- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.441
gule gule kullanın canımRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
Hayırlı olsun canım
Hangisinini almış acaba
Resim paylaşsana
Sana yazmadım ama tahmin etmiştim, sonuçlarınızın başına birşey geldiğini
Eşinde belirtiler yoksa kafaya takmayın bence canım
Tşk ederim kizlar belirtisi yok ama hiç belirtisi olmayan arkadaşı pozitif çıkınca bi acaba oluyorSık mı kız az hali bubazen iyi ki uzağım diyorum yakın olsak bu kadar görüşemedik herhalde okula yürüyerek gitmek güzel de yolun sonunda mutlu bir okula varıyorsan güzel
Toksin etkisini hemen hissedecek kadar temiz beslenmeye başlamışsın demek ki canım
Maşallah bize
Sonra bu kedi niye delirdi
Ciddi belirtiler yoksa üzmeyin çocukcağızı inşallah da bir şey yoktur canım
Pazartesi tartıldım daha tartilmadim canımPazartesi günü artıda olan kızlar
Tartılardan iyi haberler var mı
Yok belirtiNiye ki gülüm belirti mi var eşinde
Belirtisi olmayan arkadasida pozitif çıkınca stres oldu
VayyyRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
Güle güle kullan canım ❤
en ıyılerınden almıs gule gule kullan canımteşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Şimdi daha çok meraklandımSenin ihtiyacın yok bilmesende olur
Tüm satıcılarla satış sonrası destek için konuşmuş. Biraz daha pahalı almış bi firmadan ama satış sonrası destek ve ulaşılabilir garantilien ıyılerınden almıs gule gule kullan canım
Hayirli olsun canimRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
dunurler benden zayif, catlamazlarcatlamayi
sen işine bak, takma tatlimMüdür de yeni canım kimse sevmiyor şu an onu kendini tanıtmaya çalışıyor sözde ben böyle müdürüm ben şöyle müdürüm
benim perfeckt almancam yok cnmEvet aslında sen de beslenme kulüpleri veya yaşam koçu gibi bir şey düşünebilirsin abla
seninki sevgisini öyle gösteriyor demekkiRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
haliyida supuruyor normalde ama bepsi yapiyormu bilmiyorum cnmHalıları da süpüreceğini bilsem ben de alırım
İnşallah bisey cikmaz cnmTşk ederim kizlar belirtisi yok ama hiç belirtisi olmayan arkadaşı pozitif çıkınca bi acaba oluyor
He sen yorulma diye aldım diyorseninki sevgisini öyle gösteriyor demekki
Güle gule kullan cnm
Kilo vermek farz oldu o zaman :))dunurler benden zayif, catlamazlar
Bende 3 gündür dikkat ediyorum, sıvı alım kuralına uyuyorum ve 2 öğün dışında ağzıma birşey atmıyorum.Pazartesi tartilmistim
Bakalim 2 gün dikkatle ne kadar gidecek
Benim şu an kullandığım Philips toz torbalı ama ben turbo başlığı kullanmıyorum, hemen dolmuyor.Haznesinin epey büyük olması lazım demek ki ben Philips’in toz hazneli olanlardan kullanıyorum içi halı yünleriyle doluyor her süpürüşte boşaltıyorum gerçi ben hiç normal başlığı kullanmadım kıllar saçlar için hep fırça başlığını kullanıyorum ondan da olmuş olabilir
hayirli olsun canim güle güle kullanin insallahRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
anladim canim ciz yaniyenılebilir çiçek meyveden ya da kekten yapıyorlar dışı çikolata kaplı oluyor falan
al sana nedenKlasik kilo verme gelenegini yıkıp pazartesi degil carsamba başlamış bulunmaktayim
Saglikli ve doymadigim bi kahvaltiyla merhaba dedim bakalim
Bu model sadece süpürme yapıyor diye biliyorum.teşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Belirti vermiyorsa, günlük yaşamı sıkıntıya sokmuyorsa bence çokta önemli değil.Tşk ederim kizlar belirtisi yok ama hiç belirtisi olmayan arkadaşı pozitif çıkınca bi acaba oluyor
Hayırlı olsun canımSükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicemkurulsada kullansam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?