- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.601
Şu saatten sonra birşey yeme, aç yat o zaman.Kaptanım ne desen haklısın ne yazikki gittiğim yerde hayır deme mertebesine ulaşamadım..yıllardır diyet sürecinde en büyük hatamdir..Kendi yaptığım okadar cazip gelmez ama dışarda başkasını yaptigini keyifle yemeyi çok seviyorum..Bu aşmam lazım..Sabah tartildim arti 900 düm bugün ödem suyu bağırsakları çalıştıran çayla artidan kurtulucam
Nazara geldim cnm ya nasıl iyi gidiyordumiki gundur sende cozuttun canim gunaydin
Bende sabit cikacam galiba aksam ac yatiyom gitmiyo kilolar
Nekadar zalimsin kaptan emzikli kadın nasıl aç yatsinŞu saatten sonra birşey yeme, aç yat o zaman.
Yarın artı yada sabit gelip dilime düşme
Nazara geldim diye bahane bulma bence.Nazara geldim cnm ya nasıl iyi gidiyordum ☹Haftaya unutturacam bu pis bogazligimi
Kaptanlar önden yürürBenim takımım bugün aç kalır, yine 1.liği kaçırmaz
Dün komsular ay dilek eridin bittin dediler kesinlikle onların nazari bence..kaptanım nazar adamı catlatirmis benide pis boğazlı etti yaniNazara geldim diye bahane bulma bence.
İtiraf et...
Iste öyle gaza getirip yediriyorlar isteDün komsular ay dilek eridin bittin dediler kesinlikle onların nazari bence..kaptanım nazar adamı catlatirmis benide pis boğazlı etti yani
Dün komsular ay dilek eridin bittin dediler kesinlikle onların nazari bence..kaptanım nazar adamı catlatirmis benide pis boğazlı etti yani
Yüzünüze böyle diyip yediriyorlar....Iste öyle gaza getirip yediriyorlar iste
Özüme geri dönüs yaptim daha yemiyorum benYüzünüze böyle diyip yediriyorlar....
Kilo aldığınızda da arkanızdan gülüyorlar maalesef
Listeye bi girsem önden yürüyeceğim deKaptanlar önden yürür
Su böreği yiyince gitmemesi normal degilmiiki gundur sende cozuttun canim gunaydin
Bende sabit cikacam galiba aksam ac yatiyom gitmiyo kilolar
İyi bariÖzüme geri dönüs yaptim daha yemiyorum ben
Disardaydim canim ya aksam hafif gectigi icin sabah acliga dayanamiyorum lahmacun aradim daha hafif olur diye erken saatte daha hazirlanmamisSu böreği yiyince gitmemesi normal degilmi
Gecmis olsun canim insallah sonuclar iyi cikarSelam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
gecmis olsun cnm. ne sikayetin vardiSelam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
Gecmis olsun canim insallah güzel Sonuc alirsinSelam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
Bana kalsa almazdım açıkçası aklıma bile gelmezdiGüle güle kullan canım.
Bende muallaktayım alsam mı almasam mı diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?