- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.501
AçmaMerhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
Bugün dolu dolu dolu bir menü ile geldimNeden canım zaten kilon düşük üstelik emziriyorsun yazık değil mi sana ?
Yorgun
Bugün daha dikkatli oldumOlmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursun
Ben de söylüyorum o kadarYasamakguzel123 sonra üzülürsün canım. Ben 55 kiloydum kuzumdan önce. Tam 7 ay şişko şişko gezdim hala dikkat ediyorum onun sütü bitmesin diye. Kilon zaten düştü. Üstelik bebek tüm minerallerini senden alıyor geleceğine de kötü yatırım yapıyorsun. Kötü beslenme ama öğünlerini küçük porsiyonlarla atlamadan yap
GeldimKizzzz attığın resim silinmiş ama banida yemissinyarın akşam dönersin aramiza
Bende ilk banimda 1gun cezali kalmistim
Hoş geldinBugün dolu dolu dolu bir menü ile geldimemzirmeye engel olmadı çok şükür
Bugün daha dikkatli oldum
Geldim
bende sevmemzaten foto cektirmeyi hic sevmem
sagol ablahayirli olsun cnm
Bizim takim zenginlesiyor :))
brokkoli sevmiyende ne bilimBrokoli cok saglikli ama bi sevemedim
Yogurtlu bile içim almiyor
hadi bakalim Cok güzel olacak insallahHadi bismillah o zaman
Bende şimdi öyle bir açım ki, mutfağı toparlamak için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum :))
cok yavasmis Ben sıkılırım öyle ama demekki çok faydalı, ağrılar için acaba faydalımıKızlar zayıflamada etkisi olan Tibetin Gençlik pınarı Hareketleri paylaşayım.
Hergün her hareketi 3 'er defa yaparak başlayıp, her hafta 2 artırarak devam ediliyor.
1.hafta >> 3
2.hafta >> 5
3.hafta >> 7
4.hafta >> 9
5.hafta >> 11
6.hafta >> 13
7.hafta >> 15
8.hafta >> 17
9.hafta >> 19
10.hafta ve sonrası >> 21 sayısı ile devam ediliyor
sagol canimHayırlı olsun canım güle güle kullan
demek bukadar faydali bisey, agrilarda Banada yardimci olur ins bi deniyimKaptanım harika bircan diye bak o nefesle birlikte yapmış sanırım nefeste baya önemliymiş. Ben de yarin başlıyim çok teşekkür ederim umarim faydasını görürüm. Her sabah düzenli yapınca faydasi oluyormus. Bir bayan yorumunda 15 yıldır yapıyorum saçımdaki beyazlar normale döndü, eklem ağrılarım kalmadi demiş.
allah kolaylik versin canimİyi akşamlar kızlar, o kadar yorgun ve yoğun bı gün geçirdim kiSanırım bugün sabaha kadar uyku yok bana . Acil bı şekilde çocukların kitaplarini yarına yetiştirmem gerekiyor.
Menümü yazıp yine kaçıyorum
Bu arada cezamı toplu kesin bugün de kendime hakim olamadım
takilma falan oluyormu hali gecislerinde?Özellikle kedi Köpek sahipleri alıyormuş canım bu aletleri. Şu an ilk temizliğine başladı bakalım. İlk sefer evin haritasını çıkarıyor. İlerleyen zamanlarda daha net bir şey söylerim inş. Yorumlarda memnun olan çok. Ben de süpürgemden memnunum ama bebek var ve hergün ev süpüremiyorum
Hosgeldin ban yedin Ama olsun Foto gittiHayırlı akşamlar arkadaşlarbanımı yedim geldim nasılsınız sizleri özledim
Bi tık yavaşlıyor oralarda ama geçiyortakilma falan oluyormu hali gecislerinde?
Hoşbuldum canımHoş geldin
Foto gitti çok şükür. Ban yedim o da tuzu biberi olsun canımbende sevmemkizlarim olmasa cekilmem hatira kalsin
sagol abla
brokkoli sevmiyende ne bilimHeer türlüsünü severim haslama bile olsa öyle kitir yerim.. ey gidi Tr de nasil aramistim Auflauf canim cektiginde bulmustum zar zor Oda biraz sararmisti
hadi bakalim Cok güzel olacak insallah
cok yavasmis Ben sıkılırım öyle ama demekki çok faydalı, ağrılar için acaba faydalımı
sagol canim
demek bukadar faydali bisey, agrilarda Banada yardimci olur ins bi deniyim
allah kolaylik versin canimkilo vermek istemiyormusun
takilma falan oluyormu hali gecislerinde?
Hosgeldin ban yedin Ama olsun Foto gitti
Ne fotosuydu ya bi ben görmedim sanırımHoşbuldum canım
Foto gitti çok şükür. Ban yedim o da tuzu biberi olsun canım
Oda arkadasimdi canim arayan is harici cok severim hanimi ile de gorusuyoruz ayip olmasin diye actim
Valla babam arasa açmam tatilde sabahın köründe acilse nasılsa yine ararOda arkadasimdi canim arayan is harici cok severim hanimi ile de gorusuyoruz ayip olmasin diye actim
Görünecek bir foto değildi canım. Yüzüm ortada olduğu için silinmiyor dediler ben bunu bulamıyordum mesaj attım. Sağolsunlar rahatsızlık verdiğim için bir günlük ceza verdiler.Ne fotosuydu ya bi ben görmedim sanırım
Robotun hayırlı olsun canımBi tık yavaşlıyor oralarda ama geçiyor
Kız sen az yiyorsun aslında. Kesin kilo birden gidecek9eylül menusu
07:10 2ceviz(ilaç icin)
10:00 sahanda yumurta bi dilim peynir 3zeytin 3ceri domates bi dilim tm buğday ekmeği
13:30 3catal karpuz yesil çay
16:00 Yeşil çay
18:15
2kepce pirasa yemeği,bi bardak ayran 2ceviz
20:30 gibi sade kahve
22:00 sade soda
32dk leslie 10dk tempolu yürüyüş
Su 3lt
Tam diyettik menü09 Eylül 2020
Sabah 10:00 kahvaltı
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 ceviz
1ad çeri domates
1 salatalık
2 dilim ekmek
Öğlen 14:30
Büyük bir tabak kıvırcık salata üzerine iki tutam lor serptim
Akşam 18:30
3 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavı
3_4 çatal salata
19:30 çay
Su 2,5 lt
Spor 50 dk tempolu yürüyüş 150 puan U UcanSupurge
İyi bence9 eylul
8.30 2 dilim kare kepekli ile tek kasarli tost
6 zeytin
12.30
Bir kase bamya bir haslanmis tavuk but 3 dilim haslanmis patates yogurt
19.00
2 kasik bulgur pilavi avuc ici kadar 2 parca haslama et ve salata
Spor 40 dk yuruyus
Pasta olmayaydı iyiydi ama çok büyük değildi sanırım9 Eylül Menüm
12.30: 6 yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık
17.30: 4 küçük şiş ızgara ciğer
Salata
1 lavaş
Bir dilim pasta
Yarım bardak Torku no on
Spora yogunluktan fırsat bulamadım
Gözleme en zayıf noktalarımdan biri9 Eylül
9.00
Otlu cokelek bir kasik
3 minik top kasar peyniri
Nane,semizotu,dereotu
Domates salatalik
1 minik dereotlu poğaça
15.00
İki dilim gözleme
1 bardak ayran
19.00
6 minik köfte
Bruksel lahanasi, brokoli bir minik tabak
1 kasik haydari
Bir dilim pide
Su 2 lt
Spor 2 saat yuzme
30 dk egzersiz yapacağım inşallah
Baya zaman var aç hissetmen normal. Dengelemişsindir sufleyiMENUM:
9:00 1 tane yumurta cocuktan kalan
12:00 2 dilim cavdar, 1.5dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 10 zeytin, 1 yumurta
17:00 1 sufle cay eşliginde (parktaydik oglanla komşu cagirdi birazdn geliyim dedm sufle yapmis yemem diyemedim ama aksam yemegini es gectim bu yuzden)
20:15 1 bardak tarcınlı süt (hafif aclik vardi baska seye saldirmamak icin ictim)
2lt Su
Spor yok
Yani dengeli beslenebiliyormuş insan yiyerek gördün mü9 Eylül
9:30
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Domates
1 dilim kavun
1 tatlı kaşığı tereyağı
2 Çay bardağı şekersiz çay
12:30
2 kepçe yoğurt çorbası
2 Kara erik
15:00
3 tane kuru kayısı
Şekersiz türk kahvesi büyük fincan
19:30
Haşlanmış 1 tavuk budu
3 YK bulgur pilavı
3 lt su
45 dakika bisiklet
Ekmekler çok9 Eylül
10.00
1 yumurta
12.30
2 kk beyaz penir
3 tb ekmeği
Domates salatalık
5 tane zeytin
1 yemek kaşığı pekmez
16.00
1 galeta
1 muz
18.30
ızgara et 200 g kadar ya da biraz daha fazla olabilir
Suyu 2lt Ye tamamlamaya çalışıyorum
Spor şu an net değil kızımın uykusuna bağlı
Sagol cnm yazarm tabiki aslind calisan icin cok pratik birsey evde degilken bile uygulama sayesinde calistirabiliyorsn tabiki ev duzenli olmasi lazim takilmamasi icin ama baya is gorucek gibi yorumlar oyleydi heycanla bekliyorm bende :)gelince tecrübelerini yazarsın benimde merak ettiğim robotlar bunlar. çalışan bir kadın için ne kadar ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum. hayırlı olsun iyi günler de kullan inş.
Giriyormus arasi bosluksa ve koseleri falan guzel temizledigni yazmislar genel olark sandalye aralari genisse orayada giriyormus :) ama kendi deneyimim olunca daha detayli yazarm cnmmesela yatağın koltuğun altıma giriyor mu? köşeleri nasıl temizliyor acaba. her yerde sandalye masa gibi eşyalar var. onların etrafını nasıl temizliyor acaba. bunları deneyimleyince yazar mısın :)
Insallah abla sagolasn :)bekliyemem zaten :))
Yok cnm, sana listenin iyi gelecegini dusunuyorsan gir listeye
Bende duzenli kilo bildirimi yaparim artik
Pazartesi tartilmistim
Bakalim 2 gün dikkatle ne kadar gidecek
ameliyat olanlar bile geri aliyorbenim mide degil beyin ameliyati olmam lazim
sen benim gibi geri almiyosun cnm
benimkilerin 2 si de çöp gibi34-36 bedenler
kuzum ben ettim sen etme :))
Gercekten zehracim o 6 li rakamlarin kiymetini bil
Bi alirsan tekrar vermek icin o gücü bulamazsin
benim o bahanemde yok :)
güle güle temizlesin robotcuk
Allah izin verirse
Seneyede düğün var
Oo hadi hayirli olsun canimRobotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
Cok tuylu kalin halilar disinda supuruyormus cnm bide tullere takilabiliyormus ama deneyimliym gene yazarm :)Halıları da süpüreceğini bilsem ben de alırım
Bende butcem daha fazla olsa kesinlikle bunu tercih ederdim gule gule kullanteşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Ohh ne guzel iyi gunlerde kullan cnm bi sonraki hedefim benimde kurutma makinesi ona calisicam simdiden basliyim kocayi islemeye seneye kışa alirizSükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicemkurulsada kullansam
Genelde kedi köpek besleyenler veyatta toza alerjisi olanlar aliyormus cnm cok buyuk rahatlik oldugnu yazmışlar benim evde kedi yok ama afacan bi cocuk var eline bisey versem heryer kirinti oluyordu o konuda baya rahat edicez insallah :)Kedili evlerde de işe yarar mı acaba?
Kullandıktan sonra deneyimlerini yazarsan büyük sevaba girersinbenim kızın tüylerinden ikrah geldi bu sene, süpürgemden memnunum aslında ama evde dolaşan bir robot olsa hiç fena olmaz sanki
ben akşamları 1-2 saat yatıyorum o arada arayan mesaj v.s. olmasın diye telefonun rahatsız etmeyin butonuna basıyorum sen de izindeyken uçak modu rahatsız etmeyin v.s. e mi alsan beni uykudan erken saatte aramayla uyandıranlara çok sinirleniyorum bildiğin yeşil deve dönüyorum :)Oda arkadasimdi canim arayan is harici cok severim hanimi ile de gorusuyoruz ayip olmasin diye actim
Hayırlı olsun Güle güle kullan canımteşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Bi gün ipin ucu kaçtı mı toparlamak zor oluyor canım maalesefİyi akşamlar kızlar, o kadar yorgun ve yoğun bı gün geçirdim kiSanırım bugün sabaha kadar uyku yok bana . Acil bı şekilde çocukların kitaplarini yarına yetiştirmem gerekiyor.
bence ilk günüm basarili gectiHadi bismillah o zaman
Bende şimdi öyle bir açım ki, mutfağı toparlamak için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum :))
hele sonrasi hic duramam cnm gercekten agzim cok kuruyorYemek öncesi ve yemek sırasın da değilde, önce yemek sonrası 2 saat sıvı almamayı denesen nasıl olur.
sen zaten yapmiyormusun cnmEvet nasil yapicaz
tatlicim gecen hafta 1.oldun diye cokmu şimardin acabaİyi akşamlar kızlar, o kadar yorgun ve yoğun bı gün geçirdim kiSanırım bugün sabaha kadar uyku yok bana . Acil bı şekilde çocukların kitaplarini yarına yetiştirmem gerekiyor.
Hosgeldin cnmHayırlı akşamlar arkadaşlarbanımı yedim geldim nasılsınız sizleri özledim
Hoşgeldin tatlımBugün dolu dolu dolu bir menü ile geldimemzirmeye engel olmadı çok şükür
Bugün daha dikkatli oldum
Geldim
Açlıktan ölünmuyormus onu anlıyorumKız sen az yiyorsun aslında. Kesin kilo birden gidecek
Tam diyettik menü
İyi bence
Pasta olmayaydı iyiydi ama çok büyük değildi sanırım
Gözleme en zayıf noktalarımdan biri
Tatilde çok dirayetlisin maşallah
Baya zaman var aç hissetmen normal. Dengelemişsindir sufleyi
Yani dengeli beslenebiliyormuş insan yiyerek gördün mü
Ekmekler çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?