- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #388.961
Niye alay edeyim kizzz :)) senin potansiyelini bildigim icin, aslinda gecen hafta bende senden daha fazla bekliyordum da moralin bozulmasin diye ses etmedimGeçen hafta çok gitmesi lazımdı abloşum limonlu naneli detoks suyum hellim peynirli tambuğdaylı kanepem
Dedim ben sana daha çok daha çok daha çok diye ama eğlendin benimlen güldün alay ettin
İyi bir eksi ile gel beni listeye al demiştimSen onu bunu birakta, o kiloda bu eksi nasil geldi onu de
Dünyanın sonu değil be yaMinnoşum abloşum mantarlı risottom şekersiz dark alaman çikelatam aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın mesajı olmuş bu ehuhehhe
Sen boz yeterki moralimi mısır patlağım limon turşumNiye alay edeyim kizzz :)) senin potansiyelini bildigim icin, aslinda gecen hafta bende senden daha fazla bekliyordum da moralin bozulmasin diye ses etmedim
Aslında dereceyi önemsiyoruz, ve dereceyi etkileycekse listeye kimseyi almıyorum canım.Vayy zalım kaptan birinciliğimizi heba ettin kendini listeye atmak için he mi
Beni önceki listeye girişimde bir hafta ekstra bekletmiştin sırf birincilik gitmesin diye puan düşmesin diye
Ahh ahh maraba olunca işte sistem farklı işliyor
Cok da gr cık olmasinSen boz yeterki moralimi mısır patlağım limon turşum
Haftaya daha az gider tabi
Hadi hayirli olsun cnm, haftaya bireysellerden birini kaparsinİyi bir eksi ile gel beni listeye al demiştim
Bu hafta düştüm ödemleriHadi hayirli olsun cnm, haftaya bireysellerden birini kaparsin
Tek ödemlemi 1.olunuyorBu hafta düştüm ödemleri
Her hafta 1.liğe o kadar alıştık ki 2.liği beğenmedikDünyanın sonu değil be ya
2.olduk azikcik bi yuzde farkla birinci oldular
Haftaya kat kat fazla yüzde alıp birinci oluruz
Benim için zor biliyorsun -1 olursa öpüp başıma koyarımTek ödemlemi 1.olunuyor
Tatlim eskiden sen gayet de herhafta ekside olan biriydinBenim için zor biliyorsun -1 olursa öpüp başıma koyarım
Bende bendeHer hafta 1.liğe o kadar alıştık ki 2.liği beğenmedik
9.Takımın her üyesi ile ayrı ayrı gurur duyuyorum
Çok İyi alınmış bir karar canım zira mühim olan kalplerin kırılmamasıAslında dereceyi önemsiyoruz, ve dereceyi etkileycekse listeye kimseyi almıyorum canım.
Takımda da geçen haftadan beri "derece gitmeyecekse listeye gireceğim" diyordum..
Benim listeye girişim ile derece gitmedi, yine 1. idik.
Listeyi paylaştıktan sonra izin kilosunun altına inenstrontium u listeye almaya karar verdik.
Kendimi de listeye aldığım için çıkaramadık ve strontiumu ekleyince 1.lik gitti...
Ve mutluluğun bile fazlası bıkkınlık uyandırır, her haftanın 1.si zaten biziz, bu defa da diğerleri olsun dedik...
Seni de geçen haftalarda derece etkileniyor diye almamıştım prensip kararı gereği, bu durumda sana haksızlık yapmış gibi oluyoruz, hakkını helal et canım...
Aynen öyle, 3.olsak artık napariz hiç düşünemiyorumHer hafta 1.liğe o kadar alıştık ki 2.liği beğenmedik
9.Takımın her üyesi ile ayrı ayrı gurur duyuyorum
Du bakiim nerde madalyonum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?