Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoş geldin canım ben de Zehra öğretmenim 1 kızım var inşallah tez zamanda hedef kilona ulaşırsın ve Allah sana da annelik duygusunu nasip eder

Yine çok çalışkansın maşallah canım benim de kayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde okula git gel bugün apartman grubumuza komşum yazmış dikkatli olalım diye ona da virüs bulaşmış hasta ve hamile bi iki bi şey hazırlayıp kapısının önündeki dolabın üzerine bıraktım eve geçip telefonla aradım ordan al diye şifa niyetine yesin inşallah

F... mı aldın takviyeleri canım
eveettt baktım eczaneden netten çok çeşit var bazısının kapsülü jelatinden ama hangi hayvanın insanın içine kurt düşüyor diye yine ben de yine oradan aldım bir de alış fiyatı arasın da nettekilere göre açık ara fark oldu :)

allah razı olsun gülüm benim oğlanın çalıştıklarını uzun süre hatırlamıyor üstelik negatif omega 3 eksik olanların sorunlarından yani inşallah onda da işe yarar

Alanlar memnun kalirsaniz paylasirsiniz
hosgeldin canim ins hedefledigin kiloya düsüp, bebisine kavusursun

Sifa olsun ins abla vitaminleriniz
sağ ol gülüm inşallah olacak ben önceden kullandım da benim sıpaya düzenli kullandıramamıştım bir ara hap başı 5 tl vermiştim :))

rabbim tüm sıkıntılarına bir an da ferahlık kapılarını açsın inşallah gülüm

N

Sağolun kızlar. Midem bulanıyordu zamansız, baş dönmesi şişkinlik de vardı. Kabızlık da oluyordu.
cok gecmis olsun cnm.
insallah cnm sagol
iyi cnm hafif geciriyorsaniz. Rabbim sifa versin.
evden cikmanizmi gerekiyor cnm niye acele ediyorsunuz

Eşinle sorunlariniz neyse sadece dogru iletişim kurabilirseniz düzelir
oglum 1. sinifa baslicak bu sene kayit icin acele ediyorum. 2 ogretmenle baslamasin diye abla.

sorun
rabbim tüm sıkıntılarına bir an da ferahlık kapılarını açsın inşallah gülüm
Amin Ekim ablacim.Allah razi olsun

kizlar harika tarif buldum ve denedim bugun...lezzeti inanilmaz. sizin de denemenizi tavsiye ederim.semizotu, salatalik nektarin ve uzerine biraz yogurt( yogurtu biraz çirptim) yag yok tuz yok
vavv değişik bir tat denemek lazım :)

Hu huuuu
Hanımlar
Mutfaklar kapandı mı
yoook benimkiler az sonra yiyecek masa hazırlamadan bir iki sayfa bakayım leptabı masadan öyle kaldırayım ki benimkilere tabak çanak hazırlayayım :))
ben aç mıyım değil miyim bilmiyorum öğlen yemiştim az önce de zeytin yaprağı demledim onu içicem daha sonrası yemeyebilirim

sağ ol gülüm

pazar da yeterince canın çıkmıştır sizin yemeklerde detaylı oluyordu yanlış hatırlamıyorsam bol bol malzeme taşımışsındır sağlıkla afiyetle yiyin inşallah :)

Zeytin yaprağı çayı zayıflatır, biberiye ile birlikte etkisi daha da artıyor
Sen ne için içiyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…