Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

E ela_2019 alintida unutmuşum :))
istersen 1 - 2 gün saf pro yap cnm
Ya kesinlikle erken saatte kapatmak yada az yemek bana yaramiyor ablacim. Daha önce de denemistim, tekrar bi denemek istedim ama yok. Saat 1 den bazen de 3 ten sonra yemedim hiç bir şey ama gitmedi. Onu bırakıp normal düzene geçtim spora da başladım nihayet gitmeye başladı. Insallah devam edersem 1 kilo verip biraz korumaya alırım sonra kaldığım yerden devam

Kızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
Disini fircala canim macunlardaki hafif tat hem tatli istegini kesiyor hem de agzin ferahladigi için biseyler yeme istegin azaliyor

Kızlar resmen başım ağrıyor o kadar çok tatlı çekiyor ki canım bi tepsi baklava yiyebilirim şu an deli olcam
1 bardak tarçınlı süt iç hatta biraz kahve de koyabilirsin. Yada 1 çay kaşığı bal koy . Yani bal da olmaz belki bu saatte ama kötünün iyisi

Aynen benm yegenimde almanyada okulu yarıda kaldı bu sene zaten dogru duzgun gidemedi ve ilk sinifdi. Cok zor gercekten inşallah duzelir artik hersey yoluna girer.
amin inşallah çok zor birde birinci sınıfmış yavrum
Kızlar ben yatiyorm. Oglan uyumusken dinleneyim biraz iyi geceler kaldı son 2 gün aman dikkat
iyi geceler
sulama işini nasil yapiyosun cnm
haftada birkez hep aynı günde.. mesela ben her cuma sularım.. ve çok az diyelimki en küçük çay bardağı olsa onun yarısı inş anlatabilmişimdir
Bende öyleyim adetim yaklaştı birde ama yenmicek su iç uyu sende

Disini fircala canim macunlardaki hafif tat hem tatli istegini kesiyor hem de agzin ferahladigi için biseyler yeme istegin azaliyor
1 bardak tarçınlı süt iç hatta biraz kahve de koyabilirsin. Yada 1 çay kaşığı bal koy . Yani bal da olmaz belki bu saatte ama kötünün iyisi
Bende öyleyim adetim yaklaştı birde ama yenmicek su iç uyu sende

bi vicdan sahibi de dememiş ki git ye canın sağ olsun vay be

okullar acilinca bizimkilerde mesafesiz devam edecek buyuk ihtimal.
Allah korusun yavrularimizi
Ne zorumaysa gidip bi milyon biber aldım canım çıktı bitirene kadar artık topluca koyup koyup attım. Sonra utandım mi asla şimdi gittim domates aldım onları yapcam
ayarimiz yok zaten canim. Yapmisken yapilir diye cok cok alip yoruyoruz kendimizi. Eline saglik kisin agiz tadiyla yiyin ins
İyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz.
Ben iyiyim cok sukur annemin de agrisi azaldi.
Menumu yazayim
sevindim annenin iyi olmasina canim.

Ben iyiyim evde pinekliyoruz. Esimin surejli evde olmasi disinda sorun yok

iyi akşamlar kızlarr iş bitti buraya koştum okadar çok ındırım var kı kendıme bonnyfood yollamamak ıcın kendımı zor tuttum ınsanlar delı gıbı ındırım var dıye çıcek bonnyfood alıyor yuz temızleme cıhazı 19 lıraya falan dusmus ben 50 lıraya almıstımm

Kızlar bende ya tansiyon var ya migren
Yada ikisi birlikte.
Az önce kızlara sinirlendim
Hemen sonrasında ensem ağrımaya başladı.
Şimdide mide bulantısı ve başağrısı eklendi.
Hiç iyi değilim
Stres sıkıntı yaratma kendine Kaptanım, rahaaat ol . Sen süper kahraman değilsin her şeye yetişip her seyin mükemmel olmasını saglayamazsin. Her şey olacağına varirrr, bosveerr

Çay akşamları ödem yapar. Genelde gündüz içebilirsin canım. İçecek isen de çok açık içebilirsin
Çayda içmesem kendimi tutamam. Açık içiyorum zaten
Diyetin ilk zamanlarıysa porsiyonlarını büyük tutup beyaz karbonhidratı ve şekeri sıfırla. Sonra yavaş yavaş porsiyonlara el atarsın.
Öyle yapayım artık
Sağ ol canım

Eksik yazmisim yaw mercimek corbasi ve salata

Boyle coklu coklu aralara yorum yazmali alintilar nasil yapiliyor ? Bende yapmak istiyorum

Boyle coklu coklu aralara yorum yazmali alintilar nasil yapiliyor ? Bende yapmak istiyorum
Ay ben de öğrenene kadar çok rezillik çektim eşekten düşen olarak anlatayım
Mesajların altında alıntıya tıkla yazacağın yere gel alıntıları ekle de aralara da en sondaki [/QUOTE] I geç bi alt satıra gel yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…