kepeklı ekmekten yagsız peynırlı tost
uzum
1 bardak kola
günaydın günaydın geçmişte bişey yokki kaptancım okumaya gerek yok ramazan sebebiyle pek kimse uğrayamıyo
(sindirim sistemin pert durumda kayısı çayı,bekunis hiçbiri fayda etmedi tık yok)
dünki menüm
1 kepçe çorba
3-4 kaşık pilav
3 lokma pide
ara deli gibi tatlı
sahur
2 kadınpudu köfte
2 yk patates püresi
üzüm
su
nagişim sana bir öneri denenmiş sahurdan önce yada iftardan önce kırmızı erikten 6 tane ye üzerine 1 bardak su iç çok güzel bagırsak çalıştırıyor ablam heo komposto yapıp içmiş ramazanda günde 3 kez wc ye gitmiş tam 20 günde 6 kilo vermiş
heo diye bişe yok hep o kompostodan içmiş yazıcaktım yanlış olmuşheo kompostosu ne abla detaylı anlatta heme yapayım yada kırmızı erik hangi kırmızı erik bilemedimki kompostonun sadece suyunu içsem olurmu kestane kebap acele cevap
heo diye bişe yok hep o kompostodan içmiş yazıcaktım yanlış olmuş
taze erik varya mürdüm erigide olur siyah var kırmızı var sahurda içmiş iftarda içmiş .ben kaç gündür oruçlu degilim köyden gelen erikler var aç karnına 7 tane yedim üzerine su içtim bizim kızlarla parka gittim orda wc aradım okadar etkili kış için dolaba atıcam malüm kabızlık başa bela
ayy teşekkür ederim hemen denicem mürdüm eriğinden kaynatıp blendırdan geçireyim hem eriği yemiş hem suyunu içmiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?