Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Biz de hala araştıryoruz. Kocam tam bi teknoloji manyağıdır. Haftalardır araştıryor bakalım hangisine karar verecek

Müdür olduğunu ispat etmeye çalışıyor saçma sapan şeylere takılıyor

Hayırlı olsun canım, güle güle kullan

Parke için iyi de halıda nasılmış canım? Odadan odaya geçiyor mu? Bi kore dizisinde vardı çok hoşuma gitmişti

Şu sıralar yapamıyorum yoğunluktn
Katıldın mı ankete? Seviyeler kilo sorunumun tek çaresiymiş gibi hissediyorum
Katıldım

Kendi kendime başlamayı düşünüyordum zaten.

Geçen sefer açlık oruçları yaz aylarına geleceği için Hatay sıcağında yapamayacağımı biliyordum, gittiği yere kadar demiştim.

Bu defa tam uymayı düşünüyorum.

Kilo değilde yaş biraz ilerleyin sağlık sıkıntıları başlayınca insan daha iyi anlıyor herşeyi.

Dizlerim kötüye gitmeden, tansiyon ve böbrek hastalıkları başlamadan bedenimi resetlemeliyim

Geçen 2 gün anca yapabildim bende katılmayı düşünüyorum

Bazen deliriyorlar bizde yasiyoruz hala :)

ayy sorma el mahkum oluyor , aa şimdi aklıma geldi dün akşam eşim telefonu için kulaklık sipariş vermiş acaba hangi kargo şirketi
Insallah surat degildir ama hayret bizim bugunki siparisler bekletmeden geldi hemde hasarsiz :)

Insallah negatif cikar cnm rahatlarsiniz artik

Evetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina

Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Sen istersen yaparsin abla
Biz de hala araştıryoruz. Kocam tam bi teknoloji manyağıdır. Haftalardır araştıryor bakalım hangisine karar verecek
Bende 2 - 3 gundur yorum okuyordum ama butce olarak cok acilamadigm icin ve bilinmedik marka almak istemedigm icin 3-4 secenek vardi karsilastirma yapip karar verdm :)
Hayırlı olsun canım, güle güle kullan
Sagol canim insllah :)
Parke için iyi de halıda nasılmış canım? Odadan odaya geçiyor mu? Bi kore dizisinde vardı çok hoşuma gitmişti
Ince halilara cikiyormus ama kalinlar sorun bide puskullere takilabiliyor puskulleri hallederm da kisin ki kalin halilarla nolur bilmem olmadi oraya ben cikartirim ayriyetten suan hepsi ince zaten. Koltuklarim da havada altlarina girebillir. Odadan odaya geziyor basamak olmamasi buyuk arti bitek wcye VfR balkona gecemiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…