- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.861
bende her zaman alanlardanım ama bu ramazan 1 kgcık verdim yani tok karına 64,5 çıkıyorum ki ramazan başlamadan 65,5 dum,ama iftardan önce bu rakam 63 e hatta 62 kusurlara indiği için bildirim o yönde oluyo buda demek oluyoki bayram dönüşü grup --- lerde olacak
çok işim var hiççç vaktim yok ne kendime bişey aldım ne oğluma,bayram alışverişi yapılaçak çikolatadır,yufkadır,tat için malzeme vs vs off off çok çalışmam lazım çok
kızlar kadir geceniz mübarek olsun banada dua etmeyi unutmayın şu kilolarımdan kurtulayım
maşallah..
pufff ben oğluma aldım çok güzel payonlu bir takım aldım gri beyaz gömlek yeleği çok tatlı spor bir şey bayıldımmmmm
ben duruyorum zaten alasım da yok içine sığmıyorum bir şeyin dene çıkar alma sinir geliyor banaaaa
Merhabalaaar :) yeni geldim ben direk bu cumaya kadar basliyo muyum yoksa haftaya mi dahil olurum? Kandiliniz mubarek olsun bu arada :) bugun orucluyum kandil dolayisiyla ama yarindan itibaren bu sitedeki diyetlerden birine baslamayi dusunuyorum :) tek basina cekilmiyo gercekten bu gruplar cok iyi olmus :) sadece her cuma ne kadar kilo verdigimizi soyluyoruz degil mi??
haftasonu alırsın stres yapma her yer magaza benim gibi 4 tane olsaydı napardın kız
ben bu bayram aglayan pasta yapıcam çok hafif görüntüde güzel
Takım kaptanı paylaşım alanında oylama başlattık... İlginiz için teşekkürler...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-588.html#post26015216
günaydın kızlar..
bugünde sebze günü ilan ettim kendime
sabah 3 tane kayısı yedim enerji versin diye
1 tane domates+yarım salata+roka..
bütün gün sebze yiyeceğim...
sporda yapamadığım için çok dikkat etmem lazım
Kızlarrr kızlarrrr acaip fenalardayım ya bu aralar çok yiyorum kendimi zaptedemiyorum yine, önceden yediklerim kalçama giderdişimdi göbeğe gidiyor kalçam dümdüz oldu göbeğim fırladı bu seferde
Bayram'a kadar 1 kilo vereyim bari bayramda çünkü tatlıları götürünce daha fazla almayayım en azından 70'lere çıkmadan şu bayram ve Ramazan'ı atlatabilsem çok iyi olur.
Bu arada yeni gelen arkadaş/arkadaşlar hoşgeldiniz.
Nagiş bayram alışverişini bence arefe gününe bırakma geçen yıl bizde çocuklara arefe de aldık çok pişman olduk sürekli kalabalıkta kavga çıkıyor yahuBizde geçen hafta aldık çocuklara 3 tane var bizim ki sen sadece kendine ve oğluşuna alacaksın sanırım uzun sürmez benim gibi çok kararsız değilsen
slm kızlar bende artık menülerimi yazayım belki utanırım az yerim diye
dün iftar
yogurtlu yaprak sarması 10 tane vardı 1 koca tabak kıvırcık ,beyaz lahana,taze nane karışımı
2 hurma
ara 2 erik ,2 top dondurma ,3 halley
bol su
sahur
avuç içi kadar beyaz ekmekle yaptıgım tost ,çay
3 badem 2 hurma
anamm ben bu listeyle ölürüm acımdan
ya bende bu koca varken arefeyede kalır bayramadasanki bir tek o oruç tutuyo
wowww abla ne ettin öyle 3 halley :44:
anamm ben bu listeyle ölürüm acımdan
ya bende bu koca varken arefeyede kalır bayramadasanki bir tek o oruç tutuyo
wowww abla ne ettin öyle 3 halley :44:
Bende öyleyim 21 gün yalan oldu..Valla tartı 80 diyor dolu dolu 80 tosuncuk oldum ya ama her ramazan kilo alırım ben 3 kilo gibi hemdeee
Tutmasam da olmaz 2 sene tutamadım zaten hamile idim ilk yıl 2. yıl bebeğim küçükdü emziriyordum..Bu sene de tutmazsam borç 90 olur diye tutayım dedim ama yine aldım kiloları..İftarda çok yemiyorum ama sahur da kahvaltı ile ekmek yiyorum e sonra da yatıyorum yaramıyor bana yiyip yatmak..
Kaptan bayramdan sonra sirkeli suya başlayalım inşallah ve tabi ki yeşil çay bir ara ben güzel vermiştim bunlarla =)) inşallah tekrar işe yarar..
Merhabalaaar :) yeni geldim ben direk bu cumaya kadar basliyo muyum yoksa haftaya mi dahil olurum? Kandiliniz mubarek olsun bu arada :) bugun orucluyum kandil dolayisiyla ama yarindan itibaren bu sitedeki diyetlerden birine baslamayi dusunuyorum :) tek basina cekilmiyo gercekten bu gruplar cok iyi olmus :) sadece her cuma ne kadar kilo verdigimizi soyluyoruz degil mi??
Günaydınlar
sabah erken kalkıp 3 penceremi sildim güneş vurmadan kaldı 3 pencerem .biraz dinleneyim sonra mutfaga aldıgım 2 yolugu yıkıcam yeni halıda hep tüy dökülür sinir olurum en iyisi yıkayıp sermek
,yarında bütün evin halılarını havalandırıp dip köşe silmek ,dün yatak odamın içini temizledim yatakları güneşlendirip yerleştirdim iftarın olmasını dört gözle bekledim çünkü susamıştım.
Iftar
4 kaşık sebze yemegi hindi yüregiyle yapmıştım yagsız 2 kızarmış biber azıcık ekmekle.1 bardak ayran,karpuz
arada 1 elma 1 şeftali geç saate eşim karpuz yerken 3 dilim yedim
sahur akşamdan kalan sebze yemegi sadece yürekleri yedim, kavun, 4 badem,çay 2 bardak su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?