- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.401
Müdürle de bir işimiz yok aslına bakarsan.Daha ilk haftadan papaz olduk adamla sonumuz ne olur bilmiyorum
O neAhmet Apa anket başltmış kasım için gördünüz mü kızlar?
Paylaştım ya takımdaAhmet Apa anket başltmış kasım için gördünüz mü kızlar?
Biz de hala araştıryoruz. Kocam tam bi teknoloji manyağıdır. Haftalardır araştıryorKızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
Müdür olduğunu ispat etmeye çalışıyor saçma sapan şeylere takılıyorŞu an ev temiz çamaşır işi bitti. Miniğim uyuyor büyük kızım oyın alanına indi. Eşim bahçeye gitti bende kendi
Hadi ya çekilmez o zaman. Bizim yeni müdür okulu baya düzeltmiş. Laubali bi ortam vardı ciddiyet gelmiş saygı artmış. Anasınıfının işleriyle de uğraşıyor. Biraz sivri dilli ama inşaallah sorun yaşamam
300 'lük mü çalışıyorsun sen, 1500 'e kadar yolu varDoğru dedin dur bi enerji toplamaya gidem zipor olsun U UcanSupurge yaz kızım zipor haneme 300 point
Galiba ben de öyle yapacağımMüdürle de bir işimiz yok aslına bakarsan.
1 yılı tek kelime etmeden geçirdim.
Takma kafana
Hayırlı olsun canım, güle güle kullanKızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
Deme zaten canım.Yememi istemiyor der kesinbi şey demiyorum ben de
Ekmek yese daha iyiAynen geçen geldi. Börek verdim 2 dilim yedi. Ay çok acıkmışım iyi geldi. Ekmek yemiyorum ya dikkat ediyorum biliyorsun diyordedim anne o dikkat bu dikkat değil
Aynen koronadan beri 10 kilo verdi. Günlere ara verdiler yaEkmek yese daha iyi
Parke için iyi de halıda nasılmış canım? Odadan odaya geçiyor mu? Bi kore dizisinde vardı çok hoşuma gitmiştiKızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
Şu sıralar yapamıyorum yoğunluktnPaylaştım ya takımda
Sen geçmiş yapmıyor musun yoksa
7 seviyeden oluşan sistemin kurucusu canm. Çok faydalı aslında tüm seviyeleri yapabilenler için. Ben ilk 3 seviyeyi yapabldim sadece ama 7 kilo verdm sporsuz hemde
KatıldımŞu sıralar yapamıyorum yoğunluktn
Katıldın mı ankete? Seviyeler kilo sorunumun tek çaresiymiş gibi hissediyorum
Gıcık idareci işte diğerlerinin tavrı nasıl? Bazen çok poh pohlanmış oluyorlar yaMüdür olduğunu ispat etmeye çalışıyor saçma sapan şeylere takılıyor
Geçen 2 gün anca yapabildim bende katılmayı düşünüyorumKatıldım
Kendi kendime başlamayı düşünüyordum zaten.
Geçen sefer açlık oruçları yaz aylarına geleceği için Hatay sıcağında yapamayacağımı biliyordum, gittiği yere kadar demiştim.
Bu defa tam uymayı düşünüyorum.
Kilo değilde yaş biraz ilerleyin sağlık sıkıntıları başlayınca insan daha iyi anlıyor herşeyi.
Dizlerim kötüye gitmeden, tansiyon ve böbrek hastalıkları başlamadan bedenimi resetlemeliyim
Bazen deliriyorlar bizde yasiyoruz hala :)Bugün okuldayım
Kalan öğrencileri geçirme sınavı var
Bi su bardağı kahve içtim çıktım evden.
Eve gidene kadar beni tutar İnşallah
Bebeğim kabus gibiydi bu gece
Saat 1:30 da uyandı, bir daha uyumadı.
Yarın yoğunum diye eşime verdim ama sabah kalktığımda o da sinir küpü olmuştu
Insallah surat degildir ama hayret bizim bugunki siparisler bekletmeden geldi hemde hasarsiz :)ayy sorma el mahkum oluyor , aa şimdi aklıma geldi dün akşam eşim telefonu için kulaklık sipariş vermiş acaba hangi kargo şirketi
Insallah negatif cikar cnm rahatlarsiniz artikKahvaltidan sonra akrabamız olan bi hemsireyi aradı onun bulunduğu hastaneye gidiyormuş testler
vee o gün yapilan 70kisinin testi yeteri kadar suruntu alınamadığı için iptal olmuş
günlük aradığımız halde hastane bilgi vermedi tek tek arayip bilgi vermeleri gerekirken insanlar kaç gün stres yasadilar eşim gerekli yerlere sikayette bulundu...
cerrahpasa tıp fakültesine gitti testi yapmak istememişler belirti olmadığı için neyseki eşim konuşmuş yapmışlar 24saat içinde cikar demişler
sinirden başıma ağrılar girdi kaç gündür kızım babasina sarılıp öpemiyorum diye ağlıyor babam beni sevmiyormu anne diyo anlatıyoruz çocuk anlamiyor
Sen istersen yaparsin ablaEvetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina
Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Bende 2 - 3 gundur yorum okuyordum ama butce olarak cok acilamadigm icin ve bilinmedik marka almak istemedigm icin 3-4 secenek vardi karsilastirma yapip karar verdm :)Biz de hala araştıryoruz. Kocam tam bi teknoloji manyağıdır. Haftalardır araştıryorbakalım hangisine karar verecek
Sagol canim insllah :)Hayırlı olsun canım, güle güle kullan
Ince halilara cikiyormus ama kalinlar sorun bide puskullere takilabiliyor puskulleri hallederm da kisin ki kalin halilarla nolur bilmem olmadi oraya ben cikartirim ayriyetten suan hepsi ince zaten. Koltuklarim da havada altlarina girebillir. Odadan odaya geziyor basamak olmamasi buyuk arti bitek wcye VfR balkona gecemiycekParke için iyi de halıda nasılmış canım? Odadan odaya geçiyor mu? Bi kore dizisinde vardı çok hoşuma gitmişti
Senin yapabileceğine inanmakla ilgili sıkıntın var canım.Geçen 2 gün anca yapabildim bende katılmayı düşünüyorum
her şeyin detoksu var mübarekMuz detoxu yapsaydin bari enazindan bi ise yarardi muzlar
bu hafta biraz artı geleceğim muhtemelen ama listede değilim :) tabi listede değilim diye rahat davranmayacağım sonraki hafta tekrar diyete devam :)O muzlar cuma seni tirmalamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?