- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.901
[ı]selammmmmmmmmmm bugün hiç uğrayamadım sabah 10 da çıktım alışverişe sonra 2,5 da geldim oğlumu uyuttum evi topladım saat 6 ya doğru bir daha çıktım iftara yarım saat kala geldim =)) veee yarın bir daha gideceğimBöylelikle hem yürüyüş hem alışveriş [/ı]
Geç uyandığım için kahveltı etmedi,. Direk kahvaltıdan sonraşl meyve ile başladım. 50 gr mürdüm eriği yedim.
Öğle: 150 gr kapuska, 100 gr yoğurt, bir tane domates, 60 gr ekmek
Ara: 200 gr karpuz
Akşam: 200 ml mercimek çorbası( 1 dilim ekmeğe eşdeğer), 100 gr kapuska, 100 gr yoğurt, 50 gr ekmek, salata
arada yine 1 porsiyon meyve yiyeceğim.
1.5 litre su içtim.
bayram günü yaklaştıkça hiç birimizin zamanı olmuyor
bende evin bütün halılarını balkonlara attım güneşlensinler kızlar uyanınca birimiz süpürür birimiz yerleri sileriz birimizde kapılarla tozları alırız
banyoyla wc yarına kalır .iftardan sonrada mutfak dolaplarımı silerim üstten geçenlerde içlerini temizledim
yine bayrama kalmaya görümcem gelicek onun yüzünden hiç biryere gidemiyoruz
neden yediklerin gramla ve her seferinde ölçüyomusun merak ettim :44:
Ayy ne gıcık ya aynı şehrin içinde yatılı kalmak çok saçma geliyo bana
kızlar gunaydın herkeslere!
Hayırlı cumalar !
Akrepin dedıgı mantıklı geldı bana yaaa omega 3 alabılırız aslında.neyse bugun artık koca popumu kaldırıp kuafore gıtmelıyım yoksa bayramda maymun gıbı gezıcemmm
Kızlar gunaydın herkeslere!
HAYIRLI CUMALAR !
akrepin dedıgı mantıklı geldı bana yaaa omega 3 alabılırız aslında.Neyse bugun artık koca popumu kaldırıp kuafore gıtmelıyım yoksa bayramda maymun gıbı gezıcemmm
neden yediklerin gramla ve her seferinde ölçüyomusun merak ettim :44:
evet her seferinde ölçüyorum çünkü herkesin ölçü anlayışı farklı. 1 dilim ekmek deniyor diyetlerde mesela ama herkes başka ölçülerde yiyor. Aslında 1 dillm ekmek 25 gram ve zannettiğimizin çok daha altında. Ölçmezsem farkında olmadan yemem gerekenden fazla yemiş olurum, sadece listede yazanı yediğimi sanarım ama fazlasını yemiş olurum. Sonra da ben neden kilo veremedim yada az verdim? olur..
Hem motive de ediyor :) :)
ehh giderken eczaneye de uğrarsın artık şekercik
olllllllllllllley ikizlerim anadolu imam hatip okulunu kazanmışlar bize 20 dakika mesafede
ALLAHIM HERKESE NASİP ETSİN
Kızlar gunaydın herkeslere!
HAYIRLI CUMALAR !
akrepin dedıgı mantıklı geldı bana yaaa omega 3 alabılırız aslında.Neyse bugun artık koca popumu kaldırıp kuafore gıtmelıyım yoksa bayramda maymun gıbı gezıcemmm
bayram günü yaklaştıkça hiç birimizin zamanı olmuyor
bende evin bütün halılarını balkonlara attım güneşlensinler kızlar uyanınca birimiz süpürür birimiz yerleri sileriz birimizde kapılarla tozları alırız
banyoyla wc yarına kalır .iftardan sonrada mutfak dolaplarımı silerim üstten geçenlerde içlerini temizledim
yine bayrama kalmaya görümcem gelicek onun yüzünden hiç biryere gidemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?