- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.801
Son ayda oldu o, 1 ayda yani, daha fena3 ayda 7 kilo
MuhteşemsinGünaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
Aslında geçen haftaya göre harika bir başlangıç yapmışsın canım. Vira bismillahİlk bildirim benden gelsin
Hafta başı start vermiştim.
İzne ayrılış 69.5
Bugün 76.5
Fark +7
İzne ayrılmak isteyenlere örnek olsun
Çok iyi eksi canımGünaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
Başlangıç için gayet iy canım. Hoşgeldingunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253
İnsan şu zinciri kırdı mı nasıl rahatlıyor di miGünaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Bu Cuma 79,5Eki Görüntüle 2688634
Fark eksi 1
Hayatımda 1 defa 2 hafta doğum sonrası Demir ilacı kullandım nerdeyse ameliyatlık olacaktım. Ben öyle bir kabızlık görmedim. Resmen ağlıyordum tuvalette. İlaçtan olduğunu fark edince bıraktım.Belki yanlış ama dayanamadımGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Gece boyu içtiysen su henüz tam atılmadığından fazla gelmiş olabilirsin canım. Tartı öncesi gece suyu azalt benceBildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Yuzde: 0.96%
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
İnşallah canım. Umarım kiloları verir ve nasıl verdiğimizi unutmayız da ona göre davranırız bundan sonraayy inşallah çok sürmeden 50 ler de gelsin inşallah gülüm
Günaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Fark eksi 1
muhteşemsin kediiimmBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Geçen Hafta : 67.1
Bu Hafta : 65.3
Giden : 1.8
Yüzde : % 2.68
Ne yedin dicem de hamileliğin ilk 3 ayı millet kilo verir ben ne yediysem 12 kilo aldımSon ayda oldu o, 1 ayda yani, daha fena
Başlangıcın hayırlı olsunGünaydın kızlar artık diyete başlamanın vakti geldi geçiyor bile tartinin ibresi aşağı düşmüyor çıkıyor çünki daha önce gruba ilk girdiğim kilomdayim bugün tartldm güzelce kahvaltımı da yaptım hadi bismillah diyerek yediklerimi de paylaşıcam insAllah bugünden itibaren aranızdayim şöyle bı kaç ay daha kendim takilayim sonrasinda kabul ederseniz listeye girerim
Bugün başlangıç: 94 kg
yine de çok iyi gülüm 60 lı rakamların ortasına geldin iştehayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
Menülerindeki çeşidi azaltınca direnç kırıldı benceGeçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
ne güzel dedin nasıl verdiğimizi unutmadan ona göre davranıp yaşarış inşallahAslında geçen haftaya göre harika bir başlangıç yapmışsın canım. Vira bismillah
Çok iyi eksi canım
Başlangıç için gayet iy canım. Hoşgeldin☺
İnsan şu zinciri kırdı mı nasıl rahatlıyor di miTebrikler canım
Hayatımda 1 defa 2 hafta doğum sonrası Demir ilacı kullandım nerdeyse ameliyatlık olacaktım. Ben öyle bir kabızlık görmedim. Resmen ağlıyordum tuvalette. İlaçtan olduğunu fark edince bıraktım.Belki yanlış ama dayanamadımDüzenli pekmez veya siyah kuru üzüm yemeğe çalışıyorum.
Velhasıl Demir ilacı kabızlık kabızlık da az kilo kaybı sebebidir canım
Gece boyu içtiysen su henüz tam atılmadığından fazla gelmiş olabilirsin canım. Tartı öncesi gece suyu azalt bence
İnşallah canım. Umarım kiloları verir ve nasıl verdiğimizi unutmayız da ona göre davranırız bundan sonra
Arkandayım kedicikBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Bildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Şuan okadar uzgunumki dun sabah daha fazla eksideydim birde dun tum gun ödem suyu ictim nasıl olurda daha eksiye gecicegime artı geldim aklım almiyor. Bu hafta hedefim cok daha yuksekti ama olmadı
Nerde yanlış yaptığını yaz buraya canım.Söz uçar yazı kalır ve beyne daha iyi yerleşir. O zaman hatanı daha kolay bulursunbende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani
Muhteşem ötesiBildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
Üç gün sonrada yüzün çöktü cirkinlestin demeye başlarlarIste öyle gaza getirip yediriyorlar iste
Bugünde benim pazarim var kırmızı biber patlıcan alıp buzluğa atmak istiyorumEvi süpürdüm, sildim, çamaşırlar tamam
Pazara da gittim
Bugün pazar var diye yürüyüşü kısa kestim, çok kalabalık ortalık
Şimdi mutfağa kaçıyorum, bugün aralar dengesiz gitti ölüyorum açlıktan ama yemeyeceğim akşam yemeğine kadar:)))
Sizde nasıl gidiyor kızlar
Allah razı olsun canım çok iyi yapmissinYine çok çalışkansın maşallahcanım benim de kayınvalidem ve eşimin yeğeni bizde okula git gel bugün apartman grubumuza komşum yazmış dikkatli olalım diye ona da virüs bulaşmış hasta ve hamile bi iki bi şey hazırlayıp kapısının önündeki dolabın üzerine bıraktım eve geçip telefonla aradım ordan al diye şifa niyetine yesin inşallah
zeytin yaprağini ilk defa duyuyorum ne işe yarıyoryoook benimkiler az sonra yiyecek masa hazırlamadan bir iki sayfa bakayım leptabı masadan öyle kaldırayım ki benimkilere tabak çanak hazırlayayım :))
ben aç mıyım değil miyim bilmiyorum öğlen yemiştim az önce de zeytin yaprağı demledim onu içicem daha sonrası yemeyebilirim
Bende sipariş verdim özellikle duvarlar için çok iyi oluyor dediler applammşimdiden yatıp uyuyasım var başım uyuşuk amaaa çamaşır katlama hariç işim bitti gibi , evi dip bucak sildim mopum geldi bu gün onun hevesine sildim
Bırakılır mı hiç nerde senin inatciligin hırsın başaramadım demek biz kadınlara yakışır mıAkşam yemeği faslı bitti
Balıktan ötürü deli gibi helva aranıyorum yemeyeyim diye acel tecel yan komşuya verdim helvayıçayımı aldım büzüştüm koltuğa, yorulmuşum sanırım sırtım ağrıyo, ah bi zayıflasam hep geçecek bu ağrılar. Yarın tartı günü terazide 7 li bir rakam görmezsem bırakacağım artık, takıma da yazık bir ileri iki geri ben bile sıkıldım
Ben uzun bir süre çok dikkat edicem iyi yedim bu haftaNasıl açım
Sabah okulda bi şey yemedim içmedim. Yasaklanmış çay vs
Eve gelince 4 dilim ekmek yedim. O yüzden ara ve akşamı nerdeyse es geçtim
Yarın tartıdan sonra kendime börek ısmarlıcam
Güle güle kullan canım çok sevindim senin adınaIlk izlenim super cnm gercekten guzel supurdu arkasindna tum halilari kaldirdm bir de sildi miss gbi oldu :) daha kıl sac olmaz evde insallah hergun duzenli bi tur supurse tamamdir
Sagol cnm evet bence ilk izlenim ama deger gercktn guzel supurdu sildi esim bile oteki makineden iyi bu falan dedi ev parladı resmen :)
Aynen cnm :)
Ohh saglikla kullanin insallah abla sonunda kargonu alabilmene sevindim
Kafan dolu kaptan ondandır dalginliginKızlar yavaş yavaş alzaymira doğru ilerliyorum galiba.
Sabah bebeğimi alıp ekmek almaya gittim, hem yürüyüş olsun hem bebiş gezsin.
Döndüğümde yanlış katta inip alt komşunun kapısına dayanmışım.
Birde zile normal basmıyorum, bebeğime öğretiyorum diye parmak zilden kalkmadan çalışıyoruz zili ama kapı bir türlü açılmak bilmiyor.
Zili duymadılar herhalde diye kapının tokmağına elimi attım ki, baktım kapı numarası bize ait değil.
Allah'tan evde değillermiş, yoksa ciddi problem çıkabilirdi sabah sabah
Çok güzel canım
Tebrik ederim, 7 'leri görmüşsün
Günaydın arkadaşlar
Bildirimi yapayım.
Geçen cuma 59.9
Bugün 58.7
Fark -1.2 kilo
Yüzde 2,003
kilomu korumak istiyorum
gunaydiinnn
gecen cuma 71.8
bugun 70.9
fark -0.9
yüzde 1, 253
Günaydın kızlar
Geçen cuma:70.2
Bugün:69
Fark:1.2 ayıptır söylemesi
Yüzde:1.709
Nihayet 60 lara geldim. Darısı 50 lere inş
Günaydın canlar kilo bildirimi yapayım
Geçen Cuma 80,5
Fark eksi 1
Geçen hafta 79.4
Bu hafta 78.8
Fark 600gr
Bildirimim:
Gecen cuma 72.8
Bugun 72.1
Fark - 700gr
Bildirim yapayım açlıktan mideme kramp girdi
hayirli cumalar
gecen cuma 66.5
bu cuma 65.8
fark -700
bu hafyaki hedefim -1 di olmadi malesef.
Tebrik ederim kızlar yine gelmiş eksilerbende bildirimi yapayım kk ye donmaya başladı yine
geçen cuma 82.0
bu cuma 81.9
fark - 100 gr
pınara düpedüz üstüme çık tepin de ez beni diyorum yani
hoş geldin canoomm
yeni başlangıcın hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederimBaşlangıcın hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?