Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çok şükür test sonuçu eşimin negatif
yarın aşure çorbasını yap diyo olmaz dedim cuma sabah benim tarti günüm
cuma öğleden sonra yapacağım kısmet olursa
ayy ne güzel haber kaç gündür yaptığınız stres boşunaymış çok şükür

ADINIZ:ceren
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:kan pihtilasmasi var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZplanli gebelik oncesi zayiflamak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm

Hoşgeldin Ceren,
Ben Niran, 37 yaşında3 çocuk annesi öğretmenim.
Azimli ve istikrarlı olursan verilmeyecek kilo yok.
Her hafta Cuma günü verdiğimiz kilolar ile diğer takımlarla yarış halindeyiz.
Takım kurallarına sıkı sıkıya uymak en 1.şartımız.
Kurallara uyduktan sonra gerisi tıkır tıkır gelecek ve hedefine kolaylıkla ulaşacaksın İnşallah

bugunku yuruyusum tamamdir kizlar.simdi sira gunluk ev islerinde ara ara da mekik cekme vakti menuyu aksam atarim sanirim gunluk listeyi en son atiyoruz
Menümüzü günün sonunda saat 21 'den önce menü sayfasına yazıyoruz.

Menü sayfanın ilk sayfasında ki kurallara da göz atarsın

Menü sayfasına yukarıdaki (bu sayfanın üstündeki) etiketten ulaşabilirsin

hoş geldin gülüm
sağlıklı beslenerek kolestrolünü de şekerini de dengelersin sonrada gelsin bebiişşşş
2-3 aya kalmaz fazla kilolar gider zaten önceden deneyimin var 2 ayda 10 kilo vermişsin maşallah bu defa da başaracaksın tabi ki üstelik bu defa yanın da bizde varız

cumadan beri eskişehirde olup bana bir türlü gelmeyen kargomu bu gün aradılar gelin alın diye baya bir telefonda söylendikten sonra oğlum bisikletle gitti aldı , yavrum kolide az büyükmüş kolunda taşımış sırt çantasına sığmamış :))
ayyy moralim düzeldi sonun da bir sürü takviye sipariş vermiştim b12, D vit. omega3 , lif takviyesi ,C vit. hepsini kullanıciiiiz oluşumla

Teknolojik bi alet ilk günün günahı olmaz fena değildi. iyi öğrendikçe daHa iyi olur diye düşünüyorum canım
güle güle kullan gülüm artık evin de toz topak çok az olur ne güzelll:) gurupta ki tüm hatunların bir gün akıllı süpürgesi olur inşallah

F... mı aldın takviyeleri canım

Hoşgeldin canım aramıza
34yasinda 4.5 yaşında bi kız annesiyim
kızım tüp bebek evliligimun 10.yilinda kucağıma aldım kışa tekrar tüp bebek düşünüyoruz inş sende
kilolarini verip sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım

bugunku yuruyusum tamamdir kizlar.simdi sira gunluk ev islerinde ara ara da mekik cekme vakti menuyu aksam atarim sanirim gunluk listeyi en son atiyoruz
Harikasın canım
Şifa olsun abla oglunla sana

Hahah delii bence en sonunda herkezin alacagı bir alet ilerde normak supurgeler iyice demode olur:)
Alanlar memnun kalirsaniz paylasirsiniz
hosgeldin canim ins hedefledigin kiloya düsüp, bebisine kavusursun
Sifa olsun ins abla vitaminleriniz

Tartı öncesi olmuş mu bu menü

Madem yiyecektin 1 adet yiyeydin böreği, 3 tane hiç olmamış.

Patates salatası da faul

Yarım dilim keke ne desem bilemedim
Kaptanım ne desen haklısın ne yazikki gittiğim yerde hayır deme mertebesine ulaşamadım..yıllardır diyet sürecinde en büyük hatamdir..Kendi yaptığım okadar cazip gelmez ama dışarda başkasını yaptigini keyifle yemeyi çok seviyorum..Bu aşmam lazım..Sabah tartildim arti 900 düm bugün ödem suyu bağırsakları çalıştıran çayla artidan kurtulucam

Hosgeldin canim ben Almıla insallah hedef kilona en jisa surede iner ve saglicakla hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…