Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sana yazmadım ama tahmin etmiştim, sonuçlarınızın başına birşey geldiğini
Eşinde belirtiler yoksa kafaya takmayın bence canım
Tşk ederim kizlar belirtisi yok ama hiç belirtisi olmayan arkadaşı pozitif çıkınca bi acaba oluyor
Pazartesi günü artıda olan kızlar

Tartılardan iyi haberler var mı
Pazartesi tartıldım daha tartilmadim canım
Günlük 6ilac kullanıyorum inş cumaya artı olmam elimden geleni yapıyorum yarına tavuk aldım hafif gecircm

dunurler benden zayif, catlamazlar
Müdür de yeni canım kimse sevmiyor şu an onu kendini tanıtmaya çalışıyor sözde ben böyle müdürüm ben şöyle müdürüm
sen işine bak, takma tatlim
Onemsedigini düşünürse daha cok havalara girer
Evet aslında sen de beslenme kulüpleri veya yaşam koçu gibi bir şey düşünebilirsin abla
benim perfeckt almancam yok cnm

İşin kötü tarafi diyet konusunda az cok tecrübe edindigimiz icin, soylicekleri seyleri zaten biliyoruz :))
Robotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
seninki sevgisini öyle gösteriyor demekki
Güle gule kullan cnm
Halıları da süpüreceğini bilsem ben de alırım
haliyida supuruyor normalde ama bepsi yapiyormu bilmiyorum cnm
Tşk ederim kizlar belirtisi yok ama hiç belirtisi olmayan arkadaşı pozitif çıkınca bi acaba oluyor
İnşallah bisey cikmaz cnm

Pazartesi tartilmistim
Bakalim 2 gün dikkatle ne kadar gidecek
Bende 3 gündür dikkat ediyorum, sıvı alım kuralına uyuyorum ve 2 öğün dışında ağzıma birşey atmıyorum.
Bende meraktayım, bakalım ne kadar gidecek

Benim şu an kullandığım Philips toz torbalı ama ben turbo başlığı kullanmıyorum, hemen dolmuyor.
Çekim gücü çok iyi olduğu için bence fırçalı uca gerek yok.

Robotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
hayirli olsun canim güle güle kullanin insallah
yenılebilir çiçek meyveden ya da kekten yapıyorlar dışı çikolata kaplı oluyor falan
anladim canim ciz yani
Klasik kilo verme gelenegini yıkıp pazartesi degil carsamba başlamış bulunmaktayim
Saglikli ve doymadigim bi kahvaltiyla merhaba dedim bakalim
al sana neden fotolari düsün ayni kareye gireceksiniz

Belirti vermiyorsa, günlük yaşamı sıkıntıya sokmuyorsa bence çokta önemli değil.
Vücut farketmeden bağışıklanmış oluyor hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…