- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.641
aaa bilmiyodum canimAfiyet olsun canimFoto paylasmiyoruz aslinda
Kiraz sapı kilo vermede ve yağ yakmada çok etkilidir canımGercekten varmi Peki faydasi? Tok tutma özelligimi var kursu sapinin
Canim kiraz sapini baharatcilardan alip kendin de yapabilirsin ben oyle yaptim daha dogalBu saatlerde yoğun bir açlık hissi oluyor
Yesil çay içtim aksamada kuruttugum kiraz saplarını demliycem
Dün kaç market gezdim kiraz saplı çay yok millet saldırmış bitirmişler
Tiktokta çok reklamını yapiyor kilo verenler tok karnina içiyorlarmış diyetle birlikte güzel kilolar verdik fln yazıyorlar
Allah ferahlik versin canim insallah gecer gider huzurlu gunleriniz olurmerhabalar
nasilsiniz hanimlar.
hafta sonu diyetim cok iyi sonrasinda tarti gunune dogru bozuyorum. bende de ters oluyor.
evi topluyorum bu arada, daha kiralik bulamadik.
ustune gergin gunler yasiyorum esim le bazi sikintilarimiz var. insallah asacagiz bunlari.
Amin cnm. Allah razi olsunAllah ferahlik versin canim insallah gecer gider huzurlu gunleriniz olur
Canim diyet basliginda yarismacilarimizeqn saglikli yemek tarifleri basligi var orda paylasabilirsin ben okuyorum o basligikizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
tesekkur ederim canim hemen takibe aliyorum sayfayi bana da fikir olsunCanim diyet basliginda yarismacilarimizeqn saglikli yemek tarifleri basligi var orda paylasabilirsin ben okuyorum o basligi
Cok guzel görünüyor afiyet olsun
Bu aslında hem iyi hem kötü canım. İyi olan tarafı vücuduna zararlı bi şey girmiyor. Kötü olan tarafı baya pahalı bir diyet. İnşallah çıkmaz bi şey
gecmis olsun cnm. ne sikayetin vardi
Aa ne oldu canm ne şikayetin vardı?
hisgeldin ceren. Ben hatice 29 yasndayim 3 tane kizim var.ADINIZ:ceren
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:kan pihtilasmasi var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZplanli gebelik oncesi zayiflamak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm
gozun aydin abla. Sifa olsun ins vitaminlercumadan beri eskişehirde olup bana bir türlü gelmeyen kargomu bu gün aradılar gelin alın diye baya bir telefonda söylendikten sonra oğlum bisikletle gitti aldı , yavrum kolide az büyükmüş kolunda taşımış sırt çantasına sığmamış :))
ayyy moralim düzeldi sonun da bir sürü takviye sipariş vermiştim b12, D vit. omega3 , lif takviyesi ,C vit. hepsini kullanıciiiiz oluşumla
gecmis olsun canim.Selam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
merhaba canim.merhabalar
nasilsiniz hanimlar.
hafta sonu diyetim cok iyi sonrasinda tarti gunune dogru bozuyorum. bende de ters oluyor.
ustune gergin gunler yasiyorum esim le bazi sikintilarimiz var. insallah asacagiz bunlari.
Sagol canim bugun daha iyiyim. Halsizlik var baya bi onun disinda normal gunluk islerimi yapabiliyorum.Ucmelekannesi cnm nasilsin nasil gidiyor her hangi bi sikayetin var mi?
cocuklarin da bisey yoktur insallah
dün icin sormustun :)) oglen ekmeksiz kahvalti, yumurtaya 1 ks. Siyez unu koyup krep gibi yaptim
hosgeldin cerencimADINIZ:ceren
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm
disarda en azindan yagsiz biseylee tercih etmeye calis cnm, yarim simit ayran daha dogru olurduDisardaydim canim ya aksam hafif gectigi icin sabah acliga dayanamiyorum lahmacun aradim daha hafif olur diye erken saatte daha hazirlanmamis
Evde keske biseyler atistirsaydim cocuklari hazirlayacam diye biseyde yemedim cocuklari okula birakinca randevum vardi eve gec geldim aksam hafif gecirdim yinede sabit ciktim bugun daha dikkatli olacam insallah
Senin diyet nasil gidiyo ara verdikten sonra diyete adapte oldunmu
evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuzmerhabalar
nasilsiniz hanimlar.
Yok cnm
Yav böyle diyet mi olur abloş çok aç kalmıyor musun ?Helloooo eve yeni giriş yaptim :)) kahvemi aldim geldim
Biraz dinleneyim kahvalti yapicam
Bu tür tariflerin fotosu olabilir cnmAfiyet olsun canimFoto paylasmiyoruz aslinda
Diyete özel bisey degil bebegim benim sorunum iş yerinde yemek yiyecek vaktim yokYav böyle diyet mi olur abloş çok aç kalmıyor musun ?
Olmaz olsun öyle işletme cebine yumurta koy yolda hüplet abloşDiyete özel bisey degil bebegim benim sorunum iş yerinde yemek yiyecek vaktim yok
2 sefer 15 dk molam var (5 dk. Si yolda geciyor) bi kahve 2 sigara iciyom o kadar
Alerji testi sonraki aşama denildi bu kan gaita vs bakılacakmış
yarım cuma onu dusuuuunnnn
cok gecmis olsun cnm.Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.
insallah cnm sagolAllah kolaylik versin tasinma isleri zor.
Ve boyle islerde esler arasinda hep sikinti cikar zaten. Halledersiniz en kis zamanda ins
Sagol canim bugun daha iyiyim. Halsizlik var baya bi onun disinda normal gunluk islerimi yapabiliyorum.
Buyuk kizimda da 2 gun ates oldu bas agrisi oksuruk bugun iyi oda. Hafif bir sekilde gecirdi herhalde. En kucukte 2 gun ateslendi oda gecirdi ins hafifce diyorum. Ortancada belirti yok bakalim.
oglum 1. sinifa baslicak bu sene kayit icin acele ediyorum. 2 ogretmenle baslamasin diye abla.evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuz
Eşinle sorunlariniz neyse sadece dogru iletişim kurabilirseniz düzelir
ADINIZ:ceren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?