Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bayram günü yaklaştıkça hiç birimizin zamanı olmuyor
bende evin bütün halılarını balkonlara attım güneşlensinler kızlar uyanınca birimiz süpürür birimiz yerleri sileriz birimizde kapılarla tozları alırız
banyoyla wc yarına kalır .iftardan sonrada mutfak dolaplarımı silerim üstten geçenlerde içlerini temizledim
yine bayrama kalmaya görümcem gelicek onun yüzünden hiç biryere gidemiyoruz

neden yediklerin gramla ve her seferinde ölçüyomusun merak ettim :44:

ayy ne gıcık ya aynı şehrin içinde yatılı kalmak çok saçma geliyo bana

çok uykusuzum,karnım belim kopuyo sahurda regl oldum oysaki yarın temizlik yapacaktım ya bana normal doğum yapınca geçiyo demişlerdi küllüyim yalan çıktı
hemen kilo bildireyim 63,5 kg yim akşam oğlum ateşliydi iftar öncesi tartılamadım onun için sabah tartıldım sahuruda yaptım bu arada

Kızlar gunaydın herkeslere!

HAYIRLI CUMALAR !

akrepin dedıgı mantıklı geldı bana yaaa omega 3 alabılırız aslında.Neyse bugun artık koca popumu kaldırıp kuafore gıtmelıyım yoksa bayramda maymun gıbı gezıcemmm

sıra bulursan git kuaföre bende kaşlar için gidicem sıra vardır diye gitmiyorum
şu kızlarım kalksada ev işlerimizi yapsak

ehh giderken eczaneye de uğrarsın artık şekercik

Günaydın kızlarrrr, geçen hafta dışarda olduğum için kilomu bildirememiştim bu haftada yoğunluk olmadan hemen bildireyim dedim kilomu. 67,5, umarım bayramda 70'lere çıkmam, bayram haftası kilo bildiriyor muyuz?

kızlar yoğunluktan giremedim hemen kilo bildimi yapayım
geçen hafta:65.5
bu hafta :65 kiloyum
o kadar yememeye yarım kilo
pes diyorum sadece....:2::2::2: gerçi regli oldum o yüzden şişde olabilir vücut..offffffffff offfffffffff
yapışmış sanki bu 65 li kilolar...
ama yola devam yılmak yok..
1 gramda versem ...inatla....devammmmmmmmmmmmmmmmmm

olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN

hayırlı olsun ablacım maşallah diyelim

pehh sahura kadar sıra beklersin bebem benden söylemesi :18:

bir tulum giydim süper oldu süper amma 140 tl idi paraya kıyıp almadım,ben onu etiket yarısı diye denedim di bir kot bir tişört yeter ben herdaim bakımlı tiplerden değilim tulum mulumda neymiş bu ara 40 beden tulumda manken gibi durdum hiçbir yerimi belli etmedi bol bile durdu 2 ileri bir geri gitsemde işe yarıyo burda olmak

aaaaaaaaaaaa özür dilerimmmmmmmmmmmmm

ben kilo bildirimini tamamen unuttum kendime çok kızdım şimdi gerçekten özür dilerimmmmm

puffffffffffff çok yoğun tempooo

*** 9. Takım 279. Etap Sonuçları ***

Fadime0294/92,9 /1,1/%1,17)
Mursh: (84,5/84/ 0,5/%0,59)
Nagieymen(63/63,5/-0,5/%-0,79)
Nora (67,9/67,5/0,4/%0,59)
antsibel (65,5/65/ 0,5/%0,76)
taçsızprenses(78,6 /78,6/0,0 /%0,00)
buk@ (108,2/108,2/0,0/%0,00)
rdlpstck (54,8/54,8/0,0/0,00)

9.Takım Toplam % 0,29

yaaa kızlar ADINI FERİHA KOYDUM dizisinin yeni sezon fragmanı dun yayınlandı tesadufen gordum bende gördugum andan berı kac kez ızledım bılmıyorum.Ne olmus o çağaty ole yaaaTm bır bıldıgın zeus olmus tütütütütü masallah nazar degmesın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…