Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

haftasonu alırsın stres yapma her yer magaza benim gibi 4 tane olsaydı napardın kız
ben bu bayram aglayan pasta yapıcam çok hafif görüntüde güzel

kızlar kadir geceniz mübarek olsun banada dua etmeyi unutmayın şu kilolarımdan kurtulayım

sizlerinde kandili mübarek olsun

ay ay güle güle giysin cicilerini ben bermuda ve tişört alıcam bu sıcakta papyon falan tutmaz benim sıpam anası gibi daral gelir ona

hoşgeldin bolca kg vermeler

haftasonu alırsın stres yapma her yer magaza benim gibi 4 tane olsaydı napardın kız
ben bu bayram aglayan pasta yapıcam çok hafif görüntüde güzel

yok yok ben haftasonu kapalı çarşı kalabalığında fenelık geçiririm

Oruc tutunca ne guzel karni filan dumduz oluveriyo insanin demek ki azcik bogazimizi tutsak olacak.. Yalniz iftarda yemeklere saldirmamak da lazim simdi bi anda yuklenince catliycak gibi oluyosun ondan sonra da yat karpuz buyut

SABAH: 1 domates, 1 salatalık, 20 gr, 60 gr lavaş

ARA: 50 gr (yaklaşık 3 tane küçük) mürdüm eriği

ÖĞLE: ızgara tavuklu salata

ARA: 4 tane incir, 1 tane taze ceviz

AKŞAM: havuçlu, domatesli, salatalıklı salata (yağsız) ve 75 gr ekmek

2 saat sonra da bir porsiyon meyve daha yiyeceğim.

1 litre de su... Spor yapmadım. Bakalım neler olacak..

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

Sabah: 1 elma + 1 dilim peynir

Öğleden Akşama kadar 3 bardak white russian

Akşam: 2 dilim pide ve peynir

Sabah 63.4
Eve geldiğimde 62.5 kiloydum.....

bugunkü toplam spor 1 saat

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
bugünde sebze günü ilan ettim kendime
sabah 3 tane kayısı yedim enerji versin diye
1 tane domates+yarım salata+roka..
bütün gün sebze yiyeceğim...
sporda yapamadığım için çok dikkat etmem lazım

Kızlarrr kızlarrrr acaip fenalardayım ya bu aralar çok yiyorum kendimi zaptedemiyorum yine, önceden yediklerim kalçama giderdi şimdi göbeğe gidiyor kalçam dümdüz oldu göbeğim fırladı bu seferde

Bayram'a kadar 1 kilo vereyim bari bayramda çünkü tatlıları götürünce daha fazla almayayım en azından 70'lere çıkmadan şu bayram ve Ramazan'ı atlatabilsem çok iyi olur.

Bu arada yeni gelen arkadaş/arkadaşlar hoşgeldiniz.

Nagiş bayram alışverişini bence arefe gününe bırakma geçen yıl bizde çocuklara arefe de aldık çok pişman olduk sürekli kalabalıkta kavga çıkıyor yahu Bizde geçen hafta aldık çocuklara 3 tane var bizim ki sen sadece kendine ve oğluşuna alacaksın sanırım uzun sürmez benim gibi çok kararsız değilsen

slm kızlar bende artık menülerimi yazayım belki utanırım az yerim diye
dün iftar
yogurtlu yaprak sarması 10 tane vardı 1 koca tabak kıvırcık ,beyaz lahana,taze nane karışımı
2 hurma
ara 2 erik ,2 top dondurma ,3 halley
bol su
sahur
avuç içi kadar beyaz ekmekle yaptıgım tost ,çay
3 badem 2 hurma

Son düzenleme:

anamm ben bu listeyle ölürüm acımdan

ya bende bu koca varken arefeyede kalır bayramada sanki bir tek o oruç tutuyo

wowww abla ne ettin öyle 3 halley :44:

anamm ben bu listeyle ölürüm acımdan

ya bende bu koca varken arefeyede kalır bayramada sanki bir tek o oruç tutuyo

wowww abla ne ettin öyle 3 halley :44:

canım spor yapmayınca yapacak birşey yok...az yemem lazım ....sıkıldım bu 60 lı kilolardan59 lara falan geleyim ara vereceğim
vücudum toparlansın diye....

Off kızlar bu gün ben çk saçmaladım. Kendimi suçlu hissetmek için yazıyorum.

Bu gün çok geç uyandım. O yüzden kahvaltı gitti. Direk kahvaltıdan sonraki ara öğünle başladım. Bilmiyorum doğru mu yaptım.. 50 gr mürdüm eriği yedim. Öğlen de 1.5 tane lahmacun yedim. Yağsız ve küçüktü. Arada yine 50 gr mürdüm eriği yedim. Akşam da 150 gr kapuska, 200 gr yoğurt ve salata yiyeceğim. Arada yine meyve...

Off kızlar bu gün ben çk saçmaladım. Kendimi suçlu hissetmek için yazıyorum.

Bu gün çok geç uyandım. O yüzden kahvaltı gitti. Direk kahvaltıdan sonraki ara öğünle başladım. Bilmiyorum doğru mu yaptım.. 50 gr mürdüm eriği yedim. Öğlen de 1.5 tane lahmacun yedim. Yağsız ve küçüktü. Arada yine 50 gr mürdüm eriği yedim. Akşam da 150 gr kapuska, 200 gr yoğurt ve salata yiyeceğim. Arada yine meyve...

Ahh cnmm aynı durumdayız yaaa bende cok fazla kılo aldım gıydıgım hıc bısey yakısmıyor cok acayıp moralım bozuk bayram sonrası olsun hayır olsun bakalım

Kaptan bayramdan sonra sirkeli suya başlayalım inşallah ve tabi ki yeşil çay bir ara ben güzel vermiştim bunlarla =)) inşallah tekrar işe yarar..

Baslayalım valla cnm yaaa en azından ıstah keser...

Cnmm oncelıkle hosgeldın dıyorum gec oldu bıraz ama kusura bakma Fadıme abla sana ılk soyleneceklerı soylemıs bayram dan sonrakı hafta paylşım sıklıgına gore lısteye eklerım senı

Günaydınlar
sabah erken kalkıp 3 penceremi sildim güneş vurmadan kaldı 3 pencerem .biraz dinleneyim sonra mutfaga aldıgım 2 yolugu yıkıcam yeni halıda hep tüy dökülür sinir olurum en iyisi yıkayıp sermek
,yarında bütün evin halılarını havalandırıp dip köşe silmek ,dün yatak odamın içini temizledim yatakları güneşlendirip yerleştirdim iftarın olmasını dört gözle bekledim çünkü susamıştım.
Iftar
4 kaşık sebze yemegi hindi yüregiyle yapmıştım yagsız 2 kızarmış biber azıcık ekmekle.1 bardak ayran,karpuz
arada 1 elma 1 şeftali geç saate eşim karpuz yerken 3 dilim yedim
sahur akşamdan kalan sebze yemegi sadece yürekleri yedim, kavun, 4 badem,çay 2 bardak su

oo fadime abla bayram temizliği bitmiş ben daha başlayamadım bile benim evde 4 cam var ama 10 cama bedel o kadar büyük ki off off evide silip süpürmek lazım (cuma günü sahura kadar cam mı silsem acaba )
bayram sabahıda bir börek yaparım,1 tencere etli nohut,bir tencerede pilav,bide düğün çorbası,bayram tatlısıda fıstıklı yada sütlü kadayıf yapauım diyorum eee annemden gördüm bayramda ev yemeksiz olmaz :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…