- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.361
Benim beynimin trik demesi lazim cnmHayırlı olsun ablacım bir aydan fazla var sen haftada bi keresinde 4 bi keresinde 7 kilo vermiş bir insansın fazlasını bile verirsin
Besmele çekip başlayacaksın işteOnu demiyom kizzz
Ne yapmam gerektigini biliyom zaten :)))
Mesele nasil yapicagim
Heee iyi bariAllahtan izinde abla
Gecenin finalini erotikli bekledim çişli bitmişGünaydın çıtırlar minnoşlar piremsesler bol eksili bol ekşınlı kahkahalarınız olsun
Gece oğlanın yanında sızmamla esrarengiz olaylar silsilesinin fitilini ateşledim sanıyorum. Misler gibi sızıp kalmışım ki sonra töbe est. Çıtır çutur sesleri tenekeler eziliyor sanki. Kalktım bir baktım ki eşim salonda bira tenekelerini eziyor bu ne ya tüm ev yankılanıyor yapma dedim salonda koltuğa uzandım sızmaya orda devam ediyorum.
Bi taraftan da eşime olan nefretimi kusuyorum ben Afrika misali açlık içinde o Amerika havasında burgerking yiyor. Nasıl sinirliyim içimden biraz da dışımdan söyleniyorum. Fonda da masterchef var kulağım orda beynim uykuda idare ediyorum.
Sonra bi çığlık bağırma sesiyle sıçradım eşim gülüyor la havle orda TV açık telefondan video açmış ayy rahatsız mı oldun özür dilerim yeea diyor gevşek gevşek
pimpis bakışlarımla onun ruhunu ezerek koltuktan kalktım oğlanın üzerine üşemesin diye gecelik giydirip yatak odasına gittim. Sonra kahveyle çikolata yemeye başladım. Allahım çikolata nasıl lezzetli nasıl açım nasıl iyi gidiyor hayatımda yediğim en lezzetli çikolata nasıl bayılıyorum yiyorum sonra kızın mızırdanmasıyla bol kalorili günahkar rüyamdan uyandım.
Kızın odaya gideceğim ama zangır zangır titriyorum bir üşümek girdiki üzerime üç yorgan atın diye bağıracağım.
Saat daha 12.30, gece daha bitmiyor. Kızı uyuttum geri gittim odaya büründüm battaniyeye yatacağım eşim geldi üzerime oturdu. Ben kıpırdanınca korkmuş minnoş prems -la burda değildin ne zaman geldin ödümü kopardın- diyor battaniyeye sarılınca iri seksülü fucüdum düzlem halini almış olmalı ki bu hepimizin hayali
Bi uyutmadınız diye konuşmaya girizgah yaptım ki eşimin -höllölö lölalö alölhö - diyerek yatak odasını terketmesi bir oldu anlamadım o kadar hızlı oda terketti ki önceden planlamış olduğu hissiyatı uyandı. İsyanımı bile yapamadım içimde kaldı.
Sonra bi iki döndüm oğlanın uyumadan önce çok su içtiği geldi aklıma bi kaza olmasın diye çiş e kaldırdım kucakladım banyoya götürdüm ki birden bir hışırtı sesi, ayaklarımda ıslaklık hissi.
Oğlan da bu anı beklemiş dedim kızsam kime kızayım bağırsam kime bağırayım. Öyle zalım öyle Çerkeş bi zaman diliminde sıkışıp kalmışım
Oğlanın üstü başı değişsin çişli paspaslar fayanslar benim ayaklarım pijamam. Bitmeyen uzun aktaksiyonlu gece ağzımdan düşmeyen dayanma gücü aldığım la havleler..
Benim 6 ayim dolmadi daha dimiBesmele çekip başlayacaksın işte
Gelinin "kaynanam şişko" mu desin orda burda :))
Niye ki gülüm belirti mi var eşindeKahvaltidan sonra akrabamız olan bi hemsireyi aradı onun bulunduğu hastaneye gidiyormuş testler
vee o gün yapilan 70kisinin testi yeteri kadar suruntu alınamadığı için iptal olmuş
günlük aradığımız halde hastane bilgi vermedi tek tek arayip bilgi vermeleri gerekirken insanlar kaç gün stres yasadilar eşim gerekli yerlere sikayette bulundu...
cerrahpasa tıp fakültesine gitti testi yapmak istememişler belirti olmadığı için neyseki eşim konuşmuş yapmışlar 24saat içinde cikar demişler
sinirden başıma ağrılar girdi kaç gündür kızım babasina sarılıp öpemiyorum diye ağlıyor babam beni sevmiyormu anne diyo anlatıyoruz çocuk anlamiyor
Okuldaki sorun ne canım ortam mı kötü idare miSık mı kız az hali bubazen iyi ki uzağım diyorum yakın olsak bu kadar görüşemedik herhalde okula yürüyerek gitmek güzel de yolun sonunda mutlu bir okula varıyorsan güzel
Toksin etkisini hemen hissedecek kadar temiz beslenmeye başlamışsın demek ki canım
Maşallah bize
Sonra bu kedi niye delirdi
Ciddi belirtiler yoksa üzmeyin çocukcağızı inşallah da bir şey yoktur canım
Kız 1. Ve 58 kiloya düşmüş. Onun yediği muzlar en fazla bizi tırmalarO muzlar cuma seni tirmalamasin
6 ayın dolmasını bekleme, yılbaşına ancakBenim 6 ayim dolmadi daha dimi
Kaptanım benm tartı bozulduPazartesi günü artıda olan kızlar
Tartılardan iyi haberler var mı
Abowww nasıl yapmış onu. Öyle 2 hafta yeter banaHayırlı olsun ablacım bir aydan fazla var sen haftada bi keresinde 4 bi keresinde 7 kilo vermiş bir insansın fazlasını bile verirsin
AmeliyatEvetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina
Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Misal benimki şişko hamileyken ona benzemeye başlamıştımBesmele çekip başlayacaksın işte
Gelinin "kaynanam şişko" mu desin orda burda :))
Bende ablaBenim beynimin trik demesi lazim cnm
Simdiye kadar Bütün motivasyon yollarini kullandigim icin zorlaniyorum
A101 'e tartı geliyor bu haftaKaptanım benm tartı bozuldu
Gelin kaynana toprağına çeker derlerMisal benimki şişko hamileyken ona benzemeye başlamıştım
Olmuyor değil mi ablaBenim beynimin trik demesi lazim cnm
Simdiye kadar Bütün motivasyon yollarini kullandigim icin zorlaniyorum
Lütfen olmasın aminGelin kaynana toprağına çeker derler
Benmki de şişman sağlam yiyor ama troide bağlıyorMisal benimki şişko hamileyken ona benzemeye başlamıştım
Kaynamama benzemeye başladığımı fark edince kilo vermeye karar verdimGelin kaynana toprağına çeker derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?