Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şu saatten sonra birşey yeme, aç yat o zaman.
Yarın artı yada sabit gelip dilime düşme

Şu saatten sonra birşey yeme, aç yat o zaman.
Yarın artı yada sabit gelip dilime düşme
Nekadar zalimsin kaptan emzikli kadın nasıl aç yatsin Akşam 6 da tavuk salata yapicam ödem tutmaysn tok tutan bir menü kesinlikle

Su böreği yiyince gitmemesi normal degilmi
Disardaydim canim ya aksam hafif gectigi icin sabah acliga dayanamiyorum lahmacun aradim daha hafif olur diye erken saatte daha hazirlanmamis
Evde keske biseyler atistirsaydim cocuklari hazirlayacam diye biseyde yemedim cocuklari okula birakinca randevum vardi eve gec geldim aksam hafif gecirdim yinede sabit ciktim bugun daha dikkatli olacam insallah
Senin diyet nasil gidiyo ara verdikten sonra diyete adapte oldunmu

Selam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
Gecmis olsun canim insallah güzel Sonuc alirsin

Güle güle kullan canım.
Bende muallaktayım alsam mı almasam mı diye.
Bana kalsa almazdım açıkçası aklıma bile gelmezdi eşim almış söylemiştim. Ama ilk güne rağmen iyi ki almış diyorum. Ben mutfakta işimi yaparken o evi temizledi bebeğimiz de var. Toz onun için alerjen. Koronadan dolayı eve yardımcı da çağıramıyoruz. Açıkçası bence işlevsel bir şey. Kullandıkça daha çok sevecek gibiyim. Eşime ne gerek var demiştim. Kullanmaya başladıktan bi hafta sonra bana teşekkür edeceksin diyordu. Öyle görünüyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…