Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yemek yapmaya basliyim ev halkina ne yapacagimi biliyorumda kendime ne yapsam
Ben yogurtlu brokoli yapacam evdekilerede bezelye pilav yaptim
Sende yumurta salatasi sarimsaklili bol yogurtlu cacik yapabiilrsin aksam hafif gecirmeye caliyorum ben genelde

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik kilo verme gelenegini yıkıp pazartesi degil carsamba başlamış bulunmaktayim
Saglikli ve doymadigim bi kahvaltiyla merhaba dedim bakalim
Baslangicin hayirli olsun
Ama basladim deyip gitme azimli ol
surekli diyet yaptigin icin bilirsin baslangic zor olur :)

Ben yogurtlu brokoli yapacam evdekilerede bezelye pilav yaptim
Sende yumurta salatasi sarimsaklili bol yogurtlu cacik yapabikirsin aksam hafif gecirmeye caliyorum ben genelde
Dün Bende brokkoli yaptim Cok lezzetliydi sogan ve domatesle kavurdum
Menemen cekti canim acili ondan yerim dedim ekmeksiz abartmadan

Hayirli olsun canım gule gule kullan
sagol canim
Sagol canim

Bende sarimsakli yoğurtlu seviyorum uzun sure tok tutuyor canim

Senin kilon iyi cok kasma kendini 1 dilim ekmegi yemege ban gitsin
Bende Cok severim sarinsakli yogurtlu seyler
Aylarca hep 55 küsürdüm, suan Tam ne kadar bilmiyorum ama 57 alti degildir diye düsünüyorum. O yüzden dikkat etmeye basladim son zamanlarda kudurdufum icin

Merhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
Izinliyken Neden rahatsiz edilirki bi insan

sagol canim

Bende Cok severim sarinsakli yogurtlu seyler
Aylarca hep 55 küsürdüm, suan Tam ne kadar bilmiyorum ama 57 alti degildir diye düsünüyorum. O yüzden dikkat etmeye basladim son zamanlarda kudurdufum icin
Kalorisi yuksek yiyecekleri ölçülü sabah saatlerinde yersen aksama hafif tutarsan kilo almazsin canim sabit kalman daha kolay olur

Merhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
Keşke açmasaydın telefonu canım
İzindeki birini aramak gerçekten nahoş.
Ben izne çıkarken açık açık söylerdim "aramayın, açmam" diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…