Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canim kiraz sapini baharatcilardan alip kendin de yapabilirsin ben oyle yaptim daha dogal

Allah ferahlik versin canim insallah gecer gider huzurlu gunleriniz olur

kizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
Canim diyet basliginda yarismacilarimizeqn saglikli yemek tarifleri basligi var orda paylasabilirsin ben okuyorum o basligi
Cok guzel görünüyor afiyet olsun

Bu aslında hem iyi hem kötü canım. İyi olan tarafı vücuduna zararlı bi şey girmiyor. Kötü olan tarafı baya pahalı bir diyet. İnşallah çıkmaz bi şey

Çok aşırı aşırısı zengin olduğum için o kısımla ilgilenmiyorum ilgilendiğim şey istediğim zaman ekmek arası kokoreç yemeyecek miyim börektüe pastadır zalım makarnadır

gecmis olsun cnm. ne sikayetin vardi

Aa ne oldu canm ne şikayetin vardı?

Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.

hisgeldin ceren. Ben hatice 29 yasndayim 3 tane kizim var.
Hedef kilona en kisa surede ulasir ve bebegine kavusursun ins
gozun aydin abla. Sifa olsun ins vitaminler
Selam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
gecmis olsun canim.
İns cikmaz canim
merhaba canim.
Allah kolaylik versin tasinma isleri zor.
Ve boyle islerde esler arasinda hep sikinti cikar zaten. Halledersiniz en kis zamanda ins
Ucmelekannesi cnm nasilsin nasil gidiyor her hangi bi sikayetin var mi?
cocuklarin da bisey yoktur insallah
Sagol canim bugun daha iyiyim. Halsizlik var baya bi onun disinda normal gunluk islerimi yapabiliyorum.

Buyuk kizimda da 2 gun ates oldu bas agrisi oksuruk bugun iyi oda. Hafif bir sekilde gecirdi herhalde. En kucukte 2 gun ateslendi oda gecirdi ins hafifce diyorum. Ortancada belirti yok bakalim.

dün icin sormustun :)) oglen ekmeksiz kahvalti, yumurtaya 1 ks. Siyez unu koyup krep gibi yaptim
Aksam 8 gibi et, salata, 1 sandwich ekmegi

Gece kac sefer uyandim bilmiyorum ama bisey yemedim

Sizinde sonucun negatif cikmasina sevindim cnm
hosgeldin cerencim
Zühal bende
Boyumuz ayni ama yaş ve kiloda senden fazlayim
disarda en azindan yagsiz biseylee tercih etmeye calis cnm, yarim simit ayran daha dogru olurdu
Yada peynirli mehrkorn brötchen falan
evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuz

Eşinle sorunlariniz neyse sadece dogru iletişim kurabilirseniz düzelir
Mefkurem
Zuhal abla keto mu yapıyosun?
Yok cnm
Ilk hedef tatli hamurisinden uzak durmak
Ben zaten meyve pek yemiyorum

Afiyet olsun canim Foto paylasmiyoruz aslinda
Bu tür tariflerin fotosu olabilir cnm sadece menü yazarken pek anlasilmadigi icin yazi olarak yazilsin istiyoruz
Bide yemek turlerinin resimlerini herkes gormek istemeyebilir :))

Yav böyle diyet mi olur abloş çok aç kalmıyor musun ?
Diyete özel bisey degil bebegim benim sorunum iş yerinde yemek yiyecek vaktim yok
2 sefer 15 dk molam var (5 dk. Si yolda geciyor) bi kahve 2 sigara iciyom o kadar

Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.
cok gecmis olsun cnm.
insallah cnm sagol
iyi cnm hafif geciriyorsaniz. Rabbim sifa versin.
evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuz

Eşinle sorunlariniz neyse sadece dogru iletişim kurabilirseniz düzelir
oglum 1. sinifa baslicak bu sene kayit icin acele ediyorum. 2 ogretmenle baslamasin diye abla.
iletisim sikintisindan ziyade sevgi de problem goruyorum ben

Hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…