Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İyiyim canım okula yürüyorum şimdi kayınvalidem geldi Cumartesi günü gidecek sen nasılsın iyi misin?
Bu yaz sık misafirin geldi sanki. Okulun nasil rahatlik oldumu yuruyerek gitmek

kesinlikle çok haklısın niranım , dün tüm gün e posta ve telefonla kargonun gelmesi için uğraştım ama yok ortada kaybettiler galiba :)

Bizim burda da böyle hatta geç geliyor ama MNG kargo daha hızlı geliyor ve teslim etmeyene kadar gitmiyorlar. Nette birşey alsam arası kabul etmiyorum
yurt içi seçeneğini kargo ücreti var diye bu defa seçmemiştim kendime çok kızdım 3-5 lira için 5 gündür kargo derdine düştüm salak gibi:) bir daha aras kargo mu tövbeee:)

ayy tam çatlatmalık

Kurcalamadan anlaşılmaz. Ama hayatın sekteye uğramıyor huzurlu ve mutlu bir yetişkin ve evlatsan salla
Rabbimin bana verdiği en büyük nimet hayatın dolu tarafından bakabilme ,hayatın verdikleri ile mutlu olma yeteneğidir Belkide O sebeble pek kurcalayacagimi sanmıyorum

ayy sorma el mahkum oluyor , aa şimdi aklıma geldi dün akşam eşim telefonu için kulaklık sipariş vermiş acaba hangi kargo şirketi

dün bende aynı senin gibi yaptım cevap vermedim bile:))

sarımsak değilim ezemez :)) kadınlar sarımsak değildirrrr

Günaydın 9.takimin gülleri
Dün yigenim sünnet oldu ogleden sonra oraya gittim gittim gece geldik ugrayamadim bugünde kuzenime gidecem öğleden sonra
pek ugrayamamam Dun ne yazikki diyeti deldim sabah mide bulantısı ile uyandım sonra kendime çok kizdim ama olan olmuştu birazdan yazarım menümü

9. TAKIM ANALİZ RAPORU
(679. Etap & 690. Etap)

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 679. etap başlangıç kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 690. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:
  • zumazuma: 680. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • MmerVveeEee: 681. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Elif yildizz: 679. etap başlangıç ve 682. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • LoveAndMarriage: 684. etap yarışma kayıt ve 686. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • mer_4260: 681. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 688. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Namaria: 686. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Yasamakguzel123: 684. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Beyazkugu87: 680. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • hadikonuşalım: 689. etap yarışma kayıt ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • zsaracoglu: 679. etap başlangıç ve 682. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Tekrar dene: 687. etap izin dönüş ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Jasminium84: 679. etap başlangıç ve 682. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • ela_2019: 681. etap izin dönüş ve 686. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Zeycan123: 682. etap izin dönüş ve 683. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • Pnrrr-20: 689. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Lusi: 689. etap izin dönüş ve 690. etap bitiş kilosu alındı.
  • Ucmelekannesi: 679. etap başlangıç ve 680. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • medine66: 679. etap başlangıç ve 680. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.

Performans Uygulaması 43. Turu hiç nota almadan tamamlayan 9. Takıma tebrikler!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…