- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.301
İyiyim canım okula yürüyorum şimdi kayınvalidem geldi Cumartesi günü gidecek sen nasılsın iyi misin?buna cevap vermiştim galiba zehroşum. Nasilsin canimmmm benim
YemedimTamamen senin vicdanın rahat olsun diyegece o tatliyi yemek aşırı vicdan azabı yaptırır insana ben yine biraz adaletli çıkmışım sonucu merak ettim ama yedin mi acaba
Bu yaz sık misafirin geldi sanki. Okulun nasil rahatlik oldumu yuruyerek gitmekİyiyim canım okula yürüyorum şimdi kayınvalidem geldi Cumartesi günü gidecek sen nasılsın iyi misin?
kesinlikle çok haklısın niranım , dün tüm gün e posta ve telefonla kargonun gelmesi için uğraştım ama yok ortada kaybettiler galiba :)Burda tüm kargolar çok güzel çalışıyorlar, Arasta çok iyi, evde olsak olmasak muhakkak ararlar, şuraya bırakın dersek bırakırlar, evde bulamadıklarında rica edince ertesi gün yeniden getiriyorlar.
Bence kargo değil çalışmalarının felsefesi kaliteyi artırıyor.
yurt içi seçeneğini kargo ücreti var diye bu defa seçmemiştim kendime çok kızdım 3-5 lira için 5 gündür kargo derdine düştüm salak gibi:) bir daha aras kargo mu tövbeee:)Bizim burda da böyle hatta geç geliyor ama MNG kargo daha hızlı geliyor ve teslim etmeyene kadar gitmiyorlar. Nette birşey alsam arası kabul etmiyorum
ayy tam çatlatmalıkdegisik gereksiz seyler reyting ugruna
izlemistim az bisey
gececek canimbüyük Kizimda öyleydi simdi kücük kizim böyle
yine ablami gördümBenim kizlar Cok cadaloz oldugu icin bana yolla der ben bakarim caresine
Aras Kargo bilmemde abla, Burda bi Sirket var insani Deli eder Evde olursun Ama Evde yokmussun gibi yazip subeye birakiyorlarKac defa email yazdim ayni yine
Rabbimin bana verdiği en büyük nimet hayatın dolu tarafından bakabilme ,hayatın verdikleri ile mutlu olma yeteneğidir Belkide O sebeble pek kurcalayacagimi sanmıyorumKurcalamadan anlaşılmaz. Ama hayatın sekteye uğramıyor huzurlu ve mutlu bir yetişkin ve evlatsan salla
ayy sorma el mahkum oluyor , aa şimdi aklıma geldi dün akşam eşim telefonu için kulaklık sipariş vermiş acaba hangi kargo şirketiAynı abla nezaman aras kargoyla bisi gelse ya sorun oluyor yada cok gec geliyor en son esime tshirr ismarlamistm biz hala beklerken para iadesi oldu baktimki guya gelmisler yokuz diye geri gitmis belki bi ihtimal yoktuk ama ne aradilar ne de mesaj geldi subeden alin diye.. Genelde hepsib.. Alisveris yapiyorm kargo secemiyorm o yuzden bu iskenceye devam
Bence cok guzel oluyor belkide damak zevkine uymadi bide lapa degilde soguk sute karistirip dene oyle daha bi guzel
Insallah kendiisnde yoktur, resmen kaciyor kayinvalden
dün bende aynı senin gibi yaptım cevap vermedim bile:))en iyisi bazen kahle dahi almadan cevap vermemek . karsimda oyle bakakaliyor bazen benimde o hosuma godiyor
ins canim benim
ah o yumurta ne guldurdu dun beni
Bugun nasilsin canim rahatladinmi biraz
ben kaktusleri buyutemedim bir turlu
Cogu cicekte yasamiyor elimden heralde. Oysa ne cok seviyorum
gecmis olsun canim.
Bugun nasil annen doktora falan gittinizmi
allah kolaylik versin canim.
Aldiginiz evemi tasinacaksin simdi
.oyy birinden kurtulmussun digeri cikmis. Rabbim saglik versinde oyle durun evde canim.
bende az bisey izledim canim. Ama izlemek istiyorum degisik gibi
ben yapamayacagimi gecen haftaki denememde anladim canim. Mart ayindaki seviye baslama ve devam ettirme olayim superdi . bir daha o heyecan ve istekte olacagimi sanmiyorum
ins kayinvaldende yoktur bisey canim.
İyi vakit gecirmeler
ins negatif cikacak o zaman canim.
Senin sonuclarin ne cikti peki.
Bence bitmeyecek canim. Alisacagiz bunyesi saglam olanlar ve tabiki vadesi dolmayanlar gecirip iyilesecek. Ben artik bu virusun bitebilecegini dusunmuyorum.
sarımsak değilim ezemez :)) kadınlar sarımsak değildirrrrevet cnm köln yakinlarindayim
tekrar hosgeldin cnm
sulama işini nasil yapiyosun cnm
Allah kolayik vrrsin cnm iş yerinde huzursuzluk zor oluyor
Kisilerle mesafeyi iyi ayarlamak lazim
Aslinda bence evli bide cocuklu kadinlarin aksama kadar tam zamanli calismalari zor oluyor, kadin cok yipraniyor
Bu yuzden en iyi meslek ogretmenlik heralde :)) en azindan öğlen geliyolar
annene gecmis olsun cnm
Benimde taş vardı safrada cok zorluyordu, aldirdim kurtuldum :)
balkinda cok güzel olur cnm brn cicek cok severim ama evde fazla yerim olmadigi icin ev cicegi istemiyorum
hakkınızda hayirlisi oldun cnm
Burdada ev fiyatlari cok uçtu
Oncedende dedigim gibi senin adam cahil olmadigini biliyor ama seni kiskandigi icin bastirmaxa ezmeye calisiyor
En güzeli valla misRabbimin bana verdiği en büyük nimet hayatın dolu tarafından bakabilme ,hayatın verdikleri ile mutlu olma yeteneğidir Belkide O sebeble pek kurcalayacagimi sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?