Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar herkese gunaydınn ...

Hafta sonu bayram alısverısıyle gectı ... Arifeye bırakmayalım dedık ama o kadar kılo almısım kı malesef ne gıysem beyenmedım cok ama cok cırkın durdu ustumde.Su aralar hıc dıyet modunda degılım malesef ...Bayramıda gecırım bayram donusu guzel bır toparlanma saglayabılrıız dıe dusunuyorumm umarımmm

Kızlar selamlar, kaç gündür gelemiyorum moralim çok bozuk canım sıkkın, bende hiç diyet modunda değilim çok mutsuz hissediyorum kendimi bu aralar ama buna rağmen akşam iftardan önce çok fazla kilo almış gibi görünmüyorummmm.

Bu arada cuma günü sabahtan vergi dairesindeydim 11 gibi ofisteydim ama ofise bir girdim hemen acil iş verdiler elime hiç fırsatım olmadı kilo bildirmeye...

kardeşimin düğününe az kaldı
hedefim 1 eylüle kadar en az 3 kilo falan verebilmek
bugün sabah 2 adet kayısı
1 tane haşlanmış yumurta yedim
öğlen 2 tane haşlanmış yumurta
akşamda 2 tane haşlanmış yumurta yiyeceğim
protein günüm bugün
1 eylüle kadar bakalım neler olacak......

Bende öyleyim 21 gün yalan oldu..Valla tartı 80 diyor dolu dolu 80 tosuncuk oldum ya ama her ramazan kilo alırım ben 3 kilo gibi hemdeee

Tutmasam da olmaz 2 sene tutamadım zaten hamile idim ilk yıl 2. yıl bebeğim küçükdü emziriyordum..Bu sene de tutmazsam borç 90 olur diye tutayım dedim ama yine aldım kiloları..İftarda çok yemiyorum ama sahur da kahvaltı ile ekmek yiyorum e sonra da yatıyorum yaramıyor bana yiyip yatmak..

Kaptan bayramdan sonra sirkeli suya başlayalım inşallah ve tabi ki yeşil çay bir ara ben güzel vermiştim bunlarla =)) inşallah tekrar işe yarar..

Günaydın arkadaşlar.. İhmal ettim burayı.. Arayı kapatacağım.. Dün işim çoktu giremedim hiç. Haftasonu da misafir vardı. Öptüm hepinizi..

bende her zaman alanlardanım ama bu ramazan 1 kgcık verdim yani tok karına 64,5 çıkıyorum ki ramazan başlamadan 65,5 dum,ama iftardan önce bu rakam 63 e hatta 62 kusurlara indiği için bildirim o yönde oluyo buda demek oluyoki bayram dönüşü grup --- lerde olacak
çok işim var hiççç vaktim yok ne kendime bişey aldım ne oğluma,bayram alışverişi yapılaçak çikolatadır,yufkadır,tat için malzeme vs vs off off çok çalışmam lazım çok

Günaydın..Sabah sabah uyku tutmadı gece 3 de yattım yine sabahın köründe uyandım Şİmdi bir kahve süper olurdu ama niyetliyken pek hoş olmuyor

kızlar günaydın ...
herkese iyi kandiller..
bugünde meyve günü ilan ettim kendime
sabah 8 tane küçük kayısı yedim...
şuan bitki çayı içiyorum
akşama kadarda 4 ya da 5 tane elma yiyeceğim...
bakalım spor yapmadan bu şekilde kilo verebilecekmiyim

maşallah..

pufff ben oğluma aldım çok güzel payonlu bir takım aldım gri beyaz gömlek yeleği çok tatlı spor bir şey bayıldımmmmm

ben duruyorum zaten alasım da yok içine sığmıyorum bir şeyin dene çıkar alma sinir geliyor banaaaa

kızlar kadir geceniz mübarek olsun banada dua etmeyi unutmayın şu kilolarımdan kurtulayım

seninde canım..

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallahhh hepimiz bayramdan sonra her ay 5 kilo veririz sağlam olsun az olsun 3 ay boyunca 5 5 5 gitsinnnn inşallah geri gelmemek üzereeee

sonra da formumuzu koruruzzz

Merhabalaaar :) yeni geldim ben direk bu cumaya kadar basliyo muyum yoksa haftaya mi dahil olurum? Kandiliniz mubarek olsun bu arada :) bugun orucluyum kandil dolayisiyla ama yarindan itibaren bu sitedeki diyetlerden birine baslamayi dusunuyorum :) tek basina cekilmiyo gercekten bu gruplar cok iyi olmus :) sadece her cuma ne kadar kilo verdigimizi soyluyoruz degil mi??

hoş geldin sizinde kandiliniz mübarek olsun bol dualı ibadetli geçer inşallah.9.takıma yeni geldin kaptanımız 1hafta deneme süresi veriyor katılımın paylaşımın iyi olursa seni takıma alıyor

aslında yediklerimizi paylaşıyoruz örnek şimdi ramazan oldugu için
sahur ....

iftar .........

Hmm peki o zaman hemen baslayayim :)) sahurda 1 yumurta, 1 bardak sut, birkac ceviz ve bolca uzum yedim ben :) tabi artik saymaya baslarim madem paylasiyoruz gaza geldim yahu bayramda da tatliyi az yedik mi sorun yok zaten tatli hastasi bi insan olarak... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…