Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah yardımcınız olsun canım. Taşınma kiralık bulma vs stresi İster istemez insan en yakınına sarıyor zor zamanlarda maalesef

Selam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
Bu aslında hem iyi hem kötü canım. İyi olan tarafı vücuduna zararlı bi şey girmiyor. Kötü olan tarafı baya pahalı bir diyet. İnşallah çıkmaz bi şey
Bu haftadan itibaren girebiliyorum

İzin kilomun %5 üstüne çıktığım ve 3 ay geçtiği için problem yok
Listeye girmeden zor oluyor canım. Sıkıntılı bir kilo alma döneminden sonra otokontrol kayboluyor. Bı durumda dışardan destek anlamında listede olmak avantaj sağlıyor

Allah yardımcınız olsun canım. Taşınma kiralık bulma vs stresi İster istemez insan en yakınına sarıyor zor zamanlarda maalesef
Amin sagol cnm. hemde cok stresli ev bulamiyoruz. tasinmamiz gerekiyor. kucuk oglum 1. sinifa baslicak kayit yapmamiz gerekiyor onun icin bi.an evvel tasinmamiz lazim. bakalim yine de herseyin hayirlisi olsun

Ins Size hayirli olan bir ev bulursunuz canim
Esinle olan problermlerinde cözülür ins

Amin sagol cnm. hemde cok stresli ev bulamiyoruz. tasinmamiz gerekiyor. kucuk oglum 1. sinifa baslicak kayit yapmamiz gerekiyor onun icin bi.an evvel tasinmamiz lazim. bakalim yine de herseyin hayirlisi olsun

herkes bi yerlerden yorularak devam ediyor maalesef. Allah zorunuzu kolaylaştırsın bir an önce canım

Ceren hoşgeldin ben Poni

Bu saatlerde yoğun bir açlık hissi oluyor
Yesil çay içtim aksamada kuruttugum kiraz saplarını demliycem

Dün kaç market gezdim kiraz saplı çay yok millet saldırmış bitirmişler
Tiktokta çok reklamını yapiyor kilo verenler tok karnina içiyorlarmış diyetle birlikte güzel kilolar verdik fln yazıyorlar

inşallah canım
Hoş geldin canım inşallah hep beraber istediğimiz kiloya ineriz

Gercekten varmi Peki faydasi? Tok tutma özelligimi var kursu sapinin

kizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
Afiyet olsun canim Foto paylasmiyoruz aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…