- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.421
Aynen. Hemen geri aldığım için yapsamda alıcam zaten düşüncesi ağır basıyorSenin yapabileceğine inanmakla ilgili sıkıntın var canım.
Yaparsın ama kafanda halledersen
gelince tecrübelerini yazarsın benimde merak ettiğim robotlar bunlar. çalışan bir kadın için ne kadar ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum. hayırlı olsun iyi günler de kullan inş.Kızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
o kim kineAhmet Apa anket başltmış kasım için gördünüz mü kızlar?
mesela yatağın koltuğun altıma giriyor mu? köşeleri nasıl temizliyor acaba. her yerde sandalye masa gibi eşyalar var. onların etrafını nasıl temizliyor acaba. bunları deneyimleyince yazar mısın :)Kızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
Neden düşünce yapını psikologlar ile düzeltmeyi düşünmüyorsun canım.Aynen. Hemen geri aldığım için yapsamda alıcam zaten düşüncesi ağır basıyor
bekliyemem zaten :))6 ayın dolmasını bekleme, yılbaşına ancak
Free listede yarışabilirsin, istersen senin için freede kalayım, birlikte yarışalım bakalım kimin diyeti kiminkini dövecek
ameliyat olanlar bile geri aliyorAmeliyat
sen benim gibi geri almiyosun cnmBende abla
benimkilerin 2 si de çöp gibiGelin kaynana toprağına çeker derler
kuzum ben ettim sen etme :))Olmuyor değil mi ablageçen okula yürürken bu sporu heba etmeyeceğim dedim eve gelip çiğ köfte yedim
benim o bahanemde yok :)Benmki de şişman sağlam yiyor ama troide bağlıyor
güle güle temizlesin robotcukKızlar dayanamadim robot supurge siparisini verdm heycanla bekliyorm bakalm ama oyle ucuk fiyatlilardan almadm. Xiaomi mop vacuum diye geciyor yorumlar cok guzeldi supurse yeter bana ama silme ozelligide varmis artik cocukla parka cikarken o temizlik yapicak
Allah izin verirseSöz e 10 kilo gider de mühim olan düğün abloş başla ve bırakma bi daha çıpısçıtır ol anüüvvv şişkoydu bu kadın nasıl çıtırdamış desinler
Benim kiz da burda bi koç la calismisti kilo vermek icinNeden düşünce yapını psikologlar ile düzeltmeyi düşünmüyorsun canım.
Gidemesende online seans yapan çok iyi psikologlar var, çalışıyorsun para da var.
Bir ömür boyu bu şekilde düşüncelerin esiri olmak yerine en fazla 1-2 maaş harcayıp doğru düşünce kalıplarına ulaşabilirsin
Senin ihtiyacın yok bilmesende oluro kim kinene anketi bu
İnan kafamda aynı düşünce vardı şu an. Ağır yaşamları terapiye gidenleri izliyorum. Yeme bağımlılığım var psikolojik kaynaklı. Online psikoloğu hiç duymamıştım.Neden düşünce yapını psikologlar ile düzeltmeyi düşünmüyorsun canım.
Gidemesende online seans yapan çok iyi psikologlar var, çalışıyorsun para da var.
Bir ömür boyu bu şekilde düşüncelerin esiri olmak yerine en fazla 1-2 maaş harcayıp doğru düşünce kalıplarına ulaşabilirsin
Yaşam koçları da kilo verdiriyor ama kafada ki düşünce yapısının düzelmesi daha öncelikli bence.Benim kiz da burda bi koç la calismisti kilo vermek icin
Birakinca geri aldi
Simdi tekrar başlamış
Bu sefer korumada yapicaklarmis
Onun adina cok sevindim
Kendim yaşadığım icin ne hissetiigini cok iyi anliyorum
yok abla degismedim,degistirilmesi gereklimi onu bilmiyorum.. o hatayi Kardesim yapti orkideleri hep öldükökleri disarda kaliyor amatopragini saksisini degistirdinmi cnm
Kimiside hafta da 1 tümden suyun icine islatlir diyor
Dünürü dügünde catlamayi düsünebilirsinEvetttt simdi gelelim fasulyenin faydalarina
Onumuzdeki ay 17 sinde malum söz var
O zamana kadar 10 kilo vermem icin ne yapabiliriz
Müdür de yeni canım kimse sevmiyor şu an onu kendini tanıtmaya çalışıyor sözde ben böyle müdürüm ben şöyle müdürümGıcık idareci işte diğerlerinin tavrı nasıl? Bazen çok poh pohlanmış oluyorlar ya
Evet aslında sen de beslenme kulüpleri veya yaşam koçu gibi bir şey düşünebilirsin ablaBenim kiz da burda bi koç la calismisti kilo vermek icin
Birakinca geri aldi
Simdi tekrar başlamış
Bu sefer korumada yapicaklarmis
Onun adina cok sevindim
Kendim yaşadığım icin ne hissetiigini cok iyi anliyorum
Online diyince, uzakta olup gidemecek isen online görüşüyorsun canım.Online psikoloğu hiç duymamıştım.
yenılebilir çiçek meyveden ya da kekten yapıyorlar dışı çikolata kaplı oluyor falanamin ins
Bonnyfood nedir
Hayırlı olsun canımRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
Halıları da süpüreceğini bilsem ben de alırımHayırlı olsun canım
Hangisinini almış acaba
Resim paylaşsana
Halıları da süpürüyor canım, bu robottan sonra mobilyalar tozlanmıyormuşHalıları da süpüreceğini bilsem ben de alırım
Haznesinin epey büyük olması lazım demek ki ben Philips’in toz hazneli olanlardan kullanıyorum içi halı yünleriyle doluyor her süpürüşte boşaltıyorum gerçi ben hiç normal başlığı kullanmadım kıllar saçlar için hep fırça başlığını kullanıyorum ondan da olmuş olabilirHalıları da süpürüyor canım, bu robottan sonra mobilyalar tozlanmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?