Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar Herkese Günaydınnn ...

Uzun zamandır ugrayamıyorum aslında cokta ısım oldugundan degıl uzerımde acayıp bır usengeclık var parmagımı kıpırdatmak ıstemıyorum o denlı yanı ... Orucun son gunlerı bana pek yaramadı acıkcası.Allahım gunah yazmasın çok ıstıyerek tutuyorum ama son zamanlarda zorlandım baya neyse allaha sukur 2 gun kaldı sunun surasında sıkıcaz artık dısımızı !

Kızlar takımla ılgılenmeyısımın ustumde acayıp bır baskısı var.Piskolojık olarak kendımı rahatsız hıssedıyorum.EĞER KAPTANLIĞI ''BEN YAPARIM'' DİYEN VARSA HEMEN SÖLESİN KIZLAR.Ben kaptan yardımcısı olurum gene lıstelerde yardımcı olurum hatta lıstelerı ben yaparım.Ama takımı toplayacak kararlı domınant bır kaptana ıhtıyacımız var bence ! Offff hadı kızlar bı el atıp toplayalım su takımı ...

KAPTANLIK İÇİN ADAYLAR VARSA BİLDİRSİN LÜTFENNNN !

ben bu adamı seviyorum ya eşimi aradım şimdi tatlı olarak kadayıf yapayım mı diye oda bana bayramın ilk günü burda bayramlaşım annenlere gidelim ben çok sıkıldım dedi ama o gün gelsin duruma bakalım şimdiden bişey söyleme akşama konuşalım dedi :124: :124:
not: bu bayram gidersek kurbana gidemeyiz karar senin demişti bende bu bayram tatil kısa diye kalsın demiştim

GÜNAAYDIINNNN:103::103:

Bayram Da Nasıl Beslenelim
Ramazan bayramı geliyor, Ramazan ayı boyunca bir biri ardına sıralanan iftar davetlerinin yerini geleneksel bayram sofraları alacak. Nice Ramazanlar nice bayramlar geçirmek hepimizin ortak dileği. Mutlu ve sağlıklı bayram geçirmenin yolu ise sağlıklı beslenmekten geçiyor. Her zaman olduğu gibi bayramlarda da yapabileceğimiz en iyi ölçüde sağlıklı beslenmeye çalışmalıyız.

Bayramda sağlıklı beslenmek için yapabileceklerimiz;

1. Sağlıklı beslenme konusunda öncü olun; Sağlıklı bayram sofralarında küçük kaçakları hafif atlatmak daha kolay. Eğer siz ev sahibi iseniz, misafirlerinizin ve kendi sağlığınız için sağlıklı ve hafif yemekler ve tatlılar hazırlayın. Kızarmış yağlı yiyeceklere, ağır hamur tatlılarına sofranızda yer vermeyin. 2-3 çeşit sebze yemeği, tam tahıl ekmeği, yoğurt – yoğurtlu sebzeli salatalar, bol çiğ sebzeler, bol ve çeşitli mevsim meyveleri sofranızın demirbaşları olsun. İçecek olarak da suyu ön plana çıkarın.

2. Çeşitli beslenin. Sofradaki her çeşit yiyecek grubundan tüketin, böylece dengeyi sağladığınız için kilo alma riskiniz azalmış olur.

3. Porsiyon haklarınızı kontrollü kullanın. Abartıdan kaçının, her şeyden yiyin ama porsiyon hakkınızı doğru kontrol edin. Bayram günleri ikramsız ve tatlısız olmaz. Bayramı hem sahip olduğunuz vücut ağırlığı ile sonlandırmak hem de ikramlarda mızıkçı olmamak ve sevdiğiniz tatlardan uzak durmamak istiyorsanız, ısrarları geri çevirmeyin. Günlük beslenme hakkınızı takip ederek tüketim miktarlarına özen göstererek bayram tatlarından tadabilirsiniz.

4. Şeker, çikolata ve tatlı tüketimi olabilecek en alt düzeyde olsun. Şeker, besin kalitesi yok denecek kadar az olan boş enerji kaynağıdır. Bu nedenle basit şeker beslenmemizde ne kadar az yer alırsa, beslenme programlarımız o kadar sağlıklı olur. Bayramda şeker tüketimine sınır koymak için, ikram edilen şekerleri ve çikolataları atlayın, hakkınızı tatlı için saklayın. Sütlü tatlı veya meyveli tatlı var ise tercihinizi o yönde kullanın. Ağır hamur tatlıları yemek isterseniz küçük bir parçayı aşmamaya çalışın.

5. Öğün atlamayın, bütün günü aç geçirmeyin. Bayramda fazla tüketeceğini düşünerek normal ana öğünlerinizi atlar, ya da akşam çok yedim diye bütün gün aç kalırsanız; Bu durumda kendini bir türlü dengeleyemeyen kan şekeri size yorgunluk ve tatlı krizleri yaşatır. Bayram süresince kan şekerinizin dengeli yükselip alçalması için ana öğünleri atlamadan kaliteli ve yeterli beslenmeye devam edin.

6. İçeceklere dikkat. Gün içinde su gibi içip ekstra enerji ve ekstra kilo almamak için şekerli ve gazlı içeceklerden uzak durun. Bitki çayları, açık çay, ayran ve taze sıkılmış meyve suları da daha sağlıklı alternatifler olacaktır. Bayram süresince de su içmeyi ihmal etmeyin ve günde 8–15 su bardağı su tüketmeye devam edin.

7. Kuruyemişler sağlıklı yiyeceklerdir ancak, tabağın dibini görmeyin. Zengin omega-3, posa, magnezyum, çinko ve E vitamini içerikleri ile oldukça sağlıklı olan yağlı kuruyemişler geleneksel bayram ikramlarının bir parçasıdır. Fakat her besin gibi kuruyemişlerde abartılırsa zarar verir. Çünkü kuruyemişler küçük kalori bombalarıdır. Bu nedenle fındık, fıstık, badem ve cevizi küçük bir avuçtan fazla tüketmeyin.

8. Hafif olan yiyecekleri tercih edin, ağır olanlardan uzak durun. Sindirim sisteminizi yormamak ve kilo almadan bayramı noktalamak için kızartma ve kavurma yöntemi ile pişmiş olan yemekleri bırakın veya minimum miktarda alın. Izgara, buğulama, fırında ve haşlama gibi sağlıklı yöntemler ile pişmiş olan yiyeceklere yönelin.

9. Bu günün işini yarına bırakmayın. Sağlıklı beslenmek ve hareketli yaşamak bu gün de yarın da olabilecek en doğru yaşam şekli. Bu gün çok abartılı yemek yiyip, sağlıklı beslenme ve sporu artık klasikleşen pazartesi sabahlarına bırakmayın.

10. Hareket berekettir, Bayramınız bereketli olsun… Her zaman her yerde olabilecek maksimum düzeyde enerjiyi harcayın. Ne kadar hareketli olursanız vücudunuz o kadar çok enerji harcar.

...
:124:​

tatlışım bence şu an karar verme dönemin değil en azından sağlıklı değil..
şu oruç ve bayram bitsin..şööle gelelim kendimize en güzel şekilde toparlarsın takımı eminim canım..
o rehavet hepimizde var..1 ay boyunca oruç tuttuk kolay değil tatlım..
Allah hepimizin orucunu kabul etsin inş.
senin durum gayet normal hepimiz öyleyiz çünkü..
bekle kuşum biraz daha sabır hep birlikte toparlanırız hiç merak etme

benim camlar 3 metre birtanesi
fransız balkonu.4.katta mermere çıkıp siliyorum korka korka

hımmm şimdi seni anlıyorum cnm kaptancım ama biliyosun ki ben haftasonları akşamları falan bir fiil burda olamıyorum sık giriyorum ama bazen iş yoğunluğumda oluyo dominantlığa gelince benden daha derleyip toplayacak birileri olabilir,listeleri yapma konusunda da hiç bilgim yok ,3-15 eylül yıllık izinde olucam hiç yokum uzun lafın kısası hiç talip çıkmazsa seni bir süre dinlendirmek için beni düşünebilirsin ama 15 eylülden sonra aklında olsun ama gönüllü kimse olmazsa ok

annenler nerde oturuyorlar .benim annemler evimizin hemen yakınında ama gelin yüzünden annemlere kırgınım ,kız kardeşlerimde .bizim geline iyi olmamızı istiyor gelinin yalanları yüzünden artık sevemiyorum .annemler geline iyi olmasanız bizimle iyi olmayın dedi .bayramda bile gitmek içimden gelmiyor .öz evlatlrını dışlayıp gelini poh pohlaması beni delirtiyor

bu evlat ayrımı hiç hoş değil ya ama adaletli Rabbim görüyor ablacım hiç sıkma canını emin ol gelinde iyi günde yanlarında yarın öbürgün bişey olsun yine kızlardan var fayda

kaptan yorgunlugun yüzünden sana yardım etmek isterdim ama pc nin başına istedigim saate geçemiyorum

bu evlat ayrımı hiç hoş değil ya ama adaletli rabbim görüyor ablacım hiç sıkma canını emin ol gelinde iyi günde yanlarında yarın öbürgün bişey olsun yine kızlardan var fayda

şunu anlayamıyorum gelinin yaptıgını biz yapsaydık ne olurdu acaba geçen sonbaharın soguk günlerinde annemlerle tartıştı ayrılmak için ,annemlerde 1 çekyatını yatagını yorganını alıp inşaatı bitmeyen oda kapıları olmayan mutfak tezgahı olmayan lavabosu vs eksikleri çok olan eve girdiler her sofraya oturduklarında aglayarak yediler biz 5 kız destek olduk evini düzenledik şimdi en kötüsü biz olduk ,ben iftara gelini çagırmak istemiyordum annem demiş gelini çagırmasa bizde gitmeyiz bende annemleride çagırmadım

Saol akrepcımm motıve oldum .Benım amacım tamamen takımdan ayrılmak degıl sankı bende ınancımı yıtırdıgım ıcın kımseye fayda saglayamıyor gıbı hıssedıyorum kendımı.Bakalım ramazandan sonrayıda bı gozlemleyelım tekrardan degerlendırme yaparız :!: optum bolcana yanaklardan...

Saol nagısımmm...Bende aksamları ve hafta sonları gıremıyorum o cokta bı etkısı olcagını sanmıyorum sen bı ızne cık gel bende toplanayım konusalım tekrardan .Destegın ıcın cok saol cnm benım

kuşum ben de akşamları ve hafta sonları giremiyorum..ama gün içinde toparlayıcı bir kaç mesajın sanada yeter takımınada...
dediğim gibi orucun son günleri olunca malum takatsiz kaldı vücut sen o yüzden böyle oldun..oruç bitsin bayramda şööle eş dostla görüş kaynaş özle buraları bak o zaman nasıl şevk gelicek bayramda yediğin tatlıları şekerleri çukulataları nasıl eritesin gelicek
uğra 2. takımdaki cümbüşü de gör bayram sonrası..
ama ramazan ayı boyunca kendimizi rölantiye aldık..gazsız ilerliyoruz kuşumm

Ahh cnmm dıger takımlarında aynı durumda olması ıcımı rahatlattı ne yalan...Hadı bakalım ozaman ramazandan sonra tam gaz ılerlıyruz

Ahh cnmm dıger takımlarında aynı durumda olması ıcımı rahatlattı ne yalan...Hadı bakalım ozaman ramazandan sonra tam gaz ılerlıyruz

tabi canım ne yükleniyosun kendine..
problem yaptığına değmez..
bir görev aldık sonuna kadar devam edicez inş..
sıkma canını hatta sen sen ol hiçbirşeye sıkma canını..gayet pozitif ol..sağlıklı yaşamın sırrı pozitif olmakda yatar..
stres hem kiloyu hem hastalıkları davet ediyor..
o yüzden ne diyoruuzzz
kış kışş stress kış kışş:124:
kış kışş kilolar kış kışşşşşşşşşş:124::124::124:

akrep ağzına sağlık murccuma acayip moral motivasyon olmuşsun söylediklerine sonuna kadar katılıyorum şu ramazanı bayramı bir atlatalım eskisinden de süper ilerlicez bazen okuyorumda yazmayı istemiyo cnm hepsi geçecek

al bendende o kadar naggııss cnm hıc bısey yapmak ıstemıyor kuafore gıdıcem 3 gundur daha gıdemedım gerısını sen dusun artık....

al bendende o kadar naggııss cnm hıc bısey yapmak ıstemıyor kuafore gıdıcem 3 gundur daha gıdemedım gerısını sen dusun artık....

ayy sizin acil omega3 e ihtiyacınız var bacılar..
marincap marka olanından alıverin hemen eczaneden..sahur sonrası atıverin bir tane..neşeniz gücünüz yerine gelsin..eksikliğinde kilo da veremiyoruz haa
o kadar önemli yanii..
gayet de uygun fiyatı..
tüüm negatif şikayetlerinizin önüne geçer..

Geç uyandığım için kahveltı etmedi,. Direk kahvaltıdan sonraşl meyve ile başladım. 50 gr mürdüm eriği yedim.

Öğle: 150 gr kapuska, 100 gr yoğurt, bir tane domates, 60 gr ekmek

Ara: 200 gr karpuz

Akşam: 200 ml mercimek çorbası( 1 dilim ekmeğe eşdeğer), 100 gr kapuska, 100 gr yoğurt, 50 gr ekmek, salata

arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim.

1.5 litre su içtim.

selammmmmmmmmmm bugün hiç uğrayamadım sabah 10 da çıktım alışverişe sonra 2,5 da geldim oğlumu uyuttum evi topladım saat 6 ya doğru bir daha çıktım iftara yarım saat kala geldim =)) veee yarın bir daha gideceğim böylelikle hem yürüyüş hem alışveriş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…