Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Boş oturuyo gibi mi duruyorum teessüf ederim
Benimkiler kısa hikayecik olur ancak roman kurgusu hazırlayıp istikrar gösterip kaleme almak zor ciğerim söner
Çalışan kadına evde olmak, boş oturmak gibi gelir, ondan dedim yani

Bi ajandaya hergün kısacık kısacık yazıp en sonunda birleştirirsin, önsözünde de beni anarsın canım

yazarhanim35 nedir bu roman yazmanın sırrı, bzie biraz tüyo verir misin canım

Afiyet olsun canim iyi misin bugün
Evet iyiym Allah a şükür ilaçlara devam. bugün son muzlarımı yiyeceğim daha yemiyeceğim :)

3 adet muz biraz fazla gibi ama akşam yemeğin yok, kahvaltı yok günün tamamı meyve ile geçmiş diyet bir yana sağlığın zarar görür böyle bir de çok acıkırsın
sabah kahvaltı yapmıyordum akşamları da sadece salata yiyordum. hasta olduğum için onların yerine muz koydum :)

Gunde 3 tane muz mu cok fazla meyve var buda eşittir şeker
bu sıralar hastayım da ishal oldum ilaç kullanıyorum. muz iyi geliyor. bugün son muzlarım :)

3 tane muz diyette çok fazla canım
bu hafta muz haftam :)

Muzlarin hepsini bitirdin sanırım neyse artık yarın ki menüye muz koyma
bugün son :) bu hafta diyet olayını bıraktım. sonraki hafta devam edeceğim. biraz toparlanayım.

inşallah test negatif çıkar cnm.

canım ben ortaokuldan beri şiir yazıyordum sonra bir gün bir arkadaşım neden romanı denemiyorsun kesinlikle kalemin çok yatkın dedi ve o gece elveda nayino'nun ilk satırları çıkmıştı bende. ama öncesinde kısa denemeler vs vardı hatta lise de seyit onbaşı ile ilgili bir yazıyla 18 mart yarışmasına katılmıştım :)

A gerçektenmi bağırsaklarimda bozulmuş iyi oldu sanki inşallah tartıda etkisini görmem dünün

Muz detoxu yapsaydin bari enazindan bi ise yarardi muzlar

haftada birkez hep aynı günde.. mesela ben her cuma sularım.. ve çok az diyelimki en küçük çay bardağı olsa onun yarısı inş anlatabilmişimdir
kökleri disarda kaliyor ama topragini saksisini degistirdinmi cnm

Kimiside hafta da 1 tümden suyun icine islatlir diyor
Resim atmak yasak mi? Tum resimler mi ? Nasil resimler yasak ? Ben şok neden ki yasak ?
içerik silmek yasak cnm
Okurken roman betimlemeleri geldi aklıma.

Senden iyi roman yazarı olur, hazır evde boş oturuyorken bu fikrimi bir düşün
Okurken Ayni seyi düşündüm

Kesinlikle kitap yazman lazim kedicik

Evetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina

Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Keto + İF + maksimum 750 kalori + sıvı alım kuralı

Sana eşlik edebilirimbu Cuma start verelim

Evetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina

Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Hayırlı olsun ablacım bir aydan fazla var sen haftada bi keresinde 4 bi keresinde 7 kilo vermiş bir insansın fazlasını bile verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…