Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhaba arkadaslar bugun isyerinden sabahin korunde aradilar bana cok ayip geliyor ben kinseyi izindeyken erken saatte aramam. Canim sikildi baya gun icinde telefonlar kesilmedi
Neyse simdi aksam yemegini yicem insallah
Açma

Neden canım zaten kilon düşük üstelik emziriyorsun yazık değil mi sana ?
Yorgun
Bugün dolu dolu dolu bir menü ile geldim emzirmeye engel olmadı çok şükür
Olmaz bende yaptim o hatayi sutum kesildi baya baya bitti hatta. 2. De sabrettim gec basladim diyete. Bebisin sutu o kesilirse uzulursun
Bugün daha dikkatli oldum
Kizzzz attığın resim silinmiş ama banida yemissin yarın akşam dönersin aramiza
Bende ilk banimda 1gun cezali kalmistim
Geldim

zaten foto cektirmeyi hic sevmem
bende sevmem kizlarim olmasa cekilmem hatira kalsin
hayirli olsun cnm
Bizim takim zenginlesiyor :))
sagol abla
Brokoli cok saglikli ama bi sevemedim
Yogurtlu bile içim almiyor
brokkoli sevmiyende ne bilim Heer türlüsünü severim haslama bile olsa öyle kitir yerim.. ey gidi Tr de nasil aramistim Auflauf canim cektiginde bulmustum zar zor Oda biraz sararmisti
Hadi bismillah o zaman

Bende şimdi öyle bir açım ki, mutfağı toparlamak için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum :))
hadi bakalim Cok güzel olacak insallah
cok yavasmis Ben sıkılırım öyle ama demekki çok faydalı, ağrılar için acaba faydalımı
Hayırlı olsun canım güle güle kullan
sagol canim
demek bukadar faydali bisey, agrilarda Banada yardimci olur ins bi deniyim
allah kolaylik versin canim kilo vermek istemiyormusun
takilma falan oluyormu hali gecislerinde?
Hayırlı akşamlar arkadaşlar banımı yedim geldim nasılsınız sizleri özledim
Hosgeldin ban yedin Ama olsun Foto gitti

Hoşbuldum canım
Foto gitti çok şükür. Ban yedim o da tuzu biberi olsun canım

Ne fotosuydu ya bi ben görmedim sanırım
Görünecek bir foto değildi canım. Yüzüm ortada olduğu için silinmiyor dediler ben bunu bulamıyordum mesaj attım. Sağolsunlar rahatsızlık verdiğim için bir günlük ceza verdiler.

Kız sen az yiyorsun aslında. Kesin kilo birden gidecek
Tam diyettik menü
9 eylul
8.30 2 dilim kare kepekli ile tek kasarli tost
6 zeytin

12.30
Bir kase bamya bir haslanmis tavuk but 3 dilim haslanmis patates yogurt

19.00
2 kasik bulgur pilavi avuc ici kadar 2 parca haslama et ve salata

Spor 40 dk yuruyus
İyi bence
9 Eylül Menüm
12.30: 6 yk sebzeli bulgur pilavı
1 kase cacık

17.30: 4 küçük şiş ızgara ciğer
Salata
1 lavaş
Bir dilim pasta
Yarım bardak Torku no on

Spora yogunluktan fırsat bulamadım
Pasta olmayaydı iyiydi ama çok büyük değildi sanırım
Gözleme en zayıf noktalarımdan biri
Tatilde çok dirayetlisin maşallah
Baya zaman var aç hissetmen normal. Dengelemişsindir sufleyi
Yani dengeli beslenebiliyormuş insan yiyerek gördün mü
Ekmekler çok

[QUOTE="chnnmkiz, post: 65120870, member:
Simdi sote var sote var pilav var pilav var ben mesela cok yagli yaparim dogu usulu oyle seviyorlar bir kasik bile yememliyim. Ama eminim seninki oyle degildir. Kahvalti guzel.
[/QUOTE]

Bende eşimde mideden sorunluyuz o yüzden tüm yemeklerim az yağlı. Şimdi mevsim yaz sotede bulgurda bol domates ve tatlı yeşil biberle pişti. Yemekleri tatlı toz biber, kekik ya da az karabiberle lezzetlendiriyorum.

gelince tecrübelerini yazarsın benimde merak ettiğim robotlar bunlar. çalışan bir kadın için ne kadar ihtiyaç olabilir diye düşünüyorum. hayırlı olsun iyi günler de kullan inş.
Sagol cnm yazarm tabiki aslind calisan icin cok pratik birsey evde degilken bile uygulama sayesinde calistirabiliyorsn tabiki ev duzenli olmasi lazim takilmamasi icin ama baya is gorucek gibi yorumlar oyleydi heycanla bekliyorm bende :)

mesela yatağın koltuğun altıma giriyor mu? köşeleri nasıl temizliyor acaba. her yerde sandalye masa gibi eşyalar var. onların etrafını nasıl temizliyor acaba. bunları deneyimleyince yazar mısın :)
Giriyormus arasi bosluksa ve koseleri falan guzel temizledigni yazmislar genel olark sandalye aralari genisse orayada giriyormus :) ama kendi deneyimim olunca daha detayli yazarm cnm

Insallah abla sagolasn :)

Robotumuz geldi. Almış beyim. Bana sürpriz yapmış. Keşke He romantizmimiz robot gibi olsa
Oo hadi hayirli olsun canim
Halıları da süpüreceğini bilsem ben de alırım
Cok tuylu kalin halilar disinda supuruyormus cnm bide tullere takilabiliyormus ama deneyimliym gene yazarm :)

teşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Bende butcem daha fazla olsa kesinlikle bunu tercih ederdim gule gule kullan

Sükür camasir Kurutma makinam geldi ins bu kis rahat edicem kurulsada kullansam
Ohh ne guzel iyi gunlerde kullan cnm bi sonraki hedefim benimde kurutma makinesi ona calisicam simdiden basliyim kocayi islemeye seneye kışa aliriz

Genelde kedi köpek besleyenler veyatta toza alerjisi olanlar aliyormus cnm cok buyuk rahatlik oldugnu yazmışlar benim evde kedi yok ama afacan bi cocuk var eline bisey versem heryer kirinti oluyordu o konuda baya rahat edicez insallah :)

Kızlar cok yoruldm bugun bi dusa girdm ciktm az once cocuk uyuyorken uyuyim bende gorusrz he yatmadan yarin icin ödem suuymu hazırladim icindekiler limon, tarcin cubugu, nane, salatalik, maydonoz, karanfil ve zencefil :) belki fikir olur yaparsiniz bazen icmeden icine soguk sade soda ekliyorum miss gibi hem ferahlatiyor hem detox oluyor

Oda arkadasimdi canim arayan is harici cok severim hanimi ile de gorusuyoruz ayip olmasin diye actim
ben akşamları 1-2 saat yatıyorum o arada arayan mesaj v.s. olmasın diye telefonun rahatsız etmeyin butonuna basıyorum sen de izindeyken uçak modu rahatsız etmeyin v.s. e mi alsan beni uykudan erken saatte aramayla uyandıranlara çok sinirleniyorum bildiğin yeşil deve dönüyorum :)

teşekkür ederim canım.. epey araştırdı servis yedek parça vs
Hayırlı olsun Güle güle kullan canım
Bi gün ipin ucu kaçtı mı toparlamak zor oluyor canım maalesef

Hadi bismillah o zaman

Bende şimdi öyle bir açım ki, mutfağı toparlamak için bile mutfağa girmeyi tehlikeli görüyorum :))
bence ilk günüm basarili gecti en azindan cuko tatli yemedim

Yemek öncesi ve yemek sırasın da değilde, önce yemek sonrası 2 saat sıvı almamayı denesen nasıl olur.
hele sonrasi hic duramam cnm gercekten agzim cok kuruyor
Biliyosun o zaman başıma agrilar girdiydi
Bide ben su içince doydugumu daha iyi anliyorum
O yuzden hic o hesaplara girmek istemiyorum
Ilk hedefim tatli hamurisinden uzak durmak
Evet nasil yapicaz
sen zaten yapmiyormusun cnm
tatlicim gecen hafta 1.oldun diye cokmu şimardin acaba

Cuma günü kötü sonuc gelirse listedeki kizlar linç eder seni :)) biz dikkat ederken sen niye yedin diye
Hayırlı akşamlar arkadaşlar banımı yedim geldim nasılsınız sizleri özledim
Hosgeldin cnm

Bugün dolu dolu dolu bir menü ile geldim emzirmeye engel olmadı çok şükür

Bugün daha dikkatli oldum

Geldim
Hoşgeldin tatlım çorapta

Açlıktan ölünmuyormus onu anlıyorum
önceden gerçekten çok yiyormusum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…