- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.461
Sagol canimHayırlı olsun canımgüle güle kullan
Ev halkına yaptığın yemekten yiyebilirsinYemek yapmaya basliyim ev halkina ne yapacagimi biliyorumda kendime ne yapsam
Var canım. Mob da yapıyorBu model sadece süpürme yapıyor diye biliyorum.
Su haznesi var mı canım
Şaşırdım şimdiVar canım. Mob da yapıyor
Yok en önemli özelliği no mop sonra yani istemediğin yeri sildirmemekŞaşırdım şimdi
Nette bu model sadece süpürme yapıyor diye geçiyor
Yok bu hafta dikkat etmeye basladim 55 düsimdeEv halkına yaptığın yemekten yiyebilirsin
Zayıfsın zaten :))
Ben yogurtlu brokoli yapacam evdekilerede bezelye pilav yaptimYemek yapmaya basliyim ev halkina ne yapacagimi biliyorumda kendime ne yapsam
Baslangicin hayirli olsunKlasik kilo verme gelenegini yıkıp pazartesi degil carsamba başlamış bulunmaktayim
Saglikli ve doymadigim bi kahvaltiyla merhaba dedim bakalim
Dün Bende brokkoli yaptim Cok lezzetliydi sogan ve domatesle kavurdumBen yogurtlu brokoli yapacam evdekilerede bezelye pilav yaptim
Sende yumurta salatasi sarimsaklili bol yogurtlu cacik yapabikirsin aksam hafif gecirmeye caliyorum ben genelde
A.selam canim afiyet olsunKizlar selam herkes iyidir umarim
Birazdan yogurtlu brokolimi hazirliyacam
Hayirli olsun canım gule gule kullanSükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicemkurulsada kullansam
Sagol canimA.selam canim afiyet olsun
Bende sarimsakli yoğurtlu seviyorum uzun sure tok tutuyor canimDün Bende brokkoli yaptim Cok lezzetliydi sogan ve domatesle kavurdum
Menemen cekti canim acili ondan yerim dedim ekmeksiz abartmadan
sagol canimHayirli olsun canım gule gule kullan
Bende Cok severim sarinsakli yogurtlu seylerSagol canim
Bende sarimsakli yoğurtlu seviyorum uzun sure tok tutuyor canim
Senin kilon iyi cok kasma kendini 1 dilim ekmegi yemege ban gitsin
Izinliyken Neden rahatsiz edilirki bi insanMerhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
Kalorisi yuksek yiyecekleri ölçülü sabah saatlerinde yersen aksama hafif tutarsan kilo almazsin canim sabit kalman daha kolay olursagol canim
Bende Cok severim sarinsakli yogurtlu seyler
Aylarca hep 55 küsürdüm, suan Tam ne kadar bilmiyorum ama 57 alti degildir diye düsünüyorum. O yüzden dikkat etmeye basladim son zamanlarda kudurdufum icin
Keşke açmasaydın telefonu canımMerhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?