- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.881
Kızlar Herkese Günaydınnn ...
Uzun zamandır ugrayamıyorum aslında cokta ısım oldugundan degıl uzerımde acayıp bır usengeclık var parmagımı kıpırdatmak ıstemıyorum o denlı yanı ... Orucun son gunlerı bana pek yaramadı acıkcası.Allahım gunah yazmasın çok ıstıyerek tutuyorum ama son zamanlarda zorlandım baya neyse allaha sukur 2 gun kaldı sunun surasında sıkıcaz artık dısımızı !
Kızlar takımla ılgılenmeyısımın ustumde acayıp bır baskısı var.Piskolojık olarak kendımı rahatsız hıssedıyorum.EĞER KAPTANLIĞI ''BEN YAPARIM'' DİYEN VARSA HEMEN SÖLESİN KIZLAR.Ben kaptan yardımcısı olurum gene lıstelerde yardımcı olurum hatta lıstelerı ben yaparım.Ama takımı toplayacak kararlı domınant bır kaptana ıhtıyacımız var bence ! Offff hadı kızlar bı el atıp toplayalım su takımı ...
KAPTANLIK İÇİN ADAYLAR VARSA BİLDİRSİN LÜTFENNNN !
oo fadime abla bayram temizliği bitmiş ben daha başlayamadım bile benim evde 4 cam var ama 10 cama bedelO kadar büyük ki off off evide silip süpürmek lazım (cuma günü sahura kadar cam mı silsem acaba )
bayram sabahıda bir börek yaparım,1 tencere etli nohut,bir tencerede pilav,bide düğün çorbası,bayram tatlısıda fıstıklı yada sütlü kadayıf yapauım diyorum eee annemden gördüm bayramda ev yemeksiz olmaz :))
Kızlar Herkese Günaydınnn ...
Uzun zamandır ugrayamıyorum aslında cokta ısım oldugundan degıl uzerımde acayıp bır usengeclık var parmagımı kıpırdatmak ıstemıyorum o denlı yanı ... Orucun son gunlerı bana pek yaramadı acıkcası.Allahım gunah yazmasın çok ıstıyerek tutuyorum ama son zamanlarda zorlandım baya neyse allaha sukur 2 gun kaldı sunun surasında sıkıcaz artık dısımızı !
Kızlar takımla ılgılenmeyısımın ustumde acayıp bır baskısı var.Piskolojık olarak kendımı rahatsız hıssedıyorum.EĞER KAPTANLIĞI ''BEN YAPARIM'' DİYEN VARSA HEMEN SÖLESİN KIZLAR.Ben kaptan yardımcısı olurum gene lıstelerde yardımcı olurum hatta lıstelerı ben yaparım.Ama takımı toplayacak kararlı domınant bır kaptana ıhtıyacımız var bence ! Offff hadı kızlar bı el atıp toplayalım su takımı ...
KAPTANLIK İÇİN ADAYLAR VARSA BİLDİRSİN LÜTFENNNN !
ben bu adamı seviyorum yaEşimi aradım şimdi tatlı olarak kadayıf yapayım mı diye oda bana bayramın ilk günü burda bayramlaşım annenlere gidelim ben çok sıkıldım dedi ama o gün gelsin duruma bakalım şimdiden bişey söyleme akşama konuşalım dedi :124: :124:
Not: Bu bayram gidersek kurbana gidemeyiz karar senin demişti bende bu bayram tatil kısa diye kalsın demiştim
annenler nerde oturuyorlar .benim annemler evimizin hemen yakınında ama gelin yüzünden annemlere kırgınım ,kız kardeşlerimde .bizim geline iyi olmamızı istiyor gelinin yalanları yüzünden artık sevemiyorum .annemler geline iyi olmasanız bizimle iyi olmayın dedi .bayramda bile gitmek içimden gelmiyor .öz evlatlrını dışlayıp gelini poh pohlaması beni delirtiyor
kızlar herkese günaydınnn ...
Uzun zamandır ugrayamıyorum aslında cokta ısım oldugundan degıl uzerımde acayıp bır usengeclık var parmagımı kıpırdatmak ıstemıyorum o denlı yanı ... Orucun son gunlerı bana pek yaramadı acıkcası.allahım gunah yazmasın çok ıstıyerek tutuyorum ama son zamanlarda zorlandım baya neyse allaha sukur 2 gun kaldı sunun surasında sıkıcaz artık dısımızı !
Kızlar takımla ılgılenmeyısımın ustumde acayıp bır baskısı var.piskolojık olarak kendımı rahatsız hıssedıyorum.eğer kaptanlığı ''ben yaparım'' diyen varsa hemen sölesin kızlar.ben kaptan yardımcısı olurum gene lıstelerde yardımcı olurum hatta lıstelerı ben yaparım.ama takımı toplayacak kararlı domınant bır kaptana ıhtıyacımız var bence ! Offff hadı kızlar bı el atıp toplayalım su takımı ...
kaptanlık için adaylar varsa bildirsin lütfennnn !
bu evlat ayrımı hiç hoş değil ya ama adaletli rabbim görüyor ablacım hiç sıkma canını emin ol gelinde iyi günde yanlarında yarın öbürgün bişey olsun yine kızlardan var fayda
tatlışım bence şu an karar verme dönemin değil en azından sağlıklı değil..
şu oruç ve bayram bitsin..şööle gelelim kendimize en güzel şekilde toparlarsın takımı eminim canım..
o rehavet hepimizde var..1 ay boyunca oruç tuttuk kolay değil tatlım..
Allah hepimizin orucunu kabul etsin inş.
senin durum gayet normal hepimiz öyleyiz çünkü..
bekle kuşum biraz daha sabır hep birlikte toparlanırız hiç merak etme
hımmm şimdi seni anlıyorum cnm kaptancım ama biliyosun ki ben haftasonları akşamları falan bir fiil burda olamıyorum sık giriyorum ama bazen iş yoğunluğumda oluyo dominantlığa gelince benden daha derleyip toplayacak birileri olabilir,listeleri yapma konusunda da hiç bilgim yok ,3-15 eylül yıllık izinde olucam hiç yokum uzun lafın kısası hiç talip çıkmazsa seni bir süre dinlendirmek için beni düşünebilirsin ama 15 eylülden sonra aklında olsun ama gönüllü kimse olmazsa ok
Saol akrepcımm motıve oldum .Benım amacım tamamen takımdan ayrılmak degıl sankı bende ınancımı yıtırdıgım ıcın kımseye fayda saglayamıyor gıbı hıssedıyorum kendımı.Bakalım ramazandan sonrayıda bı gozlemleyelım tekrardan degerlendırme yaparız :!: optum bolcana yanaklardan...
kuşum ben de akşamları ve hafta sonları giremiyorum..ama gün içinde toparlayıcı bir kaç mesajın sanada yeter takımınada...
dediğim gibi orucun son günleri olunca malum takatsiz kaldı vücut sen o yüzden böyle oldun..oruç bitsin bayramda şööle eş dostla görüş kaynaş özle buraları bak o zaman nasıl şevk gelicek bayramda yediğin tatlıları şekerleri çukulataları nasıl eritesin gelicek
uğra 2. takımdaki cümbüşü de gör bayram sonrası..
ama ramazan ayı boyunca kendimizi rölantiye aldık..gazsız ilerliyoruz kuşumm
Ahh cnmm dıger takımlarında aynı durumda olması ıcımı rahatlattı ne yalan...Hadı bakalım ozaman ramazandan sonra tam gaz ılerlıyruz
akrep ağzına sağlık murccuma acayip moral motivasyon olmuşsunsöylediklerine sonuna kadar katılıyorum şu ramazanı bayramı bir atlatalım eskisinden de süper ilerlicez bazen okuyorumda yazmayı istemiyo cnm hepsi geçecek
akrep ağzına sağlık murccuma acayip moral motivasyon olmuşsunsöylediklerine sonuna kadar katılıyorum şu ramazanı bayramı bir atlatalım eskisinden de süper ilerlicez bazen okuyorumda yazmayı istemiyo cnm hepsi geçecek
al bendende o kadar naggııss cnm hıc bısey yapmak ıstemıyor kuafore gıdıcem 3 gundur daha gıdemedım gerısını sen dusun artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?