- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.621
Allah yardımcınız olsun canım. Taşınma kiralık bulma vs stresi İster istemez insan en yakınına sarıyor zor zamanlarda maalesefmerhabalar
nasilsiniz hanimlar.
hafta sonu diyetim cok iyi sonrasinda tarti gunune dogru bozuyorum. bende de ters oluyor.
evi topluyorum bu arada, daha kiralik bulamadik.
ustune gergin gunler yasiyorum esim le bazi sikintilarimiz var. insallah asacagiz bunlari.
Senin girmen için şart mı varListeye bi girsem önden yürüyeceğim de
Bu hafta bu kadar kaçamak yapan varken liste gözükmüyor bana
Hele de bakim menü yorumumu neden beğenmedin
Bu haftadan itibaren girebiliyorumSenin girmen için şart mı var
Bu aslında hem iyi hem kötü canım. İyi olan tarafı vücuduna zararlı bi şey girmiyor. Kötü olan tarafı baya pahalı bir diyet. İnşallah çıkmaz bi şeySelam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
Listeye girmeden zor oluyor canım. Sıkıntılı bir kilo alma döneminden sonra otokontrol kayboluyor. Bı durumda dışardan destek anlamında listede olmak avantaj sağlıyorBu haftadan itibaren girebiliyorum
İzin kilomun %5 üstüne çıktığım ve 3 ay geçtiği için problem yok
Amin sagol cnm. hemde cok stresli ev bulamiyoruz. tasinmamiz gerekiyor. kucuk oglum 1. sinifa baslicak kayit yapmamiz gerekiyor onun icin bi.an evvel tasinmamiz lazim. bakalim yine de herseyin hayirlisi olsunAllah yardımcınız olsun canım. Taşınma kiralık bulma vs stresi İster istemez insan en yakınına sarıyor zor zamanlarda maalesef
Ins Size hayirli olan bir ev bulursunuz canimmerhabalar
nasilsiniz hanimlar.
hafta sonu diyetim cok iyi sonrasinda tarti gunune dogru bozuyorum. bende de ters oluyor.
evi topluyorum bu arada, daha kiralik bulamadik.
ustune gergin gunler yasiyorum esim le bazi sikintilarimiz var. insallah asacagiz bunlari.
Amin sagol cnm. hemde cok stresli ev bulamiyoruz. tasinmamiz gerekiyor. kucuk oglum 1. sinifa baslicak kayit yapmamiz gerekiyor onun icin bi.an evvel tasinmamiz lazim. bakalim yine de herseyin hayirlisi olsun
Ceren hoşgeldin ben PoniADINIZ:ceren
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:kan pihtilasmasi var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZplanli gebelik oncesi zayiflamak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm
hoşbuldummCeren hoşgeldin ben Poni
canım erteleme gir listeye yarın yüzde ne olursa olsunBu haftadan itibaren girebiliyorum
İzin kilomun %5 üstüne çıktığım ve 3 ay geçtiği için problem yok
Aa ne oldu canm ne şikayetin vardı?Selam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
inşallah canımAfiyet olsun canım çok güzel
Afiyet olsun canım
pastami
2 saat yüzmeyi aralıksız yapmıyorsun dur zannımca
akşam hafif biseyler yeseydin bence
afiyet olsun canım sporunda çok güzel
afiyet olsun arkadaşım
gün içinde hafif yiyerek böreği telafi etmissindir inşallah ❤
çok iyi afiyet olsun canım
İyi bir eksi gelir bu hafta senden canım
Hoş geldin canım inşallah hep beraber istediğimiz kiloya inerizADINIZ:ceren
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:kan pihtilasmasi var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZplanli gebelik oncesi zayiflamak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm
Amin cok sagol cnm. Allah razi olsunIns Size hayirli olan bir ev bulursunuz canim
Esinle olan problermlerinde cözülür ins
Dunya mesgalesi iste. Allah im herseyin hayirlisini versin.herkes bi yerlerden yorularak devam ediyor maalesef. Allah zorunuzu kolaylaştırsın bir an önce canım
Gercekten varmi Peki faydasi? Tok tutma özelligimi var kursu sapininBu saatlerde yoğun bir açlık hissi oluyor
Yesil çay içtim aksamada kuruttugum kiraz saplarını demliycem
Dün kaç market gezdim kiraz saplı çay yok millet saldırmış bitirmişler
Tiktokta çok reklamını yapiyor kilo verenler tok karnina içiyorlarmış diyetle birlikte güzel kilolar verdik fln yazıyorlar
Afiyet olsun canimkizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?