Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Vayyy kıskandıklarım olabilir

ayy sorma el mahkum oluyor , aa şimdi aklıma geldi dün akşam eşim telefonu için kulaklık sipariş vermiş acaba hangi kargo şirketi
Bence sen evin değil eşinin iş adresini ver.
Özen ve titizlikle teslim ederler

Günaydın çıtırlar minnoşlar piremsesler bol eksili bol ekşınlı kahkahalarınız olsun

Gece oğlanın yanında sızmamla esrarengiz olaylar silsilesinin fitilini ateşledim sanıyorum. Misler gibi sızıp kalmışım ki sonra töbe est. Çıtır çutur sesleri tenekeler eziliyor sanki. Kalktım bir baktım ki eşim salonda bira tenekelerini eziyor bu ne ya tüm ev yankılanıyor yapma dedim salonda koltuğa uzandım sızmaya orda devam ediyorum.
Bi taraftan da eşime olan nefretimi kusuyorum ben Afrika misali açlık içinde o Amerika havasında burgerking yiyor. Nasıl sinirliyim içimden biraz da dışımdan söyleniyorum. Fonda da masterchef var kulağım orda beynim uykuda idare ediyorum.
Sonra bi çığlık bağırma sesiyle sıçradım eşim gülüyor la havle orda TV açık telefondan video açmış ayy rahatsız mı oldun özür dilerim yeea diyor gevşek gevşek
pimpis bakışlarımla onun ruhunu ezerek koltuktan kalktım oğlanın üzerine üşemesin diye gecelik giydirip yatak odasına gittim. Sonra kahveyle çikolata yemeye başladım. Allahım çikolata nasıl lezzetli nasıl açım nasıl iyi gidiyor hayatımda yediğim en lezzetli çikolata nasıl bayılıyorum yiyorum sonra kızın mızırdanmasıyla bol kalorili günahkar rüyamdan uyandım.
Kızın odaya gideceğim ama zangır zangır titriyorum bir üşümek girdiki üzerime üç yorgan atın diye bağıracağım.
Saat daha 12.30, gece daha bitmiyor. Kızı uyuttum geri gittim odaya büründüm battaniyeye yatacağım eşim geldi üzerime oturdu. Ben kıpırdanınca korkmuş minnoş prems -la burda değildin ne zaman geldin ödümü kopardın- diyor battaniyeye sarılınca iri seksülü fucüdum düzlem halini almış olmalı ki bu hepimizin hayali
Bi uyutmadınız diye konuşmaya girizgah yaptım ki eşimin -höllölö lölalö alölhö - diyerek yatak odasını terketmesi bir oldu anlamadım o kadar hızlı oda terketti ki önceden planlamış olduğu hissiyatı uyandı. İsyanımı bile yapamadım içimde kaldı.
Sonra bi iki döndüm oğlanın uyumadan önce çok su içtiği geldi aklıma bi kaza olmasın diye çiş e kaldırdım kucakladım banyoya götürdüm ki birden bir hışırtı sesi, ayaklarımda ıslaklık hissi.
Oğlan da bu anı beklemiş dedim kızsam kime kızayım bağırsam kime bağırayım. Öyle zalım öyle Çerkeş bi zaman diliminde sıkışıp kalmışım
Oğlanın üstü başı değişsin çişli paspaslar fayanslar benim ayaklarım pijamam. Bitmeyen uzun aktaksiyonlu gece ağzımdan düşmeyen dayanma gücü aldığım la havleler..

Okurken roman betimlemeleri geldi aklıma.

Senden iyi roman yazarı olur, hazır evde boş oturuyorken bu fikrimi bir düşün

okullar acilinca bizimkilerde mesafesiz devam edecek buyuk ihtimal.
Allah korusun yavrularimizi
amin ins
Bonnyfood nedir

Sabah, akşam 2 'şer saat yürüyüp, kan grubuna göre faydaları besinleri tüketerek, 2 öğünle IF diyeti yaptı canım
Keşke sabah akşam yürüyecek vaktim olsa Neyse Allah meşguliyetlerimizi bizden almasın tabi. Aman dua niyetine falan geçer

Parmak sayısı kadar öğrenci gelmişti.
İşlerim çabuk bitti ve geldim.
Gelirken fabrikadan domates salçası aldım
Şimdi balkonda çay içiyorum, birazdan kahvaltı yapar ve ev işlerime başlarım
Daha önce sordum mu hatırlamıyorum branşın neydi canım

Benim beyim De hunharca yiyor. Hatta en sevdiğimiz şey gece yarısı kokoreç neyim yemekti. Hey gidi günler

Kahvaltidan sonra akrabamız olan bi hemsireyi aradı onun bulunduğu hastaneye gidiyormuş testler

vee o gün yapilan 70kisinin testi yeteri kadar suruntu alınamadığı için iptal olmuş

günlük aradığımız halde hastane bilgi vermedi tek tek arayip bilgi vermeleri gerekirken insanlar kaç gün stres yasadilar eşim gerekli yerlere sikayette bulundu...

cerrahpasa tıp fakültesine gitti testi yapmak istememişler belirti olmadığı için neyseki eşim konuşmuş yapmışlar 24saat içinde cikar demişler

sinirden başıma ağrılar girdi kaç gündür kızım babasina sarılıp öpemiyorum diye ağlıyor babam beni sevmiyormu anne diyo anlatıyoruz çocuk anlamiyor

Okurken roman betimlemeleri geldi aklıma.

Senden iyi roman yazarı olur, hazır evde boş oturuyorken bu fikrimi bir düşün

Boş oturuyo gibi mi duruyorum teessüf ederim
Benimkiler kısa hikayecik olur ancak roman kurgusu hazırlayıp istikrar gösterip kaleme almak zor ciğerim söner

Sana yazmadım ama tahmin etmiştim, sonuçlarınızın başına birşey geldiğini
Eşinde belirtiler yoksa kafaya takmayın bence canım

Bu yaz sık misafirin geldi sanki. Okulun nasil rahatlik oldumu yuruyerek gitmek
Sık mı kız az hali bu bazen iyi ki uzağım diyorum yakın olsak bu kadar görüşemedik herhalde okula yürüyerek gitmek güzel de yolun sonunda mutlu bir okula varıyorsan güzel
Toksin etkisini hemen hissedecek kadar temiz beslenmeye başlamışsın demek ki canım
Maşallah bize
Sonra bu kedi niye delirdi
Ciddi belirtiler yoksa üzmeyin çocukcağızı inşallah da bir şey yoktur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…