Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçen hafta çok gitmesi lazımdı abloşum limonlu naneli detoks suyum hellim peynirli tambuğdaylı kanepem
Dedim ben sana daha çok daha çok daha çok diye ama eğlendin benimlen güldün alay ettin
Niye alay edeyim kizzz :)) senin potansiyelini bildigim icin, aslinda gecen hafta bende senden daha fazla bekliyordum da moralin bozulmasin diye ses etmedim

Minnoşum abloşum mantarlı risottom şekersiz dark alaman çikelatam aman Ali Rıza bey tadımız kaçmasın mesajı olmuş bu ehuhehhe
Dünyanın sonu değil be ya
2.olduk azikcik bi yuzde farkla birinci oldular
Haftaya kat kat fazla yüzde alıp birinci oluruz

Niye alay edeyim kizzz :)) senin potansiyelini bildigim icin, aslinda gecen hafta bende senden daha fazla bekliyordum da moralin bozulmasin diye ses etmedim
Sen boz yeterki moralimi mısır patlağım limon turşum
Haftaya daha az gider tabi

Aslında dereceyi önemsiyoruz, ve dereceyi etkileycekse listeye kimseyi almıyorum canım.

Takımda da geçen haftadan beri "derece gitmeyecekse listeye gireceğim" diyordum..

Benim listeye girişim ile derece gitmedi, yine 1. idik.

Listeyi paylaştıktan sonra izin kilosunun altına inen strontium u listeye almaya karar verdik.

Kendimi de listeye aldığım için çıkaramadık ve strontiumu ekleyince 1.lik gitti...

Ve mutluluğun bile fazlası bıkkınlık uyandırır, her haftanın 1.si zaten biziz, bu defa da diğerleri olsun dedik...

Seni de geçen haftalarda derece etkileniyor diye almamıştım prensip kararı gereği, bu durumda sana haksızlık yapmış gibi oluyoruz, hakkını helal et canım...

Dünyanın sonu değil be ya
2.olduk azikcik bi yuzde farkla birinci oldular
Haftaya kat kat fazla yüzde alıp birinci oluruz
Her hafta 1.liğe o kadar alıştık ki 2.liği beğenmedik

9.Takımın her üyesi ile ayrı ayrı gurur duyuyorum

Benim için zor biliyorsun -1 olursa öpüp başıma koyarım
Tatlim eskiden sen gayet de herhafta ekside olan biriydin
Artik toparla kendini
Bisey yapip sana yaramadigini görüyorsan degistir, inat etme

Çok İyi alınmış bir karar canım zira mühim olan kalplerin kırılmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…