- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.661
Hoş geldin canım ben de Zehra öğretmenim 1 kızım var inşallah tez zamanda hedef kilona ulaşırsın ve Allah sana da annelik duygusunu nasip ederADINIZ:ceren
YAŞINIZ:31
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:72
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
ÇOCUK SAYINIZ/ YAŞLARI:yok
EMZİRİYOR MUSUNUZ:hayir
MESLEĞİNİZ:ev hanimi
ŞU ANDA ÇALIŞIYOR MUSUNUZ:hayir
DAHA ÖNCE BAŞKA TAKIMDA BULUNDUNUZ MU:hayir
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:kan pihtilasmasi var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZplanli gebelik oncesi zayiflamak
KİLO ALMA GEÇMİŞİNİZİ ANLATIR MISINIZ:7 sene once 68 kiloydum 2 ayda 58 e kadar dustum yuruyuslerle.evlendikten sonra 75 e kadar ciktim.11 agustosda 75.5 la doktorum diyet yap hamile kalmadan once seker kolesterolunu mutlaka dusur dedi.bugunki kilom 72
BİZE KeNDİNİZDEN BAHSEDER MİSİNİZ:3 yillik evliyim.evliyim.kilo verip gebelik dusunuyorum( oncesi 2 dusugum var malesef)
TAKIMDA MOTİVASYON SAĞLAMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİN:aktif olup yediklerimle yuruyuslerimle vs. ornek olabilirm
Yine çok çalışkansın maşallahEvi süpürdüm, sildim, çamaşırlar tamam
Pazara da gittim
Bugün pazar var diye yürüyüşü kısa kestim, çok kalabalık ortalık
Şimdi mutfağa kaçıyorum, bugün aralar dengesiz gitti ölüyorum açlıktan ama yemeyeceğim akşam yemeğine kadar:)))
Sizde nasıl gidiyor kızlar
eveettt baktım eczaneden netten çok çeşit var bazısının kapsülü jelatinden ama hangi hayvanın insanın içine kurt düşüyor diye yine ben de yine oradan aldım bir de alış fiyatı arasın da nettekilere göre açık ara fark oldu :)F... mı aldın takviyeleri canım
aminnnnn gülüm aminEvet abla
Allah'ım herkese şifa versin virüs bulaşan insanların hepsi hafif atlatsin inş
allah razı olsun gülüm benim oğlanın çalıştıklarını uzun süre hatırlamıyor üstelik negatif omega 3 eksik olanların sorunlarından yani inşallah onda da işe yararHoşgeldin canım aramıza
34yasinda 4.5 yaşında bi kız annesiyim
kızım tüp bebek evliligimun 10.yilinda kucağıma aldım kışa tekrar tüp bebek düşünüyoruz inş sende
kilolarini verip sağlıklı bi hamilelik geçirirsin canım
Harikasın canım
Şifa olsun abla oglunla sana
sağ ol gülüm inşallah olacak ben önceden kullandım da benim sıpaya düzenli kullandıramamıştım bir ara hap başı 5 tl vermiştim :))Alanlar memnun kalirsaniz paylasirsiniz
hosgeldin canim ins hedefledigin kiloya düsüp, bebisine kavusursun
Sifa olsun ins abla vitaminleriniz
aaa inşallah değildir gülümSelam hanımlar sabah gastro bölümüne gittim, kan ile gaita verdim tetkikler için. Doktor gluten hassasiyetine benziyor dedi beynimde vurulmuşa döndüm Sonuçlar çıkınca anlaşılacak her şey
rabbim tüm sıkıntılarına bir an da ferahlık kapılarını açsın inşallah gülümmerhabalar
nasilsiniz hanimlar.
hafta sonu diyetim cok iyi sonrasinda tarti gunune dogru bozuyorum. bende de ters oluyor.
evi topluyorum bu arada, daha kiralik bulamadik.
ustune gergin gunler yasiyorum esim le bazi sikintilarimiz var. insallah asacagiz bunlari.
Ahahaha Allah seni iyi etsinÇok aşırı aşırısı zengin olduğum için o kısımla ilgilenmiyorum ilgilendiğim şey istediğim zaman ekmek arası kokoreç yemeyecek miyim börektüe pastadır zalım makarnadır
cok gecmis olsun cnm.N
Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.
insallah cnm sagolAllah kolaylik versin tasinma isleri zor.
Ve boyle islerde esler arasinda hep sikinti cikar zaten. Halledersiniz en kis zamanda ins
Sagol canim bugun daha iyiyim. Halsizlik var baya bi onun disinda normal gunluk islerimi yapabiliyorum.
Buyuk kizimda da 2 gun ates oldu bas agrisi oksuruk bugun iyi oda. Hafif bir sekilde gecirdi herhalde. En kucukte 2 gun ateslendi oda gecirdi ins hafifce diyorum. Ortancada belirti yok bakalim.
oglum 1. sinifa baslicak bu sene kayit icin acele ediyorum. 2 ogretmenle baslamasin diye abla.evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuz
Eşinle sorunlariniz neyse sadece dogru iletişim kurabilirseniz düzelir
Amin Ekim ablacim.Allah razi olsunrabbim tüm sıkıntılarına bir an da ferahlık kapılarını açsın inşallah gülüm
vavv değişik bir tat denemek lazım :)kizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
yoook benimkiler az sonra yiyecek masa hazırlamadan bir iki sayfa bakayım leptabı masadan öyle kaldırayım ki benimkilere tabak çanak hazırlayayım :))Hu huuuu
Hanımlar
Mutfaklar kapandı mı
sağ ol gülümhisgeldin ceren. Ben hatice 29 yasndayim 3 tane kizim var.
Hedef kilona en kisa surede ulasir ve bebegine kavusursun ins
gozun aydin abla. Sifa olsun ins vitaminler
gecmis olsun canim.
İns cikmaz canim
merhaba canim.
Allah kolaylik versin tasinma isleri zor.
Ve boyle islerde esler arasinda hep sikinti cikar zaten. Halledersiniz en kis zamanda ins
Sagol canim bugun daha iyiyim. Halsizlik var baya bi onun disinda normal gunluk islerimi yapabiliyorum.
Buyuk kizimda da 2 gun ates oldu bas agrisi oksuruk bugun iyi oda. Hafif bir sekilde gecirdi herhalde. En kucukte 2 gun ateslendi oda gecirdi ins hafifce diyorum. Ortancada belirti yok bakalim.
o saate kadar yine mi yemedin mefkuşumHelloooo eve yeni giriş yaptim :)) kahvemi aldim geldim
Biraz dinleneyim kahvalti yapicam
pazar da yeterince canın çıkmıştır sizin yemeklerde detaylı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bol bol malzeme taşımışsındır sağlıkla afiyetle yiyin inşallah :)Evi süpürdüm, sildim, çamaşırlar tamam
Pazara da gittim
Bugün pazar var diye yürüyüşü kısa kestim, çok kalabalık ortalık
Şimdi mutfağa kaçıyorum, bugün aralar dengesiz gitti ölüyorum açlıktan ama yemeyeceğim akşam yemeğine kadar:)))
Sizde nasıl gidiyor kızlar
Zeytin yaprağı çayı zayıflatır, biberiye ile birlikte etkisi daha da artıyoryoook benimkiler az sonra yiyecek masa hazırlamadan bir iki sayfa bakayım leptabı masadan öyle kaldırayım ki benimkilere tabak çanak hazırlayayım :))
ben aç mıyım değil miyim bilmiyorum öğlen yemiştim az önce de zeytin yaprağı demledim onu içicem daha sonrası yemeyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?