- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.481
moda girer gibi oldum bakalimKilo vermek farz oldu o zaman :))
Zayıfların yanında olduğundan da kilolu gözükürsün
sivi kurali beni hepten strese sokuyorBende 3 gündür dikkat ediyorum, sıvı alım kuralına uyuyorum ve 2 öğün dışında ağzıma birşey atmıyorum.
Bende meraktayım, bakalım ne kadar gidecek
zaten foto cektirmeyi hic sevmemsana nedenfotolari düsün ayni kareye gireceksiniz
hayirli olsun cnmSükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicemkurulsada kullansam
sagolasin tatlimBaslangicin hayirli olsun
Ama basladim deyip gitme azimli ol
surekli diyet yaptigin icin bilirsin baslangic zor olur :)
Brokoli cok saglikli ama bi sevemedimDün Bende brokkoli yaptim Cok lezzetliydi sogan ve domatesle kavurdum
Menemen cekti canim acili ondan yerim dedim ekmeksiz abartmadan
Hadi bismillah o zamanmoda girer gibi oldum bakalim
Yemek öncesi ve yemek sırasın da değilde, önce yemek sonrası 2 saat sıvı almamayı denesen nasıl olur.sivi kurali beni hepten strese sokuyorona hic uyamam :))
Hayırlı olsun canım güle güle kullanSükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicemkurulsada kullansam
teşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Evet nasil yapicazOnu demiyom kizzz
Ne yapmam gerektigini biliyom zaten :)))
Mesele nasil yapicagim
Kaptanım harika bircan diye bak o nefesle birlikte yapmış sanırım nefeste baya önemliymiş. Ben de yarin başlıyim çok teşekkür ederim umarim faydasını görürüm. Her sabah düzenli yapınca faydasi oluyormus. Bir bayan yorumunda 15 yıldır yapıyorum saçımdaki beyazlar normale döndü, eklem ağrılarım kalmadi demiş.Kızlar zayıflamada etkisi olan Tibetin Gençlik pınarı Hareketleri paylaşayım.
Hergün her hareketi 3 'er defa yaparak başlayıp, her hafta 2 artırarak devam ediliyor.
1.hafta >> 3
2.hafta >> 5
3.hafta >> 7
4.hafta >> 9
5.hafta >> 11
6.hafta >> 13
7.hafta >> 15
8.hafta >> 17
9.hafta >> 19
10.hafta ve sonrası >> 21 sayısı ile devam ediliyor
Aynen canim haklisin bi de benim burdan yapabilecegim bisey degildi sacmasapan bi konu.insanlar dusuncesiz gercektenKeşke açmasaydın telefonu canım
İzindeki birini aramak gerçekten nahoş.
Ben izne çıkarken açık açık söylerdim "aramayın, açmam" diye..
Ben de anlamıyorum canim cok acilse bile ogleden sonra ararim ben oyle durumda sabahin 9 unda aramam izindeki kimseyiIzinliyken Neden rahatsiz edilirki bi insan
Ben yapiyorum canim her gun yapmaya calisiyorum ama 3 teyim hâlâ :)Kızlar zayıflamada etkisi olan Tibetin Gençlik pınarı Hareketleri paylaşayım.
Hergün her hareketi 3 'er defa yaparak başlayıp, her hafta 2 artırarak devam ediliyor.
1.hafta >> 3
2.hafta >> 5
3.hafta >> 7
4.hafta >> 9
5.hafta >> 11
6.hafta >> 13
7.hafta >> 15
8.hafta >> 17
9.hafta >> 19
10.hafta ve sonrası >> 21 sayısı ile devam ediliyor
Özellikle kedi Köpek sahipleri alıyormuş canım bu aletleri. Şu an ilk temizliğine başladı bakalım. İlk sefer evin haritasını çıkarıyor. İlerleyen zamanlarda daha net bir şey söylerim inş. Yorumlarda memnun olan çok. Ben de süpürgemden memnunum ama bebek var ve hergün ev süpüremiyorumKedili evlerde de işe yarar mı acaba?
Kullandıktan sonra deneyimlerini yazarsan büyük sevaba girersinbenim kızın tüylerinden ikrah geldi bu sene, süpürgemden memnunum aslında ama evde dolaşan bir robot olsa hiç fena olmaz sanki
08.09.2020
11:30
2 dılım cavdar ekmegı
haslanmıs yumurta
5 zeytın
1 kk peynır
2 parca kasar
16:30
1 kepce tavuk suyu corba
1 chıalı sandıvıç arası 2 köfte
su 2lt ı gecmiştir
spor şimdi yapıcam challenge bılmem kacıncı gun
8 Eylül Menüm
4 dlm sucuk
1 kk beyaz peynir
1 kk kaşar
3 zeytin
Akşam
2 yumurta kadar et(Nasıl bir tabir olduysa)
1 kase yoğurt
2,5 lt su
1 saat yürüyüş =120 puan @Dream00
Kahvaltı 12.30
1 haşlanmış yumurta
Biberli domates kavurması
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber
Yeşillik salatası
1 t.k reçel
1 t.k labne peynir
Arada çay 1 tane lokum 2 tane baklava 1 dilim dondurma(ipler tamamiyle koptuğu an)
Akşam 20.00
1 kepçe Mercimek çorbası
1 tabak etli pilav
Pancar sarması 5 ,6 tane
Salata tursu 1 bardak vişne suyu ev yapımı
Ara çekirdek çay
Önümüzdeki iki gün telafi etmeye calisicam tartiyi etkilememek için elimden geleni yapacağım
Bilemedim simdi yazarken cok gibi ama tabakta hayal edince normal geldi. Ogun aralarini biraz daha acmak lazim gibim.9eylül menusu
07:10 2ceviz(ilaç icin)
10:00 sahanda yumurta bi dilim peynir 3zeytin 3ceri domates bi dilim tm buğday ekmeği
13:30 3catal karpuz yesil çay
16:00 Yeşil çay
18:15
2kepce pirasa yemeği,bi bardak ayran 2ceviz
20:30 gibi sade kahve
22:00 sade soda
32dk leslie 10dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
09 Eylül 2020
Sabah 10:00 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1ad çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen 14:30
Büyük bir tabak kıvırcık salata üzerine iki tutam lor serptim
Akşam 18:30
3 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
3_4 çatal salata
19:30 çay
Su 2,5 lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş 150 puan @zsaracoglu
Leslie den daha mı iyiBen yapiyorum canim her gun yapmaya calisiyorum ama 3 teyim hâlâ :)
Canim leslie ile kulvarlari farkli bence bu 5 hareket 3 tekrar en fazla 5 dk ni alıyor. Vucudunu esnetme hareketleri gibiLeslie den daha mı iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?