- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.261
Ya kesinlikle erken saatte kapatmak yada az yemek bana yaramiyor ablacim. Daha önce de denemistim, tekrar bi denemek istedim ama yok. Saat 1 den bazen de 3 ten sonra yemedim hiç bir şey ama gitmedi. Onu bırakıp normal düzene geçtim spora da başladım nihayet gitmeye başladı. Insallah devam edersem 1 kilo verip biraz korumaya alırım sonra kaldığım yerden devam
Disini fircala canim macunlardaki hafif tat hem tatli istegini kesiyor hem de agzin ferahladigi için biseyler yeme istegin azaliyorKızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
1 bardak tarçınlı süt iç hatta biraz kahve de koyabilirsin. Yada 1 çay kaşığı bal koy . Yani bal da olmaz belki bu saatte ama kötünün iyisiKızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
amin inşallah çok zor birde birinci sınıfmış yavrumAynen benm yegenimde almanyada okulu yarıda kaldı bu sene zaten dogru duzgun gidemedi ve ilk sinifdi. Cok zor gercekten inşallah duzelir artik hersey yoluna girer.
iyi gecelerKızlar ben yatiyorm. Oglan uyumusken dinleneyim biraz iyi geceler kaldı son 2 gün aman dikkat
haftada birkez hep aynı günde.. mesela ben her cuma sularım.. ve çok az diyelimki en küçük çay bardağı olsa onun yarısısulama işini nasil yapiyosun cnm
Bende öyleyim adetim yaklaştı birde ama yenmicek su iç uyu sendeKızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
Disini fircala canim macunlardaki hafif tat hem tatli istegini kesiyor hem de agzin ferahladigi için biseyler yeme istegin azaliyor
1 bardak tarçınlı süt iç hatta biraz kahve de koyabilirsin. Yada 1 çay kaşığı bal koy . Yani bal da olmaz belki bu saatte ama kötünün iyisi
Bende öyleyim adetim yaklaştı birde ama yenmicek su iç uyu sende
okullar acilinca bizimkilerde mesafesiz devam edecek buyuk ihtimal.İşk başlatıldığında grup olarak ayrılmıştı, sonra yine eski düzene geçmişlerdi 17 Ağustosta. Vakallar artınca tavsiye olarak önleminizi alabilirsiniz denmiş, bizim anaokuluda öğle yemeği yiyenlerle diğer cocukları iki grup yapmışlar. Eğer olurda bi gruptan vakka çıkarsa hepsi karantinaya alınmasın diye.
Söyledikleri bu Allah sonumuzu hayır etsin göndermemezlik yapmıyorum çünkü nereye kadar evde tutabilirim, bi şekilde düzen devam etmeli bu durumla yaşamayı öğrenmemiz lazım
ayarimiz yok zaten canim. Yapmisken yapilir diye cok cok alip yoruyoruz kendimizi. Eline saglik kisin agiz tadiyla yiyin insNe zorumaysa gidip bi milyon biber aldım canım çıktı bitirene kadar artık topluca koyup koyup attım. Sonra utandım mi asla şimdi gittim domates aldım onları yapcam
sevindim annenin iyi olmasina canim.İyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.
Ben iyiyim cok sukur annemin de agrisi azaldi.
Menumu yazayim
Stres sıkıntı yaratma kendine Kaptanım, rahaaat ol . Sen süper kahraman değilsin her şeye yetişip her seyin mükemmel olmasını saglayamazsin. Her şey olacağına varirrr, bosveerrKızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Resim atmak yasak mi? Tum resimler mi ? Nasil resimler yasak ? Ben şok neden ki yasak ?Kizzzz attığın resim silinmiş ama banida yemissinyarın akşam dönersin aramiza
Bende ilk banimda 1gun cezali kalmistim
Çayda içmesem kendimi tutamam. Açık içiyorum zatenÇay akşamları ödem yapar. Genelde gündüz içebilirsin canım. İçecek isen de çok açık içebilirsin
Öyle yapayım artıkDiyetin ilk zamanlarıysa porsiyonlarını büyük tutup beyaz karbonhidratı ve şekeri sıfırla. Sonra yavaş yavaş porsiyonlara el atarsın.
Sağ ol canımevet cnm köln yakinlarindayim
tekrar hosgeldin cnm
sulama işini nasil yapiyosun cnm
Allah kolayik vrrsin cnm iş yerinde huzursuzluk zor oluyor
Kisilerle mesafeyi iyi ayarlamak lazim
Aslinda bence evli bide cocuklu kadinlarin aksama kadar tam zamanli calismalari zor oluyor, kadin cok yipraniyor
Bu yuzden en iyi meslek ogretmenlik heralde :)) en azindan öğlen geliyolar
annene gecmis olsun cnm
Benimde taş vardı safrada cok zorluyordu, aldirdim kurtuldum :)
balkinda cok güzel olur cnm brn cicek cok severim ama evde fazla yerim olmadigi icin ev cicegi istemiyorum
hakkınızda hayirlisi oldun cnm
Burdada ev fiyatlari cok uçtu
Oncedende dedigim gibi senin adam cahil olmadigini biliyor ama seni kiskandigi icin bastirmaxa ezmeye calisiyor
Eksik yazmisim yaw mercimek corbasi ve salataGuzel bence erikler beni rahatsiz etmedi ama tabiki tam yatmadan once sekerli birsey yemek iyi degil belki yogurt yesen daha saglikli olur
Akşam hic olmamış
Genelinde guzel cnm afiyet olsun. Işlenmiş seyler diyette tavsiye edilmiyor salam sosis sucuk gbi ama arada bir yenebillir bence bende yiyorm haftada 1-2 kez falan :)
Guzel afiyet olsun cnm
Kisir ve mercimek salatasi ikiside sisircek seyler pek olmamis sanki bugunki menu
Gunde 3 tane muz mucok fazla meyve var buda eşittir şeker
Fena degil ama sanki ekmek veya galetalar daha az olabillirmis
O saate tatli olmasaymis iyi olurmus oglen yeseydin keske :)
Simit yemek istiyorsan yarımla yetinmelisin cnm cnku tam simit 4 dilim ekmek yapiyor
Yasak değil canım. Arkadaş foto yüklemiş silebilir zannetmiş. Silemeyince moderatörden silinmesini istemiş .O nedenle ban yemiş sanırımResim atmak yasak mi? Tum resimler mi ? Nasil resimler yasak ? Ben şok neden ki yasak ?
2kase corbayla yarım ekmekmiüzerine kadayif burmami
Amin, inşallahOhh burmalar yarasın canimama kilo yapmasin insallah :)
Boyle coklu coklu aralara yorum yazmali alintilar nasil yapiliyor ? Bende yapmak istiyorumAfiyet olsun canım. Aslında diyetisyenler de meyveyi gece ara öğünde veriyor metabolizmayı hızlandıryormuş
Vicdansız hem kadayıf hem burma hem fıstıklı komşular bi kolonya yok mu çok canım çekti
Dengeli
Gayet güzel
allahtan akşam bi şey yemiş. Herkese yeme diyoruz sana ye
Az daha sıksan fotosentez yapcan canım. Kız düzgün beslen kuş musun sen. Besleyici şeyler ye az ye
Avuç içi kadar olacak olan dolma olmalıydı karnabahar değil
Eh arada yazmadığın ama yediğim bi şey yoksa fena değil. İnşallah biber kızartmasını yağlar dikkat çekmesin diye kavurma diyerek masumlaştırmadın
Ay ben de öğrenene kadar çok rezillik çektim eşekten düşen olarak anlatayımBoyle coklu coklu aralara yorum yazmali alintilar nasil yapiliyor ? Bende yapmak istiyorum
Kuru kayisinin uzerine tarcin dok ama yeme sabah yiycem seni de uyu canim. Ne yag yakarsin bu gece biliyomusun oh misKızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?