Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kilo vermek farz oldu o zaman :))

Zayıfların yanında olduğundan da kilolu gözükürsün
moda girer gibi oldum bakalim
Bende 3 gündür dikkat ediyorum, sıvı alım kuralına uyuyorum ve 2 öğün dışında ağzıma birşey atmıyorum.
Bende meraktayım, bakalım ne kadar gidecek
sivi kurali beni hepten strese sokuyor ona hic uyamam :))
sana neden fotolari düsün ayni kareye gireceksiniz
zaten foto cektirmeyi hic sevmem
Sükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicem kurulsada kullansam
hayirli olsun cnm
Bizim takim zenginlesiyor :))
Baslangicin hayirli olsun
Ama basladim deyip gitme azimli ol
surekli diyet yaptigin icin bilirsin baslangic zor olur :)
sagolasin tatlim
3 günü atlatirsam devami gelir :))
Dün Bende brokkoli yaptim Cok lezzetliydi sogan ve domatesle kavurdum
Menemen cekti canim acili ondan yerim dedim ekmeksiz abartmadan
Brokoli cok saglikli ama bi sevemedim
Yogurtlu bile içim almiyor

Kızlar zayıflamada etkisi olan Tibetin Gençlik pınarı Hareketleri paylaşayım.

Hergün her hareketi 3 'er defa yaparak başlayıp, her hafta 2 artırarak devam ediliyor.

1.hafta >> 3
2.hafta >> 5
3.hafta >> 7
4.hafta >> 9
5.hafta >> 11
6.hafta >> 13
7.hafta >> 15
8.hafta >> 17
9.hafta >> 19
10.hafta ve sonrası >> 21 sayısı ile devam ediliyor

teşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs

Kedili evlerde de işe yarar mı acaba?
Kullandıktan sonra deneyimlerini yazarsan büyük sevaba girersin benim kızın tüylerinden ikrah geldi bu sene, süpürgemden memnunum aslında ama evde dolaşan bir robot olsa hiç fena olmaz sanki

Kaptanım harika bircan diye bak o nefesle birlikte yapmış sanırım nefeste baya önemliymiş. Ben de yarin başlıyim çok teşekkür ederim umarim faydasını görürüm. Her sabah düzenli yapınca faydasi oluyormus. Bir bayan yorumunda 15 yıldır yapıyorum saçımdaki beyazlar normale döndü, eklem ağrılarım kalmadi demiş.

Keşke açmasaydın telefonu canım
İzindeki birini aramak gerçekten nahoş.
Ben izne çıkarken açık açık söylerdim "aramayın, açmam" diye..
Aynen canim haklisin bi de benim burdan yapabilecegim bisey degildi sacmasapan bi konu.insanlar dusuncesiz gercekten

İyi akşamlar kızlar, o kadar yorgun ve yoğun bı gün geçirdim ki Sanırım bugün sabaha kadar uyku yok bana . Acil bı şekilde çocukların kitaplarini yarına yetiştirmem gerekiyor.
Menümü yazıp yine kaçıyorum
Bu arada cezamı toplu kesin bugün de kendime hakim olamadım

Ben yapiyorum canim her gun yapmaya calisiyorum ama 3 teyim hâlâ :)

Özellikle kedi Köpek sahipleri alıyormuş canım bu aletleri. Şu an ilk temizliğine başladı bakalım. İlk sefer evin haritasını çıkarıyor. İlerleyen zamanlarda daha net bir şey söylerim inş. Yorumlarda memnun olan çok. Ben de süpürgemden memnunum ama bebek var ve hergün ev süpüremiyorum

Super menu gunun menusu sectim seni sekerim

8 Eylül Menüm

4 dlm sucuk

1 kk beyaz peynir

1 kk kaşar

3 zeytin

Akşam

2 yumurta kadar et(Nasıl bir tabir olduysa)

1 kase yoğurt

2,5 lt su

1 saat yürüyüş =120 puan @Dream00

Himm demek midemiz minnak . İstahimiz yok hic karbonhidrat yok ama olmaz en azindan bir dilim kepek ekmek yemelisin.

Kiz nittin rezil olduk sosyeteye baska takimlar gormesin bu menuyu 1500 ip cezasi versin biri sana

Bilemedim simdi yazarken cok gibi ama tabakta hayal edince normal geldi. Ogun aralarini biraz daha acmak lazim gibim.

Simdi sote var sote var pilav var pilav var ben mesela cok yagli yaparim dogu usulu oyle seviyorlar bir kasik bile yememliyim. Ama eminim seninki oyle degildir. Kahvalti guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…